A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mia: nekem a szurizás olyan volt,mint a placebo!!!
Semmi hatását nem éreztem,csak a legvégén,mikor már 20 milis tüszők feszítettek :)

Úgyhogy ne ijedj meg,ez nem gáz :)
Vendég

Laptetűűűűűűűűűűűűű!

Jaj de jóóó! Mindenkinek ajánlok belőle...

Bocsi, hogy az előző hozzászólásomat Eszternek címeztem, de ő már tudja, hogy mi a dörgés...

Ha nem untatlak titeket leírom, mert már számomra is hihetetlen!

1974.10.11-én születtem. 1+9=10 és 7+4=11 Szóval a születési évem kiadja a hónapot és napot.
2011. 02. 11-én kaptuk vissza szederkéinket. Nagyon szerettem volna, ha 11-én, és sikerült.
Babáink, akár a szülinapomon is megszülethetnek, az 10. hó, de ha Alberttől tanulnak, akár a 11. hónapig is húzhatják....
Párommal 10-11 évünkben vagyunk...
Ház számunk 47/A, azaz 4+7=11 :lol:
A regisztrációmat a babanetre fentebb már leírtam... és ugye párnapja megállapítottuk, hogy nincsenek véletlenek: Húgicám pocakja az avatarom, kezdettől fogva! :shock:

Na erre varjatok gombot :wink:

Kép
avarka

Ja és 22-én megyek vv-re, ami osztva kettővel 11 :lol:

Ne haragudjatok... lehet, hogy megártott a sok fekvés :?

Kép
avarka

Avarka: nem idegen tőlem ez a téma,én a 13-as számmal játszottam el,talán többen emlékeznek rá :)
Nekünk a házassági évfordulónk is 13-án van,a BMC-s számom 13226,ami 13*2=26 (párommal így jegyeztettem meg,ha kérdezik reggel sorbanálláskor ;) ),már nem emlékszem,mi minden vágott egybe,de durva egybeesések voltak nekem is ezzel kapcsolatban :D

Ja,asszem Zsuzsónak a 13. betöltött hete esett még valami fontos eseményemre :)
Vendég

Köszi kisbeeka

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Csajok, akkor én csak nagyon félénken jelentkeznék, hogy nálunk szex terén minden Ok, sőőőt...
Valahogy minden jobban be van dagadva, férj meg nagyon szexisnek talál pocakosan, úgyhogy poroljátok le magatokat, jó móka :)

Kép Kép
estrella22

És akkor ma elkezdtem a 6. hónapot??? :)

Kép Kép
estrella22

Mia, én sem éreztem semmit sem a szuriktól és nem is tudtam mit kellene érezni, úgyhogy teljes nyugalomban minden mellékhatás nélkül csináltam végig mindkettőt és nagyon sok szép petesejtem lett. ne aggódjál szerintem

Kép
pannik
Budapest

Estrella,
egy hónap több mint négy hét, van hogy majdnem négy és fél hét. úgyhogy szerintem még nem.

Mia,
én sem nagyon éreztem semmit, bár nekem "csak" inszem volt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik
A zöld jószág a kaméleon, de ő csak egy állat, különböző lelkiállapotban fotózva…
Nincs tokája, csak felfújja magát, hogy nagyobbnak és félelmetesebbnek látsszon :)

Béku
Én is várom már a dinnyeszezont!
Tök jó hír, hogy szombaton megtudjátok a nemét!!!

Eszter
Köszi, megnézem a Calzedoniát!
Jó ez a nagy nyugalom, kell a babáknak!
Jaj, a filmedet végigbőgtem, rémes vagyok…

Andi
A rózsaszín rácsvédőt vetted meg végül?
Van egy jó használtrucis bolt a XI. kerületben, de ez a ruha vadi új, még címkés…
Á, nem nyúlom le a kék cumitokat!!! De ha a miénk rózsaszín, cserélünk! :)

Judit
Szegény, jobbulást!!!
Remélem nem megy feljebb a hőd! Mit mondott a doki?

Zsuzsó
Oltást mindkét dokim ellenezte, így nem kértem…
De nincs influenzám, még hőemelkedésem sincs!

Mieza
Basszus, már folyt el magzatvized és Albert még mindig bent??? :)

Én felnéztem ma a dokihoz, de voltak vagy 10-en, úgyhogy úgy döntöttem, nem ülök ott másfél órát betegek között, inkább kiveszek egy nap szabit.
Gondoltam megpróbálok bejutni a szemészhez, de 19-en vártak…
Sikeres nap volt :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: a filmekben is az van,hogy ilyenkor még jobb a szex,csak épp nem merünk belevágni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha láttátok esetleg az Ilyen a formám-at Jennifer Lopezzel... :D :D :D

Bár egy idő után Kornél lesz a nyerő a pasi helyett ott is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No meglátjuk ;)

Mi nem beszéltünk erről a dokival,de Sz már 9 hetes kor utánra "engedélyezte",és mégse volt semmi azóta :roll:
Vendég

Estrella :) Ezzel én is mindig gondban vagyok, de ezt találtam.....

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... n-szamolni

http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Még ez volt ott részletesen:

1. hónap 1-4 hét, 2. hónap 5-8 hét, 3. hónap 9-13 hét, 4.hónap 14-17 hét, 5.hónap 18-22 hét, 6.hónap 23-27 hét, 7.hónap 28-31 hét, 8. hónap 32-35 hét, 9.hónap 36-40 hét,

andrea-1

Andi: csak ez azért sántít,mert így egyik hónapot 4,a másikat 5 hétre számolja :)

Legegyszerűbb az utolsó menstruáció dátumától számolni :D
Vendég

A kalkulátor amúgy jó dolog,én is használtam az elején :D
Vendég

Estrella,
azért kérdeztem az oltást, mert ha most le vagy picit gyengülve és nincs oltásod, akkor szerintem könnyebben el tudod kapni az influenzát.
szóval szerintem ne kapkodd el a visszatérést a melóba :!:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Gondolom Béku, így próbálja trimeszerenként kiküszöbölni a teljes hetekhez képesti eltérést.... :wink: mert egyébként 10 hónapra jönne ki a 9 hónap. :lol:

andrea-1

na helló kekszgyár :)

LEGELŐSZÖR MariannSajtunk, semm sajnálkozás, de egy nagy vígasztaló ölelés neked a zugba...

Mieza, Albi húzzon bele és legyen Valentin bab egy extragyorskönnyű szüléssel 8)

Háztartási keksz nálunk sem nagyon téma, az elején folyton elaludtam estére, meg féltettük, aztán meg valahogy nincs kedvem :cry: :oops:
Apjuk időnként közelít csak, abszolút nem zavarná a has, meg a bálnaság, de nekem ez annnnnyira nem hiányzik. Prűdek forduljanak el, száraz vagyok mint a Szahara és a hasam is kőbe áll az eksön közben/végére.
S drnő azt mondta, hogy ilyen szerencsésen duzzadó mama kevés van, nyugodjatok meg, mi vagyunk a többség :wink:

Ma sikerült elköltenem egy kisebb vagyont, gyógyszertár+dmben.
Készülődöm, vettem orrszívó porszívót, meg pelenkát meg társait.

Szerdán kezdem a 34. hetet.

Nálunk is van 2 cica és nem tudom hogyan fogom őket távoltartani az ágytól. Bár nem gonoszak, nem ülnek a fejére, ahogy ezt a nem macskatartók bután gondolják olykor.
Nekem nagyobb gond, hogy a fekete szőröcskéjüket hogyan pucoljam majd le a gyerek cuccairól, amikor jön apóspajti, aki nem mellékesen a ded orvosa lesz :shock: :lol:
Sokat szívom a port, de makkaszőr mindig volt-van-lesz.
Nincs valakinek furminator névre hallgató makkakeféje? Érdekelne, hogy milyen, mert drága, de nagyon hajlanék rá... Kicibálja az aljszőrzetet.

Na szófosás befejezve!

Eszter és Avarka megadrukk!

Babaképek édesek.
kpn

Andi: tudom,de így megint csak találgatás marad,hogy hanyadik hónap is :lol: :lol: :lol:
no meg azt is nehéz megjegyezni,hogy melyik hónapokat számolta 5 hetesnek,így eléggé el lehet csúszni :lol: :lol: :lol:

Szerintem legkönnyebb akkor a szülés várható időpontjától visszaszámolni,azaz Te február 21. (???) körül töltöd be a 6. hónapot,és kezded meg a 7.-et :D :D :D

Vagy az elejétől,és így kijön a 9 hónap (össz. 1 hét az eltérés max.).

(Nekem pl. nov. 3-tól aug. 10-ig)
Vendég

Kpn: mi macskatartók vagyunk,és mégis megtapasztaltuk a macska fejre való ráfekvését...
Én speciel saját magamon!!! :D :D :D

Ugyanis mamám cicájának ez volt az egyik érdekes szokása,csak végigdőltem az ágyon,ő meg kedvességből dorombolva szó szerint az arcomba feküdt!!! :)
Mondjuk ennek már vagy 4-5 éve,de megtörtént.

Nagynénéméknek is vannak cicáik,és kutyáik is lakásban,így nem a levegőbe beszélt,sajnos volt már ilyen eset,hogy így fulladt meg csecsemő,és az állat csupán jóindulatból feküdt oda... :roll:
Vendég

Estrellám: nem nyúlod le a cumit, biztos vagyok benne, hogy fogunk venni is meg kapni is ... ez meg alapból fiús úgyis :) De ha gondolod majd cserélünk :)
Igen, a rózsaszín rácsvédő lett, de a baldachinnak is van a fej résznél ilyen ágyrács védője, az még magasabb is mint a rácsvédő, majd össze lehet kombinálni... :wink:

BÉku: Ott viszont repült Kornél a dzsuvába kifele.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy kérdezte valaki, hogy mi ez a kismamcsomag. Nos az első védőnős találkozásnál adnak egy kis füzetet, várandós anyáknak valami tanácsadó füzet, Felicitas cég adja ki, ebben van egy kupon, és feltüntetve a címek, hogy a 3. trimeszterben hol lehet kiváltani ezt a várandós csomagot. Elméletileg mindenkinek jár, nem nagy dolog, de ha azt nézzük, hogy még egy cumi is 6-700 froncsi akkor már megéri elmeni érte... :wink: Az örömről, hogy várandósan ilyen cuccokat kapsz csak úgy.... nem is beszélve..... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Sziasztok!

Zsuzsi,Vicky!
Nektek hányadik inszem sikerült?
vikus82

Andi: de aztán a 2 csaj mászott is a kukába,hogy Kornélt visszaszerezze! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajna nem sikerült :lol: :lol: :lol:

Én mostanában újra nélkülözöm Kornélomat,mert ahogy feljebb csusszant a pocakom,megint tudok majdnem-hason feküdni,és olyan jóóóó érzés!! :)

Így most Kornél felesleges egy-két hétre,aztán újra összenövünk,és minden este úgy kezdődik nálunk,hogy: Hol van a Kornél??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arról a Felicitas-os csomagról tudok,én kaptam a védőnőtől olyan füzetecskét,már én is néztem,hogy az Árkádban hol váltsam majd ki :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem egy cumim már van,kaptam egy babás újságot,és járt hozzá egy :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Makkától én nem félek, hogy befeküdne majd IZához, iza zajos lesz, meg idegen is nekik..... ezek meg alapból fosnak a kisgyerekektől.....de amíg nem lesz lakója a kiságynak... na attól azért vannak félelmeim, hogy bekotlanak oda aludni .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hogy hanyadik hónap: hát ott van leírva :) Neked a 4. nekem a 6. és így tovább és így tovább... :lol: :lol:

Nórikám: Te Szahara, én meg a másik véglet, szóval azzal nem lenne gond, de keményszek már akkor is ha este 3-4-szer felkelek lefekvés után inni-pisilni, macska levert valamit felvenni, stb. .... szóval egy eksön általi igénybevétel, meg már az, hogy tartsam a különféle testrészeimet, lábam, hogy pucsítsak........ háááááááááááát... Az meg nagyon elb...ttul nézne ki, hogy Kornéliával támasztom meg magam bármilyen testhelyzetben R. meg úgy alkot rajtam..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Hát oda a romantika....... Mindegy, mi vagyuk a többség, ez lesz majd a szlogen!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kép
avarka

Vikus,
nekem a 3. inszem sikerült (a 2. félsiker volt).

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku: Árkádban a Brendonban meg a PhotoHall-ban is van asszem... :wink:

andrea-1

vikus: Az ötödik stimuláció és a 4.inszem lett nálunk sikeres. Neked ez most hányadik volt? Én egyáltalán nem bíztam már az inszemben.

Felisitas: Én is az Árkádban vettem át az egyik ilyen csomagomat. Minden photohall-ban van átvevő hely.

Keksz: Nálunk volt amíg lehetett. Bár inkább maszatolásnak nevezném, de a lényeg hogy jó volt.

Terhességi hónap: én sosem tudtam. A dédiék mindig kérdezték, én meg mondtam hogy hányadik hét. Azt meg ők nem értették. Mai napig azt mondják, hogy Barbus 8 hónapra született.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: igen,én is a Photo Hall-t néztem ki,hogy az páromhoz is közel,és ott még nem égtem be :lol: :lol: :lol:

Cicctől én tartok egy kicsit,mert mikor a nyuszi idekerült,és hozzá beszéltünk,már attól szörnyen féltékeny lett,mindig ott termett,és nem tudom,hogy reagálna :?

Eddig ő is félénk volt új helyzetben,most azonnal felfedezte az új ágyat,pedig máskor ha csak arrébb húztunk egy megszokott bútort, már akkor nem jött elő a kanapé mögül vagy konyhabútor alól 1 napig,és utána is laposkúszásban közlekedett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inkább nem kockáztatok ;) :D
Vendég

Vicky!
2.stimuláció első inszem,Nektek is volt terminált együttlét?

Csajok!
ma összebújtam urmmal,h elöbb megjöjjön mary(legalább haladunk)de semmi :shock: :shock: csak kevés élénk piros vér váladékkal(bocsi,h undi vagyok) :shock: :shock: :shock:
vikus82

Köszi lányok,csak már túlparázom magam azon is, ha valaminek nálam nincs mellékhatása! Eddig minden "kiütött"! :D :D :D :D :D :D :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vikus nagy ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor is együtt fogunk babázni! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!
simán,ki sirtam magam most jobb!
vikus82

vikus: Nekem az első stimunál 8 tüszőm lett és a doki leállított mindenféle babagyártásról. Még gyógyszert is kellett szednem. Ne add fel, a következő biztosan sikeres lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus
:(

Béku
A filmekben mondjuk sok baromságot is összehordanak :)
Mondjuk nálunk más volt a helyzet, mert nem voltunk eltiltva…
De kb olyan lehet, mint mikor én hazajöttem a külföldi munkából :)
Macskákhoz nem tudok hozzászólni, a hüllők nem másznak a babaágyba :)

Andi
Köszi!
Én meg attól kaptam mindig hülyét, ha megkérdeztem egy kismamát, hol tart és erre jött nekem hetekkel… Miért nem azt mondja, hogy 5 és fél hónap mondjuk, de most már értem :)
OK, akkor köszi a cumifelajánlást :)
Jaaa, mert a fejvédőtök meg natúr…
Én is a Szahara másik véglete vagyok…
Kornélt be lehet vetni közben :)

Zsuzsó
Igen, én is tartok ettől a hülye influenzától, mert a terhesség miatt is gyengébb az immunrendszerem, vége lehetne már a “járványnak”… Idén nem tudom, mennyire pánikkeltés.

kpn
Ha már orrszívó, ez a porszívó tartályába nyomja a cuccot, ami kijön a gyerek orrából? csak mert nekünk porzsák nélküli van, nem lenne jó vicc…

Na ezért hiányoztam ma, ezt alkottam a gyerekszobába…
Életemben először csináltam ilyet, szóval nem egy mestermunka…
Kép

Kép Kép
estrella22

Köszönöm Csajok!

már rendesen fáj alul minden,mintha le akarna szakadni!
vikus82

annyit írtatok a macskeszekről ma... :-)

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Huh!

Ismét annyit irtok, hogy alig lehet követni, de jó, hogy ennyi pocakos mami van - és remélem, még több lesz! Sajti ne add fel! Eszter, Avarka rajtatok a világ szeme.

És természetesen Mieza-n. Meg fog születni előbb, mint be kellene feküdnöd, majd figyeld meg!

Vicky: elhiszem, hogy pityeregni fogsz. De még annyi minden más hasonló vár rád/rátok. Óvodai, iskolai ballagások. Aztán majd ha férjhez megy, óh ne hidd hogy messze van. Az idő repül!

Én megjöttem fogdokker. Még kaptam gyógyszert, és fogköztisztitó kefét. Remélem ez utóbbi fog segíteni a gyulladt inyen.

Jó éjt

kispatak
Vendég

Berci,
gyere, már nagyon várunk!!!

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kpn, nekünk van furminatorunk a kutya miatt.
Eszméletlen kb. 1 kg szőr jön ki a kutyából. Viszont csak a teraszon tudom csinálni, mert ilyenkor tiszta szőr minden.

Estrella, csoda jók a báránykák!
az orrszívó nem a zsákba megy, szerencsére marad a cső tartályába :wink:

Nekem a Jánosban a csomagot a szülésznő adta oda. Egy-két termékminta és egy csomó prosi volt benne.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

kispatak: Uuuuhhhh tényleg. Még most tanul járni és maholnap férjhez megy! De sok könnyet fogok még hullajtani amíg felnő. És még azután? Amikor majd az unokámat szüli? Ááááá máris bőgök!
vicky79
Budapest III. kerület

kukk,
XVII-ben játszóházaztunk, végre alszanak, én is hulla.
jézusom 4 oldal ? képtelenség

Mieza,
szerdán mentem be én is, igaz front volt és 8-kor kezdtünk, ezért éjfél után volt a színre lépés de ujjaim nagyon csuriban lesznek :-)
nézd ha Albert bent marad, legalább mindig tudod hol van :-)
család alkot, az tuti, ma reggel egy csomó oldalt, fórumot néztem, nagyon szomjúzom pótnagyszülőt találjak.

Andi, Zsuzsi,
földszinti csajszi velem is elég morózus volt M idején AFP-kor, főleg hogy pizsamában mentem (mert akkor is éppen bent feküdtem), de aztán nagyon összecimbiztünk, sőőőőt Liza terhességnél privi mobilján hívtam időpontért mindig és tök rendes volt, sőt még meg is látogatott minket szülés másnapján :-) szóval csak kedvesen vele, tényleg tök rendes csajszi !

Avarka,
11 :-)))))

keksz: Marcival szilencium, bezzeg Lizucival, húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú hogy én mennyire kekszéhes voltam reggel-délben-este-munka előtt mindig, szegény apa már szinte menekült előlem :-))))

Kpn,
uh már 34 ? hogy szalad az idő :-)))

Vikus,
ölellek.

Estrella, Kpn,
horror jön, orrszívó-porszívó: sokszor vagyunk olyan helyen amikor nincs lehetőség porszívó használatára, gyerek meg nem fúj még orrot, egyik sem, ezért mi játszuk a porszívót, cucc megakad gyerek orrától kb. 3 cm-re egy kis tartályban, mi pedig egy cső végén vagyunk kb. 50 cm-re... :-) és még a hangja sem zavarja :-)))))

Vicky,
M anyák napján bevonult hozzám egy pici kicsi ajándéktatyóval benne egy kis anyák napi könyvvel, gyerek nem értette miért zokogok :-))))

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Hahó Kubu!

Kit szeretnél pótnagyinak? Mi lenne a feladat?

Igy távolból egy már van, jelentem én lennék!

Nekem ugy se lesz unoka.

Vicky: sirtam én is eleget a meghatottságtól Ki gondolta volna, hogy azóta még többet tettem s teszem néha. De dokker szerint ez nem árt, sőt.

Tavaszi állatkerti program, milyen jó lenne!? Látom, sokat vágytok rá. Van ami nagyon szép lett, s van ami nekem nagy csalódás - de tény sok-sok minden változott.

jó éjt kispatak
Vendég

Vicky,
hajrá kanállal evés, tök jó :-)
2 liter domestos, ne már :-)
nyomóajándék ?
mondjuk én ezen röhögtem ma fél napot: http://baba-mama.vatera.hu/szoptatas_et ... 87782.html
Barbus most született és már mászik a fotelbe, hihetetlen hogy rohan az idő !

Estrella,
bölcsi, szerintem bölcsis helyeket majd fizetések alapján osztják, ha kevés a bér gyerek mehet államiba, ha nem akkor húzzon magánba, nekem a gyomrom kifordul hogy már idejekorán beköltözik a gyerek életébe is a pénz általi megkülönböztetés... brrr
remélem otthon maradtál.
ja szamóca: Marcit egy hétig szoptattam (köszönetően hogy anyám leüvöltötte a hajam jan 1-én mert nem kívántam neki buék, így tej elapad, napokig magam alatt voltam) szóval akkor nem tapasztaltam hogy valamilyen kajával gond lehet.
Lizát tovább sikerült szoptatnom, és nála mindent ettem, kicsi, nagy magvas, k betűs, tejcuccokat stb. stb. szóval nála semmi gond nem volt.... vagyis lehet hogy attól lett ennyire dumás, napközben nemalvós ? :-)))))
lényeg hogy oda kell figyelni, de azért nem szemellenzősen !
hüllők édesek, Gerzson nagyon.
ikeás etetőszékünk van nekünk is, nem vettem 20-30-40-ért mindenféle trendidráganyavalyát, hát nekünk totál megfelelt amíg azt használtuk.

Angi,
de jó hogy jelentkeztél.
továbbra is drukkolok, remélem nem túl sokára jó hírekkel jössz majd Te is !

Babicsek,
negatív eredményt nagyon sajnálom.

Pannik,
sikerült intézkedned ?

Zsu,
borzasztó ami nálatok is történt anno.

Evolet,
örülök hogy jelentkeztél, jobbulást, sok nemjóságot sajnálom.

Heni,
ez a beszéd, nyár végére minden rendben lesz !

Eszter, Avarka,
pihentek ugye ?

Pannik, Babicsek,
hát persze nem idegeskedem, csak valahogy mindig megy a megkülönböztetés a másik gyermek javára és ez nekem fáj, és egyébként is 60 évesen még nem öreg az ember :-)
de a lényeg hogy szupper napunk volt, négyesben a játszóházban.

Pancsi,
drukkolok hogy minden okés legyen.

Béka,
milyen matrac van a kiságyhoz ?
hajrá szombat.

Judit,
jobbulást !

Woody,
köszi a kedves szavakat.

még1x nagyon köszi gyerkőcdicsiket.

huh remélem mindenre válaszoltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.02.14 22:06-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu,
mit mondott a dokker a múltkori rosszulléteidre???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Eléggé megkeserítette már a drága jó édes -anyának nem nevezném- az életedet. Sajnálom. Az enyém sem tökéletes, de ennyire azért nem durva. Kispatak tökéletes nagyi lenne. És hozzám is hozhatod a lurkókat bármikor, ha esetleg imtézned kell valamit a suliban. Ez a kanál nekem is tetszett, az életben nem használtuk volna. Viszont akartam olyan kanalat, ami egy tartályra volt téve és lehetett nyomni a pépet bele.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Estrella: csoda aranyosak a báránykák :)

Mieza, találtam még valamit, ami segíthet: málnalevél tea.
http://www.kismamablog.hu/szules/malnalevel-tea

Kép
avarka

Jó reggelt mindenkinek!

Estrella!
nagyon ügyes vagy!

Csajok!se has fájás,se semmi? :shock: :shock: :shock: utrot nyomom!most mi van?
vikus82

vikus: Nekem is volt, hogy az utro nem engedte megjönni a mensit, de ki tudja? Szerintem csinálj holnap reggel is egy tesztet és ha negatív, akkor hagyd abba az utrot. Ha azután sem jön meg, akkor menni kell a dokihoz gyógyszerért. De! Hátha csak később ágyazódott be a picúr. Én csinálnék még egy tesztet.
vicky79
Budapest III. kerület

Ez a laptető a végre kibújó Alberté. Anyukámnak holnap lesz a szülinapja, bevárjátok vajon?
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: