A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter!!
Szívesen a babakocsi linket!!Egyik ismerősünk vett itt,és megvannak elégedve vele. :D :D Remélem hamarosan mehetünk össznépi babakocsi vizitre. :D
csucsu99
Budapest

Béku!
a férjedtől sem féltél a szurinál, nem? pedig ő is akkor csinálta először :D az ember bízik szerintem...nekem volt hogy a barátnőm adta be, és az elsőnél úgy remegett, izzadt, hogy totál ki volt... de aztán már úgy döfte belém, mint a profik :D

eszter82
Budapest

Pannik, az a legutóübbi cikk, amit bepakoltam. Görgesd lejjebb, kevésbé "hányinger" témákat is összeszedtem 8)
Csak úgy magamnak csináltam anno, összeszedni jó sok infót.
Vendég

Eszter: deeee,féltem férjem esetében is,hisz ő is fél a tűtől,de vagyő,vagy anyósom....
Asszem ezzel meg is magyaráztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De hihetetlen ügyes volt (BMC-ben nagyon figyelt,mit hogyan),agyon dícsértem,és ő végig annyira bátor volt!!! :D

Fordított helyzetben gondban lennék,én nem hiszem,hogy ilyen bátran csinálnám.....
Vendég

Jólvan, ne haragudjatok, hogy így kirohantam.... az a kib...tt KOS természetem ... egyből örjőngés... hát full bepánikoltam.... R. meg nincs itthon, hogy rajta vezettem volna le....

Tényleg, jól voltam eddig is nem voltak a klasszik cukros rosszullétek ... tudjátok hogy a met szedése ha nem jól étkezik mellette az ember, szapora dolgokat okozhat... én beálltam rá.. tartottam (ha tudtam a vukk miatt) a napi 5 ékezést... sőt volt nagyon kis utóvacsi is pont azért hogy ne maradjon ki aztékezések között annyi idő...
nnél többet viszont nem tehetek a határaimmal úgy érzem. Diabetológusnak tudom nem fog tetszeni, de......
A gyerek jól fejlődik... most kicsit utánanéztem, hogy a cukor problémákkor a lepény idő előtti elöregedése v. mi is lehet többek között.. ez aggaszt, ezért is ment fel a pumpa egyből.. meg a többi szarság, amit a cukor okozhat a gyereknél...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Asszem most kellene elmennem egy jó kis vásárlás-terápiára!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az rendbe tenné az idegrendszerem.... :)))))

andrea-1

Húúú,nálam megvolt tegnap a vásárlás-terápia este... :D
És párom is kiélhette magát,hogy ő választhatott nekem fehérneműt,amire már nagy szükségem volt...
(cicifixre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Ez a laptetű is legyen az előzőnél felsoroltaké,mellé még Andinak küldöm,hogy hamar kipurcanjon a cukker...
Vendég

Andikám!
Ott a helyed valamelyik bababoltban :lol: :lol: :lol: :lol:
szerintem ne olvasgass most erről a neten!!!!!
Nyugi, relax!!! :)
Te rendben leszel és nem öregszik el idő előtt a méhlepényed!!!!!

eszter82
Budapest

Béku!
ez a lap teteje sorrend elég standard kezd lenni, te első, én második :D :D :D

értem én, hogy ha az anyósod és a férjed közt kell választanod, miért így döntöttél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egyet is értek :D

eszter82
Budapest

Andi! sztem a gyógyszerrel (meg diétával) tökéletesen rendben tartod magad, hiszen gyogyó nélkül CSAK egy kicsit volt határé. felett. Sztem nincs miért aggódnod, és egyetértek Eszterrel, olyat tényleg ne kérjenek tőled, ami kivitelezhetetlen számodra. Nyugodj meg, és VÁSÁROLJ :D :D :D :D

Csucsukám, Te vonalzód is cuki:)

Kép
carla1227

Eszter: csupán ennyi volt az oka,miközben anyósom ápolónő... :shock:
De hogy napi 3X jöjjön hozzám emiatt??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megoldottuk egymás közt,végülis ez kettőnk dolga volt ;) :D
Vendég

Avarka!
nagyon el vagy tűnve ma....
remélem csak Apával kényeztetitek egymást - persze csak amolyan lombikosoknak megengedett formában :wink: :wink: :wink:

eszter82
Budapest

Andikám,
írtam privit.

Carla, Csucsu,
csinik a vonalzók. látom csak egy kis ösztönzés kellett. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Meg vagyok... kicsit sokan jöttek mentek. Anyumék, sógorom, barátnőm..

Egy kicsit kavarognak a gondolatok a fejemben... szeretnék a pocimba látni.. egy picit szurkál a pocim és nem tudom, hogy ez jó vagy sem...

Azt hiszem inkább ma csak olvasgatlak titeket!

Puszi

Kép
avarka

Avarka!
a szurkálás az jó!!!
Én is szeretnék magamba látni, de még várnunk kell néhány napot... :)

eszter82
Budapest

Ne aggódj! Nem vagyok elkeseredve, sőt 8)
Itt kell, hogy kapaszkodjanak a pocimba a babácskáink... :wink:
Csak nem gondoltam, hogy ilyen hosszú lesz ez a 12 nap
:cry:
Egy kicsit labilis az érzelmi állapotom, de holnapra rendben leszek!

Kép
avarka

Csajok,
a szúrkálás nem a beágyazódás egyik jele?
vagy időpontilag az nem lehet?
nagyon drukkolok nektek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A beágyazódáson mi már tuti túl vagyunk :)

én is változom napról napra..egyik nap érzek valamit, másik nap nem... de gondolom ez így van rendben ... :D
de már csak 4 nap!!!! :D :D :D

eszter82
Budapest

Zsuzsó: válasz ment.. és köszi a bíztatást! :)

Avarka, Eszter, jövő héten Ti biztosan jó híreket fogtok kapni, ez nem is kétséges!!!! :wink: :wink: :wink:

Csucsu, Carla: jók a vonalzók....

Béku: anyós napi 3x???? Brrrrrrrrrrrrrr.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

zsuzsi: Kismamáknál nem javasolják a hasba való beadást az inzulinnál. Én ha otthon voltam akkor combba adtam, ha máshol, akkor vállba. Nem macerás még annyira sem, mint a merional. Úgy gondolod hogy inzulinoznod kell? Mondta a doki?

andi: Úgy látom egy kis diéta neked is befigyel. Tudom hogy most nem vagy boldog, én se voltam. Ne bánd, legalább csini anyukaként távozol majd a szülés után a kórházból. És nagyon finomak a cukormentes sütik. :) Meg hát egyébként is tudod mit lehet és mit nem. A kismamáknál azt nézik, hogy kaja után(utolsó falattól számolva) 1 órával legyen 7 alatt. Ezt vedd figyelembe mikor méred. És ne keseredj el kérlek, meg fogod ezt is oldani. Én különben nem bántam az inzulint sem, mert akkor ha többet ettem, több inzulint adhattam be. Szóval úgy kicsit nagyobb volt a szabadság. Egyébként ezek a tűk abszolút nem olyan vészesek. A vércukor mérőét nem is látod (egy lándzsa amiből kicsap a tű, de nem is látod olyan gyors). Az inzulinos meg (ha kellene, de nem fog) ssokkal kisebb mint a merionálos. Sajnos meg kell tanulnod kezelni, mert naponta hatszor nem szaladhatsz Rajóhoz. Nekem legalábbis reggeli-ebéd-vacsora előtt és után is kellett mérnem. És volt napi 3 inzulin. Tényleg ne parázz előre, az felviszi a cukkert. Attól lehetett magasabb a cukrod, hogy nem vetted be a metet, nekem is attól lett magasabb. De a diabos nem foigja támogatni, nekem sem tette. Ők az inzulint támogatják, mert az tuti hogy nem árt. A met sem, de arról nincs bebizonyítva. Szedd nyugodtan és mutasd meg milyen szép értékeket mérsz. Ezt majd naplóban kell vezetned. És ez nem úgy néz ki, hogy nem mérem meg és kész. Akkor képesek lennének tényleg befektetni és majd mérik ők. Ezzel nem szabad viccelni. Ne hülyéskedj már, ezek max. fél centis tűk. Nem is érezni mikor megszúr. A kórházban mikor 24 óra alatt 10-szer vettek tőlem vért még éjszaka is, na az szar volt. Ne várd meg ezt légyszives. Tudom hogy a fóbiát nehéz legyűrni, de ha a baba miatt kell, akkor nincs nagyon választása az embernek. Nem szeretnél 5 kilós gyerket szülni, ugye? Nem fog ez szerintem végig tartani, csak amíg bebizonyítod, hogy a diétával (és a gyógyszerrel) kordában tudod tartani. Utána ha nincs gond, nem fognak csesztetni. Nekem egyébként nem öregedett a lepény. Én egyébként nagyon szívesen mérek neked vércukrot, csak nem tudom mennyire esik útba Békásmegyer. Tényleg nem akarlak még én is csesztetni, de ha már a 26. héten rossz a cukrod, az jobb sajnos nem lesz. Nekem egészen a végére javult csak valamennyit, de nem sokat. A tűfóbiádra visszatérve: nem tervezed hogy kérsz majd edát a szüléshez? Mert azt a tűt nem látja az ember egyáltalán, de azt mondta Tomi hogy attól még ő is megijedt.

kubu: Én sajnos nem vagyok olyan jó angolos. Terheléses cukrot mindig met nélkül néznek, ez nekem is indig így volt.

Nekem a húgom Boglárka és ez a név nagyon tetszik nekem is, de az apósom unokája is Boglárka. 3 már sok lenne. Mondjuk van hogy Barbust néha Bogizom.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Vissza olvastam amit írtam és elég kioktató volt a stílusom. Csak aggódom miattatok. Meg felhúzott a gyerek. Szóval bocsi.
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám,
cukkercsökkentők, jókedvrederítők itt mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Carla, Csucsu,
klasszak a vonalzók, jó hogy végre benneteket is látunk hogy álltok! Csucsu, ugye stimus is lesz majd hamarosan?

Mia,
no para, nekem is volt, hogy 5. stimu naptól már kellett szúrni a cetet is, és a 10-en már punkció volt mert gyorsan nőttek a tüszikék :wink:

Eszter, Avarka,
nagyon átérzem a labilitásokat, ezek a napok tudnak a leghosszabbak lenni...DE már alig 4 ill. 5 nap és mondják a szépséges számaitokat!

Kép
judit0713

Vicky,
keddtől elvileg kezdenem kell az inzulint sajna. :?
Murpy persze, hogy ma még csak 7 alatti cukrokat mértem. :) mindegy kedden eldől.
neked kaja előtt és után is mérni kellett a cukrot?
nekem úgy akarja a doki hogy előtte nem kell mérni, hanem az előző nap alapján adagolom és megnézem, hogy így jó-e az érték. nekem ez mondjuk elég fura... :? de még úgyis pontosítjuk majd kedden.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Nekem a beállítás a kórházban ment. Nem kellett minden nap 6x mérnem, csak hetente kellett egy napot beiktatnom, amikor kellett minden nagy étkezés előtt és után, este lefekvés előtt és hajnali 3-kor is. A többi napon csak a nagy étkezések után. Nekem az ebédnél beadandó inzulin volt úgy, hogy tudtam hogy az a kaja kb. belefér-e a cukorba vagy sem és ha nem akkor 2 egységet beadhattam. Reggel nekem 4 volt, este 3. Nem mértem igazán 7 fölöttieket, úgyhogy nekem nem kellett emelnem a végéig sem. Szerintem ne a tegnapi alapján add az inzulint, hanem hogy amikor legutóbb ugyanazt etted akkor mennyit mértél. Az előző napi ebédnek szerintem már nincs befolyása az aznapira. De majd a doki megmondja.
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzsi: Kaptál rendes tollat? Én nagyon profi cuccot kaptam a mávban és nem is kellett vissza adnom. Ha gondolod kölcsön tudom adni. Az enyém a humulin R-es inzulinhoz volt. És ha javasolhatom, amikor íratsz fel tűt a háziorvossal, akkor 0,3x8mm-eset írass. Vagy ha nem ezt ír fel, akkor vegyél, nem drága. A másik nekem túl hoszzúnak tűnt. Ez citromsárga végű. És ne cserélgesd a tűket minden szúrás után, csak amikor már érzed a szúrást. Akkor kezd kicsorbulni a tű. Én a mérőnél is ezt csináltam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: semmi gond, köszi az infókat....
Diéta a met szedés miatt eddig is megvolt. Sütit hála ég nem kívánom, sem édeset, sem sósat... tényleg a megengedett kaják... inkább nálam azzal volt a gond, ha nem votlam jól és nem bírtam megenni a mennyiséget, illetve ha az postafordultával kijött/kijön.. mert ez még mindig bejátszik....
Vércukros tűt ismerem, tudom mekkora, volt hozzá szerencsém sajna már....és bár elég ciki, de én még attól is rosszul lettem az üzemdokinál, hát az a doki is csak nézett, hogy faszért nem tudok "viselkedni"... de idővel megszokta, hogy nem átlagosan reagáltam rá, illetve a szitura ... pedig csinálta jópárszor, úgyhogy lett volna lehetőség hozzászokni...
Sőt, hogy fokozzam az érzést.. a tű fóbián kívül elég erős korháziszony is megvan, úgyhogy a szülés részleteibe nem gondoltam inkább még bele... Én azt csukott szemmel fogom szerintem végigcsinálni, hogy ne is lássam azt a közeget, azokat a kellékeket..stb...... Vagy a legjobban akkor járnának ha elaltatnának... sokmindentől kímélnék meg magukat velem kapcsoaltban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De viccen kívül, inkább nem gondolok bele mi lesz....

Anyámat mikor műtötték, és valami cső lógott ki a hasából amibe ment valami lé.. meglátam és már ájultam is.. de a szobatársaitól is.. a szagoktól broááááfffffff ..... jó kilátások mi??? :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Békásmegyer tőlünk alsó hangon is több mint 2 óra tömegközlekedve... szóval marad amit tudunk itthon mérni Rajóval, a többire meg a kummantás.... most arra állok rá agyban, hogy amikor mérünk az 7 alatt legyen az egyórás érték... ha ez így menni fog, akkor simán lekattanok a témáról az tuti..

Mégegyszer köszi az infókat...

andrea-1

Vicky,
igen, pont azért furcsállom az előző napi értékhez viszonyítást, amit te is írsz. na majd meglátom mit mondanak... kicsit furi a dokinőm...
még nem kaptam semmi cuccot, gondolom majd mindent kedden, de nagyon köszi a tippeket meg a felajánlást előre is.
a cukormérős tűt én sem cserélem gyakran.
nekem a sok influenzás miatt nem javasolták a befekvést, amit nem is bánok ha így is meg lehet oldani...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.02.17 17:13-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

andi: Hát a kórháziszony elég ciki tényleg mondjuk szülésnél. Akkor az foglalkoztatott, hogy a gyerek kint legyen végre. De szerintem elég rossz lehet ha azért nem tud odafigyelni a dolgokra, mert annyira retteg a környezetétől. Majd kérdezz rá, hogy van-e olyasmi szülőszoba, ami sima szobának néz ki. Hátha az segít. Bár nem tudom hogy hol van ilyen szoba.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: ne is mondd ezt a cső dolgot..
Mikor épp egy éve az endós műtétből felébredtem,az oldalamból kilógott egy cső,amiről elfelejtettek szólni nekem....

Azt hittem,frászt kapok,mikor megláttam!!!! :shock: Hogy mi a fene lóg ki a beleimből??? (bocsi) :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no még alul is volt,és mindkettőhöz kapcsolódott az általam csak hasi-tasinak nevezett hordozható tasak....
(köntösöm kötőjére akasztottam őket,mikor kimentem az "ebédért"... :D :D :D )
Vendég

Andi: nekem emiatt is tetszik az Uzsoki felújított része,az nem kórházas. Én is kész vagyok a műtő szagától,stb....
Vendég

zsuzsi: Nem mindenhol fektetik be az embert. Remény a János Kórházba járt és őt nem fektették be. Engem eléggé megzakkantott hogy be kellett feküdnöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Ez a cukor jól megszívat mindenkit! :twisted: Remélem nem lesz nagy baj belőle senkinek!

Vicky, említettél valamilyen tollat... ahhoz nem jó a gonal-f-es tű?? mert van egy rakás belőle, szívesen odaadom.Nekem nagy adagokban kellett adni a gonalt, így sok megmaradt belőle.

Az oldalból kilógó csövet ne is említsétek, a frászt jött rám a műtét után, sőt akkor még alul is volt egy cső. Két tasakkal mászkáltam, nem volt valami jó. :shock:
Vendég

Zsu: na én is azzal a 2 csővel és 2 tasakkal mászkáltam... :? :? :?
Vendég

Na Béku, legalább akkor Te kapizsgálod, milyen gáz vagyok én is :)

Szerintem sehol nem lesz ilyen szülőszoba, max. valamelyik luxus magánkórházban, de mi ugye csóringerek vagyunk ahhoz :)... Rajó tudja ezt a fóbiámat, ezért is fontos, hogy mindenképp ott legyen velem, különben bele se vágtam volna ebbe az egész gyerek témába talán, ha nem így állna hozzá ... és ugye épp emiatt kívánom, hogy ha lehet ne legyen császár, hogy mielőbb menekülhessek a kórházi közegből... ja és az egyágyas szoba, hogy még csak látni se kelljen, ha nem muszáj egy másik beteg épp megnyamvadását...sebét...vérét.. kötözését.... szagát.... :shock:

Amúgy abban reménykedek, hogy a fájdalom majd a szüléskor legalább annyira elveszi az eszem, a figyelmem, hogy nem fogom felfogni, hogy mik vannak körülöttem, milyen eszközök, kórházi dolgok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem én még fájdalomnak úgy nem örültem, mint ott fogok :)..... Meg majd kiszúrok a plafon környékén 1 pontot és igyekszem arra koncentrálni azt nézni talán, hogy minél kevesebbet lássak a műtőből... Szóval keresem a kiskapukat majd.....
Na inkább tényleg bele se gondolok még....

andrea-1

Andikám!!

nem irigyellek,ezzel a fóbiával.Én egész "jól" elvagyok nincs kórház fóbiám.Pedig műtöttek 1-2X már,láttam ezt-azt.Na mikor a gerincemet műtötték,ott voltak ám finom dolgok.. :shock: Na de hagyjuk is..azért Én sem vagyok ám egyszerű,engem a kígyókkal,hüllőkkel lehet ki kergetni a világból.Konkrátan a TV-be sem tudom megnézni,mert lever a víz,állatkertbe is mikor voltunk,szépen kint maradtam,és megvártam a többieket míg kijönnek. :lol: :lol:
Mikor gyerek voltam mindig belestem az ágy alá,nehogy ott tekerdjen egy,vagy a paplanom alatt. :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Andi: ja,átérzem,pedig voltam már jópárszor kórházban...
De az a durva,hogy olyan undorító mocskos és büdös WC eddig sehol nem volt,mint a védőnős rendelőben..... :shock:

Ott röhögtem magamban,mikor piss-mintát kellett neki gyártani,hogy eddig elkerült Vuk,de ezt tuti nem hagyja ki,ez elég ciki lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(azért ezt nézd meg,nekem bizalomgerjesztő ;) : http://www.uzsoki.hu/node/76 )

Párom is tudja a hülyeségemet... Mikor 1 éve Valentinkor befeküdtem a kórházba,borzalmas volt elbúcsúzni éjszakára,mikor otthagyott anyum meg párom...
Rettegtem az altatástól is,és attól,hogy az arca lesz az utolsó,amit látok....
Aztán olyan édes volt,megmondta a munkahelyén,hogy mellettem kell lennie,és jött hajnalban,és maradt a műtét utánig!!!
Vendég

Csucsukám, ami Neked a hüllők meg a kígyók, az nekem a bármilyen tű ami kontaktba kerülhet a testemmel + a kórzázi miliő ..:)

Béku: tényleg jó hogy ottlehetett a párod!!

Csajok, amúgy engem még soha nem műtöttek, semmi ilyen irányú személyes érintettség nem volt, kivéve a bmc-s punkció... de már ott se bírtam senkire és semmire ránézni.... Szerencsére nem szúrták ki, bár rettegtem ott is.
Biztos ez is benne van abban, hogy már a vv-ket, meg a stimukat is egy konkrét műtétnek élem/éltem meg...

Na de ennyi a panaszkodásból.... hisz itt sokkal nehezebb dolgokon vagytok túl ahogy látom... gerincműtét, meg kilógó csövek.. ááááááááá.. :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

zsu: Nem tudom, hogy a gonalos tűk jók-e erre a célra is, de a toll hasonló. Már nem emlékszem a puregon milyen volt. Elméletileg felírja a tűket az orvos receptre, de anélkül is valami 60 ft-ot fizettem 20 tűért.

andi: Én tudod mivel szemeztem szülés közben? Az órával. :) Egy idő után már nem tudom mennyit mutatott. Mondjuk én nem fájásokkal mentem be, szóval lett volna időm körül nézni a szülőszobán (ez még nem műtő azért) de kedvem annyira nem volt. A ctg-t néztem, hogy miért nem mutatja a fájásokat, meg hogy már megint nem találjuk a szívhangot.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi,
drukk hogy ne legyen császár és szerintem a szülőszoba tök jó !

a 2ajtós képen a jobb oldali képen egy fürdőszoba van, saját wc, tusolóval, szóval nagyon pöpec és apukának kényelmes fotel van :-)

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu,
pont a szülőszobás képeket nézegettem a neten. :-)
jó hogy legalább az egyiket élőben is láthattam Mieza jóvoltából.

Mieza,
ezúton is nagyon nagyon köszi!!! :-) bár tudom hogy ezt most nem olvasod, hanem Berciben gyönyörködsz!!! :-) :-) :-)

Andikám,
gondolkodtál szülésznőn? szerintem nagyon sokat segíthet a fóbia leküzdésében, mi gondolkodunk rajta.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu, tényleg nagyon komfortosnak tűnik a képeken.... kár hogy nem itt szül az ember.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzsó... hát nem tudom, én elég hadilábon állok ezzel az egész eü-s vonallal, mint láthatjátok.... :?

andrea-1

Andi, nagyon sajnálom a cukrod. :(
Szegénykém, ez a tű dolog nálad elég durva lehet. Megértem, hogy ennyire kivagy...
Szerintem mérjétek meg közösen hétvégén és azt a két napot vidd el a nőnek és kész. Meséld el, hogy mi a helyzet. Ha meg nem érti meg, akkor k....be és kész!
Te meg közben szeded a met-et és csinálod a diétát szépen. :wink:
Szerintem itt a lényeg a diétán van és persze a pontos időpontokon. (reggel 7 körül, majd tízórai stb)!
Ő sem tudna mit mondani, erre az eredményre nem fog inzulint adni az tuti.
Sz-szel meg lehet, azt kellene megbeszélni, hogy lehet sűrűbben kellene uh-ra járni, hiszen ott láthatnak mindent. Méhlepény és Iza mérete. Ha valami kicsi eltérés is lenne, akkor azt azonnal észreveszi.
Azért azt tudni kell, hogy azért fontos ezt nézni, hogy nehogy valami gond legyen veled v. Iza babánál!
De nem lesz az tuti, szépen május végén normál súlyban meg fog születni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter, Avarka jók a babakocsik. :D
A Stokke az nagyon vicces barátnőmnek volt olyan. Jó magasan van benne a gyerek az tuti. Azért találták ki, hogy ne a kocsit bűzét szagolja. :wink: Viszont van vagy 250e egy új teljes szett....

Kubu, köszi a privit!
Jé és ott a labda amin csücsültem. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andi, ez a János szülőszobái! :lol: :lol: :lol:
De tv csak az egyikben van, de az nem is fontos. :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hahó!

Hát ilyen szül. szobában csak öröm lehet szülni, bármennyire nehéz is a dolog. Ugye ez János KH?

Szerintem hasonló van Uzs-ban ill. Bajcsyban is, és persze Sz. Imre. De Estrella neked se lesz rossz helyed a Margitban.

Meg kell mondani, hogy én jó helyen szültem anno régen, de azért ilyen nem volt. Se saját fürdő, zuhi, wc és miegymás. Jó hogy egyedül voltam, mert volt még egy másik szül. ágy ill. egy vajudós is a szobában. Én az infuzióval bizony feküdni kellett végig rajta. na még jó, hogy csak 2 óra volt a neheze.

Andi: Iza babáért sok-sok mindent ki fogsz birni, kitartás!

Szép estét

kispatak
Vendég

És tudjátok mi lehet még nagyszerű - ha mama rögtön megkapja babát és sokat van vele. Na ez sem volt igy! Enyémmel szaladtak el, majd másnap láttam is - és aztán hozták 3 óránként, de más időket élünk!

kispatak
Vendég

Woody: a tv lesz szerintem az utolsó ami akkor a fejemben fog járni :)
Köszi amúgy a vigasztaló szavakat! Tényleg kivagyok már a ténytől hogy ezzel kell foglalkozni.... ill. nem azért hogy foglalkozni kell vele, hanem hogy tű van a témában.... :?
Alig várom már hogy Rajó hazaérjen!!
Mondta egyiktek, hogy védőnő.. hát rá fogok kérdezni holnap, de kötve hiszem, hogy ezt a nyakába vállalná....
Diabetológián meg lehet nem fogom az orrukra kötni a metet, ha így állnak hozzá, úgyis inzulin lenne a vége, főleg hogy még rá is hergelném magam a témára .... na azt meg már tényleg nem akarom...
Házidoki úgyis met párti... meglátom mettel milyen értékek lesznek a mérésekkor. Diétát meg folytatom. Aztán próbálok bízni.

Sz-szel is megbeszélem majd a dolgot, 1-énúgyis megyek. Eddig ugyan nem beszélt a lepényről, de most direkt kifaggatom majd ezügyben is.

andrea-1

Kahlan, Csucsu,
ó de drágák vagytok, ennyi most az összes infóm

kapunk egy kódot, amivel "bejutunk" a corvinus könyvtárba, ahol kereshetünk egy angol nyelvű cikket, amit nem szó szerint kell lefordítani, hanem bekezdésenként a tartalom a lényeg

persze mennyisége infóra vonatkozóan még nem vagyok előrébb.

Kispatak,
olvastalak ám, nagyon aranyos vagy, zavarba is jöttem, mert nem is tudom hogy mit kell egy pótunokának csinálnia :-)
de nagyon boldog lennék ha összejönnénk :-)
köszönöm.

Vicky,
Neked is, vigyázz mert lehet hogy lesz olyan hogy be kell rongyolnom suliba és viszem magammal két gyerkőcöt :-)
köszi infót, most már ezt is tudom hogy terheléses zukkero met nélkül van.

Zsuzsó,
jóvanna nem voltam még dokinál de rövidesen megyek mert IR-re kell beutalót intéznem.

Mieza,
naaaaa én azért drukkolok hogy holnap "kidobjanak" Benneteket, remélem nem a nyikorgós ágyat kaptátok :-)
jaj olyan kiváncsi vagyok születéstörténetre :-)

Kahlan,
látom csajok megírták hogy mit szabad és mit nem szabad enni (hihi én pl azt sem tudtam).

Andi,
köszönöm a kedves szavakat, ígérem nem állok le a publikálással, hogy is tehetném már megint van egy csomó fantasztikus fényképem :-)
hogy érted hogy nem ott szül az ember ?
ebben a szülőszobában szültem Marcust és Lizát is :-) jaaaaaa és van klíma, örökké melege van Kubunak az elmaradhatatlan....

Eszter,
ne mondj már ilyet dehogy tartottatok fel, annyira jól esett hogy meglátogattatok ! és igen ! Mieza után most már Neked is az a szoba dukál :-) (csak ne a különálló ágyat kapd ! mert az nyikorog ám)
köszi felajánlást, akkor hogy ne unatkozz pocaknövesztés közben keresünk majd neked más feladatot, na csak viccelek :-)

Pannik,
örülök hogy rendben vannak a szurik és a szavainkkal megnyugtattuk Teapát.

Vnbeni,
olvastam, értettem :-) :-)
juppé moni !

Csajócák,
köszönöm mindenki kedves szavait az elmúlt napokból... tudjátok hogy nem tudok elszakadni, imádok itt lenni, imádlak Benneteket.

klímáról elmesélném, hogy Lizát nagyon meleg napon szültem, persze szülőszobán minden okés volt jól lefagyasztottunk mindent, aztán végkifejlet előtt szólt szülésznő hogy ki kellene kapcsolni klímát mert babuci megfázik ha kijön, háááát ha nem mondja az indokot akkor nem engedtem volna, de persze egy tiszta pillanatomban beláttam hogy igaza van.
aztán amikor rajtam az uccsó fejezet (varrás) következett akkor dokimnak bekapcsolta a szülésznő a klímát (00.40-kor) hogy ne legyen melege, persze én addigra hulla voltam, és ki voltam akadva hogy hogy lehet ilyenkor klímázni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Andi:
Annyira sajnálom ezt az egész cukros mizériát!!!
Ez a korházas-tűs fóbia nem lehet valami kellemes dolog,főleg igy szülés elött!!!

Csucsu:
A hüllő félékkel én is úgy vagyok mind Te,Én is ha akár a Tv-ben meglátom félelmemben majd kiugrok a bőrőmből!!!
Amikor Estrelle feltette a képet a házi kendvenceikröl és én azt megláttam :shock: ,hát két lépést hátra léptem!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

kubu: Én ugye januárban szültem, de amikor már nem volt velünk Barbus és volt 2 óra kötelező megfigyelés, akkor úgy remegtem, mint a nyárfalevél. Nem tudom hogy tényleg hideg volt-e vagy csak a sokk miatt. Remélem a tesó babánál már kicsit ügyesebben megy majd a szülés és nem visel meg ennyire. Akkor megpróbálnák kiharcolni majd, hogy maradhasson velünk a baba. Talán akkor szopizni is tud majd. Olyan érdekes, hogy van aki azon nem tud túl lépni, hogy nem tudott rendesen szülni, én meg azon hogy nem kaptam meg Barbust szopizni a szülőszobán. Nem tudom miért várom tőle a csodát.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: