A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ja, és Vicky!
Mint eggyel feljebb írtam, igyekezni fogunk, hogy fiúsítsunk is kicsit :D
A három már egyszer nem jött be, így azt a verziót kihagyom, de majd szépen sorban, jó???? :D :D :D

eszter82
Budapest

bocsánat, hogy ilyen szakaszosan írtam, csak az olvasás is így sikerült :oops: :oops: :oops:
csomót alszom, ezért is nem voltam tegnap...meg Anyu is itt volt és nem akartam egész nap a neten lógni...

meg egy kicsit könnyebb volt kattogás nélkül átvészelni a hétvégét :)
Holnap itt a mi napunk :D
Nagyon várom, kicsit jól esően izgulok...a bedilizős állapotot holnapra várom :D

Andikám!
Köszi, hogy Vukkot küldözgeted át hozzánk...be még nem csengetett, de már ólálkodik tegnap óta... :oops: :oops: :oops:

eszter82
Budapest

Eszter: nagyon édes vagy,köszönöm!!! :)
Nagyon drukkolok holnap,aztán hátha véletlenül arra is sétálok... :roll: :roll:

Az a sok alvás nagyon jó jel ;) :D
Nekem még most se múlt el az álomkór,habár nem engedek neki :D

Ösztönözzenek a baba képei,képzelj el magatoknak 1-2 ilyen bújós babácskát!
Vendég

Eszterkém!
Nagyon sokat gondoltam Rátok (is) ma.... idegszálaink csuriban értetek!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Na gyerekek a mai nap elcseszett híre:
Híradóban... nappal misézik, éjjel ninjának képzeli magát a kaposvári pap :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

eszter: Drukkolok a vegyes pároshoz!
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
micsoda hírek vannak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, ééés hát nemcsak nézelődtünk...végre láttunk élőben Espiro Vector Lite-ot, mindkettőnk részéről szerelem első látásra, megvettük...hm, a mosogatógép eltova jövő hónapra :lol:

Kép
judit0713

Hahó!

Köszönöm a sok-sok jó kívánságot. Csendes szül nap ünneplés volt ez, ilyen sokat már csak igy kell tartani. A valódi nap holnap, nagyon telik az idő. Talán annak is eszébe jut, akinek nagyon kellene?

Eszter: jaj de szépséges csokor, kicsit én is megnéztem. Aztán beszaladtam a virágaimhoz és a 4 cserép (valójában 8) kék jácintomhoz.

Breki, Ancsi: szépséges lánykák, nagyon szép nevek. Maja a méhecske, tündéri!

Holnapi csapat: csak + tesztet várunk! Egy nap kalappal.

Mieza: képet is várunk és hireket is - vajon hogy telnek az első napok herceggel?

Vicky: örülök, hogy vezettél, ez sok + élményt ad. Munka: hát az jó, hogy rugalmas munkaidő, akkor nincs akkora stressz.

Jó éjt

kispatak
Vendég

Estrella,
jófej apud és férjed van, így csak gyógyulnod kell!
Igen,én már teljesen jól vagyok, hála a kamillás inhalálásnak és Eszter büdilé receptjének!

Eszter,
holnapra pótos IFÁnyi mennyiségű ...-t kívánok!!!
Éééés persze a többi holnapi bmc-snek is sok-sok szerencsét!!!

Kép
judit0713

Judit: de jóóóó!!! melyik színét vettétek? :D
Most nekem is az a favorit.... :roll:

Nekem a türkisz színei tetszenek :) Majd mesélj (p.ü.?),milyenek a színek élőben? :D
Vendég

Pirosat vettünk, holnap teszek képet.

Ancsikám, neked még nem is gratuláltam Dorkához!

De nem fog ám elhúzni a lányos vonal, mert előtte még ledobálunk jópár kishavert Albertnek: Kpn, ZSuzsó, Estrella, és én is mind-mind fiúkat hozunk a közösbe :D

Kép
judit0713

judit: Gratula a szekérhez. Ez a kocsi nekem is nagyon tetszik. Itt a telepen is van ilyen. Milyen színűt vettetek?

kispatak: A munkaidőm tényleg jó. És most ennél a munkakörnél nem lesz olyan, hogy esetleg tovább kéne maradnom. Így 9-15 van törzsidő és 3 havonta kell 0-ra kihozni. Kíváncsi leszek erre az új munkakörre. Remélem báránykád holnap aktivizálja magát.

kisbeeka: Látom neked is a szín a lényeg. :)
vicky79
Budapest III. kerület

judit: Igazad van, jövő ilyenkorra már egy kisebb óvodánk lesz. És persze koedukált csoporttal. :) A piros nagyon szép.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit: az nagyon szép lehet!! :)
Néha van az embernek ilyen vásárlási rohama :D

Kell is az a léleknek ;) :D :D :D
Vendég

Vicky: :lol: :lol: :lol: amikor pl. autós játékkal játszom (ps2),akkor is mindig a színe a lényeg :lol: :lol: :lol: :lol:
párom nézi mindig,hogy épp milyen szuper autót nyertem az egyik versenyen,én meg nem vagyok hajlandó azzal menni,mert annak nem választható színe a piros :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amolyan babona (?) :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hááát, mondjuk nem erre volt szánva, de majd kézzel mosogatok még egy hónapig...végülis senkit nem rövidítettem meg vele, csak a saját kényelmemet áldoztam fel, mint eddig is.

Viki,
szerintem tuti meg tudjátok oldani majd a bölcsit ilyen munkaidő-beosztás mellett. És ha meg visszavárnak, meg szeretsz is ott dolgozni, az tök jó! (és persze a zsé se mindegy :roll: )

Kép
judit0713

kisbeeka: Végülis nők vagyunk. :)

judit: Szeretek ott dolgozni és utólag kiderült hogy el is küldhetett volna a főnököm, de mégis visszavesz. Elég hamar leegyeztettem vele, hogy mikor megyek vissza, nyílt lapokkal játszottam. A pénzem ugyanannyi lesz, mint volt és a meló is érdekes. Egy szálka van bennem, hogy a régi melómat nagyon szerettem és nem igazán kérdeztek meg hogy mit szólok az újhoz. Gyerek mellett jobb, de szakmailag nem vág a szakmámba igazán. De érdekel és ez a lényeg. A közvetlen főnököm is egy tündéri fickó, a tv-ben is szokott szerepelni, nemzetközi szaktekintély a szakmában. A legjobbtól tanulhatok. Szóval minden kerek. Mennék is már...meg itthon is jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak Boldog Szülinapot kívánok :) és adja Isten, hogy a várva várt köszöntő is megérkezzen mielőbb ;-)

Kép
pannik
Budapest

Judit grat a babakocsihoz :)
Eszter holnap tali, nagyon drukkolok Nektek
Ancsi, grat Dorkához, nagyon szép név
Kisbéka, jó az új profilképed és az új Majás vonalzód, találó :)

Én most készülök, szőrtelenítés, hajmosás, pici izgalom van bennem, nem tudom miért, csak, hogy minden rendben legyen és indulhassunk a többi szurival.
pannik
Budapest

Pannik: teljesen természetes,hogy izgulsz :D
De ne aggódj,minden rendben lesz holnap!!! :)

Holnap csak jó hírek jöhetnek ;)
Vendég

:lol: :lol: :lol: Eszter, holnapi naphoz ++++++++++++++++++++++++++++++ annyira izgulok, nagyon várunk a jó hírekkel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: sok sok HCG-t küldök!!!!!!!! :arrow: :arrow: babaragacs

:lol: :lol: :lol: Avarka te valószínűleg előbb jössz a pozitív teszteddel, nagyon várunk reggel a zebra teszt fotóval !!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :arrow: :arrow: babaragacs

Maccs
vörösmacska

Avarka,
tényleg tesztelsz holnap reggel???
jujj, nagyon izgulok! Olyan jó lenne már egy friss zebrás tesztet látni!!!

Kép
judit0713

Avarka,Eszter,nagyon drukkolok holnapra a tesztekhez!!! :D
Vendég

béku és ancsi kismamik gratula a kiscsajokhoz

eszter avarka holnap korán jönni ám mert nagyon izgulunk értetek....
bár azt hiszem mindenki boritékolta nektek a babákat.

judit mennyi volt ez a babakocsi szerelem első látásra?

andikám
én is szivesen beköltöznék ebbe a szobába remélem Iza baba is nagyon fogja szeretni.

ma mi is kimozdultunk egy kicsit a kertbe délután napoztunk kicsit, aztán felmentünk anyósékhoz megvacsiztunk úgyhogy a mi kajánk jó lesz holnapra legalább nem kell főznöm.
Hanna napról napra többet produkál édes nagyon.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

mosolygós hétfőt Mindenkinek,
jaj hát én már annyira tűkön ülök :-)))))

Eszter, Avarka :!: :!: :!: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Nagyon nagy drukkom a mai csapatnak!!!!! :)
Ma jó korán keltem de Eszter és Avarka az első gondolataim között voltatok!!!!... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Drukk a maiaknak! Nagyon izgulok!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocsi de az otthoni számítógép nem azt akarta amit én. Bár lehet csak a férjem buherálta meg, nehogy a gép előtt üljek egész nap. :lol:
De ma már bent vagyok, és újra itt.

Persze nem gyógyultam meg, azóta is köhögök. Gergőnek meg folyik az orra. Apa már leszervezte anyósékat a jövőhétre, kicsit előre látó.

17-én voltam a BMC-be. Szerencsém volt mert Szűcshöz kerültem, és fogad is. Szerdán már megyek vérvételre és nőgyógyászati vizsgálatra. Aztán vérvétel a 3. ciklus napon, és utána petevezeték átjárhatósági, még aznap a következő teendőket is meglehet beszélni.

A házidokim a vizsgálatokra táppénzre vesz.

A BMC-be tényleg sokat kell várni. 12-re volt időpontunk, és háromnegyed kettő körül kerültünk be. Majdnem összeestem olyan ideges voltam, lehet nem mindent értettem meg pontosan amit Sz mondott.

Ah lesz időm kicsit visszaolvasok. Mi is történt itt mostanában.

A jól látom ma Eszterért és Avarkáért drukkolunk. Én is drukkolok nekik nagyon.

Békunak és Ancsinak kislánya lesz? Ez szuper, gratulálok hozzá.
franci

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszi a drukkokat!
Az én tesztem nem lett ma zebrás, még halványan sem! Talán holnap? Vagy a vv? Van rá remény?

Eszternek nagyon szorítok!

Pusz,
Avarka

Kép
avarka

Franci: Üdv. Sz. doki páciensek csapatában! :)
Sajna sokan vagyunk, úgyhogy a várakozás az sajnos eléggé megterhelő lehet, jobb nem agyalni rajta, hanem tudomásul venni, hogy ez is az "ára" a babának. Ha elfogadsz egy tanácsot, hozz Magaddal mindig vagy olvasnivalót, vagy elegyedj szóba a körülötted ülőkkel, állókkal, úgy könnyebben megy az idő. Mert várakozások sajna lesznek szinte mindig... DE BABA IS LESZ!!! :)
Ha valamit nem értessz, érdemes visszakérdezni, illetve papírral tollal menni majd mindig és írni amit mond, hisz sokszor aki épp kezdő ebben a témában, elég kínainak hat, amit a dokik mondanak... :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy megkezdődnek a vizsgálatok, ha bármi kérdés van írj, segítünk részletesen, bár lehet visszaolvastad már pl. a hsg hogy zajlik, mit szoktunk egyásnak tanácsolni azzal kapcsolatban...stb..stb..
Lényeg, hogy ne parázz rá a dolgokra, mert mostmár sínen vagy hamarosan lezajlódnak a vizsgálatok és kezdhettek :wink: :wink: :wink: :wink:

Jajj csajok... én meg alíg bírok magammal.... tádádádáááámmmmmmmmmmm..... ilyen most a hangulatom: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Avarka: Sajnálom a mai tesztet, de ne add fel!!!!!

Holnap pozitív leszel!!!!!!!!! :wink:

Melyik fajta tesztet csináltad? Sokaknak éppenhogycsak kimutat valamit a vv napján.... sőt ugye nem 1 lánynak csak a vv mutatott ki bármit is!!!
Én nagyon bízom és küldöm a pozitív energiákat: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Köszi Andrea!

Nem adtam fel :) Holnapra még ott van egy teszt és a vv :wink:

Pregimax plusz terhességi tesztem van.

Kép
avarka

Hú Avarkám, ezt a tesztet én nem ismerem, de rákerestem a gugliban!!!!!!!! Éééééééés 2. találat egy indexes terhességi tesztes fórum azt írja, hogy többeknek ez a fajta teszt nem jöttbe, mert negát mutatott ugyanakkor mikor már más teszteken látszódott a 2. csík is.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szóval ezek alapján én mégjobban bizakodok ám!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Édes vagy Andikám!

Hidd el teljes nyugi van :lol: Várom a holnapi napot! Szerencsére mensinek nyoma sincs. Picit nehéz a pocim alja, de ennyi. Vivikével is mensis görcseim voltak és itt van! :wink:
Amíg tanár úr ki nem mondja a végszót, reménykedek!

Köszi, köszi, köszi!

Kép
avarka

Avarka, drukkolok továbbra is.

Andi, köszi.
Annyi kérdésem van, hogy csak na.
Sz megemelte a metemet. Eddig napi 2*500 volt, most 3*500 lesz. Reméli ettől beáll a ciklusom, én is. De nem tudom mit fog majd szólni hozzá a belgyógyász a Mensmentisbe. Oda is el kéne mennem valamikor.
A vérvételt az hol végzik? Ok elmondják ott akkor, de jobb nem egyből bamba birka lenni.
A nőgyógyászati vizsgálatot ki csinálja?

Az újabbak már tudom voltak mamográfia vizsgálaton, milyen volt? Nekem arra nem adtak külön időpontot, egybe van a nődokival?

Ja, eszembe jutott. EKG????? A tájékoztatón rajta van, de nem mondott SZ semmit róla és időpontot se adtak. Ilyenkor mi van :?: :?: :?:

Nagyon örültem hogy SZ-hez kerültem. Ugrálva mentem fel az emeletre, mikor mondták a recepción hogy kihez is menjek fel.
Rendes doki, és tényleg nem bőbeszédű, csak a lényeget mondja. Meglehet szokni, és néha elég is. Lelkizni majd jövök ide. :D
franci

Na Francikám szépen sorjában:

Metet szedjed nyugodtan ahogy Sz. mondja, abból baj nem lehet, persze konzultálj a MM-el, de hidd el Sz. tudja mit mond... (amúgy nem akarok mindig a saját példámmal jönni, de mivel csak azt tudom betéve, annyit mondhatok hogy nekem is emelve lett a met 3x500-ról, 3.850-re mielőtt Iza beköltözött!).

Vérvétel helye változó. Vagy a bmc földszintjén, Zeke dr. öltöző melletti kislaborban veszik, vagy lent a kórház bejáratnánál a nagylaborban. Én nem igazán tudtam kiigazodni azon mikor hol, úgyhogy minden alkalommal rákéreztem hogy pontosan hova menjek :) Általában a recepciós lányok adják a beutalót, nem fogják leharapni a fejed, ha megkérdezed, bár majd mindig maguktól is mondják melyik helyen lesz a vv... :) de ha megkérdezed sem leszel bamba birka... sőt én mikor szóltam hogy gázos vagyok vv ügyileg, volt olyan, hogy az egyébként lenti laborban végzendő terheléses cukorvizsgálatot a fenti bmc-s vv-s szobában csinálták meg, oda küldött a recepciós lány!! :)

Nőgyógyászati vizsgálatot Sz. doki fogja csinálni (ha csak épp nem lesz szabin aznap). Ha igen, általában S. drnő helyettesíti.
Sz. nem túl szószátyár, magától sokat nem fog mondani, de ha kérdezel bármit mindenre válaszol!!! Érdemes előre összeírni a kérdéseid minden alkalommal ha mész, és ha bármiben kételyed támad KÉRDEZZZZZZ!!!!!!!!!!!

Mammográfia: azt nem a bmc-ben csinálják, egyénileg kell elmenni rá lakóhely szeirnt. Beutalós, időpontra menős buli... házidoki ad beutalót, tőle érdemes megkérdezni hova lehet menni. Nekem 2 hely volt 16. kerületi lakosként, vagy asszem a 17. kerbe kellett volna menni, vagy a kistarcsa kórházba. Kistarcsára előbb volt időpont oda mentem. De nem mammográfiát csináltak, merthogy oda még énis fiatal vagyok, hanem sima mell ultrahangot :)

Ekg-ra akkor kell menni, ha lombikra mész csak. Azt a leszívás előtt pár nappal szokták megcsinálni, a JÁnos kórházban a bmc-től kb. 1 percre 1 másik épületben... azzal még nem kell fogalkozni most. De nekem a mhelyi üzemorvosiban volt ekg, megkérdeztem Sz-t hogy azt is elfogadják-e, és megcsináltathattam ott. :)

Sz. nem lelkis, még terhesgondozáson se :)....de arra igazad van, itt vagyunk mi!! :)

andrea-1

Eszter,
nagyon várjuk ma a jó híreket!!! :)

Kép Kép
estrella22

Jó reggelt Mindenkinek!

Eszter,Avarka!
nagyon szoritok!!!!!!!

Franci!
Sz-nél jó helyen vagy! :wink:
vikus82

Andi ezt köszönöm. Azt hiszem mára mindenre kaptam választ.

Szerdán úgy is beszélni kell a házidokival, akkor majd megkérdezem hova lehet menni. Meg a táppénzes papíromért is menni kell.

Iránytű remélem nem kell. Csak nem tévedek ott el. :lol:

Sz terhesgondozása hol van helyileg?
franci

Vikus, köszi.
franci

Sziasztok!!!

Látom kerestetek hétvégén,nem volt net karbantartás miatt,meg pihiztem. :D

Eszter!!
Kezem-lában csuriban Értetek!!!!!!!!!!!!

Avarka!!
Még korai volt,nyugi,drukkolok nagyon.

Andikám!!
Iza szoba nagyon csajos,annyira szép.

Béku,Ancsi!!
Gratula a Csajokhoz!!!Nagyon szépségesek.

Szóval bekell valjak valamit!! :D :D
Ma vagyok a 31.napon,és bizony van egy szép pozotív tesztem!!Valakit sikerűlt Apával összematiszolnunk!!!!!!!!!!!!
Most kicsit a föld fölött 2 méterrel repkedek,nem hiszem el,hgy ez Velünk történik!!!!
csucsu99
Budapest

Dámdádámmmmdádámmmm dádámmmmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

Csucsu!

Atya ég! De jó! Nagyon ügyesen tudtok apával maszatolni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dejó dejó dejó!

Nagyon örülök!

Kép
avarka

Andi
Tegnap estére már egész tűrhetően voltam, remélem csak a torna miatt estem vissza.
Jövő szombaton esküvő, szóval meg kéne nagyon gyógyulnom, mert vékony a ruhám :)
Kíváncsi leszek a baldachinra a csíkkal, de tényleg ne vigyétek túlzásba :)

Judit
Na, akkor a nyári kissrácok piros Espiroban fogják nyomni, gratulálok! :)
Én is ittam büdilevet, biztos az segített.

Franci
Jobbulást!
Jó kezekben leszel Sz.nél!!!
Nálam is így volt, hogy HSG után rögtön megbeszéltünk mindent, nem húzta feleslegesen az időt.
Vérvétel hol itt, hol ott van…
Szerintem ha sokat vesznek (mondjuk a 3. napi), akkor a központi labor…
De én is csomószor visszamentem a recepcióra, mert néha nagyon elveszett voltam…
Nekem Sz. kért személyesen mammográfiára időpontot a Jánosban, rendesek voltak, szinte azonnal adtak. De nekem is ultrahang volt, mint Andinak, azon jobban látszik, ha baj van.
Én EKG-n nem voltam.

Avarka
Drukkolok holnapra nagyon!!!

Csucsu
Úr isten, most nézem!!!
Hatalmas gratula, ez szép volt!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
estrella22

Franci, Csucsu, Estrella!

Köszi :D Holnapra igyekszem hozni a pozitívat! :lol:

Kép
avarka

CSucsukám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mégis bekaptad a legyet....angyalom ragyogóm szeretem a bort..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Matisz klinika legújabb páciense! :)

andrea-1

Csucsu!
éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikor mész dokihoz? :D
vikus82

Juditkám: Gratulálok a babakocsihoz!! Espiro nekünk is nagyon teccik amúgy, ha nem lenne olyan picike az alsó kosara, ez lehetne a nyerő náluk is....de sajna ez az egy hátránya más mellé pártoltatott minket :wink: :wink: :wink: :wink:

Estrella: Azért ha nagyon hideg lesz, inkább legyen egy B alternatíva a ruhára, nehogy még jobban megfázz, vagy visszaess....
MIndenesetre nyomasd az immunerősítőket!!!! :wink:

andrea-1

Csucsu!!!! Hatalmas gratula!!! Jajjj de örülök!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Bocsánat... laptető Avarkáé és Eszteré!!!!! Na meg ha még valaki szeretne belőle! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: