Kahlan, Csucsu,
ó de drágák vagytok, ennyi most az összes infóm
kapunk egy kódot, amivel "bejutunk" a corvinus könyvtárba, ahol kereshetünk egy angol nyelvű cikket, amit nem szó szerint kell lefordítani, hanem bekezdésenként a tartalom a lényeg
persze mennyisége infóra vonatkozóan még nem vagyok előrébb.
Kispatak,
olvastalak ám, nagyon aranyos vagy, zavarba is jöttem, mert nem is tudom hogy mit kell egy pótunokának csinálnia
de nagyon boldog lennék ha összejönnénk
köszönöm.
Vicky,
Neked is, vigyázz mert lehet hogy lesz olyan hogy be kell rongyolnom suliba és viszem magammal két gyerkőcöt
köszi infót, most már ezt is tudom hogy terheléses zukkero met nélkül van.
Zsuzsó,
jóvanna nem voltam még dokinál de rövidesen megyek mert IR-re kell beutalót intéznem.
Mieza,
naaaaa én azért drukkolok hogy holnap "kidobjanak" Benneteket, remélem nem a nyikorgós ágyat kaptátok
jaj olyan kiváncsi vagyok születéstörténetre
Kahlan,
látom csajok megírták hogy mit szabad és mit nem szabad enni (hihi én pl azt sem tudtam).
Andi,
köszönöm a kedves szavakat, ígérem nem állok le a publikálással, hogy is tehetném már megint van egy csomó fantasztikus fényképem
hogy érted hogy nem ott szül az ember ?
ebben a szülőszobában szültem Marcust és Lizát is

jaaaaaa és van klíma, örökké melege van Kubunak az elmaradhatatlan....
Eszter,
ne mondj már ilyet dehogy tartottatok fel, annyira jól esett hogy meglátogattatok ! és igen ! Mieza után most már Neked is az a szoba dukál

(csak ne a különálló ágyat kapd ! mert az nyikorog ám)
köszi felajánlást, akkor hogy ne unatkozz pocaknövesztés közben keresünk majd neked más feladatot, na csak viccelek
Pannik,
örülök hogy rendben vannak a szurik és a szavainkkal megnyugtattuk Teapát.
Vnbeni,
olvastam, értettem
juppé moni !
Csajócák,
köszönöm mindenki kedves szavait az elmúlt napokból... tudjátok hogy nem tudok elszakadni, imádok itt lenni, imádlak Benneteket.
klímáról elmesélném, hogy Lizát nagyon meleg napon szültem, persze szülőszobán minden okés volt jól lefagyasztottunk mindent, aztán végkifejlet előtt szólt szülésznő hogy ki kellene kapcsolni klímát mert babuci megfázik ha kijön, háááát ha nem mondja az indokot akkor nem engedtem volna, de persze egy tiszta pillanatomban beláttam hogy igaza van.
aztán amikor rajtam az uccsó fejezet (varrás) következett akkor dokimnak bekapcsolta a szülésznő a klímát (00.40-kor) hogy ne legyen melege, persze én addigra hulla voltam, és ki voltam akadva hogy hogy lehet ilyenkor klímázni