A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi! Félreértettél: Lili is eszik már pörköltet,sőt hurkát is,csak ezzel az volt a baj,hogy vacsorára adta neki apa :D ,ami úgy tűnik nem tetszett a gyomrának :roll: Lili szerintem az egyik a topicos babák között,aki "parasztgyomrú",imádja a töpörtyűt,szalonnát :D
Reméljük Botond nem betegszik le. Nem lehet,hogy megint emiatt a fos idő miatt alszik ennyit?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Borzasztó napokon vagyunk túl....
Petra 5 napig hányt és hasmenése volt, nagyon féltem tőle, hogy a végén kiszárad, de szerencsére nem történt baj. (Én is fogytam vagy 2 kg-t a sok idegeskedéstől és rohangászástól.)

Valami vírus volt, volt olyan nap, hogy 8x volt hasmenése, de durván. Nagyon lerobbant szegénykém, de tegnap már kezdett jobban lenni, tegnap a doktornő is kijött megnézni, úgyhogy kezdek megnyugodni.
Ma magához képest már egész szépen evett, persze diétáznia kell. Kapott valami szénhidrátport is, hogy gyorsabban vissza tudja hízni a súlyveszteségét, mert amit most lefogyott, azt fél év alatt szedte össze. :(

Hát Lányok, ez nagyon kemény 5 nap volt, én remegtem végig az idegtől, hogy mikor mi és hol jön ki belőle. Szörnyű volt.
Közben nem tudtam végig itthon se lenni, szegény anyukám jött reggelente, én meg haza kora délután, majd itthonról folytattam a munkát.

Jövő héten még Anyu vigyáz rá, mert vissza kell picit erősödnie, így nem viszem közösségbe. Ma már azért a kedve is a régi volt. :wink:

A pénteki vacsit sajnálom, már nagyon jó lett volna látni újra benneteket!
Lois! Légyszi add meg priviben a számlaszámod és az összeget, amivel tartozom, mert már arra se emlékszem pontosan!

Csak nagy vonalakban tudtam átnézni az elmúlt napokat, úgyhogy ne haragudjatok, ha nem reagálok. Viszont megpróbálok visszakacsolódni.

Kép
katy76

Nyuszi!

Én is ebben reménykedem :wink: . Itt pont két napja esik a hó, remélem csak ez kókasztja, mert amúgy semmi baja :wink: !

Katy!

De sajnálom, hogy beteg volt Petra :( . Nem csoda, hogy kivoltál...
Képzeld, anyu most nagyon favorizálja ezt a méhpempőt, és egyre több betegének ajánlja, és épp tegnap mesélt egy kislányról, hogy milyen kis piliszka volt, és sokat betegeskedett, és semmi se volt jó neki, aztán elkezdték adni a tanácsára a méhpempőt és a kislány tök szépen felhízott (nem dagira, csak normálisra), és az immunrendszere is szuper lett, mert az ovis bhimlő 2-3 nap alatt ment át rajta :wink: . Szóval sztem próbáld ki, mert most akkor pláne kéne híznia, az immunerősítés meg sose árt :wink: .
Azt nem tudom, hol lehet kapni, de sztem sok helyen. Én most olyat kaptam anyutól, ami méhpempő-kivonat, sűrűbb méz állagú, és undi ízű :? . De én a mézet se szeretem, nemhogy ezt, viszont ahogy beveszem, nem fáj a torkom :shock: :wink: . Botond viszont imádja, sorba áll érte :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Most vettem észre, hogy a vonalzód szerint "Mandula baba 15 hetes és 5 napos terhes." :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:24-kor.
Vendég

Kaptam ma is egy jó kis állásajánlatot mailben, kár, hogy ez is pesti :twisted:
Ha valakit esetleg érdekel...
A RING Cégcsoport lakossági nyelvi üzletága értékesítési munkatársat keres!

Feladatok:
Megtervezi, megszervezi, koordinálja és lebonyolítja a lakossági tanfolyamokat,
felhívja, tájékoztatja, beíratja az érdeklődőket,
a meghirdetett kurzusokat nyomon követi,
az aktív diákok felmerülő problémáit kezeli,
hatékonyan támogatja a lakossági értékesítési terület munkáját.

Elvárások:
Középfokú végzettség, nyelvtanári végzettség előny,
legalább 2 éves, lakossági ügyfeleknek való szolgáltatás értékesítésében szerzett tapasztalat,
kiváló kommunikációs készség,
agilitás,
ügyfélorientált gondolkodásmód,
felhasználói szintű számítógépes ismeretek,
magas fokú kreativitás, de ugyanakkor végrehajtó személyiség,
céltudatos, képes hosszú távra tervezni,
önálló, döntéshozó képesség,
kiváló kommunikációs képesség,
proaktív, dinamikus, fiatalos gondolkodás.

Előny:
Nyelvismeret, nyelvtanári végzettség, hasonló területen szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk:
Versenyképes bérezés,
bejelentett jogviszony,
céges telefon,
dinamikus, motiváló munkakörnyezet,
fiatal, lendületes csapat.

Munkavégzés helye:
Budapest, XI. kerület

Jelentkezés módja:
Magyar nyelvű, fényképes önéletrajzokat a lakossagidivizio@ringcsoport.hu címre várjuk „Lakossági értékesítési munkatárs” megnevezéssel.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Katy: Sajnálom a betegeskedést, remélem most már jobban lesz Petra!

tike

ja és a méhmepőről egy kis plussz: http://www.mehpempo.hu

tike

Én fiam még nem evett zúzát :roll: Mert mi nem vagyunk oda érte. C. semmi belsőséget nem eszik, de májat szokott csinálni nekünk azért, a héten is volt, mert totál vérszegény meg vashiányos vagyok már megint :?
Pörkölt :arrow: Az meg a lieblinge, ma is csirkepörkölt volt nokedlival meg uborkasalátával...le se merem írni, mennyit evett belőle.... vacsorára :oops:

Nyuszi!
Szegény lililány :( Töpörtyű, szalonna....tud élni :lol:

Katy!

Sajnálom a kicsi Petrát, szegényke :( Sokat fogyott??
Tartozás :arrow: Na most már jusztse' majd személyesen jól behajtom... egyszer :wink: Már én sem nagyon emlékszem mennyi volt.... :oops: :oops: Meg arra sem, hogy hány jegyet vettem neked.

Babakocsik :arrow: Én nagyon jól átgondoltam a választásaimat, nem kapkodtam, hónapokig nyomoztam, és nem bántam meg egyik kocsimat sem. Nekünk kitartan(ná)nak kistesóra is :roll:

Együttszülés :arrow: Lehet érzéketlen vagyok, de nekem a szülésem előtt/után/közben eszembe sem jutott az Anyukám :oops: Az csak hármunkról szólt. Ergo nálam barátnők és mindenki más is kizárva.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Motorok :arrow: Ti még csak most kezditek?????? :shock: :shock: :shock:
Énfiam 15 hós kora óta nyomja, itt mifelénk ez a módi, mi nem babakocsival sétálunk hanem motorral.
Zétény a kis méretet (a brendonos enduróból) már ki is nőtte, már a maxit hajtjuk, a kicsivel itt a lakásban kering.

Aksis verda :arrow: Erről nekem mindig az jut eszembe (nem függ ösze Czigkáékkal persze :wink:), hogy itt nálunk pár éve egy kissrácot az autópálya felhajtójáról szedtek le, mert elindult az Apukája után a "dolgozóba" :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.02.17 22:17-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szülés témában Loissal értek egyet, én kifejezetten rettegtem attól, hogy majd mindenki az ajtóban toporog és nagyon-nagyon örültem, hogy rota járvány miatt teljes zárlat volt a kórházban :roll: Egyedül apa hiányzott szülés után és az, hogy ő is csak 1 hetesen látt Hédit először. semmi más. se barátok, se látogatók, az anyám meg főképp nem, de ennek oka a kettőnk közt lévő nem túl rózsás viszony...

tike

Mi is most kezdjük a motorozást, de szükséges is, mert a bölcsiben az udvaron az a fő sláger. Egyenlőre lakásban nyomjuk, mert kint nehezebben megy vele a jó kis falusi útviszonyok miatt :roll:

tike

sziasztok!

katy!
Petrának jóbbulást..remélem most már tényleg jobban lesz szegényke...

motor:
már mi is régóta használjuk...Boo látta is amit kintre használunk,
meg van a benti jrássegítő ami most már motorként funkcionál,
na meg a tricaj,de az most pihen...

pöri nálunk is simán megy vacsira is...

Boo!
pont ma jutott eszembe,h valamikor írtad,h de jó lenne egy telek,h
legalább hétvégén lenne hova menni kiruccani...
tényleg lenne kedveek belevágni???
mert ahol nekünk van telkünk ott az 1000nm-es telkek anno 7százezerbe
kerültek,szóval most sztem lehet,h olcsóbban is...
a fogdoki számát majd elküldenéd nekem,m nem kaptam még meg?!

ronmay!
már azt hittem megszültél...
mondjuk eszembe jutott az is,h akkor szonibaba csak írt volna,h
mizújs veled...

én Boonál fiúra tippelek és Dodinál lányra,de már nagyon kiváncsi
vagyok,h kik is laknak odabent nálatok,de gondolom ti még nálam is jobban...

Kép
Kép
csibe83

pocok!
a brands.hu-n jó sok crocs termék van...

Kép
Kép
csibe83

Visszaolvastam az előző oldalra is :oops:

Boo!
A két espiro között a különbség, hogy az egyik felfújható gumikerekű, a másik nem :roll:

Csibe!
Tényleg a tricikli...már nem is emlékszem mikor vettük elő utoljára... :oops:

Czigka!

Süstöl?? :lol: :lol:
Én fiam is mond valami szókezdemény félét, bevágja a fejét a plafonba és aszongya rá hogy "Áf"...talán fáj?? Legalábbis én így "szabad-fordítok" :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.02.17 23:36-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nálunk,ha beveri valamiét,akkor a hoppát mondja mindig

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Czigka!

Én is elfogadom a véleményedet a járókával kapcsolatban, de sztem óriási találmány, és Botond tökre szereti :D . Amint ki akar jönni, kiveszem, sose volt erőszak, sztem ezért sincs vele baja :wink: . De én balesetveszélyesnek tartom, hogy ő randalírozzon a lakásban amíg főzök, kiszaladok megetetni a kutyákat, vagy a postáshoz, nagywc-n vagyok... Te ilyenkor hová teszed/tetted? :roll: Nekem tök kényelmes, hogy gyorsan bepattintom a járókába, kiszaladok, aztán ha akarja kiveszem, ha nem, nem :wink: . De sokszor magától is bekéreckedik :lol: .
De tuom, sokaknál nem válik be, nekem mázlim volt (sztem) :D .

:? ......mennem kell...folyt

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

Boo!
akkor majd utána járok a teleknek...
köszi majd a számot...

hát nálunk apának 2fiú testvére van apa apukájának 1fiú 1 lány anyukájának
nincsen.
apa apuka lány testvérének 1 lány 1 fiú
apa apuka fiú testvérének 2 lánya van
anyumnak 1 lány testvér és neki van egy fia
apum és én egykék vagyunk..

Kép
Kép
csibe83

Jelentem: Petra ma már kikönyörgött reggel egy kis tápszert, 100ml-t adtam neki, de tökre féltem, hogy baj lesz. Szerencsére nem lett, sőőőőőt, még benyomott utána 3 db babapiskótát. :D
Gyógyultnak tekintem, persze a diétát tartjuk (annyi egyébként a lényege, hogy gyümölcsöt és más savanyú dolgot nem ehet önmagában, csak pl. rizzsel, zabpehellyel, kölessel stb. és minél több keményítő tartalmú ételt kell ennie).

Boo!
Biztos nem rota volt, inkább a kalicire (calici???) gyanakszom, bár annál is szokott lenni hőemelkedés. Petrának viszont egyáltalán nem volt láza, hőemelkedése (szerencsére,különben tényleg nem úsztuk volna meg infúzió nélkül).
A rota ennél sokkal durvább, ott folyamatos a hányás-f@sás. Petrának napi 1-2 hányása volt "csak", hasmenése pedig 4-10. A rotánál akár napi 20 hasmenés is lehet! :shock:

Orrspray-t nézd meg, mert pl. a nasivint nem lehet 5-6 napnál hosszabb ideig alkalmazni, mert tönkre teheti az orrnyálkahártyát! Kell szünetet hagyni!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: ha zöld trutyit szívtál az orrából sztem mutasd meg dokinak, mert azt jelenti,hogy a sima nátha felülfertőződött. Orrcseppet és sprayt max 1 hétig szabad használni. Egyébként a lecserélt dokinénink szerint egy tisztességes nátha 2 hétig tart, de még ő is visszakérte Hédit, ha azt tapasztalom, hogy nem fehér az orrváladék. Inkább menj vele egy kört feleslegesen, mint beszedjetek egy fülgyuszit ( nálunk egy sima nátha mnet rá anno Hédi fülére :twisted: )

Képzeljétek ma reggel kimostam Hédi szundirongyiját, mert már olyan volt, hogy Katy sztem hozzá sem ért volna :arrow: nem száradt meg alvásidőre :arrow: Hédi a radiátor alatt bömbölt :arrow: vasalós, cserépkályhás szárogatás :arrow: most alszik :twisted: :lol: Nem is tudom, ha bölcsis lesz hogy fogom kimosni :twisted: :lol:

Amúgy is érzékeny a lelke a drágámnak mostanában, ma reggel sírva fakadt amikor apa elment dolgozni :shock: :roll: Mondjuk hamar megvígasztalódott, de meglepett...

Ja és hogy nehogymá jólérezzem magam, tegnap szavazott a képviselőtestület a munkahelyem megszüntetéséről :twisted: Na jó burkolt formában, felszólították az igazgatónkat, hogy gondolja át, hogy a tevékenységi kör esetleges szűkítésével érhetők-e el megtakarítások. És ezek aköcsögök rendeletbe akarják foglalni, hogy a megszűnő munkakörből munkavállaló nem helyezhető át másik munkakörbe, úgy hogy a munkaviszonya folyamatos maradjon illetve a most megszüntetett munkakörök 5 évig nem állíthatók helyre :twisted: :twisted: :twisted:

Ja és én egyébként Dodiéknál és Booéknál is lányra tippelek :wink:

tike

ja most látom, hogy nézték a kórházban Miront..

tike

Hát úgy látszik,nem a zuzapöri volt a hibás... Ma éjjel megint hányt Lili,igaz csak egyszer. Elvittük a dokihoz,azt mondta,hogy csúnya a torka,amitől simán lehet a hányás,nem feltétlenül vírus,de az is lehet,hogy még fosni is fog,mint szegény Petra. Ha megint hányna,akkor kapjon kúpot. De érdekes,hogy egész nap semmi baja,csak éjjel hány. Azt mondta még,hogy felesleges diétáztatni,azt egyen,amit kíván,főleg ha nem is vírus,az a lényeg,hogy igyon sokat. Ez megvan szerencsére. Mindenesetre ma főtt krumplit kap ebédre,mert éjjel a levest hányta ki,amit délben evett :shock:

Tike! Te honnan kapsz ilyen állásajánlatokat? Azt néztem,hogy helyileg nekem jó is lenne,mert a XI.kerület nekem egy köpés. De az előző szimpibb volt,csak akkor átsiklottam felette.

Katy! ha már Petra kéri a kaját,az csak jó,akkor ezek szerint jól érzi magát. Érzik ők,hogy mikor mire van szükségük :wink:

Boo! Szegény Miron,akkor nektek sincsenek jó napjaitok.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike!
Nálunk a szundirongyit Morzsinak (morzsolgató kendő) hívják. Morzsi minden szombat reggel megy a mosogépbe egy 60 fokos mosásra, majd gyorsan a radiátorra teszem. A déli alvásra általában nagyjából megszárad, de ha picit nyirkos még, az nem nagy gáz, mert délután percek alatt bealszik és olyankor még kis szoktam csenni az ágyából egy rövidke szárításra. Egyébként vasalóval is hamar meg lehet ezeket szárítani. :wink:

Boo!
Zöld takony szerintem nem a vége a náthának, mert a színtelen a múló nátha. Szívjátok a lehető legtöbbet (éjszaka is, ha felébred Miron) és a tengervizessel fújjad neki, mert az segít feloldani. Attól kevesebb nem lesz, viszont nehezebben tapad le és okoz máshol gyulladást! :wink: (a bölcsis hónapok alatt takony-ügyben már-már szakértővé váltam :lol: :lol: :lol: )

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nálunk Lili két cumival alszik,az egyik a szájában, a másik a kezében :D Nem tudom,miért alakult ez így nála. Ja,és mostanában mielőtt lefekszik,be kell kenni a cumit neki Dologéllel,addig nem alszik el. Ha elfelejtem,szól,hogy "Beten" :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois!

Zuzát mondjuk még Botond sem evett, mivel mi sem, mióta megszületett :roll: :lol: . De sztem nem azzal volt a gond, inkább a fűszeres szafttal éjszakára, mert én tegnap vacsira is gulyást ettem, és minden bajom volt tőle, pedig ebédnél meg se kottyant... :oops: :lol: . Most meg aranygaluskát reggeliztem, tök reformba nyomom, nem? :lol:

Boo!

Pont azért "intelek óva", mert én favorizálom a megérzéseimet :twisted: :lol: . Neem, valójában arra gondolok, hogy Botondnál én éreztem, hogy fiú, de mégsem mertem erre hagyatkozni, mert amúgy soha semmilyen megérzésem nem jön be :twisted: :lol: . (Ergo lányotok lesz :P :lol: ). Aztán nála szépen sorban bejött minden, amit megérzek (köldökzsinór-effektus :lol: ). Viszont magamból indulok ki: hogy ha "beállítanám magam" kislányra, tuti csalódott lennék, de ha fiúra, akkor is. :roll:
Nekem nem fáj, hogy ti lányra készültök :lol: , csak nem akarom, hogy elkeseredett légy. De ha a fiú sem fog lelobozni, akkor oké :wink: .

Én a zuzátmeg pont másképp gondoltam :roll: . De valójában fingom sincs :oops: :lol: . Maradjunk annyiban, hogy nem adunk a gyerekeknek zuzapörit vacsira :lol: .

Sztem a hazajövetel több dologtól függ: ha nagyon megvisel a szülés, kelleni fog 2-3 nap, hogy kipihend magad, mert otthon nagyon kemény hetek várnak!
Ha nem indul el másnapig a tejed, én a helyedben nem mennék haza, mert otthon még nehezebben fog, és nincs is, aki segítsen ebben. Nálatok ez meg most fontos dolog!
Ha meg csaszis leszel (neadjIsten) akkor is hazajöhetsz saját felelősségre, de konkrétan felállni alig bírsz majd :roll: ...
De amúgy tökre megértelek, és ha minden klappol sztem hazamehetsz, csak ne minden áron, mert annak ti isszátok meg később a levét :roll: . Miront sztem kevésbé fogja megviselni az a pár nap, mint téged :lol: . De addigramár két gyereked lesz (van), és akkor amásiknak lesz rád nagyobb szüksége...
:wink: Teapa kivesz szabit?

Én amúgy 3 naposan hazajöttem csaszival, mert nagyon gyorsan felépültem, tök sok tejem volt,és a bébi is rendben volt. De így csak azért mertem hazajönni, mert anyu jött velünk, ergo orvosi felügyelet mellett :lol: . Tudom, hogy divat mostanában hazaszaladni, de azért nem véletlen az a 3-4 nap :wink: .

Éjszakátok :evil: :evil: :evil: ! Nálunk hála Istennek csakén vagyok beteg, de fél3-kor tudtam elaludni, és7-kor keltem :twisted: .
Mironnak jobbulást :wink: .

A lényeg, hog nem mindenki fiú :lol: . Kíváncsi leszek tényleg, hogy mi lesz a tiétek :wink: . Mennyémá UH-ra, hogy bírod ki?!?!?!

Fiúnevünk nekünk is könnyebben lenne, lány olyan sok szép van :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo! Most jön neki megint két foga,azért kenem. De inkább ezzel kenem,mint Nurofent adjak neki,azt csak akkor,ha már nagyon szenved szegény. Elvileg ettől nem lehet baja,természetes anyagokat tartalmaz. Na meg persze nagyon vékonyan kenem be neki.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 13:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 13:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Én is jártam így eleinte :oops: :lol: :lol: . Csak eszebe se jutott, leírni, gondotam más úgysem lehet ilyen béna :roll: ... Persze gondolhattam volna :twisted: :lol: :lol: .
Nekem az orvosi alkhol tök szépen lehozta, az meg ugye minden háztartásban megtalálható :twisted: :lol: . Próbálkozhatsz még citromlével, vagy bőrradírral is :wink: . Da amúgy nem gáz, 2-3 nap és sokat kopik, addig meg vegyél kesztyűt :lol: :lol: :lol: .
Azóta én is tudom, hogy utána kezet kell mosni alaposan :lol: .

Tike!

Botondnál a szőri ilyen, úgyhogy én azt az elsőilyen után 3 felé vágtam :wink: . Mondjuk az nagy volt... Ha nem tudjátok szétvégni, akkor kéne szerezni egy másikat is, mert ez így nagy szívás, tudom :twisted: .
Sztem te vagy az első, aki lányt mond nekünk :? :lol: . szóval köszi :D

Nyuszi!

Szegény Lili :( ! Remélem "csak" a torka az, és nem vmi hányós vírus... Te is adj méhpempőt :lol: :lol: :lol: .
Béres-csepp, meg méhpempő forgalmazó leszek :lol: .

Katy!

Nanáá, én is rendszeresen mosom a szőriket: minden piros betűs ünnepen :twisted: :lol: :lol: . De ebben te vagy a "normális", mert ezek nagyon hamar koszolódnak, gyakran illene mosnunk :oops: .

.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:25-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 13:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Te melyik filmet nézted?? Azt meséltem, hogy most ittam gyömbéres-citromos uram által kreált "egészségkoktélt", amit ha terhesen kóstoltam volna tuti kidobom a taccsot :oops: :lol: :lol: :lol: Undi volt.
Már hogy a rákba kicsi Miron a motorhoz?? EnyémFiam is 13 kiló és 85 cm. Vagy ennyivel nyurga lábúbb lenne?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

6-os pelus?? Nekünk bőven jó az 5-ös. Most adtam egy újabb esélyt a PAmpersnek....de hiába, nem bírom megkedvelni. Ti nem vettétek észre, hogy kissé megizmosodtak a pelenkaárak?? Én totál lehidaltam, Tescoban 71.- az 5-ös méret Liberóból :shock: :shock: Hétfőtől az Auchanban 62.- lesz az 5-ös Huggies akcióban....naggyon durva, hogy ezzel az árral akcióznak.... tavaly nyáron vettem még 40 Ft-ért is vettem akciósan 5-ös H.-t :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nagyon jó... Lili az előb ült az ölembe és egyszercsak azt vettem észre,hogy elaludt :roll: Szegény,nincs szívem felébreszteni,mert beteg,de arra gondolni sem merek,hogy mikor fog lefeküdni ezek után.... Ja! És ma már aludt 2 órát :D Na mindegy,ez most kivételes eset.

LOis! A DM-ben is van most valami pelenka akció,23-ig kell kinyomtatni a kupont,már ha van pontgyűjtő kártyád és azt hiszem március végéig lehet beváltani :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Van annál jobb is a Dm-ben, 50 pontért kapsz egy egy kuponfüzetet és egy terméket 25%-kal olcsóbban lehet megvenni (ez mindig van, nem időszakos). Talán így a legkedvezőbb.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köszi a szundirongyis tippeket! Először én is azt akartam írni, hogy úgy nézett ki, hogy Katy meg sem fogta volna ...:oops: :lol:

Egyébként ez nem egy hagyományos morzsikendő, hanem egy babatakaró, amivel picikorában takartuk. Tescoban vettük, ha valaki esetleg tud belőle mégegyet valahol szívesen vennénk :lol:

Kép

sokmindent akartam még, még jövök ma :wink:

tike

Pelust mi is a Lois által említett kuponnal veszünk mindig :wink: Tényleg csajok, megkaptuk az újabb dm baba bónusz kuponfüzetet és van benne egy családi fotózásos kupon, de pesten. Mi tuti nem vesszük igénybe, szívesen elküldöm ha kéri valaki!

Akartam még sokmindent, de majd inkább holnap, apa morog :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Kép

Kép

Kép

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Hűűűha, akkor az nem lesz egy könnyű menet eleinte :? . És akkor kivel lesz Miron az első 3 napban :roll: ? tudom, tudom, nők millió csinálták már ezt így végig, de az én szemeben ők is mind hősök :lol: :lol: .

Bnődéknek juhhhu :D ! Remélem hamar összejön :wink: . Én magamnak adtam zöld jelzést :oops: :lol: . Kamasz koromban tele lett azzal a tököm, hogy minden doki jobban véli ismerni a testemet, mint én, így jól túl lettem inzulinozva, és lettem 70 kiló :evil: . Én alapvetően tökre nem vagyok hízékony alkat, csak akkor meghíztam,és azóta is csak félig fogytam le :twisted: ...
Szóval akkor "beintettem" és évekig nem voltam dokinál :oops: . Viszont a cukromat rendben tartottam, lefogytam 12 kilót, és amikor eldöntöttük, hogy babát akarunk, az első HbA1C-m 6,4 lett, és 7 alatt mehet. Szóval zöld jelzést adtam magunknak :lol: .
Gondolhatod, repesett a doki, mikor vadidegenként megjelentem, hogy "asszem terhes vagyok :roll: " :twisted: :lol: :lol: .

Czigka!

Én tökre elfogadom az érveidet, ezt mindenki maga érzi, hogy hogy szretné csinálni :wink: .
Mondjuk bírom ezt az "én nem zárnám ketrecbe a gyereket"-dumát (nem rád gondolok!!! Csak vannak akik a témában véresszájúak :twisted: :lol: ), de akkor megkérdezném a kedves anyukát, hogy mégis hol alszik a gyermeke éjszaka?! :twisted:
Attól én is rosszul vagyok, ha a gyerek naphosszat csak abban vannak, bár megnézném azt a gyereket, aki ennyit hajlandó ott lenni :lol: . Nekem Botond pár hónapos koráig mondjuk sokat volt benne, de hát másnál is a kiságyban van egy csecsemő, vagy a földön pokrócon (gondolom), vagy mittomén. Amióta meg mászik, azóta napi 1-1 órát haljandó benne lenni, azt viszont szívesen,mert cseles anyuka bizonyos játékokat csak ott enged játszani :twisted: :lol: :lol: .
Szóval én sem ketrecharcost akarok nevelni a fiamból csak én így érzem biztonságban, ha épp arról van szó :wink: . (Azon felül, hogy nálunk is "gyerekbiztos" a lakás amennyire lehet)

Lois!

De fura, én meg Pampers-párti vagyok, és a Liberot nem bírom :roll: . Pedig én is próbálkoztam vele, sőt a kórházban azzal kezdtünk, de a Pampers kb. fele olyan vékony, mégsem ázik át nekünk sose :wink: . Sztem a gyereknek totttálisan mindegy, de én meg úgy vagyok vele, hogy minek adjak rá merevebb bugyit, ha nem muszáj :roll: . És a Libero sokkal drágább. most látom, 71?!?!?! :shock: Én 38-ért vettem eddig maxi dobozban a Pamperst, de most is csak 42 :wink: .

Ti miért szeretitek jobban a Liberot?
Amúgy sztem csak megszokás kérdése, mert amikor egy darabig Liberot használtunk, azt is hamar megszoktam, és fura volt újra a Pampers...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: