A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sziasztok,

visszaolvastam mindent, tegnap nem volt erőm írni, majd a végén mondom mi történt velem :(

Estrella, nagyon szép a ruhád és nagyon csinos kismami vagy, jobbulást kívánok

Béku, hajrá kertészkedés, nagyon jó gondolat nincs is annál jobb mint a saját termesztésű zöldség és gyümölcs

Ann, jól döntöttél, hogy a fizetős fagyosztottat választottad

Avarka, nagyon szorítok az eredményes teszthez. A kérdéseidre kaptál már választ én csak a folyadékra szeretném mondani, hogy legalább 2 litert érdemes meginni mentes vízből vagy cukormentes teából. ez a normál mennyiség ami minden nap beülti nélkül is szükséges és nagyon jót tesz. beülti után én legalább 3-at iszom mindegy, hogy stimuláltak vagy sem. Cicusaid nagyon édesek és szépek

Carla, mit gondolsz a fekvésről? nagyon kíváncsivá tettél? én is ovlastam erről különböző álláspontokat, vannak fekvő és vannak nem fekvő párti orvosok. én egyelőre az orvosomra hallgattam mindig és feküldtem annyit amennyit előírt.

Andrea, mi az a várandós anyáknak járó csomag? kitől jár az?

Kubu, köszönöm jól vagyok, szurik rendben mennek. milyen privire gondolsz? rég nem kaptam Tőled semmit. de megnézem még egyszer...
Kubu, nagyon édesek a gyermekeid, gyűjtögetős kép zseniális

Vikus, minden elismerésem a tiéd, hogy lehet az hogy érzed a méhszájat az utro felrakásnál? van valami közöd a szakmához? én soha nem éreztem semmit de ha éreznék is nem tudnám, hogy mit érzek

Babicsek, nem tudok válaszolni, majd jönnek itt szakértők és írják mikor érdemes tesztelni, azért ne aggódj még az eredményhírdetésik bízzál benne, h sikerült

Képzeljétek, tegnap megloptak. A Lurdi egyik üzletében vásárolgattunk a barátnőimmel és ellopták a pénztárcámat, a próbafülkében nem volt akasztó ezért a székre raktam le a táskámat a szomszéd fülkében próbálgató nem magyar anyuka a gyerekével áthúzta a saját fülkéjükbe a táskámat kivették a pénztárcát (telefonokat benne hagyták) és csapot papot otthagyva elszeleltek. a rendőrségen kiderült múlt héten és előtte is volt ugyanilyen személyleírással lopás ugyanebben az üzletben. a pénztárcámban benne volt a gyógyszerekre szánt összeg egy része és a már megvett gyógyszerek számlája, és ezen túl minden iratom az útlevél kivételével :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a számla nélkül nem tudom visszaigényelni a pénzt az ep-től, az irataimra meg most gondolni sem tudok, hogy fogom beszerzni mindet, hiszen most a gyógyszerek megvásárlására kell a pénz. Istenem, milyen emberek vannak, teljesen összeomlottam, még soha nem történt velem ilyen, olyan borzasztó rossz érzés, hogy nem elég, ami történik velünk még egy állat, tapló, munkakerülő cigus is megkeseríti az életem azzal, h meglop. Hazafelé kitört belőlem a sírás, eszembe jutott, hogy volt a pénztárcámban egy kép a férjemről, amit akkor kaptam tőle mikor elkezdtünk együtt járni és volt mellette egy kép rólam. ez pótolhatatlan :( :( :( :cry: :cry: . Tudja valaki, hogyan kell majd intézni az iratok újra beszerzését?

Kép
pannik
Budapest

Pannik: ez borzasztó!!!
Nem nézted meg esetleg közeli kukáknál,hogy nem hajították-e bele a számukra lényegtelen dolgokat??

Rendőrségen gondolom akkor jelentetted a szem.ig. ellopását is,azt be kell,amúgy meg önkormányzat,okmányiroda...

Én a helyetekben megnézném a közelben,hátha csak valahova elhajították,miután a pénzt kivették...
Mert Neked a többi is fontos lenne... Tudom,hogy a pénz is,de azt biztos hogy nem lehet visszaszerezni :(
Vendég

Sziasztok!

Béku!
igyekszem :D :D :D :D

Mieza!
köszi!

Pannik!
:D :D nem csak túl sokat olvasok a neten!
mikor mész Avivára?
vikus82

Jaj Pannik drága ez olyan szörnyű történet.
Hát az iratok visszaszerzése nagy macera az biztos, de várj egy picikét hátha olyan helyen dobják el, hogy vki megtalálja és visszaküldi neked. Legalább az irataid előkerülnének úgy. Vígasztaló ölelést küldök Neked.
ann74

Béku drága, minden környékbeli kukában kökényig benne voltam, a hányás és a sírás környékezett de átnéztük mindet. a rohadék nem dobta ki az irataimat, elment és ennyi.

Vikus, az Aviva tanfolyam, most nem fog Nekem beleférni, viszont a könyvekből el tudom majd kezdeni a tornát, mert azok meglesznek Andreától, ezúton is köszönöm.

Ann a ölelést köszönöm, rámfér, még ma is olyan anyátlan vagyok, csak kóválygok a lakásban, nem térek magamhoz, a bárány lelkemmel nem tudom felfogni, hogyan tehet ilyet valaki, hogy okozhat ennyi bánatot egy másik embernek minden indok nélkül, nem tudom megérteni, komolyan, még a leggonoszabb ellenségemmel sem tudnék ilyet tenni.
Igen a rendőrségen is ezt javasolták, hogy várjak két hetet és hátha visszaküldi valami becsületes megtaláló, mármint az iratokat mert a pénzt az biztos, hogy nem fogják. az nem is érdekelne csak legalább az irataim a személyes dolgaim meg a számla lenne meg :( már akkor boldog lennék

Kép
pannik
Budapest

Ann: igazad van,picit érdemes várni,mondjuk én elejtettem a tárcámat anno,amiben benne voltak az iratok,másnap megcsináltattam,és aznap délután a postaládámban volt...

Húgomnak is visszaküldték,amit elhagyott,de a pénzét kivették,és a levélkén megválaszolták,hogy ez a "tanulópénz",amiért nem vigyázott rá (nem lopás volt).
Vendég

Pannik: sajnálom,reméltem,hogy így meglehet még :( :(
Vendég

Várok mindenképpen, majd csak fizetés után jövő hónapban fogom megcsináltatni.

A tapló, tanulópénz mi, milyen jogon, szemétláda, de legalább az iratokat visszaadta.

De csajok, a beültetéshez a TB kártya nem szokott kelleni? nem is emlékszem el szokták-e kérni? vagy esetleg valamilyen más irat nem kell, Ti hogy emlékeztek?

Kép
pannik
Budapest

Pannik, jaj, nagyon sajnálom. Érdemes ilyenkor a közeli kukákat megnézni, mert legtöbbször csak kidobják..
(Én pl. egy homelessnek adtam 500-t hogy nézze meg, ha megtalálja kap egy ezrest...
meg is lett. Persze pénz nélkül, de a számomra értékes koncertjegy benne volt :)

Kitartást!!!

Kép
mieza

Oh jajj Pannik!

Nagyon sajnálom. Engem egy állat terhesen lopott meg a körúti villamoson anno. Akkor megtanultam a leckét egy életre.
Tudom nem vigasz, de sok pénzt nem szabad pénztárcába tenni, mint ahogy iratokat se és bankkártyát se. Nálam minden külön van. Ha pénzt kell vinni, akkor az táska oldalzseb, vagy valami hasonló, ahol nem sejtik mi lehet.
Remélem, legalább iratok megkerülnek, mert ezek pótlása is kisebb vagyon az időtényezőt már ne is vegyük alapul.

Angi: de jó, hogy jöttél, tedd máskor is. Reméljük hamarosan valami + tesztet is hozol!?

Mieza: valami nagyon jó hely lehet ott benn nálad, nem? De hát már sok ideje nincs hercegednek, 1-2 nap, aztán itt lesz.

Ann: jó ötlet a csoportos állatkerti jegy, mert egyénenként brutál.

Vicky: ha tényleg szeretni fogja lányka, akkor megéri majd a bérlet ahogy látom.

Eszter: szerintem jó uton haladsz a + tesztig!

Estrella: ha nem vagy jól, biztos nem fog ártani, ha otthon maradsz, nem csak 1 napig, Gyógyulj, mert az egészség a legfontosabb, a meló megvár.

Örülök, hogy valaki talán jól is jár az uj SZJA-val. De gondoljatok arra, aki nem tudja igénybe venni, mert kap pl 80-100 bruttót aztán van 1-2 gyerek. Na ezekre az emberekre nem gondoltak, nagy-nagy szégyen és nagyon igazságtalan. Én ilyenre nem is emlékszem.

üdv kispatak
Vendég

Mieza, köszönöm. Ez a hajléktalan ötlet jó, kár, hogy nem jutott eszembe és magunk nézegettük a kukákat :(

Hogy vagy? Albert, hogy érzi magát? még mindig nem kívánkozik kijönni erre a néha szép néha csúnya világra?

Kép
pannik
Budapest

pannik: Nagyon sajnálom, azt hiszem ki is veszem a nem szükséges iratokat a pénztárcámból.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik nagyon sajnálom!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

A számlákat próbáld meg beszerezni abban a patikában ahol vetted! Nekik elméletileg kell másolatnak lennie belőle, ne engedd, hogy lerázzanak!! Vagy keressék vissza a gurigát amin a szla másolat van, vagy a szlatömböt, mindegy, melós lesz, de nekik kell lennie belőle, ragaszkodj hozzá. Hisz az ep-be is másolatban is le tudod adni úgy tudom!!!! Ha nem adnák oda, kérd a panaszkönyvet!!!!! (én nagy panaszkönyv beíró vagyok, hatni szokott!!)

Iratokat hátha rendes ember találja meg....egyszer én is még tini koromban találtam egy táskát, beb...szarintották a kapunkon az utcáról, lóvé persze nem volt benne, de minden más igen. Meg egy névjegy is amin ugyanaz a vezetéknév állt, mint az iratokon. Felhívtam és kiderült, hogy a meglopott hölgy anyósa volt. Semmi más nem érdekelte, csak hogy a terhes kiskönyv megvan-e.....?? :wink: Ugyanis az a táska is pont egy kismamáé volt.

Amúgy tiszta szívemből kívánom, hogy az a mocskos, retkes büdös cigány aki ezt tette Veletek, a nyű álljon bele és kapják el a rendőrök mielőbb!!

Amúgy kérlek írd már meg pontosan az üzlet nevét, hogy tudjuk hova nem szabad menni, ha nem nagy kérés... jó???

És ölelésem, drukkolok, hogy legalább az iratok és a szla meglegyenek!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Köszönöm lányok a válaszokat, még bízok. apim azt mondta hogy minek teszteltem még. Igaza van, csak már nem bírom, de gondolom ti ezt ismeritek, nem kell magyaráznom.

Igen 2db 5 napos blasztobabákat kaptam. :)

Kisbéka: Olvastam a nyári történetedet, sajnos még tovább nem jutottam, csak addig 30-ig, amikor voltál vérvételen. Meg hogy várni kellett még egy vizsgálatra, mert lassan emelkedett csak a HCG-d. Ezután majd visszakeresek a sikeresre! Jó ilyeneket olvasni, amikor sikerül és pozi eredmény lesz. :)

Pannik: Ez borzasztó és felháborító. Hihetetlen milyen emberek vannak. Sajnos én is jártam már így a buszon, hogy ott sündörgött egy ilyen feketeség mögöttem és még húzgáltam is magam elé a táskámat, mert mindig majd le sodorta a vállamról, csak akkor már késő volt. Leszálltam a buszról és az első az volt, hogy megnéztem a pénztárcámat. Hát hűlt helye volt. Ja és még ő szólt be nekem a tömött buszon, hogy mit huzigálom a táskámat. Hogy ro...djon meg. Utálom az ilyen ingyen élő embereket. A bankkártyádat tiltasd le azért minél előbb. A TB kártyádat szerintem most csak elnézik. A TAJ számod az rajta van az eddigi papírjaidon úgyis. Legalábbis én úgy gondolom hogy ilyen esetben csak nem macerálnak vele. Egyébként már annyiszor gondoltam rá, hogy azt le kéne fénymásolni hogy legyen belőle másolat legalább, ha eltűnne. Próbálj megnyugodni, tudom nem könnyű és gondolj az előtted álló eseményekre.

Kép
babicsek

Húúú,Babicsek,inkább a novemberi lombikot olvasd,a nyárinak nem lett olyan jó vége :D
A mostani inkább követendő példa ;)
Vendég

Vigasztaló szavakat köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik.

Andrea, a elkövetőnek tett kívánságod szívemből szólt, magam is ezt kívánom Neki, plusz, hogy valami hasonlóra költse a pénzem mint amire magam is akartam, gyógyszerre.

Ölelést köszi.
A rendőr szerint, nem csak ez az üzlet, hanem a Lurdi összességében célpont mostanában, üzletről üzletre járnak, mert hát az gyanús lenne ha egy üzletben tanyáznának. Az előttem feljelentést tevő lánynak a Lurdi valamelyik kávézójában lopták el a táskáját szóval, a Lurdival vigyázzatok nagyon.

Számlát megpróbálom a gyógyszertárban, hátha odaadják. Nem vagyok nagy reklamálós de fejben tartom amit írtál a panaszkönyvről, hátha segít.

Kép
pannik
Budapest

Babicsek, köszi. igyekszem így tenni, mást már úgysem tehetek, megnyugszom mert a beültetés a legfontosabb és hát ugye a stressz az nem tesz jót. Te is jól megjártad a szemétládájával és még volt képe beszólni, hogy mit húzgálod a táskád pofátlan ingyenélő népség. Én megdolgoztam azért a pénzért, még túlóráztam is ugyanannyiért, hogy majd elmehessek a vizsgálatokra ez a tapló meg elvette és éli világát. brrrrrrrrrr

:evil: :evil:

Kép
pannik
Budapest

Vicky
Úgy olvastam, hogy az eper allergiát okozhat, így azt nem merem majd megkockáztatni, a káposzta max felfújja a picit…
Hüllőkről mindjárt csinálok képet, elég csúnyák szegények…

Lukacsne
Neked is jobbulást!
Én inkább nem megyek dokihoz, nehogy elkapjak még valamit.

Béku
Minden jó gyümölcs tiltva lesz :(
http://www.szulnijo.hu/index.php?option ... &Itemid=26

pannik
Nagyon sajnálom, ami történt, hogy rohadjon meg az ilyen!!!
Jó volt ez a kézlevágós módszer, akkor meggondolnák!
Gondolom jó sok pénz volt benne, ha gyógyszereket akartál venni :(
Az iratok beszerzése is jó sok lesz…
Én is bőgtem volna…
Hú, de felhúznak az ilyen emberek!

Eldöntöttem, nem megyek holnap dolgozni, nem szeretném, hogy újra megfertőzzenek.

Kismamák, anyukák, ti vettetek külön kismamaharisnyát? Az esküvőre kéne valami vastagabb, de már olyat is olvastam, hogy egy számmal nagyobbat kell venni és fordítva felvenni…

Kép Kép
estrella22

estrella: Nekem nem volt kismama harisnyám. Az epret még én sem kockáztattam meg Barbusnál, de málna ízű bébiételt már evett. Igaz hogy kipöttyösödött tőle, azóta nem adtam neki. Egyébként annyi hülyeséggel fognak még paráztatni, hogy el se hiszed. Kénytelen az ember szelektálni belőle.

Gyerekem először evett egyedül kanállal! Nem valami szépen, minden tiszta joghurt lett, de akkor is egyedül.

http://www.youtube.com/watch?v=kVPyOhw3NdU
vicky79
Budapest III. kerület

Ők az újak, nocs mindenkitől, aki nem bírja, kis csúnyák :) Kép

Kép Kép
estrella22

Barbus nagyon édes, hogy téged is próbál etetni :)
Gondolom több megy még mellé, mint a szájába...
Ez Ikeás etetőszék, ugye? Bevált?

Kép Kép
estrella22

Pannik!
nagyon durva,Lurdy maga elég gáz!

Babicsek!
Te mikor tesztelsz?
vikus82

Estrella, köszi Neked is a vigasztaló, megértő szavakat.

Cserébe, kismama harisnya 335 Ft-ért itt:

http://www.harisnyadiszkont.hu/termekek ... snyanadrag

Nézd meg, hátha érdekes lehet Neked.
Barátnőim nagyon gyakran vásárolnak itt (néha én is) jó minőségű dolgaik vannak és akciósan árban is kedvező. Ha többen együtt rendeltek akkor a szállítási díj is ingyenes vagy több felé oszlik.

Vikcy, Barbusnak hatalmas gratula az egyedül evéshez, kis lépés az emberiségnek de nagy lépés Barbusnak :)

Kép
pannik
Budapest

Estrella: nagyon édik az állatok!!! :D
Én a kaméleont is imádom,úgyhogy ez se akaszt ki :D
Sőőőőt,nagyon szerettem volna kaméleont,volt egy,amelyikkel teljesen egymásba szerettünk (állatkereskedéssel szemben dolgoztam),de Zuram nem engedte meg,mert hogy nem tudjuk neki biztosítani a megfelelő környezetet (pl. hőmérséklet,pára,stb.).

Nem örülök,ha minden jó gyümölcs tiltott lesz...
Muszáj lesz bűnöznöm valamit :roll:
Vendég

Estrella: még Mieza mutatta nekünk,hogy ő is fordítva hordta a sima harisnyát,és így nem kellett "spécit" venni :D

Szerintem így teszek majd én is,ha már akkora lesz a pocak,egyelőre alá veszem fel a dolgokat.

Ma párom egyik munkatársnője megcsodálta a pocakot,kérte,ha arra járunk,hadd nézze meg :D
Olyan édes volt,úgy örült!!! :)
Vendég

Nekem is tetszenek ezek a nem tudom milyen álltok, jópofák, de csak így messziről :D haza nem hoznám, félnék tőle, hogy ügyesen kilógnak a terráriumból aztán megharapdálnak éjjel, vagy a hideg kis testükkel bebújnak az ágyba, pfuj ezt most jól el is képzeltem a vizuális agyammal
:lol: :lol: :lol:
Béku, a kaméleon is nagyon aranyos meg ő nagyon különleges is

Kép
pannik
Budapest

Pannik: nekem nagyon tetszenek a kaméleonok!!
Nem is gondoltam,hogy őket is úgy lehet szeretni,de én annyira megkedveltem azt a példányt! :D
Vendég

Andi: melyik helyen is voltál 4D-sen?
Genesis?
Ha igen,azt most már többen is ajánlották,és mivel az U. kissé elhatárolódott a "korai",azaz 17. heti UH-tól,ezért váltok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

tudtátok, hogy ma van a házasság napja? Ennek tiszteletére sok-sok vidámságot, sok babát és sok pénzt kívánok minden házas fórumozónak írónak, olvasónak (zugnak is) egyaránt :) és még sok boldog házas évet kívánok. (aki nem házas annak is)

A kaméleonok a színváltoztatás miatt nagyon érdekesek szerintem, érdekes amit írsz, hogy lehet őket szeretni, én szintén félnék tőle, hogy ha kiszabadul akkor tudjátok amit fent írtam :?

Kép
pannik
Budapest

jaj rosszul írtam, aki nem házas annak is ugyanazokat a jókat kívánom, így értettem azt, hogy aki nem házas annak is.
értitek, hogy értem ugye?

Kép
pannik
Budapest

pannik
Köszi, megtaláltam én is ezt a harisnyát, csak félek, megfagyok benne még 2 hét múlva :)
Az állatok szakállas agámák és nyugi, nem tudják eltolni a terrarium üvegét :)

Béku
Köszi :)
Na akkor pár kép Gerzsonról is…
Hú, ma volt a kiállításon akkora kaméleon is, mint két körmöm, ráadásul az a pasi árulta őket, akihez szoktunk járni… Ő állandóan mondta, hogy felháborító, ha ilyen pici állatokat árulnak, de a főnök ráparancsolt… Kb 1 hetes lehetett, még muslincával kell etetni, nem hozzáértőnél nem biztos, hogy túléli…
Sok cucc kell nekik, az biztos :(
Majd eszünk jó sok dinnyét :)
/Amit nekem az IR miatt nem szabad, de nem tudok majd ellenállni/
Köszi a harisnya-tippet!
Jó érzés mutogatni a pocakot, nem? :)
Nem csinálják meg a kórházban a 4D-t még ilyenkor?

Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
estrella22

estrella: Igen, ikeás és nekem jobban bevált, mint a drágább. A névadójánál az étteremben egy drágább típusú volt és állandóan lecsúszott benne. A hüllők nekem nagyon tetszenek. A kaméleon nekem is nagy kedvencem. Annyira extrémek a színükkel és a külön forgó szemükkel.

pannik: Remélem egyre jobban fog neki menni, mire bölcsibe megy nem ártana egyedül ennie.

Ezt is ma produkálta, teljesen megtáltosodott:

http://www.youtube.com/watch?v=7BDJiA63SDc
vicky79
Budapest III. kerület

Háááát, értem én, hogy nem tudják eltolni a terrárium ajtaját DE "Sohase lehessen azt tudni'-mondaná Micimackó, hogy a szakállas agámák ki tudnak-e szabadulni egy szép éjszakán a terráriumból???? és én Micimackó barátunkkal mélyen egyetértek :D

ezek a zöld jószágok nagyon szépek, ők is agámák? vagy ők kaméleonok? egyiküknek jól megereszkedett az álla alatt a bőr, szép kis tokát szedett össze

Kép
pannik
Budapest

Estrella!
nagyon édik!

Vicky!
gratulálok,h Barbus ilyen ügyes!

Csajok!
ma vagyok a 26.napon és barnás váladék jön de csak Wc papiron látszik!lehet megjön! :cry:
vikus82

Sziasztok

Pannik sajnálom a lopást, nálunk a házat rabolták, ki amikor készültünk a 3. beültire, minden vagyonunkat elvitték, laptop (1hetes, évekig spóroltunk rá) aranyak, kézpénz, amit a gyógyszerekre költöttünk volna! Ráadásul a biztosító is szívatott minket rendesen. Még most is nyögjük az adóságokat, amik a lopásnak a következményei voltak. :?
És, ha rágondolok, h itt jártak bent és a személyes dolgainkhoz hozzányúltak, még most is kiráz a hideg.

Vicky, nagyon aranyos Barbus, ahogy próbálkozik! :D

Estrella, jó fejek az új szerzemények! :D

Mieza, drukk, h Albert végre előbújjon a rejtekéből! :D
A kutyusoknak meg van a gazdijuk, kinyomoztam. Kapnak enni, de elég rossz helyen laknak, sajnos.
Vendég

Estrella: Gerzson csodaszép!!!! :D
Lehet,hogy beteges,de nekem nagyon tetszenek,imádtam a kezemen tartani a kis tündér kaméleont :)

hát igen,olyan pici kaméleon biztos hogy nem élné túl egy még hozzá nem értő új gazdinál :?

Imádom a dinnyét!!!!! :) Mióta itt a baba a pocakban,arról álmodozom :roll:
Mondjuk nekem az eperrel mázlim lesz,mert augusztusi a baba,így már rég véget ér az eperszezon,mire megszületik,addig kiélhetem magam,meg most is a fagyasztottal! :D
A málna meg szeder nem olyan nagy lemondás részemről,de hát az eper... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eddig csak anyumat érdekelte a pocak,meg nővérem leendő anyósát,akinél voltunk Kereszten :)
Jó érzés persze,csak még picit bután érzem magam tőle,mert még nem túl nagy,nem valami látványos :D :D

A 4D-t megcsinálják,ha nagyon akarjuk,de annyira ellenkeztek,mikor párom időpontot akart egyeztetni,meg hogy majd 19 hetesen megyek a következő UH-szűrésre,és majd akkor megnézik a baba nemét...

Pedig sokan mennek azelőtt is,én miért ne tehetném? :D
ha meg nem lesz "szerencsém",legalább lesz egy gyönyörű felvétel a picinkről,akár fiú,akár lány a kis drága :D
Vendég

Vicky: nagyon édes Barbus a székkel :D :D :D
nagyon hajthatatlan :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

vikus: Reménykedjünk benne hogy nem jön meg. Mikor is kéne menned tesztelni?

Köszi, Barbus tényleg egyre ügyesebb. A hétvégén hirtelen elkezdte ezt a kanalazást (először üres edényből próbáltunk játékból enni) és este meg a mászást. Azt hiszem mégsem annyira biztonságos a nappalink, eddig csak 2D-ben pakoltunk össze. Egy méterig már felért, de nem mászott fel. Most már erre is figyelni kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
17-én!
a múltkorinál csak akkor jött meg amikor abba hagytam az utrot,a teszt napja után!
vikus82

vikus: Nekem az elsőnél a teszt előtti napon jött meg utro mellett, a többinél volt hogy megjött még előtte, volt hogy csak utána. Szoktál barnázni máskor is? Ha nem, akkor nem biztos hogy mensi lesz. Lehet hogy csak az utro miatt van.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
meglátjuk!köszi
vikus82

Kidobott az oldal :( írhatom újra

Vikus, ne aggódj, egy kis barna, az még nem jelenti rögtön a legrosszabbat, kitartás, bizakodjál

Zsu, akkor Ti is jól megjártátok az enyveskezüekkel, Úristen, az milyen durva lehetett, ehhez képest az én esetem semmi

Kép
pannik
Budapest

Estrella, jól teszed, hogy nem mész holnap dolgozni. Szerintem néhány napig ne is menj, mert le kell gyűrnöd ezt a kis betegséget és meg kell erősödnöd. A kis állatkák milyen szépek!! Páromnak is nagyon tetszenek.
Igen, igazad van, nem volt hülyeség ez a kar, vagy kézlevágásos módszer. Asszem nem lenne ennyi garázda alak az tutkó. Simán vissza lehetne állítani. Érdekes módos sok fekete 1 kezű alak mászkálna.

Csajok, haláliak vagytok ezzel a fordított harisnyával!! :-))) eszembe nem jutott volna. A lényeg Estrella, hogy próbálj ebben a hideg időben vmi vastagabb harisnyát felvenni, vagy tundrabugyit alá:)

Pannik, írok neked privit. Nagyon remélem, hogy vki visszaküldni neked az iratokat. A TB kártya miatt ne aggódj, ott vannak a papírjaidon. Nem fogják kérni.
A gyógyszertár sztem köteles hiteles másolatot adni a számláról. Én is egy csomószor állítok ki hiteles másolatot, ez sehol nem lehet probléma. Mellesleg patikában dolgoztam az ex férjemmel, és mivel minden szg-en megy simán nyomtatható hiteles másolat.
ann74

Sziasztok !
Rég voltam erre , kissé összejöttek a dolgok.
Remélem nem kavarok összesemmit!

Eszter : Sok sok babaragacsot örülök hogy hibázott a teszted,könnyes lett a szemem mikor olvastam ,hogy rendesen vérzel de mikor jött az sms hogy minden oké elsirtam magam végre remélem nem kiabálok el semmit ! Szorítok!

Estrella:Nem semmi állataitok vannak ! Szépek !

béka : tetszik a képed !

Pannik:Felháborító ami veled történt !

Zsuzsu: tetszik a rugi nálatok fiu lesz ? elég kékes.
Én fére raktam a fiam cucát 1.5 ágynemü tartó tele vele igaz azota
2 helyen is volt kölcsön ill. onnan is jött ruhácska könyü tisztába rakni az ilyen rugival.

Vicky: Sok sikert a közelgő bölcsihez és csak te tudod, hogy mi mikor a legjobb én tuti hogy otthon maradok 2 éves koráig essen az bárhová. Szuper hogy már gyakorolja az egyedül evést Barbus csak így tovább sajna megnézni most nem tudom alszik a drágám és hang nélkül nem az igazi de holnap meg nézem a vidiket.

Mieza: Kérd meg Szűcs dr-t hogy ha ilyen ügyesen ráparancsolt Albert hercegre ,hogy maradjon bent most szoljon neki, hogy jöjjön ki mert nagyon várják most idekint . Tudom milyen kemény az utolsó honap ill. az utolsó napok nem jó már ülni sem állni sem , nehéz a poci!

Rólunk: Voltunk a párommal majd mentem a kenet eredményemért ami megint nem volt jó a doki 4500 ft-os gyulladás csökkentőt irt ami mellet nem igazán szedhetek vitamint ill. tejterméket (imádom a sajtot kvadlipi semmi hozzám.) Most kedden mennénk a bmc-be de lekell fujnom. Szombat ota valamit besz....tam nekem akinek ritkán van láza 39.8 fok volt ma is egész nap 38 körül. Az asztmám miatt fulladok fájnak az izületeim .Közben 10-én anyát bevittem a korházba és rosszabbul van mint mikor bekerült . Mensim 4nappal elöbb érkezett , pedig reméltem ,hogy átfujjás után spontán összejön. Pedig már néztem kiságyat és babakocsit is. Talán korai volt :D
evolet
Szolnok

gyors kukk megyünk Dunaújba nagyizni.

Mieza,
dokinkkal álmodtam, épp szültem, szóval felébredve megfejtve az álmomat akkor ma lesz a nagy nap :lol: :lol: :lol: :lol:
Albert gyere ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pannik,
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú borzasztóan sajnálom, a tetvek, nem tudok mást mondani.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt Mindenkinek!

Én olyan beteg vagyok,mint állat köhögök,de lázam nincs!pedig nekem mindig van!

Hát csajok ez a barnás vmi,ma már sötétbordós krémes cucc!szerintem meg fog jönni,de azért mindjárt veszek egy tesztet! :( :(
vikus82

Sziasztok!

Én is Mieza hiányolására bújok elő :wink:
Mindig követem kivel mi történik, és nagyon nagyon drukkolok, pillanatnyilag Avarkának és Eszternek, na meg Miezának is ( csak neki más okból )
Sajti miatt is bőgtem, szóval minden a régi. :)
Március 1-én megyek vissza Tűű dokihoz a Ments be, megnézzük, hogy is állok IR ügyileg, azért sem szoktam írni, mert kb én is úgy állok, hogy mostanában semmi nem történik velem ezügyben.

Nyár végén szeretnénk kezdeni, addigra tudom, hogy minden rendben lesz velünk és KÉSZ!!!!!!!

Puszi mindenkinek, KITARTÁS!!!!

Angyalka nekem is eszembejutott már, mi lehet vele?????

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt!

Pannik, szörnyen sajnálom... :cry:

Albert! Tessék kibújni!

Heni, köszi és remélem minden rendben lesz!

Kép
avarka

Sziasztok, szépjóreggelt Mindenkinek! A legjobbakat kívánom erre a hétre!!! :wink:

Az amerikai ünnepre való tekintettel pedig ezeket a dalokat küldöm az elkövetkezőkben beavatkozás előtt állóknak, a várakozóknak, a már a babát váróknak és természetesen az anyuciknak is! :)

http://www.youtube.com/watch?v=aEKMrwl-D70

http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGPMiI

andrea-1

És akkor a laptető is ennek fényében kerüljön lecsippentésre... :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: