Sziasztok!
Momelcsi: Holnap mész Dévaihoz. Igaz? Hogy érzed magad? Várunk holnap nagyon, hogy mit mondtak.
Bari: Nagyon édes a vonalzód. Már hiányozta a báránykák.

És nagyon helyes! Nem ér keseregni! Csak pozitívan!!!
Sajo: Elborzadva olvastam, amit írtál. Hogy lehetnek ilyenek az emberek. De most komolyan. Már semmi nem szent? Őszintén sajnálom, hogy ezt is át kellett élnetek.
Csuti: Hogy van a rosszulléted? Elmúlt már ugye?
Nene: Hogy vagy? Örülök, hogy tetszett a húsleves. Nálunk a családban, ha bármilyen betegséget elkapunk, akkor ezzel kúráljuk magunkat. Tényleg nem hangzik túl jól ez a szívbetegség. Vigyázz nagyon magatokra!
Oxygen: Isten hozott, újra közöttünk. Örülök, hogy Te is és a párod is visszataláltatok hozzánk. Szomorúan olvastam, amiket írtál, és én is csak azt tudom mondani, hogy minden elismerésem a tiéd, hogy ilyen jól viseled a dolgokat, és belementél a donorba. Zafir: Sajnálom, hogy a ciszták nem múltak el. Mit mondott a doki? Hogyan tovább? Minden reggel felülés, guggolás? Ez most lehet, hogy butaság, de a cickafarkfű tea nem jó erre (is)?
Kretty: Hajrá április 5-e.! Az már mindjárt itt van.
Katapetra: Édes nagyon az avatárod. Hajrá piri, és reggeli uhuk!!! Ne aggódj, mi itt meghallgatunk! Gyere, és öntsd ki a lelked bármikor. Mi itt tudjunk, hogy min mész keresztül. DE, nem lesz semmi gáz! Kívánom, hogy a depi és a hiszti elkerüljön a stimu alatt! És a belilulásról csak annyi, hogy nekem kétszer sikerült eltalálnom egy icuri-picuri erecskét, amikor beadtam magamnak a Merionalt! Oda se neki! Az volt akkor a szexepilem.
Parane: Mi újság van pirivel?
Kriszto: Hajrá piri! Éljen, éljen, éljen! Holnap akkor hívod is Apánkat!