Jó reggelt!
Remélem, tudok írni még egy öt percet. R. most george-ot néz, és mivel három napja napi 11-12 órában nem voltunk itthon, remélem, most mesenézhetnékje van
Minden betegnek jobbulást!!!!!!
Nálunk már a betegségek lecsengtek, a férfiak jól vannak, de nekem tegnap óta kapar a torkom meg hasogat a fejem. De nem nagyon, így aztán remélem, nem robbanok le.
Még a jövő hetünk lesz káosz. Hétfőn oktatói értekezlet és kari tehetséggondozó ülés, kedd munkanap, szerdán deb-ben rendezvény, ahol ott kell lennem, csütörtök munkanap. Szerdán nem visszük csanába, akkor G. ellóg a munkahelyéről, ezzel tudunk pénzt megtakarítani. Utána beáll a heti két munkanap (néha három).
Rugó tényleg elkezdett kellemetlen helyzetbe hozni a beszéddel. Vettem magamnak két üveg sört a múltkor az aldiban, erre minden vásárlónak, majd a kasszásnak is boldogan kezdte mutogatni a söröket, hogy anyáé. Hangosan, fáradhatatlanul... Ja, senki más nem iszik nálunk sört, én szoktam venni néha
Tegnap meg mentünk reggel munkába, Db-ben voltunk éppen. A terepjárókról beszélgettünk, és mondta G., hogy van egy széria, ami nagyon rosszul van összerakva, zörög a kasztnija. Ez az a kínai terepjáró, valamint kimondhatatlan neve van, próbáltuk kimondani, erre Rugó nagy büszkén megszólal hátulról, hogy "kucu". Rém büszke volt magára, hogy neki megy
Rugó most sokat eszik, próbálja bepótolni, amit kihagyott az elmúlt héten. Amúgy a bátyám is KO, ő is lázas volt, mikor vitt minket, szerinte influenza, amiben voltak a többiek itthon. Hát, nem tudom, öt napig volt lázuk, G.nek negyvenre is felment.
Én közben szokom az új tanszéket, bár a többiek pl. csütörtökön hiányoznak (vagy az agráron vannak a masteren, vagy szünnapuk van). Kitaláltam a tehetséggondozó műhely féléves tervét, szerintem a hallgatóknak is tetszett. Meg elkezdtem tehetséggondozó munkámat. Van egy nagyon okos lány, neki felajánlottam, hogy van egy adatbázis, amihez hozzájutottam, és írjunk közös tanulmányt. Ő hozza az elméletet, én meg statisztikázok. Meg óravázlatokat kell írnom közben, és publikációt stb. Van egy csomó dolgom.
Rugó szépen karattyol már, sok mindent mond. Néha elkeseredek még, de a múltkor megnéztem egy nyári videót róla, és döbbenetes a különbség ahhoz képest.
Nagyon fél a pókoktól. Este be kell csukni az ajtót altatáskor, hogy ne jöjjenek be a pókok...
Most ennyi, még netezgetek.
Most három napig itthon vagyok, készüljetek