visszaolvastam mindent, tegnap nem volt erőm írni, majd a végén mondom mi történt velem
Estrella, nagyon szép a ruhád és nagyon csinos kismami vagy, jobbulást kívánok
Béku, hajrá kertészkedés, nagyon jó gondolat nincs is annál jobb mint a saját termesztésű zöldség és gyümölcs
Ann, jól döntöttél, hogy a fizetős fagyosztottat választottad
Avarka, nagyon szorítok az eredményes teszthez. A kérdéseidre kaptál már választ én csak a folyadékra szeretném mondani, hogy legalább 2 litert érdemes meginni mentes vízből vagy cukormentes teából. ez a normál mennyiség ami minden nap beülti nélkül is szükséges és nagyon jót tesz. beülti után én legalább 3-at iszom mindegy, hogy stimuláltak vagy sem. Cicusaid nagyon édesek és szépek
Carla, mit gondolsz a fekvésről? nagyon kíváncsivá tettél? én is ovlastam erről különböző álláspontokat, vannak fekvő és vannak nem fekvő párti orvosok. én egyelőre az orvosomra hallgattam mindig és feküldtem annyit amennyit előírt.
Andrea, mi az a várandós anyáknak járó csomag? kitől jár az?
Kubu, köszönöm jól vagyok, szurik rendben mennek. milyen privire gondolsz? rég nem kaptam Tőled semmit. de megnézem még egyszer...
Kubu, nagyon édesek a gyermekeid, gyűjtögetős kép zseniális
Vikus, minden elismerésem a tiéd, hogy lehet az hogy érzed a méhszájat az utro felrakásnál? van valami közöd a szakmához? én soha nem éreztem semmit de ha éreznék is nem tudnám, hogy mit érzek
Babicsek, nem tudok válaszolni, majd jönnek itt szakértők és írják mikor érdemes tesztelni, azért ne aggódj még az eredményhírdetésik bízzál benne, h sikerült
Képzeljétek, tegnap megloptak. A Lurdi egyik üzletében vásárolgattunk a barátnőimmel és ellopták a pénztárcámat, a próbafülkében nem volt akasztó ezért a székre raktam le a táskámat a szomszéd fülkében próbálgató nem magyar anyuka a gyerekével áthúzta a saját fülkéjükbe a táskámat kivették a pénztárcát (telefonokat benne hagyták) és csapot papot otthagyva elszeleltek. a rendőrségen kiderült múlt héten és előtte is volt ugyanilyen személyleírással lopás ugyanebben az üzletben. a pénztárcámban benne volt a gyógyszerekre szánt összeg egy része és a már megvett gyógyszerek számlája, és ezen túl minden iratom az útlevél kivételével
a számla nélkül nem tudom visszaigényelni a pénzt az ep-től, az irataimra meg most gondolni sem tudok, hogy fogom beszerzni mindet, hiszen most a gyógyszerek megvásárlására kell a pénz. Istenem, milyen emberek vannak, teljesen összeomlottam, még soha nem történt velem ilyen, olyan borzasztó rossz érzés, hogy nem elég, ami történik velünk még egy állat, tapló, munkakerülő cigus is megkeseríti az életem azzal, h meglop. Hazafelé kitört belőlem a sírás, eszembe jutott, hogy volt a pénztárcámban egy kép a férjemről, amit akkor kaptam tőle mikor elkezdtünk együtt járni és volt mellette egy kép rólam. ez pótolhatatlan