Mrsleo,
nekem nem volt listám, hogy mire lehet szükség, de van egy-két dolog, amit a neten keringő listák tartalmaznak, viszont tök felesleges. Most így hirtelen nem jut eszembe, de néha olyanokat bele tudnak írni...
Én egy (vagyis két) dolgot szoktam javasolni első gyerekes anyukáknak, de szerintem nálad egyik sem releváns. 1, hogy a kórházból hazahozatalra olyan bodyt, pulcsit... vigyen a gyereknek, ami vagy elöl gombos, vagy nagyon nagy a fejnyílása, mert első próbálkozásra tuti nagyobbnak tűnik a gyerek feje, mint bármelyik body fejnyílása

Nálunk kisingben és angolpólyában vannak a gyerekek, szóval semmit nem kell áthúzni a fején, aztán mikor szembetalálkoztam a bodyval, akkor kimentem a folyosóra, hogy sos valaki segítsen...úgyhogy végül a főnővér jött, és áthúzta a bodyt a gyerek fején.
2, ez nem "tárgyi" dolog, de így utólag fel kell készülni rá, hogy hogy néz ki egy újszülött nemi szerve, akár fiú, akár lány. Legalábbis nekem nagyon nem nyújtott megszokott látványt. A sógorom konkrétan elájult (180 kilós férfi), amikor meglátta a lányát.
Addisz,
irfanview nagyon jó képkezelő. Megnyitod benne a képet az Image/resize menüben át tudod méretezni, pixelben, csak a nagyobb értékhez beírod, hogy 600, a másikat már számolja (ez pont jó a babanethez), elmented másként és már töltheted is fel.