Ezek azért nagyon jó hírek, még ha nem is azok, mint amit igazán szerettél volna. Viszont Jó dolog, hogy megindult a beágyazódás, és az is szuper, hogy ilyen hamar kezdhettek újra
És végre felszabadultnak és vidámnak éreztem az írásodat
Mné,
Nekem Dévai stimu alatt sima folsavat adott, nem szedtem mellette semmilyen másik vitamint, és mikor váltanom kellett a sima folsavról a Femibionra, akkor Ő szolt.
Katapetra,
Totál megértelek. Már mi is nagyon sokszor elgondolkoztunk azon, hogy váltanunk kellene, de az itteni sok háziorvos közül nem tudunk választani, mert a család több helyre is jár, és egyik sem jobb a másiktól
Ennek az asszisztense viszont együtt dolgozott anyukámmal, így ismer minket, és sokszor a dokihoz sem kell bemennem, ha pl. csak vérvételt szeretnék, vagy betegállományba is elég, ha odatelefonálok, és nem kérdez semmit, csak intézi. Szóval ezért döntöttünk úgy, hogy itt maradunk.
Már azon is gondolkodtam, hogy felhívom Dévait, hogy a házi orvosom tanácstalan, Ő tud-e javasolni valamit, de én nagyon félek Tőle, mert velem sokszor volt morcos, és nem biztos, hogy örülne neki, ha ilyen kérdésekkel zaklatnám