A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Kisalag, lehet, hogy 2 a teszt napjuk...ha ígyvan szóljanak és javítom........de én 25-re tudom...akkora telik le a 3. hét.

A laptető, annyit jelent, hogy te vagy az új oldal lapjának tetején
:-), ami most versenyben :wink: :lol: Krisztoval, engem dobott fel, DE :lol: Mindenki vehet belőle!!!!!!

Most osztom: Kép .

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Jó reggelt!

Huh, mennyit írtatok :lol:

Oxygen, remélem vannak férfi zugolvasónk is, akiknek igenis segít és segíteni fog egy-egy hozzászólásotok. Szimba, Sajó, Szélúrfi, Zs76 és Te szerintem igenis erőt tudtok adni férfitáraitoknak is :!:

Lor, cuki vagy, de írj magadról is :lol:

Katapetra, örülök,h piri megjött :lol: remélem csatlakoznak hozzád még :lol:

Kisalag, igen sajna 25-én kell tesztelnünk. Neked is ugye?

Mné, hogy vagy?

Nekem holnapra lenne várható piri....szerintetek a crinone és az utro mellett me tud jönni? Vagy amíg használjuk addig nem tud jönni piri? Nem várom és remélem nem is jön, csak érdekel :oops:

Pusza,
Bari

bari6

nekem DévaiI azt mondta h 21-én hívjam eredménnyel (vagy piri :( vagy remény :) inkább két remény :)) két pici reményke....

jó a vonalzód :)
kisalag
Fót

Sziasztok,

A tegnapi nagy öröm, hogy elindultam a gyógyulás útján nem tartott sokáig, mert estére visszaeső lettem :cry:
Így most küzdök tovább.

Zafir,

Üdv és jó, hogy előbújtál :)
Majd gyere és mesélj, hogy mi volt a mai UH-on.

Oxygen,

Ez egyáltalán nem panaszkodás, hanem csak kiírod magadból, amit gondolsz, és ahogy Te is mondtad ez jót tesz az embernek, szóval gyere gyakrabban, és oszd meg velünk örömödet, bánatodat és kétségeidet.

Egyébként pont azt mondtam tegnap én is a páromnak, hogy milyen igazságtalan a sors, hogy itt van az a sok jó ember, akik mindent megtesznek, hogy kisbabájuk szülessen, és sokat kell küzdeniük érte, míg másoknak minden gond nélkül megadatik, Ők meg ott hagyják, nem kell nekik, vagy rosszabb esetben agyonverik.
Ez szerintem borzalmas :evil:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Katapetra,

Ez nagyszerű hír, hogy megjött piri. Akkor mikor kezdtek?
Mikorra kell hazajönnie a párocskádnak?

Kriszto,

Csinálod már a pirimeghozó tornát?

Lor,

Olyan jó, hogy néha jelentkezel, de azért írhatnál magatokról is, hogy vagy?

Kisalag,

Akkor Te 21-én tesztelsz?

Zs76,

Merre vagy? Mi van veletek? Majd gyere, hogy mit mondott Dévai.

Melcsi,

Hogy vagy? Most kell majd valamikor menned Neked is Dévaihoz ugye? Majd gyere, hogy mit mondott.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szia Nene!

A szervezeted nagyon ügyes kis harcos, minden egyes nappal jobb lesz, hidd el!
Gyógyulást kívánok!!!!!!

Ma kezdtem a prednisolont....(gyogyó)
Szerdán megyek 8:5-re UH-ra(piri mellett :? ), és szerda 9-ig be kell már szúrnunk a
Puregont (75egys.)-hormon
Merionalt-hormon és a
Clexave-t -véralvadásgátló
, jövök majd hírekkel!
pussz

katapetra

Katapetra,

Aranyos vagy, köszönöm :)

Akkor a mai nappal kezdtél. Ez csúcs szuper :lol:
Hát igen, én is kiakadtam, mikor mondták, hogy ok, akkor UH mikor megjött. Én meg nem számítottam rá, és tampont használtam. Mire Dévai közölte, hogy semmi gond, nem enged ki a WC-re, hanem vegyem ki ott. Hát ilyen kellemetlen dolog sem nagyon történt még velem életemben :oops: de túl lehetett élni, és látod megérte :wink:

Drukk a szurikhoz, ügyes legyél :)

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Szerencsére élvezem még a pirimentes napokat. :-D És még remélem, hogy minimum 2 évig fogom is.

Kisalag: Te is 21-én tesztelsz? Bocsánat, hogy hitetlenkedem, csak nem értem. Nekem 28-án volt az inszemem pénteken, és akkor azt mondta a doki, hogy a rákövetkező hétfőhőz 3 hétre kell tesztelnem, ami 21-e. Neked eghy héttel utánam volt az inszemed nem? Kicsit elszontyolodtam e miatt. Nekem miért kell több, mint 3 hetet várni... :(

Bocsánat, hogy most csak ennyit tudtam írni, de mennem kell egy megbeszélésre.

Este jövök még, de addig is legyetek jók!
mné

Tényleg jól felpörgött a topic,ennek örülök :) :)
katapetra
Javítsd ki az aláírásban: Nem Clexave hanem Clexane :lol:
Ha kellek,szólj,majd adok priviben telefonszámot.
bari
Piriűző: :arrow: Kép :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.02.14 13:45-kor.

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta, drága! Barikának ez most nem pirimeghozó, hanem piriűző varázslat, ugye? :wink:
loreena

loreena
Köszi,igen. :) Már ki is javítottam. Valamit benéztem :shock:
Hogy vagy?

szurikáta
szurikáta56

Szurika,
mindenféleképpen meg fogom nézni a riportot. Remélem te is jól vagy, és minden ok.

Nene,
mit jelent az a betegség? Szerintem is az a lényeg, hogy legalább egy babó maradjon, csak már látnám azt a pozitív tesztet! :wink:

Zafír,
én is drukkolok nektek, hogy hatásosak legyenek a felülések, és mihamarabb tudjatok kezdeni.

Kisgaby,
köszi a kedves, bíztató sorokat. Milyen az anyaság? Hogy bírsz két kis lurkóval?

Katapetra,
örülök, hogy kezdhettél, jaj, én is mindig pirivel mentem (biztos szinte mindenki) és nem is akármilyennel. Nekem is :oops: a fejem, de azt mondta Ágnes, hogy ez természetes, nem kell szégyenkezni miatta. Hát mondtam, hogy akkor jó.

Lore,
aranyos vagy, köszönöm a drukkot. Remélem jól vagytok!

Bari, Kriszto,
vagyok skype-on :D :P :D :P

Csuti
Kép
csuti83

csuti
Köszi jól vagyok,megy a meló 1000-el. Már a munkám rabja vagyok :) :)
És Te? Pihengetsz?

szurikáta
szurikáta56

Csuti,

Gondolom a mitrális billentyű prolapsusra kérdezted, hogy ez mi. Ez egy velem született szívbillentyű probléma, nem zár rendesen a szívbillentyűm, de szerencsére elég kisfokú, így a rosszulléteken ( erős szívdobogás, remegés stb.) sok problémát nem okoz, és ezzel meg megtanultam már együtt élni.
Most csak azért problémásabb, mert szívemnek el kell látnia a kicsit is vérrel, egyre többel, és neki még az is gondot okozott, hogy a saját testemet ellássa. Ezért kell nagyon odafigyelni, hogy a kicsinek nehogy rossz legyen a vérellátása.
Ezt kb. úgy lehet elképzelni, mint egy kicsit rossz pumpát. Mivel nem zár be teljesen a szívbillentyű, ezért nem tud olyan vákuumot létrehozni a szív, hogy mindenhova elpumpálja a véremet, ezért általában alacsony a vérnyomásom, de magas a pulzusom, mert többet kell dolgoznia a szívemnek.

Na azt hiszem ezt már egy kicsit túl is magyaráztam :shock:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Köszi Szurika a javítást :oops:

katapetra

Szurika,
igen pihengeteg, épp hogy csak főzök valami húsfélét (nem is gondoltad volna úgye? :wink: ). Netezek egy kicsit, fetrengek, stb. Este megyünk sétálni. Holnap elsétálok a postára, boltba, mert semmi kajánk nincs holnapra. Kórházban dolgozol? Jól vannak a 3-as ikrek és anyukájuk?

Nene,
pfú, nem semmi, szegény, de azért jó, hogy "nem olyan vészes", vigyázz magadra!
Biztos nem lesz semmi probléma, és a kicsikéd elegendő vért kap, hogy szépen nagyra nőljön :lol: és nem sokára megszülessen.

Csuti
Kép
csuti83

csuti
Nagyon jól csinálod,csak óvatosan :) toljad a husit,az most fontos.Meg a vizet is.
Ikrek:Igen jól,hizlaldába vannak :lol: ha elérik a 2 kilót,mehetnek haza.Kb 2-3 hét.
Nem kórházban dolgozom,házhoz járó ápolónő vagyok. Nagyon szeretem csinálni,teljesen más mint a kórházi"robot" :)

szurikáta
szurikáta56

Drága Mindenki!

Köszönök minden jót, amiket kívántatok de sajnos a ciszták maradtak. :(
Dokik nem értik, mi is történik velem.
Furcsa és érthetetlen dolgokat művel a testem mostanában.
A felülések, lábemelések sem voltak hatásosak, viszont jó kis hasizmaim lesznek ha így folytatom. :D
Dévai nagyon jó kedvében volt, sokat viccelődött velünk.

Úgyhogy csúszunk 1 hónapot és 03.10-re tervezzük a kezdést.
Akkor sajnos kedvenc dokim nélkül, Paragi doki "nyaralni" megy 3 hétre és csak március közepén lesz újra.

Katapetra: Örülök, hogy kezdtek, nagyon sok sikert, várom a híreket :P

Nene2: Na igen! Az első piris UH. Nekem pénteken volt az első. Én kifaggattam telefonon Paragi dokit, hogy hogyan is kell ezt kezelni. Így én szerencsére már felkészült voltam. :roll:
A szívbillentyű probléma nagyon aggasztóan hangzik, nagyon vigyázz magadra!!!!!
:(
zafir100

Sziasztok! Csak egy gyors bekukk, mert romantikázni megyunk a drágámmal! :D

Katapetra, aztán számolj be, hogy milyen a másik hely!

Mné, örülök, hogy jól vagy!

Puszi mindenkinek!!!!!
Vendég

Csajooooooook!

Ha minden igaz, holnap első nap!
Igazi tornászbajnok lettem... (aki ismer, most ne röhögjön!!! :lol: :lol:) Szóval úgy néz ki, hogy a petefészektorna ismét bejött, alakulgat valami, reggelre biztos rendes mensi lesz, hát régen örültem neki ennyire!!!!

Bocsi,hogy ilyen gyagyasággal jöttem, de meg kellett osztanom, olyan jó kedvem lett! :wink: :roll: :oops:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

kriszto
Nagyon ügyes vagy,csak így tovább :) Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Momelcsi: Holnap mész Dévaihoz. Igaz? Hogy érzed magad? Várunk holnap nagyon, hogy mit mondtak.

Bari: Nagyon édes a vonalzód. Már hiányozta a báránykák. :-) És nagyon helyes! Nem ér keseregni! Csak pozitívan!!!

Sajo: Elborzadva olvastam, amit írtál. Hogy lehetnek ilyenek az emberek. De most komolyan. Már semmi nem szent? Őszintén sajnálom, hogy ezt is át kellett élnetek.

Csuti: Hogy van a rosszulléted? Elmúlt már ugye?

Nene: Hogy vagy? Örülök, hogy tetszett a húsleves. Nálunk a családban, ha bármilyen betegséget elkapunk, akkor ezzel kúráljuk magunkat. Tényleg nem hangzik túl jól ez a szívbetegség. Vigyázz nagyon magatokra!

Oxygen: Isten hozott, újra közöttünk. Örülök, hogy Te is és a párod is visszataláltatok hozzánk. Szomorúan olvastam, amiket írtál, és én is csak azt tudom mondani, hogy minden elismerésem a tiéd, hogy ilyen jól viseled a dolgokat, és belementél a donorba. Zafir: Sajnálom, hogy a ciszták nem múltak el. Mit mondott a doki? Hogyan tovább? Minden reggel felülés, guggolás? Ez most lehet, hogy butaság, de a cickafarkfű tea nem jó erre (is)?

Kretty: Hajrá április 5-e.! Az már mindjárt itt van.:-)

Katapetra: Édes nagyon az avatárod. Hajrá piri, és reggeli uhuk!!! Ne aggódj, mi itt meghallgatunk! Gyere, és öntsd ki a lelked bármikor. Mi itt tudjunk, hogy min mész keresztül. DE, nem lesz semmi gáz! Kívánom, hogy a depi és a hiszti elkerüljön a stimu alatt! És a belilulásról csak annyi, hogy nekem kétszer sikerült eltalálnom egy icuri-picuri erecskét, amikor beadtam magamnak a Merionalt! Oda se neki! Az volt akkor a szexepilem. :-)

Parane: Mi újság van pirivel?

Kriszto: Hajrá piri! Éljen, éljen, éljen! Holnap akkor hívod is Apánkat!
mné

Szurikáta, köszi a varázslatot :lol: remélem hatásos lesz és piri elkerül vagy 9 hónapig :wink:

Lor, megint nem írtál magatokról :(

Nene, remélem a nap végére jobban vagy :wink:

Katapetra, drukk az első szurihoz!!!

Csuti, hajrá húúúúúúúúsevééééééééés :!:

Kisalag, Mné na ez most izgi,h ki mikor tesztel :roll:

Zs76, voltatok Dévisznél?

Kretty, mikor kell majd Déviszhez mennetek legközelebb?

Zafir, sajnálom azokat a fránya cisztákat :( remélem egy hó múlva hűlt helyük lesz majd :lol:

Pusza és szép estét mindenkinek!
Bari

bari6

mné: Egyetlen jó tanácsa volt Dévainak, hogy hát nem is tudom hogyan írjam :oops: csináljuk minél sűrűbben, már csak a móka kedvéért. :lol:

Majd teázgatok. Nekem van egy nagyon tuti keverékem, amit még évekkel ezelőtt a petefészek gyulladásomkor ittam.
Cickafark+citromfű+kamilla+körömvirág. Nagyon hatásos, legalábbis a görcsökre mindenképpen. Most lesz 1 hónapom hogy ismét iszogassam szorgosan.
A talpmasszázst még hozzácsapom, aztán meglátjuk mi lesz.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Katapetra, előbújtam..... :oops: :oops: folyamatosan olvaslak Titeket, sőt, alig győzöm, úgy megszaporodtatok ti is és a hozzászólások is ..remélem mindegyikünk ilyen ütemben fog szaporodni :lol:

Kretty, Csuti, Bari, nagyon szurkoltam nektek! Sajnálom Kretty, hogy nem jött össze, nekem is így volt , karácsony napján derült ki, és összetörtem...de mindig fel kell állni és pozitívnak kell lenni. (szó szerint pozitívnak :))

Csuti és Bari, nagyon irigy dög vagyok a 3-3 pöttyöcskéért!!!!! Nem tudom emlékeztek-e rá, hogy nekem végül csak egyet tudott D visszaültetni..nagyon remélem, hogy ikrek lesznek mindkettőtöknek!

Olyan rég nem voltam, és olyan sok mindenkinek szeretnék mondani valamit...:)))

Katapetra, nagyon szurkolok nektek is, remélem az új helyen gyorsan összehoznak nektek egy babát!! Drukk!

Oxygen, nagyon nagy tisztelet a donorválasztáshoz. Én úgy gondolom, egy férfinak ez nehéz döntés lehet, legalábbis az én párom most nagyon elzárkózik ettől a lehetőségtől a nehézségek ellenére is.

Mindenkinek szép estét!
Vendég

Kriszto! Ez SZUPEEEER! Akkor holnap telo D-nek?

Poszi! Ti mikor kezdtek megint?

Bari! Márc 16-án megyek D-hez, akkor kenet levétel és megbeszéljük az indulás időpontját. Addig meg mi is betartjuk apával az orvos utasításait és házilag gyártunk gyereket (ahogy Dévisz szokta mondani)... :wink:
Vendég

Kretty,

február 24 után kezdhetünk. Most várom a pirit, kb úgy holnaputánra...de sajnos a régi óraműpontosságú mensim a hormonok miatt megborult, és nem tudom már sajnos pontosan, hogy mikor fog megjönni :( mindenesetre tuti, hogy 24-e előtt, így kb március elején tudunk majd kezdeni (rövid a ciklusom, most még rövidebb). Azt hiszem, el kell kezdenem a cickafarkfű-palástfű kúrát, hogy beállítsa a ciklust vissza normálra.

A múltkor az volt a baj, hogy nem voltak elég érettek a petécskéim, amikorra már le kellett szívni őket (13. cn) , és most még rövidebb lett a mensim, legalábbis az első lombik utáni első ciklus (most ez már a második), és ez nem tetszik Dévainak...nagyon félek, hogy megint nem fognak megérni. De persze nagyon bízok Apuban, csak a saját testemben nem. Azt hittem, jól működik, és amikor igazán akció volt, becsapott :(

Na nem kesergek...jó éjt!
Vendég

Poszi,

Jó, hogy előbújtál a zugból, már rég nem hallottunk rólad hogy mi van veletek.
Ez nagyon jó hír, hogy nemsokára már kezdhettek Ti is :lol:

Kriszto,

Nagyon ügyesen tornázol, ha máris hatása van, csak így tovább :wink:

Csuti,

Nagyon ari vagy :)
Én is úgy gondolom, hogy nem lesz semmi baj, de azért szót fogadok Dévainak, és kértem a kardiológiára időpontot.
Igazából csak az időjárás változásokat érzem meg jobban, mármint szívügyileg és a hormonváltozásokat, ezért az első 3 hónap volt rosszabb, azóta szerencsére egészen jól vagyok :D

Zafir,

Így legalább nem kell kapkodni, lesz egy hónapod, hogy rendbe szedd a cisztákat, és jól felkészülj a stimura :D
Igyekszem vigyázni magunkra, Te pedig ügyesen készítsd elő a helyet a pocakodban a ti kicsijeiteknek :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziaaaaaaaaa Poszi! :lol:
örülök, hogy újra itt vagy, de nem sokat írtál magatokról..... :(
Kezdés lesz? Vizsgálatok esetleg?

Kriszto!!!!!DE JÓ!!!!! :lol: :lol:
Hajrá piri!

Mné:köszönöm(avatar), egy hét és itt a tesztelés ideje, izgulsz gondolom, mi is értetek!
Egyébként hogy vagy?Pirinek meg kellett volna már jönnie?Mit érzel?
Pusza

Zafír: sajnálom.....azok a nyomi ciszták :evil: átírom a kezdéseteket...kitartást...lesz eredménye!!!!!Ez biztos! :wink:

Köszi Barikám , Csutim a drukkokat! :wink:

katapetra

Poszi! ezen a karácsonyon már babával ünneplesz majd! Én is aggódom a ciklus miatt, nekem az első stimu után 1 hónapot késett, a beülti után persze akkor jött, amikor kellett... :cry: Kíváncsi vagyok, hogy most, hormonok nélkül milyen lesz...

Hú, akkor nálunk baromi nagy a szerelem, ha 3 petikéből kettő megtermékenyült... :D Remélem a következő stimunál sikerül egy kicsit többet produkálnom... :roll:
Vendég

Kriszto, mi holnap 13 órára megyünk. Hátha te is......

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Régen Jelentkeztem,mert költöztünk és minden a feje tetején állt. Én holnap délre megyek Déviszhez, rákszűrést csinálunk és megbeszéljük a továbbiakat. Nekünk ugye szeptemberben lenne a kezdés, nekem PCO-m van, emiatt nem eszetek teherbe. (rengeteg petesejtek van, de nincs, ami beérleli őket, ezért az éretlen petesejtek fel vándorolnak a petefeszek tetejére és ciszták esznek belőlük ).
Szóval ez a bajom! Tja, és az a bajom,mint Nananak...nekem sem záródik jól a szív billentyűm. Nagy korkülönbség van a párom és köztem, ezért szerintem inszem lesz.
Holnap jön valaki dél körül?
Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!! Tegnap beszéltem egy családi baráttal, akinek szinten a Devai csinált babát, akkor meg csak 900 körül tartottak, és Ő azt mondta, hogy a lombik után 1 óráig, amíg feküdt az ágyon csak a babára gondolt és beszélt hozzá. Csak 1 petesejtet ültettek vissza , első lombik volt és megmaradt! Szóval mindenkinek ajánlom a módszert!!!! :)))
mortisha

Sziasztok!

Melcsi! Sajnos megint nem találkozunk :( Most hívtam, hatra kell mennem.
Várunk majd a hírekkel, hogy mi újság?, mit mondott Dévai.

Mortisha!Majd gyere te is, hogy mit beszéltetek Dévaival!

Poszi!
Mi van, ha 22-én jön meg.pl? Akkor sem kezdhettek? Mi lenne, ha most azért szurkolnánk, hogy késsen még legalább egy hetet? (csak azért merült fel bennem, mert nekem anno Dévai azt mondta, hogy 2-3 napon nem múlik...)
De ha nem, akkor is hamar március és jöhet a kezdés!

Katapetra! Akkor táblázatba beírhatod, hogy első napom van, megyek 6-ra D-hez!!!subudubidúúúúúúúúúú :lol: :lol:
Te holnap reggel mész, igaz????

kriszto

kriszto82

Szép Jó reggelet!

Kriszto, remélem megjött.....drukk!
:D

katapetra

Sziasztok!

Én a Cirises fórumon vagyok általában, de titeket is rendszeresen olvasgatlak csak Mortisha hozzászólásához akartam helyeselni, hogy nekem is első lombik volt teljesen kezdőként(nekem már vannak gyerekeim csak természetes úton)
A lényeg 2 babót kaptunk vissza igazából egyet akartunk, de 9 megtermékenyültből 2 volt a legszebb(azt mondták)ezért úgy döntöttünk akkor jöjjön mindkettő és hál istennek maradtak is(Bálint és Panka) a dolgok mai állása szerint.
Szóval csak kinyögöm mit akarok: én is nagyon sokat beszélgettem velük az első perctől, hogy mennyire szeretjük őket apa is anya is meg a testvéreik és mennyire örülnénk ha velünk maradnának milyen jó lenne nekünk együtt....nagyokat sétálnánk a Duna parton még a kutyáinkat is bemutattam nekik...szóval lehet, hogy furán hangzik, de sztem is sokat számítanak ezek a dolgok!!

Kitartás és drukkok én is nagyon szurkolok ám nektek!

Remélem nem baj, hogy leírtam a gondolataimat, hátha sikerül még egy pár + gondolatot küldenem nektek!!
Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Jó reggelt Mindenkinek!

Rengeteget kell visszaolvasnom... :oops: Aminek azért örülök!!!
Időm sem nagyon van mostanában, a főnököm is újra a fedélzeten így nagy a lemaradásom. Próbálom minél előbb behozni.

De addig is szeretnék egy kis segítséget kérni! Nem tud valaki egy megbízható, alapos endokrinológust Bp-en? Nagy segítség lenne.

Mindenkinek hajrá!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony! Én tudok, Lor-tól "kaptam meg" én is:

DR. CZÉH LÍDIA
Betegrendelés: 1072 Budapest, Klauzál u. 23.
Tel.: 461-0833
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
16-20 óráig 8-12 óráig 16-20 óráig 8-12 óráig változó

Nagyon rendes és nagyon-nagyon alapos!!!! Időpontra mehetsz és szinte nem is kell várni, max 5 perc.
:D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto Drága, örülök,h piri jelentkezett és,h mehetsz este Déviszhez :!:

Poszi, sztem is most azért drukkoljunk,h késsen piri és sztem nem lesz gond a pár nap miatt és indulhattok majd!

Nene, jobban vagy???

Mortisha, gyere majd a hírekkel,h mit mondott Dévisz :lol:

Melcsike, remélem mindent rendben talál majd Dévisz! Drukk++++++

Csutim, drukk++++++

Dóri, üdv itt :lol: Tudod az első lombiknál így csináltam én is. Megágyaztam aztán transzfer után betakargattam és el is neveztem az egyetlenkénket! Sikerült is, de valami baj lett és nem maradt velünk... A mostaninál is foglalkoztunk velük és beszéltünk és simogattuk, de valahogy más volt...úgy érzem nem tudtam úgy beszélni a 3 Pöttyel,mint annó Bogyóval. Talán azért,mert azt hittem/érzetem,h most biztosan sikerülni fog. Persze még nem tudni,h sikerült vagy sem, de fura érzésem van...egyre jobban mensis görcseim vannak... :? DE azért nagyon bízunk a sikerben,mert tudom a cicinemfáj és a mensisgörcs még nem jelent semmi :!:

Szép napot!

Bari

bari6

Sziasztok!

Bari: hidd el nem tudod ezt eldönteni az alapján, hogy mit érzel a hasadban meg a cicidben...nekem ez a 3. terhességem volt már ikres is és mégis teljesen más mint az előző 2 sőt a 2. is más volt mint az első tehát ezt egyáltalán nem lehet összehasonlítani. Nekem pl soha nem volt hányingerem 1x sem se reggel se este se semmikor most bezzeg mint írtam is kb a 10. hétig folyamatosan egész nap, a melleim sem fájtak nem is lettek nagyobbak csak szülés után most meg már a 12. héten 3 számmal nagyobb melltartó kellett...tehát én azt gondolom, hogy bármennyire is nehéz be kell látnunk, hogy nem lehet okos az ember nincs más mint várni aztán minden eldől.
A terhesség ugyanannál az embernél is más más. A tesztelés is nehéz ügy én Zsófival már több mint 3 hónapos terhes voltam és nem mutatta ki a teszt...most meg a beülti utáni 8. napon már pozitiv volt.
Ne haragudjatok, ha hosszúra nyúltam csak azt akartam mondani, hogy bármit is érez az ember nem szabad elkeseredni mert mindig mást jelenthet....

Drukkok, ölelés Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Ezt nem hagyhatom szó nélkül!!!!

A vizelet teszt csak a 12 hétnél fiatalabb terhességet mutatja ki!!! ( Különben fel is van tüntatva a teszteken!!!)

Mint írtad a 3 hónap után negatívat teszteltél, hát ez normális......

A mensis görcsök nekem minden terhességnél jelentkeztek, a megtermékenyülés éa az aktuális mensi időpontja között!!!!

A mellek fájdalma pedig összefügg azzal is, hogy a tejelválasztásra hogy készül fel a melled!! Ha már korábban szoptattál, akkor már van némi "felkészültség", így másként fognak jelentkeznia tünetek!

Izmael
izmael

Jajj Kriszto! Annyira örülök, hogy kezdhetsz!

Bari, nemsoká minden kiderül... :D
Vendég

Izmael! te mindig figyelsz a háttérből... :D :D :D
Vendég

Arik vagytok, de mint írtam bizakodunk, csak mivel az elsőnél nem ezeket éreztem, így a mostani tünetek lelohasztják a lelkesedésemet :?

Kép

bari6

kriszto: nagyon köszi.
Próbáltam privit írni, de nem látom, hogy elment-e? :oops: :oops: :oops:
szélkisasszony

Kép 2011.02.15.

KRISZTOGratula!!!!Mesélj majd mit mondtak!
Igen, én holnap 8:15-re megyek:-)

Melcsike!
Izgulunk érted is, nagyooooon :wink:

Barika, Csuti, már csak másfél 7, és tesztelhettek, addig pedig KITARTÁST!!!!!Sok puszi

Dóri!
Egyetértek Veled, szerintem is ahány terhesség annyi féle tünetkombináció lehet egy nőnél...és biztos, hogy én is beszélni, és dajkálgatni fogom őket az első pillanattól :D

katapetra

Szélkisasszony, nem jött privi! :(

Barika! Kép

kriszto

kriszto82

Cukkancs vagy :!:

Katapetra, Kriszto rajtatok a világ szeme :lol:

Parane, nálad mizu van pirivel???

bari6

wow egy laptetőhöz segítettél hozzá Drága Krisztom :!:

Kiss Ádám szavaival élve: Egyé vegyé szeggyé, egyetek vegyetek szedjetek :lol: :lol: :lol: a laptetőbőőőől :!:

bari6

Bari,

Ez a mondás már nálunk is szállóigévé vált :lol:
Ez a laptető csak jót jelenthet :lol: :lol: :lol:

Köszönöm kérdésed, nem nagyon vagyok jobban, de bízok, és reménykedek, hogy most már ha lassan is, de jönnie kell a javulásnak.

Már megint kicsit elveszítettem a fonalat, hogy ki kérdezte, vagy ki írta, mikor megy Dévaihoz.
Mi holnap fél 6-ra megyünk.

Melcsike,

Nagyon drukkolok, hogy csupa-csupa jó hírrel gyere el apánktól.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szélkisasszony! Válaszoltam is! :wink:

A lapalja lesz az én helyem.... :lol: Nem kellene ennyit függni.... :lol:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: