Sziasztok!
Köszi a hiányolást, néha olvasni beugrottam, de annyit írtatok, hogy írni már nem volt időm. Meg köszi az együttérzést, pénteken megyünk a temetésre...
Szuperek a képek babákról, pocakokról!
És első gyermekesként nagyon hasznos, hogy a kocsikról, beszerezni való listáról, szoptatásról írtok!!! Pont én is gondoltam rá, mi lesz, ha valamiről elfelejtkezem, és majd kapkodni kell.
Sajnálom a betegeskedőket, fejfájósokat, Bruni, Addisz jobbulást!! Egy kis kávé?? Nekem múltkor ezt ajánlották.
Velem még annyi történt múlt héten, hogy a magyar eü. kicsit kiakasztott. Írtam korábban, hogy a vizeletben találtak ezt meg azt, továbbküldtek sürgősségi tenyésztésre, még január elején... csakhogy a leletem eltűnt. Épp a védőnő új beutalót írt volna, amikor még telefonálgatott egy sort, hátha megtalálja. A kórházban nyoma sem volt, hogy ott jártam, az ÁNTSZ viszont megkapta a mintát, és be is diktálták a védőnőnek, hogy milyen és mennyi baci, mire érzékeny. A védőnő mondta, hogy azonnal menjek a dokimoz, mert így is eltelt egy hónap, és ezt antibiotikummal kell kezelni. De lelet nélkül hogy menjek??? Bezarándokoltam az ÁNTSZ-be, hogy nyomtassák már ki a dokimnak, erre még pénzt akartak kérni a leletmásolatért. Na, akkor már kiakadtam, annyira, hogy mégse kérték el...

Nem az összeg (500 Ft), hanem az elv akasztott ki.
Aztán a dokimat nem lehetett elérni, kiderült, külföldön van egy hétig. Úgyhogy elmentem máshoz, és most 10 napig kell szednem az antit, szerencsére nem jutott el a veséig a baci, megnézte a doki UH-val. Így bébit is láthattam újra, de képet nem kaptam sajnos... Ja, és magándokim rendelésére csak márc. közepére volt már időpont. Most szerintetek hívjam fel őt, és mondjam el, hogy mi volt, vagy csak márciusban, utólag?
Lina
Jó ötlet a délelőtti kávé, de csak csütörtökön lenne rá alkalom, akkor is csak egy órácska. Az így jó Neked? De a Frei csak 10-kor nyit, az meg már késő lenne nekem, mert 9 és 10 között lenne jó.
Izsáki UH-n volt már olyan, hogy előbb hívtak be, mint az időpont?
Klarissza
Te nem érsz rá csüt. de.??
Csöppke
Jó, hogy túl vagytok a kórházas dolgon, nem lehetett egyszerű!
Addisz
Gratulálok a kislányhoz!!! Szuperek a képek!
Luca
Nekünk is páramentesítőnk van, amióta házban lakunk. Előtte vettük agyba-főbe a párásítót a panelban, most meg páramentesítőre kellett beruházni. Nemrég volt az ALDI-ban egy nagy akció. Nekünk pedig ilyen van:
http://bolthely.hu/levegotisztito/id/00 ... WDH_520_HB
elég drága, de szuper jó.
Majga
Én is hasonlót láttam az UH-n, elég egyértelmű!
Leo
Nem semmi döntés lesz, hogy hol szülj... Nagyon látványos a pocakod!
Panndi
Ez a cipővédő tök hasznos lehet! Félek, hogy majd elfelejtem, mire szükség lesz rá
UH-soknak drukk!!! Én holnap, a 20. héten!!!!

megyek a genetikaira.
Üdv az újaknak!