A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty,

Ezek azért nagyon jó hírek, még ha nem is azok, mint amit igazán szerettél volna. Viszont Jó dolog, hogy megindult a beágyazódás, és az is szuper, hogy ilyen hamar kezdhettek újra :lol:

És végre felszabadultnak és vidámnak éreztem az írásodat :lol:

Mné,

Nekem Dévai stimu alatt sima folsavat adott, nem szedtem mellette semmilyen másik vitamint, és mikor váltanom kellett a sima folsavról a Femibionra, akkor Ő szolt.

Katapetra,

Totál megértelek. Már mi is nagyon sokszor elgondolkoztunk azon, hogy váltanunk kellene, de az itteni sok háziorvos közül nem tudunk választani, mert a család több helyre is jár, és egyik sem jobb a másiktól :cry:
Ennek az asszisztense viszont együtt dolgozott anyukámmal, így ismer minket, és sokszor a dokihoz sem kell bemennem, ha pl. csak vérvételt szeretnék, vagy betegállományba is elég, ha odatelefonálok, és nem kérdez semmit, csak intézi. Szóval ezért döntöttünk úgy, hogy itt maradunk.

Már azon is gondolkodtam, hogy felhívom Dévait, hogy a házi orvosom tanácstalan, Ő tud-e javasolni valamit, de én nagyon félek Tőle, mert velem sokszor volt morcos, és nem biztos, hogy örülne neki, ha ilyen kérdésekkel zaklatnám :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari,

Ha jól emlékszem, akkor most 1 hete, hogy visszakaptátok a lurkókat. Hát biztosan azért vannak ezek az érzések, mert helyezkednek a csöppségek :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty, ez nagyon jóóó jel :!: remélem tavasszal veletek is marad a kisbabó. Adjon az erőt,h tudod,h elindult és tuti kismami leszel :lol:

Köszi a laptetőt!!! :lol:
bari6

Kretty!

Azért ez a rosszban is a jobbik, amit apánk mondott, látott!!!! Tehát elindult valami!!!!!!!!!!

Arra kell gondolni, hogy most nem volt minden tökéletes és ezért alakult így, D szokta mondani, hogy nehéz, nehéz elveszteni egy "babát, vagyis még inkább csak babagyanút", DE még mindig "jobb", mint később... ez elég keményen hangzik, de teljesen igaz!

Legközelebb és ez hamar eljön, meglátod, majd minden rendben lesz! És szépen tovább fejlődik majd a kisbabátok, kisbabáitok! :wink: :wink:

Azt nem értem, hogy miért mondta azt, hogy későőőőőőőő? Szóval április 5.-én lehet leghamarabb transzfered. Nekem egyszer azt mondta, hogy transzfer és transzfer között kell 90 napnak eltelnie. De olyat is hallottam, hogy kezdés és újra kezdés között... Azért többeknél ez szinte teljesen egyezik. De valahogy mégis úgy rémlik, hogy a transzfertő számítják... jaj, majd segítenek a többiek!

Mné! küldök egy linket: http://fogamzas.mindenkilapja.hu/html/1 ... -vitaminok
A kedvenc részem:
"tervezett fogamzás előtt minimum egy hónappal elkezdeni. " Jaj, na ezt sem egy lombikos írta!!!

Egyébként annyit érdemes tudni, hogy folsavat a femibion800-as (800 mikrogramnyi folsav/tabletta) kb. harmadnyit tartalmaz, mint a FOLSAV, ami 3mg-os!
Viszont többféle vitamin van még benne ami fontos!! Én folsavat szedek folyamatosan, ártani nem árthat és ha kismami leszek jöhet a femibion. De mindenki máshogy csinálja. A tény, hogy nem ártasz vele, az tuti!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Remélem is,h ők rosszalkodnak :lol:

Nene, sztem nyugodtan hívd fel Déviszt :!: inkább legyen morcos (sztem nem lesz) de segít és talán meg tudja majd mondani,h mit vegyél be :wink:
bari6

Kretty: Örülök, hogy jöttél, és én is úgy látom, hogy egy kicsit jobb a kedved. 3 héttel ezelőtt 2 babát kaptál vissza, és mind a ketten elindultak. A doki mit mondott, lehet azt tudni, hogy miért álltak le? És a következő stimunál kapsz még valami más gyógyszert is, ugyanezt elkerülendő? Nagyon szépen köszönöm a szeletkét a laptetőből.

Bari: nagyon remélem, hogy ezek a tünetek, amiket írtál, csak jót jelentenek, és éppen helyezkednek a manóitok.

A háziorvosról nekem is megvan a vélmeényem. Én is kb 3 éve váltotttam. Régebben volt egy orvosom, aki félrekezelt, és influenzása adott gyógyszereket, holott vesemedence gyulladásom volt. Itt betelt a pohár. Most a férjem háziorvosához járok a város másik végébe, viszont nagyon-de nagyon meg vagyok vele elégedve. :-) Ha gondoljátok szívesen megírom a nevét, és elérhetőségét.
mné

Nene!

Ezt akartam tanácsolni!
Hívd fel Dévait!!! Hidd el kedves lesz!!! Én tuti felhívnám! Mégis csak ő a gyerek "keresztapja".. :lol: :lol:

Háziorvos: amikor az első lombikunk volt elmentem hozzá, hogy kellene 2 hét táppénz! Sosem járok hozzá csak úgy, talán egyszer voltam életemben, amikor átvittem a papírjaimat, gondoltam kapja utánam a pénzt, így csendben marad és ír egy táppénzes papírt. Ahhha, közölte, hogy mi ez a felhajtás egy lombik miatt, minek akarok én otthon maradni semmi értelme vagy terhes leszek vagy nem.... stb. stb... Szinte könyörögtem, hogy írjon már egy nyamvadt papírt, aztán a végére begurultam kicsit és elmondtam neki, hogy egy laborban dolgozom, ahol napi szinten vegyszerek között vagyok és akármilyen rendesek a kollégák és adnak irodai munkát, akkor is ott kell lennem, óhatatlanul is veszek levegőt, ha épp valami büdös, cseppet sem kellemes anyaggal dolgoznak stb. stb. erre nagy nehezen kaptam papírt...
Szóval a második alkalommal úgy indultam el, hogy a zsebemben volt pénz, és ha kezdte volna hülyeségét, akkor egészen biztosan megkérdezem tőle, hogy gyorsabban ír-e a tolla, ha ezt odaadom??? De szerencsére nem került erre a sor, mert épp szabin volt és aki helyettesítette egy tünemény fiatal leányzó volt és simán írt papírt!

Szóval azért a háziorvosok nagy urak, vagy legalábbis annak hiszik magukat...

Hívd fel Dévait, hidd el segít majd!!!

kriszto

kriszto82

Bari, Csuti! Küldök manócskákat!!!

KépKép Kép

Tudom, tudom, négyen vannak, de legyen úgy, hogy kettőt-kettőt küldök mindkettőtöknek! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

ÓÓÓÓ egyik cukibb mint a másik :lol: kösziiiiii :P
bari6

Kriszto: nagyon édesek a manócskák. Az álmodra visszatérve, velem is előfordult már, hogy a gyerekemmel álmodtam. Sőt épp a szülésről. Bízom benne, hogy ezek az álmok egyszer valóra is válnak!
mné

Kretty: minden rosszban van valami jó, szerint ahhoz képest, hogy negatívat teszteltél, ez valami csodás hír!!!! Elindult valami, ez sokkal, de sokkal jobb, amikor azt mondja, semmit nem lát... Ha jól emlékszem Csutinak volt hasonló annó, és ez sokkal kilátástalanabb. Így újfent, nagyobb erőbedobással indultok áprilisban!!!!! Amúgy én is úgy tudom, hogy ET-től ET-ig kell a 90 napnak letelni. Szóval, így kalkuláljatok. Aztán, hogy mikor jön meg a kezelés után, ugye az is kérdés, legalábbis ezt látom a csajokon.

Nene, az infra pedig jó. És sokszor voltam arcüreges, többször fel is szúrták. De mindig az infra volt a megoldás. Az nem árt a babának, de segít abban, hogy az üregben lévő "dzsuva" ne rakódjon le, hanem oldja.

Mné: ez jó hír, hogy eddig elkerült a piri. :) Az meg nem gond, ha érzed, hogy "mindjárt megjön", reméljük, hogy nem fog a hétvége alatt sem!!!!! :lol:

Háziorvos: azt hiszem nekem nagy mázlim van a dokimmal. Bármikor kellett valami, kedvesen, mosolyogva megoldotta. Ha táppénzről van szó, akkor meg sem kérdezi, mire kell. Kiír. Lombiknál is gond nélkül kiírt, aztán lelkesen kérdezte mi van velünk...

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Beszéltem Dévaival,

Nem harapta le a fejemet, de nem is volt túl lelkes.
Azt mondta, hogy amíg nem lázasodom be, addig nagy gond nincs, ha belázasodom, akkor meg Panadolt vegyek be, és érdekes, hogy Ő tudott egy olyan antibiotikumot mondani, amit szedhetnek kismamik, és penicillin érzékenyek is, de azt mondta, hogy azt is csak akkor, ha lázas vagyok.
Egyébként bő folyadék, fekvés bla-bla-bla.

A végén még annyit kérdezett, hogy mikor lát? Mondtam, hogy szerdán kell mennünk erre lökött egy okét, aztán elköszöntünk.

Hát sokkal okosabb nem lettem :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: Tudom, sovány vigasz, de ha Dévisz nem aggódik a betegség miatt, akkor nem lesz baj. Tudom, hogy ez nem segít rajtad, de legalább talán azon nem idegeskedzs, hogy a gyerkőccel mi lesz! Jobbulást kívánok neked!
mné

Nene, örülök,h felhívtad :wink: reméljük nem lesz szükség a antibiotikumra, sem a panadolra :lol: még egy tipp a gyógyulásért :wink: kérj egy gyógyító szerencse szurit Szurikátától :lol:
Addig is lázmentesnapokat drukk :arrow: :lol:
bari6

Sziasztok, velünk minden rendben, csak baromira megvisel a front. Álmos vagyok, nyomott.
Én pont most ezt olvastam a folsavról:
http://www.femina.hu/gyerek/igy_szuleth ... s_kisbabad

Krettynek hatalmas bíztatás és drukk áprilisra, készüljetek a babára.

KépKép
momelcsi

Aranyosak vagytok, köszönöm :)

Szurika,

Igaz én borzalmasan félek a szuriktól, de most elkélne egy virtuális szuri a láz és a betegség ellen :D

Hátha használ, köszönöm :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nene, osztom a többiek véleményét, ha nagy baj lenne, D biztos szólt volna!

Nekem D a mensi első napjától számolt, az jan 5 volt, és onnan számolta ki az ápr 5-öt. Mindegy, ha legközelebb megyek hozzá, okosabbak leszünk!

Fáj a fejem, a hasam, meg is jött a piri, aminek most kifejezetten örülök, hiszen ebből látszik, nem borult fel annyira a hormonháztartásom, mint az előző stimunál.

És igen, sokkal felszabadultabb vagyok! És várom az áprilist, hiszen amíg D esélyt lát arra, hogy babám legyen, addig küzdeni kell!!! Ja és még vigyorogva azt is mondta, a házilagos babagyártást meg addig is folytassuk... :D
Vendég

nene
Kép :) remélem használn fog :P
kretty
Léleksimi Neked.Az vigasztaljon hogy elindult.A következőnél emlékezni fog a szervezeted,és sikerülni fog :)
nyuszika
jó a vonalzód :)

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta,

Nagyon köszönöm, remélem, tényleg használni fog, mert már lázasodom be, a páromat el is küldtem gyorsan a patikába Panadolért, amit D. modott :(

Kretty,

Ez jó, hogy ha már nem sikerült, legalább piri eljött időben :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nyuszika,

Tényleg nagyon jó a vonalzód.
Az enyém is leállt, de ahogy nézem estére megjavult. Ki érti ezt :?:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, jaj drukk,h ne menjen nagyon fel! Próbáljátok ki a borogatást is ;)

HUSS LÁÁÁÁZ :!:
bari6

Nene, a lázzal vigyázz, vedd be a Panadolt. Mindig azt mondják, a láz többet árt, mint amennyit a lázcsillapító maga.

Köszönöm a vonalzó kapcsán tett kedves megjegyzéseket :) Igen, Nene, látom, megjavult a Tied, én már nem kavarok, marad ez.

Éppen most néztem youtube videókat (születés...), sikerült jókat bőgnöm................ Aztán találtam olyan videót, ahol megszületett 23 hetes babákat lehet látni............ Na, akkor vége, újabb körös bömbölés..... Olyan picik és mégis teljes emberkék már! :cry:

nyuszika85

Nyusziiiii, ne nézz ilyeneket :!: Mármint csak a szép születéseket nézd meg, ne kínozd magad ilyenekkel :wink:

Csajszikák :!: Tudnátok abban segíteni,h Dévisznél mennyi egy inszem (elejétől a végéig, uhukkal, mindennel úgy sacperkábé) Megígértem egy barátnőmnek,h megkérdezem :wink:

Csuti, remélem hazaértetek szerencsésen:!:

Szép estét és jó éjt mindenkinek!

Pusztik,
Bari
bari6

Szép jó reggelt kívánok!

Nene: Hogy vagy? Rengeteget gondoltam rád. Lement a lázad?

Nyuszi: Jesszus miket nézel! Nem biztos, hogy ez célravezető. Javaslok neked inkább egy filmet, az a címe, hogy Ilyen az élet. Most ment vagy megy a mozikban. Nekem nagyon tetszett, a páromnak már kevésbé.

Bari: Nos az inszem árak a következők: 8000 Ft/UH (én 6-szor voltam, de egyén függő a dolog), 40000 Ft/inszem (ez fix) Ezeken felül vannak még a gyógyszerek, aminek a mennyisége szintén egyéni. De hát ugye mindezt megelőzi a konzultáció, és katonavizsgálat. De ha már a célegyenesben van a barátnőd, akkor cca 100 e Ft.

Jó hétvégét kívánok!

Mné
mné

Nene: Ezt a honlapot találtam a házi gyógymódokról. Hátha van benne olyan, amit még nem próbáltál ki, és segíthet.
http://honvarihajni.lapunk.hu/?modul=ol ... om=1057488

És küldök neked egy tál virtuális gyógyító húslevest:
Kép
mné

Jó reggelt mindenkinek!

Nene, remélem jobban vagy :lol:

Mné, köszönöm,h leírtad :wink:

Csajok, nálam éjszaka eljött a depi :oops: éjszaka jött,mert nem tudtam aludni, aztán valószínűleg ennek következménye a rossz álom lett, mely szerint piri megjött, fel is ébredtem, rohantam a wc-re, de szerencsére nem, csak a hasam fájt...jaj olyan rossz ez... :oops:

Elmegyek a boltba,hátha a napsütés segít visszahozni a pozitív gondolatokat :?

Szép hétvégét!

Bari
bari6

Jó reggelt!

Nene, hogy tetszik lenni?

Bari, ha fáj a pocakod, szerintem az nagyon jó. Első alkalommal nem emlékszem,hogy mondtad volna 11 nap után a pocakfájást, és mégis volt manó Veletek. Most meg 3-an is beköltöztek, így nem gondolkoztál el azon, hogy a pocakfájás nagyon nagyon jó jel is lehet?! :) Mit tennél (Csuti is), ha adja Isten/ne adja Isten mind a háram Veletek maradna???
1) Apánk első körben kiborulna, OK.
2) Egyből jönne a redukció lehetőségével, OK.
3) Tudjuk, hogy sok terhesség ikerterhességgel indul, de a 12. hét előtt elalszik örökre az egyik manó.
4) De ha ott vagytok, hogy erős kis babák költöztek be, hárman, akkor mi lenne?

Szerintem nagyon nehéz kérdés, mert eléggé nagy a veszély 3-as terhesség esetén, de közben meg mindannyian babára vágyunk, és ha megajándékoztak minket, akkor hogyan dönthetnénk úgy, hogy elvegyünk legalább egyet?!

Videó: nem szándékosan néztem 23. hétben történt szüléseket, véletlen tekeredtem oda. És nem is amiatt pityeredtem, hogy velünk is ez lehet... Neeeem, Velünk ilyen nem lesz :lol: , csak egyszerűen az jutott eszembe, hogy csoda azt mondani, hogy a 6 mm-es babából immáron 28-30 centis baba nőtt, magyarán mekkora baba már!!! De ha az ember megnézi ezeket a videókat, rájön, hogy bár "nagyok", de mégis annyira picik. Ici pici életek. Szóval este megdumáltam a kiscsajjal, úszkáljon még egy darabig, hideg van kint, ráér a kellemes nyár kezdetén megérkezni, na meg még se szoba, se kocsi, se semmi, nem sok értelme van a kellemes pocakközegből kijönni :)

Inszem: nem semmi, hogy az inszem is kb. annyiban fáj, mint a lombik.... Mert ugye inszem alatt midenért fizetsz, míg lombiknál "csak" a gyógyszerért... De kb. hasonló költséget jelent. Legalábbis Apánknál.

Mné, ugye ugye még mindig pirimentes napokat élünk ? :)

Zs76, mi újság Veletek? Ne menjetek el.

A többieket puszilom, szép hétvégét Mindenkinek! :P

nyuszika85

Bari! Jajj, tudom min mész most át! Nekem az a 2 hét, amíg nem csináltam meg a tesztet és csak vártam, rosszabb volt, mint mikor megtudtam, hogy nem vagyok terhes... :shock:

Nene, remélem jobban vagy!
Vendég

Sziasztok!

Barikám, ne aggódj ez az időjárás fronttól van! Sétáljatok az jót tesz! Én is borzasztót álmodtam az éjszaka! Reggel el is mentem futni....

Lányok, fiúk olvaslak Benneteket, nagyon aranyosak vagytok! :D
Jövök még, csak szeretnék még képben lenni....
emerenc

mné
Ez a leves nagyon jól néz ki :lol:
emerenc
Szia!!!!! Gyere sűrűbben.Hogy vagy? Kép

szurikáta
szurikáta56

Barikám, Szívecském! Mint ahogy Emerenc is írta a fronttól lehetett rossz az éjszakád! Én is többször fenn voltam. Az pedig, hogy fáj a hasad jót jelent! Tessék csak a jóra gondolni! Még 2 hét és tesztelhetsz! Addig is küldök egy virtuális ölelést!

Emerenc: De jó, hogy jöttél! Rég nem jártál már felénk! Hogy vagy?

Nyuszi: Örülök, hogy csak úgy tévedtél ezekre a videókra, és nem szándékosan keseríted magad. :-) Tessék inkább vígjátékokat nézni, és nevetni, hagy ringatózzon a kisasszony odabent. :-D És kérdésedre válaszolva, igen, pirimentes lesz a mai nap is, sőt reggel a hőmérő igencsak szép értéket (37,2) mutatott, amit eddig még nem tett. Remélem és bízom benne, hogy ez csak jót jelenthet. legalábbis az interneten amiket olvastam, ezt igazolják.

Tegnap igencsak elgondolkodtam egy teszten, de nem mertem megvenni... Mondtam a férjemnek, hogy majdnem vettem egyet, mire mondta, hogy szó nem lehet, ha a doki azt mondta, hogy 21, akkor 21-én fogunk tesztelni, és egy nappal sem hamarabb...
Úgyhogy nincs mit tenni, jó kislány lévén szót fogadok, és nem veszek tesztet. :-) Remélem, hogy ki is fogom bírni. Már csak annyi a dolgom, hogy várom hogy teljen az idő. Esetleg nincs valakinek napok múlását felgyorsító varázslata? :roll:
mné

mné
Esetleg egy türelemrózsa :?: :)
Kép

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta: Köszönöm. Imádom a virágokat! :-)
mné

Köszönöm a lelki támogatást, aranyosak vagytok. Az a baj,h az előzővel hasonlítom össze ami tudom nem jó. Akkor ennél sokkal jobban, többet és másképpen fájt a hasam és megjegyzem a cicim is érzékeny volt. Most még azt sem érzem...félek,h a 3ból egy babóka sem marad velünk,ha ennek az ellenkezője lesz, verjetek majd fejbe :roll:

Emerenc, örülök,h jöttél! Ha tudsz gyere majd és mesélj mi van veletek :!: Ígérem megyek majd sétálni :wink:

Nene, gyere majd,mert izgulunk,h h vagy :?

Bocsánat,h ilyen lehangoló vagyok, remélem holnap jobb napom lesz...
bari6

Bari: Miért hiányzik, hogy nem fáj a melled? Majd ha kell, annak is eljön az ideje. És ilyenekre tessék nem gondolni, hogy 3-ból egy sem marad veletek. De igenis, hogy marad, akár mind a három!!! A sétálással pedig óvatosan, mert bár szépen süt a nap, nagyon fúj a szél!
mné

Bari, a kulcs az, hogy minden terhesség más. Azaz lehet összehasonlítani az előzővel, de nem törvényszerű, hogy ugyanazok lesznek a tüneteid. Nekem sem fájt a cicim :wink:

Emerenc, hahó, de jó, hogy jössz, de ha itt vagy, ne menj már sehova!!!!

Mné, ezek annyira jó hírek!!!!!!!! SZUPER!!!!!! És a férjednek igaza van....Ha nincsen otthon teszt, kísértésbe sem eshetsz..... Talán nálunk is ez volt a gond. Itthon volt a teszt és minden nap kísértett.... Ok, nekünk jól sült el a korábbi tesztelés, de ha nincs otthon, akkor nem vetemedsz a használatra. Bár továbbra is fenntartom, amikor a második babánk miatt leszek itthon, és én is várom az eredményt, akkor már nem lesz nagy szám a türelemről..... :roll:

nyuszika85

bari
Ne légy szomorú. Ne keresd a tüneteket. Tudom hogy egy kis lelki támogatást adna,de most megint várakozási időd van,és bizony ez a legnehezebb.
Nekem bezzeg majd leszakadnak a cickóim :shock: ezek a hülye klimaxos hormonváltozások :shock: méééér kell ez nekem???? :oops: :oops: cicifájást átadom,nekem már semmire nem való :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta, kösziiii, tudjátok én annyira hülye vagyok,h a legeslegjobban mire vágyom? na mire? róka komára :lol: persze majd erre is emlékeztessetek, ha majd panaszkodnék :lol:
Már jobb egy kicsit, vagyis sokkal :wink: itthon van a férjecském :lol: a vadas már illatozik, a nap süt, úgyhogy kezdek visszatérni :!:

KÖSZÖNÖM NEKTEK :!:

Nyuszi, ami a 3 babókát illeti, Kálmán azt mondta,h nagyon-nagyon kicsi az esély rá. Az iker babákra fel vagyunk készülve, de szerintem arra mindannyian, hisz a lombiknál előfordulhat :lol: ha netántán 3as ikrek lennénak, természetesen először meghallgatnánk Dévisz vélemyényét. Amennyiben alkalmasnak találna 3 kisbaba kihordására akkor sztem vállalnánk..., de ez még a jövő zenéje!!!

Nem tudom,h mondtam e már Nektek, de nagyon SZERETLEK benneteket :!:
bari6

bari
Minden rendben lesz.Én/Mi is nagyon szeretünk! Jó étvágyat az ebédhez És szép délutánt. Hármas ikrek....nagy feladat kihordani,de ha a jó isten így gondolta akkor legyen :)
Kép :lol: :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Köszönöm Kép
bari6

Bari, nekem egyáltalán nem volt mellfájásom. :lol:
Csak nyugi, telik az az idő, bár én is nagyon siettetném. Reggel 8kor már azt gondolom, hogy a nap egyharmada eltelt. Nekem még 4 hét kéne, és elégedett lennék. De majd kedden megmondja Dévai, hogy szerinte mennyi az annyi.

KépKép
momelcsi

Bari! meddig bírod, hogy nem tesztelsz? :wink:

Melcsi! Biztos kibírják a babák!
Vendég

Melcsi, remélem a babókák a 4 hetet még kibírják a pociban :wink: üzenem nekik,h ott vannak a legjobb helyen!!!

Nene, hogy vagy???

Kretty, még bírom és szeretném is bírni. Az az igazság,h félek nagyon attól,h olyat látok majd ami miatt megborulnék és nem tudnék bízni...de amint megcsináltam beszámolok :wink:

Csuti, hogy vagy? Azt csicseregték a madarak,h neked se volt túl jó napod :?
bari6

bari
Hány napos vagy? Nem csinálsz vonalzót? :wink:
melcsike
2 babóval simán ki lehet hordani.Esetleg neked van valami,ami miatt hamarabb várjátok Öket? Húúú bocsi, nem vagyok képben? :shock: Ugye nincs koraszülés veszély?

szurikáta
szurikáta56

Dévai szerint elég nagy babák, és hogy meddig bírja a méhszájam az kérdéses. 2 hete még teljesen zárt volt kívülről.
Sajna a vérvétel eredményem nem a legjobb lett, megint csökkent 2-vel az összfehérjém, így most 61. És a májjal kapcsolatos értékek is magasabbak a tartománynál (alkálikus f., GOT, GPT). Ez nem tudom, hogy mit jelent, kedden kiderül terhesgondozáson. Biztos nem dícséretet érdemlő dolog.
Vízesedés és vérnyomás probléma egyenlőre nincs. Dévai mindig a terhességi toxémiával riogat (mint kiderült, nem csak engem).
Ő is a 32. hetet mondta, hogy addig mindenképp ki kéne bírnunk, de a 36.-ra már nem nagyon mondott semmit.
De még fizikailag bírom, de azért tényleg egyre nehezebb.

KépKép
momelcsi

Melcsi, eddig is olyan szépen eltelt az idő, nemrég, még 28 hetesen aggódtunk együtt, most meg mindjárt a 33-ba lépsz. Szerintem ez nagyon jó irány. Legfeljebb, be kell feküdnöd a kórházba, de ahhoz képest, hogy hányszor mondtad, írtad, hogy megtagadod, nem lenne a világ úgy látom :lol: Apánk meg.... Szerintem sokakat sok mindennel riogat, több esetben feleslegesen.. Úgy hiszem kevesebb esetben mondhatja azt, hogy "Ugye megmondtam".

Bari, igen, a vonalzódat én is hiányoltam, régen is volt. :) Szép lett :)

Mi most kikapcsoltunk, elmentünk Tropicáriumba, de persze már az én derekam sem a régi. Eleve a gerincferdülésem sem segít, ezen kívül a kislánykánk is hatással van. De most pihenünk már itthon, így minden rendben :)

nyuszika85

Már megint laptető....................... Amikor szerettem volna, nem jött, most meg?!?!?! Egyétek és vegyétek!!!!! :lol:

nyuszika85

Sziasztok!

Most elmesélem mi történt velünk az elmúlt 3-4 hétben. Azért nem beszéltem erről, mert reméltem, hogy happyend lesz, de nem így történt.

Említettem, hogy belekezdtünk az örökbe fogadásba. Megvannak a papírok, stb.. Egy ismerősünk jelentkezett, hogy Ő egy barátnőjén keresztül fogadott volna örökbe nyíltan kisbabát pociból, de kiderült, hogy ikrek, ezért Ő nem tudja vállalni, és rögtön ránk gondolt. Persze mi rögtön igent mondtunk. Vártuk, hogy megkeressen minket a közvetítő csaj. Mivel már nem bírtuk a várakozást, elkezdtünk ficánkolni, hogy gyorsabban menjen az ismerkedés. A közvetítő csaj fel is hívott minket, mesélt miden félét a terhes kismamáról. Nosza, mi nekiálltunk utána érdeklődni a dolgoknak, de az elmondottak sehogy sem akartak összeklappolni. Kérdeztük, de biztosan úgy van-e ahogyan mondja, Ő meg váltig állította, hogy igen minden rendben, csak ez, meg az. Sejtettük persze, hogy valami nincs rendben. Közben a közvetítő csaj el-elejtett olyan mondatokat, hogy mennyi költsége van ezzel az egésszel, de mi szándékosan nem akartuk meghallani ezeket. E hét elején aztán azzal jelentkezett, hogy életképtelenül világra jöttek a kisbabák és így nem aktuális a dolog.
Ez olyan érzés most, mintha negatívat teszteltünk volna.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sajo
sajo

Sziasztok

Megjöttem, végre! Úgy forog a fórum, nem győzök visszaolvasni :lol: de az jó, örülök. Sajnos nem tudtam írni, mert (mint írta Bari és Kriszto, amit nagyon köszönök nekik!!!) Pesten maradtunk 3 hetet, és nem akartam netcaféba azért menni, hogy ilyen intim dolgokat ott több ember előtt írjak, így a barátaim kisegítettek ez időre. :D
Nekem úgy, mint Barinak 2-án volt a punkció, 4-én a transzfer, és 3 babót kaptunk vissza, aminek nagyon-nagyon örültünk!!! :P :D :P
Most nem igazán vagyok jól lelekileg, testileg...
Az 5. naptól kezdve menszigörcseim vannak, és azóta is napjában többször, így lelkileg teljesen kész vagyok. Félek minden lehetséges negatív dologtól.

Barika,
te hogy vagy, jobban vagy már? Lelkileg én is totál kivagyok! Mindig a rosszra gondolok, és hogy mi lesz, ha nem... Nekem még érzékeny de csak egy kicsit a mellem, de semmi több, már a köldök (púp) csipkedés sincs!!! Tudom, még csak a 8. napnál tartunk, de nagyon tartok ettől a menszesz görcsöktől :cry: ÚÚÚÚÚÚÚÚh, van vonalzód?

Kretty,
köszönjük hogy a laptetőt elosztottad, és nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok. Azért kitartás nektek! Tavaly nálam is elindult, de nekem sem maradtak meg, úgyhogy tudom mit érzel!

Kriszto,
csodaszép manócskákat küldtél, én egynek is nagyon örülnék, de ha már kettőt szánsz, akkor nem bánom, maradhat... :wink:
Nem sokára kedd, és újra kezdessz, látod, hogy eltelik az idő? Együtt leszünk veled mindenben!!!

Nene,
jobbulást kívánok neked, vigyázz magatokra, és pihenj sokat a jó melegben, hogy kiizzadt a bacikat!

Nyuszi,
Dévai azt mondta a férjemnek, hogy 4% esély van a 3-as ikerterhességre, ne légy már ilyen illúzióromboló!!! Majd úgy lesz, ahogy lesz, a lényeg, hogy egy maradjon, és még azon szerintem Bari sem gondolkodik, hogy mi lesz, ha 3 marad...

Momelcsi,
lélekben veled vagyunk, minden a legnagyobb rendben lesz, pihenj, pihenj, és pihenj!!!! Nem lesz semmi baj!!!

Katapetra,
nagyon jó kis táblázatot készítettél, remélem nálad is minden rendben van.
Ja, és mindenkinek köszönöm a drukkot, az érdeklődést, jól esett, puszi mindenkinek :P :D :P

Csuti
Kép
csuti83

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: