Na Francikám szépen sorjában:
Metet szedjed nyugodtan ahogy Sz. mondja, abból baj nem lehet, persze konzultálj a MM-el, de hidd el Sz. tudja mit mond... (amúgy nem akarok mindig a saját példámmal jönni, de mivel csak azt tudom betéve, annyit mondhatok hogy nekem is emelve lett a met 3x500-ról, 3.850-re mielőtt Iza beköltözött!).
Vérvétel helye változó. Vagy a bmc földszintjén, Zeke dr. öltöző melletti kislaborban veszik, vagy lent a kórház bejáratnánál a nagylaborban. Én nem igazán tudtam kiigazodni azon mikor hol, úgyhogy minden alkalommal rákéreztem hogy pontosan hova menjek

Általában a recepciós lányok adják a beutalót, nem fogják leharapni a fejed, ha megkérdezed, bár majd mindig maguktól is mondják melyik helyen lesz a vv...

de ha megkérdezed sem leszel bamba birka... sőt én mikor szóltam hogy gázos vagyok vv ügyileg, volt olyan, hogy az egyébként lenti laborban végzendő terheléses cukorvizsgálatot a fenti bmc-s vv-s szobában csinálták meg, oda küldött a recepciós lány!!
Nőgyógyászati vizsgálatot Sz. doki fogja csinálni (ha csak épp nem lesz szabin aznap). Ha igen, általában S. drnő helyettesíti.
Sz. nem túl szószátyár, magától sokat nem fog mondani, de ha kérdezel bármit mindenre válaszol!!! Érdemes előre összeírni a kérdéseid minden alkalommal ha mész, és ha bármiben kételyed támad KÉRDEZZZZZZ!!!!!!!!!!!
Mammográfia: azt nem a bmc-ben csinálják, egyénileg kell elmenni rá lakóhely szeirnt. Beutalós, időpontra menős buli... házidoki ad beutalót, tőle érdemes megkérdezni hova lehet menni. Nekem 2 hely volt 16. kerületi lakosként, vagy asszem a 17. kerbe kellett volna menni, vagy a kistarcsa kórházba. Kistarcsára előbb volt időpont oda mentem. De nem mammográfiát csináltak, merthogy oda még énis fiatal vagyok, hanem sima mell ultrahangot
Ekg-ra akkor kell menni, ha lombikra mész csak. Azt a leszívás előtt pár nappal szokták megcsinálni, a JÁnos kórházban a bmc-től kb. 1 percre 1 másik épületben... azzal még nem kell fogalkozni most. De nekem a mhelyi üzemorvosiban volt ekg, megkérdeztem Sz-t hogy azt is elfogadják-e, és megcsináltathattam ott.
Sz. nem lelkis, még terhesgondozáson se

....de arra igazad van, itt vagyunk mi!!