Lois!
Zuzát mondjuk még Botond sem evett, mivel mi sem, mióta megszületett

. De sztem nem azzal volt a gond, inkább a fűszeres szafttal éjszakára, mert én tegnap vacsira is gulyást ettem, és minden bajom volt tőle, pedig ebédnél meg se kottyant...

. Most meg aranygaluskát reggeliztem, tök reformba nyomom, nem?
Boo!
Pont azért "intelek óva", mert én favorizálom a megérzéseimet

. Neem, valójában arra gondolok, hogy Botondnál én éreztem, hogy fiú, de mégsem mertem erre hagyatkozni, mert amúgy soha semmilyen megérzésem nem jön be

. (Ergo lányotok lesz

). Aztán nála szépen sorban bejött minden, amit megérzek (köldökzsinór-effektus

). Viszont magamból indulok ki: hogy ha "beállítanám magam" kislányra, tuti csalódott lennék, de ha fiúra, akkor is.
Nekem nem fáj, hogy ti lányra készültök

, csak nem akarom, hogy elkeseredett légy. De ha a fiú sem fog lelobozni, akkor oké

.
Én a zuzátmeg pont másképp gondoltam

. De valójában fingom sincs

. Maradjunk annyiban, hogy nem adunk a gyerekeknek zuzapörit vacsira

.
Sztem a hazajövetel több dologtól függ: ha nagyon megvisel a szülés, kelleni fog 2-3 nap, hogy kipihend magad, mert otthon nagyon kemény hetek várnak!
Ha nem indul el másnapig a tejed, én a helyedben nem mennék haza, mert otthon még nehezebben fog, és nincs is, aki segítsen ebben. Nálatok ez meg most fontos dolog!
Ha meg csaszis leszel (neadjIsten) akkor is hazajöhetsz saját felelősségre, de konkrétan felállni alig bírsz majd

...
De amúgy tökre megértelek, és ha minden klappol sztem hazamehetsz, csak ne minden áron, mert annak ti isszátok meg később a levét

. Miront sztem kevésbé fogja megviselni az a pár nap, mint téged

. De addigramár két gyereked lesz (van), és akkor amásiknak lesz rád nagyobb szüksége...

Teapa kivesz szabit?
Én amúgy 3 naposan hazajöttem csaszival, mert nagyon gyorsan felépültem, tök sok tejem volt,és a bébi is rendben volt. De így csak azért mertem hazajönni, mert anyu jött velünk, ergo orvosi felügyelet mellett

. Tudom, hogy divat mostanában hazaszaladni, de azért nem véletlen az a 3-4 nap

.
Éjszakátok

! Nálunk hála Istennek csakén vagyok beteg, de fél3-kor tudtam elaludni, és7-kor keltem

.
Mironnak jobbulást

.
A lényeg, hog nem mindenki fiú

. Kíváncsi leszek tényleg, hogy mi lesz a tiétek

. Mennyémá UH-ra, hogy bírod ki?!?!?!
Fiúnevünk nekünk is könnyebben lenne, lány olyan sok szép van