Vicky,
hajrá kanállal evés, tök jó
2 liter domestos, ne már
nyomóajándék ?
mondjuk én ezen röhögtem ma fél napot:
http://baba-mama.vatera.hu/szoptatas_et ... 87782.html
Barbus most született és már mászik a fotelbe, hihetetlen hogy rohan az idő !
Estrella,
bölcsi, szerintem bölcsis helyeket majd fizetések alapján osztják, ha kevés a bér gyerek mehet államiba, ha nem akkor húzzon magánba, nekem a gyomrom kifordul hogy már idejekorán beköltözik a gyerek életébe is a pénz általi megkülönböztetés... brrr
remélem otthon maradtál.
ja szamóca: Marcit egy hétig szoptattam (köszönetően hogy anyám leüvöltötte a hajam jan 1-én mert nem kívántam neki buék, így tej elapad, napokig magam alatt voltam) szóval akkor nem tapasztaltam hogy valamilyen kajával gond lehet.
Lizát tovább sikerült szoptatnom, és nála mindent ettem, kicsi, nagy magvas, k betűs, tejcuccokat stb. stb. szóval nála semmi gond nem volt.... vagyis lehet hogy attól lett ennyire dumás, napközben nemalvós ?

))))
lényeg hogy oda kell figyelni, de azért nem szemellenzősen !
hüllők édesek, Gerzson nagyon.
ikeás etetőszékünk van nekünk is, nem vettem 20-30-40-ért mindenféle trendidráganyavalyát, hát nekünk totál megfelelt amíg azt használtuk.
Angi,
de jó hogy jelentkeztél.
továbbra is drukkolok, remélem nem túl sokára jó hírekkel jössz majd Te is !
Babicsek,
negatív eredményt nagyon sajnálom.
Pannik,
sikerült intézkedned ?
Zsu,
borzasztó ami nálatok is történt anno.
Evolet,
örülök hogy jelentkeztél, jobbulást, sok nemjóságot sajnálom.
Heni,
ez a beszéd, nyár végére minden rendben lesz !
Eszter, Avarka,
pihentek ugye ?
Pannik, Babicsek,
hát persze nem idegeskedem, csak valahogy mindig megy a megkülönböztetés a másik gyermek javára és ez nekem fáj, és egyébként is 60 évesen még nem öreg az ember
de a lényeg hogy szupper napunk volt, négyesben a játszóházban.
Pancsi,
drukkolok hogy minden okés legyen.
Béka,
milyen matrac van a kiságyhoz ?
hajrá szombat.
Judit,
jobbulást !
Woody,
köszi a kedves szavakat.
még1x nagyon köszi gyerkőcdicsiket.
huh remélem mindenre válaszoltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.02.14 22:06-kor.