A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi, én ma láttam és már túl is vagy rajta. Már kevesebb van hátra. :lol: Nincs képed a legénykéről? Ha van, akkor muuuuti!!!!!! :lol: :lol:
dmaggie

Maggie a kenyérlángos csak frissen jó???

Heni
KépKép
heni81

Maggie: köszi jól van csöpp. És valószínű a nagyon szereti Emmát variáció az igaz. :-)
nem kaptam meg a mailt!!!!!!!!

Vindo: Rugó csúcs!!!
Panndi: huh máris fél időn túl????!!!!hogy vagy???

KépKép
kaqk
Debrecen

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Helló, lányok!

Nagyon sajnálom a betegeskedőket, Mesi, Fleur, a legjobbakat Nektek!

Bocs, h nem jelentkeztem, de elhavazódtam pár napra, aztán tegnap Ádi újra fájlalta a pisilést, úgyhogy kivizsgálás (vér, vizelet). Gyorsteszt volt, kisszámú fehérvérsejt van csak a pisiben, lehet, h megússza az ab-t.
De az eszem megáll, komolyan nem tudom, hogyan járunk így óvodába, hogy a gyerek max. kéthetente beszed egy húgyúti fertőzést. :evil:
Február eleje van, és harmadszor beteg Ádi, minimum 1 hetet/betegség...
Momentán ettől totál magam alatt vagyok.

Maggie, örülök h jelentkeztél, majd értesítsük egymást a fejleményekről, jó?

Vindo, örülök, h Rugó jobban lett. Tetszik, h így kiállt a kislányért. ;-)
irina

Ja, csak a gyorsteszt volt ma, holnap rohangálunk vizelettel és vérvételre megyünk a kórházba. S vitte ma Ádit a gy.orvoshoz, én meg gyorsan megírtam pár elmaradt bírálatot.
Kicsit úgy érzem magam, mintha a vadnyugaton lennék, sosem tudom, mikor süvít el a következő golyó mellettünk (golyó = betegség). :cry:
irina

Dóri, a legjobbakat a mamának +++++++++++++++++++++
irina

Szaisztok!

Panndi, tényleg túl a félidőn! Nemrég nézegettem, hogy hamarosan neked is több lesz már mögötted, mint előtted. :)

Daninak hasmenése van ma... :( Kicsit elég volt már a betegségekből nekünk is... :(

Minden betegeskedőnek jobbulást! Kicsi Daninak is!!!

Megyek hasmenőset tisztábatenni... Üdv.

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori, Danikádnak minden jót! ++++
irina

Halihó ismét

Zdori, Irina, nagyon sajnálom a betegségeket. :cry: Jöhetne már a szép, napos idő! Bercót is figyelgetem. Ma azt mondták az oviban, hogy délelőtt annyira fájt a feje, hogy sírt is. Éjszaka meg bepisilt. Cuki volt, mert szólt egyből, hogy: anya, pisis vagyok. Az ágy valahogyan megúszta, azt nem kellett áthúzni.

Irina, rendben. :lol: :lol:
Jó sok dolgod van.

Kaqk, akkor kikeresem ismét, aztán elküldöm újra vagy itt küldök pü-t.

Heni, nálunk elfogy hidegen is. Mondjuk lehet rajta melegíteni szerintem.

Én is annyira fáradt vagyok. Ma vettem magnéziumot, hátha segít. Tegnap is majdnem kiestem a fejemből. Ma is kicsikét fájdogál. Ezek a lüke frontok. De ma sikerült kicsikét zumbáznom. Alig 20 perc volt, ráadásul nem is bírtam végig, de legalább mozogtam.
dmaggie

Kaqk, megnéztem. Visszajött a levél, valami hiba van. Küldtem pü-t. :lol:
dmaggie

Köszi MAggie, én tegnap zumbáztam, de kifáraszt még nagyon, kezdő lévén. Tesóm néha lenyomott 2 órát is egymás után :shock: nekem 30 perc is kimeritő :oops:

Vendégek jönnek hozzánk szombaton, azoknak gondoltam elkésziteni a kenyérlángost :roll: nem tudom bevállaljam e igy elsőre :roll: bár a banános muffin is isteni! azt viszek a farsangi bálra is:-)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Ma már jobban van ez a kismanó. :)
Remélem, minden rendben mindenkinél! Jobbulást a betegeinknek! Irina, nálatok is!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Szép napot!

Itt süt a napocska, a kedvem is sokkal jobb, mosolygósabb..utálom a ködöt!

Kis betegek???

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Zdori, köszi! :-) Örülök, h jobban vagytok!!!

Pocakosoknak a legjobbakat! :-)

Niki, fantasztikus Raniádhoz még nem is gratuláltam!!! :-)

Gyorsan írok, aztán meló, a héten már itthon maradunk, ovitlanul.
Ma reggel vérvételen voltunk, sokan voltak -- Ádi egy nyikk nélkül csinálta végig az egészet :shock: , ezért kapott egy ajándék plüssállatot. Közben laboreredmény is lett, a gy.orvos szerint nincs vesegond, és megint kis fertőzés, de muszáj ab-zni (megint). Viszont ha tünetmentes, mehet oviba. Ez mind jó hír, de továbbra sem tudom, hogy lesz ez így tovább az ovival, mert ilyen sűrűn még nem volt beteg, hogy 1 hetet itthon, 1 hetet oviba ismétlődően. Lesz hasi uh. is.

Tündi, Móni, Vindo?
irina

Ja, nem is meséltem, hogy Ádinak nagyon bejött a wall-e-s jelmez, két napig le sem vetette gyakorlatilag. :lol:
csináltam képet róla, majd este felteszem. csak legyen egészséges farsangkor, úgy várja már.
:arrow:
irina

Heni, Maggie, ügyesek vagytok a zumbával!

Maggie, sajnálom a frontos fejfájást, ez a pár nap tényleg szörnyű lehetett Neked.

Ez az én formám, amikor végre jönni tudok, senki sem babanetezik.
irina

Halihó!

Irina, én immár itt. :lol: Délben ugyan voltam itthon, de csak ettem, kicsit elpakolgattam, porszívóztam, de csak ott, ahol a papok táncolnak, aztán vásárlás, Bercóért. Most indítottam el egy adag mosást is. Megint tisztára zombi vagyok, csakazértis zumbázok majd egy kicsit, hogy felviduljak. Kicsit még érzem a fejem, de egyáltalán nem vészes. Amúgy szerintem nagyon béna vagyok a zumbával, de olyan mosolygós leszek tőle. (Nem mintha gyárilag nem az lennék. :lol: :oops: )

De sajnálom, hogy Ádi ismét elkapott valamit. Nem értem. :roll: Remélem ez az ab sem kínozza majd meg! Vérvétellel meg hőőőős. Kíváncsi vagyok a jelmezre. :lol: Pontosabban a jelmezes Ádira. :lol:

Zdori, örülök én is.

Ma beleolvastam az egyik megadott szakirodalomba. Kálmán-Nádasdy: Hajnali hárompercesek a nyelvről. Nem vittem túlzásba, de eddig nagyon tetszik. Nagyon olvasmányos. Állítólag rádióműsorban ment, valahogyan meg kelle szereznem hanganyagként is. :roll:
dmaggie

Vindo robotol. :wink: Tündit és Mónit én is hiányolom.
dmaggie

Szia, Maggie! :-)
Jó zumbázást akkor mára is! Bercó hagyja, hogy csináld? ;-)

Nádasdy az egyik kedvenc nyelvészem, zseniális nyelvész, költő és műfordító és elképesztően jó és szórakoztató előadó -- és ez tényleg jó könyv (a hanganyag hollétéről sajnos semmit nem tudok, én is csak olvastam őket).
irina

Ja, amúgy nem hiszem, hogy béna lennél a zumbával -- én minden koreográfiát elrontottam az edzőtermekben, ahányszor csak voltam, ebből kifolyólag nem is sokszor voltam. Pedig a táncolással amúgy nem szokott gond lenni. :roll:
irina

Irina én is marha béna vagyok a lépések követésével, de annál linknél amit feltettem, nagyon jól követhető, mert nagyon lassan csinálja először a lépéseket és utána jön a tempó...

MA nagyon ramatyul vagyok:-( Péterke volt oviban, meg is dicsérték, milyen ügyesen tud már öltözni, együttműködni, tudja a verseket:-) jaj de jól esett:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, állítólag bele lehet a koreográfiákba jönni, de engem nagyon zavart a tömegben-produkáljam-magam érzés.
Miért vagy rosszul, szegénykém?

Ádinak ma elég vacak az étvágya, remélem, nem a fertőzés miatt. Az előzőnél semmi ilyen nem volt (és a leletei alapján a mostani sem komoly).
Kezdem megkedvelni az új gyerekorvosunkat. 8) Azt hittem, elbagatellizálós típus, mert már ezer éve a szakmában van, de úgy látom, amikor kell, akkor nagyon határozott és alapos.
irina

Sziasztok!

Vagyok én csak kicsit elvesztem a két gyerek között. Gergikének kezdődő középfülgyulladása van, kapott ab-t. gréti is itthon, kicsit náthás, a hétvégéje így 4 napos. Én migrénes, folyton visszatérő fejfájással küzdök napok óta.
Amúgy minden oké :D

Tündi megkaptam drága, millió puszi érte :lol: :lol:

Maggie sajnálom a fejfájást :(

Irina jobbulást Ádónak++++++
beszélj az ovonőkkel, én azt tenném :roll:

Heni ügyes Péterkéd nagyon :D
a kenyérlángost szerintem megsütheted és a mikróban megmelegíted pár perc alatt

mennem kell, pöti nem díjazza, hogy gépezek :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni jobbulást+++

Irina egy jó gyerekorvos nekünk is kéne :roll:
mondjuk mostanában kezd normális lenni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

MA tetőzött nálam a megfázás:-( fájt mindenem, tiszta nyomi voltam:-( most már azért jobb....kicsit pihenni is sikerült mig Áron aludt.

Heni
KépKép
heni81

Heni, neked is jobbulást, de akkor már csak jobb lesz, ha ma tetőzött!!!

A gyerekek hamarosan le kell, hogy feküdjenek. :) Akkor lesz egy kis nyugi... Én most egész héten teljesen egyedül vagyok itthon, mindenki elmegy fél 7kor itthonról, este meg 10kor jönnek haza. Kicsit elegem van... Plusz Dani beteg... De lefekeszenek, és tanulni fogok. :)

Jó éjt!

Na, a zumba izgis. :) Én nem próbálom ki még 1 dbig-... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Heni, gyógyulj meg mihamarább! +++

Móni, Gerginek, Grétusnak és Neked is mielőbbi jobbulást! Hogy viseli Gergőci a fülgyulladást?
Hülye melegfront, teljesen le tudja teríteni az embert...

Zdori, akkor nagyon jó tanulást Neked! :-)

Őszintén remélem, meg tudunk nézni ma egy filmet S-sel, vagy legalább egy Dexter-részt :lol:

Ádi sírva ébredt délután és aztán rajtam aludt még háromnegyed órát, utoljára ilyen csecsemőkorában volt. 8)

Szép jó éjt Mindenkinek!
irina

Irina
Most olvasom a kiakadó szülőket. Hát igen ezek a szülők biztosan nem a földön járnak. Szerintem, ha ennyire rettegnek egyszerűbb lenni nem közösségbe vinni, főleg nem oviba.
Nem tudom amúgy miért rettegnek ennyire a betegségektől. Ebben a korban ez teljesen normális és ettől lesz erős az immunrendszerük. Ha burokban akarja nevelni attól biztosan nem.
Remélem jövőre jól sikerül a váltás majd.

Panndi
Hurrá félidő!!!!
Ügyesek a csajaid :D. Doki nem pukkadt szét a röhögéstől Fruzsi bugyis beszólásán?
cuki poci :D

Gyerek ülés már régi kérdés volt, de mi Concord-ot vettünk.
http://bababolt.echt.hu/autosules/concord?cid=36921

Heni
Mi az a krumplibaba??

Móni
Köszi a linket. :D klassz.

Niki
S-nek szorítok
Éljen ügyes szobatiszta és ovis Rania
Milyen volt a buli??

Vera
A Dínót majd feltétlenül mutasd meg

Irina
Pixar filmek, hát én sem értem :D :lol:

Fodrász jajj igen nekem is kellene menni, de mikor...kocsi még mindig nincsen.
Nekem melírcsík már jó ideje. Előtte volt saját színe is meg vörös (rubin vörös) azt is szerettem. A műtét óta sajna elkezdtem kicsit őszülni, ezt a melír jól elfedi még.
Ja szőke is voltam, de az nem az én színvilágom. A barnásabb, vörösesebb árnyalatokat jobban szeretem.

Vindo
Tesód :lol:

Mesi
:lol:

Jót röhögtem a filmeken és a sztárok kivesézésen.
Val Kilmert én is csíptem :D

Irina tényleg tök jó az ingyenfilm oldal :D köszi

Vindo
Világfájdalom szám :lol:

Lotti baby boldog szülinapot, reméljük anyukád is bekukkant.
Dóri boldog névnapot!
Anitja boldog szülinapot!

Irina
Mi a helyzet Ádival??

Zdori nektek is jobbulást

Móni
Nem is írtad, hogy ti is betegek vagytok. Puszi kicsikéknek és neked is.

Holnapra szorítsatok megyünk dokihoz kontrollra. Ma P elutazott Miklósra, mondván kész lesz a kocsi. Még fél 11kor próbálták javítani, de valami másik alkatrész is elszállít így nem lesz meg ma. P jöhet haza este BKV-val
Ha holnap betud szerezni a szerelő alkatrész akkor oké, ha nem nem. Legközelebb nem engedem elutazni, csak ha már összerakták a kocsit.
:(

KépKép
KépKép
fleur

Fleur azért jöttem, hogy téged kérdezzelek: Mi újság Danival?
Hat az ab? doki mit mond, miért lett megint tüdőgyulladás?
Kocsit nagyon sajnálom :(

Gergőke nagyon nehezen viseli :( sír, fogja a fülecskéjét és folyton kéri magát az ölembe. Azt meg Grétike viseli nehezen :(
Elvagyunk így egy darabig :roll:
Ma este hívott anyum, nővérkém nagyon beteg. Az ügyeleten kötött ki, kapott injekciót, egy rakás gyógyszert és azt mondta neki a doki, ha még egyszer rosszul lesz akkor ne az ügyeletre menjen, hanem egyenesen az osztályra, azonnal felveszik. Egy egyszerű nátha volt még tegnap este :cry: ma meg majdnem megfulladt a manduláitól. Nagyon aggódom érte :( [/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Betegeskedőknek jobbulást :) :)

ettől a hülye időtől állandóan álmos vagyok :evil:

Bolero 1.0-s elkészült (enyém :) ) dínó feje is kész :) már csak a teste farka,keze lába tüskéi vannak hátra :) :)

:arrow: keltem M-t nem lesz könnyű menet :) de legalább B. már felöltözve kajája összekészítve :) :) aztán rohanás oviba :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Remélem, tudok írni még egy öt percet. R. most george-ot néz, és mivel három napja napi 11-12 órában nem voltunk itthon, remélem, most mesenézhetnékje van :P

Minden betegnek jobbulást!!!!!!

Nálunk már a betegségek lecsengtek, a férfiak jól vannak, de nekem tegnap óta kapar a torkom meg hasogat a fejem. De nem nagyon, így aztán remélem, nem robbanok le.
Még a jövő hetünk lesz káosz. Hétfőn oktatói értekezlet és kari tehetséggondozó ülés, kedd munkanap, szerdán deb-ben rendezvény, ahol ott kell lennem, csütörtök munkanap. Szerdán nem visszük csanába, akkor G. ellóg a munkahelyéről, ezzel tudunk pénzt megtakarítani. Utána beáll a heti két munkanap (néha három).

Rugó tényleg elkezdett kellemetlen helyzetbe hozni a beszéddel. Vettem magamnak két üveg sört a múltkor az aldiban, erre minden vásárlónak, majd a kasszásnak is boldogan kezdte mutogatni a söröket, hogy anyáé. Hangosan, fáradhatatlanul... Ja, senki más nem iszik nálunk sört, én szoktam venni néha :roll:

Tegnap meg mentünk reggel munkába, Db-ben voltunk éppen. A terepjárókról beszélgettünk, és mondta G., hogy van egy széria, ami nagyon rosszul van összerakva, zörög a kasztnija. Ez az a kínai terepjáró, valamint kimondhatatlan neve van, próbáltuk kimondani, erre Rugó nagy büszkén megszólal hátulról, hogy "kucu". Rém büszke volt magára, hogy neki megy :lol:

Rugó most sokat eszik, próbálja bepótolni, amit kihagyott az elmúlt héten. Amúgy a bátyám is KO, ő is lázas volt, mikor vitt minket, szerinte influenza, amiben voltak a többiek itthon. Hát, nem tudom, öt napig volt lázuk, G.nek negyvenre is felment.

Én közben szokom az új tanszéket, bár a többiek pl. csütörtökön hiányoznak (vagy az agráron vannak a masteren, vagy szünnapuk van). Kitaláltam a tehetséggondozó műhely féléves tervét, szerintem a hallgatóknak is tetszett. Meg elkezdtem tehetséggondozó munkámat. Van egy nagyon okos lány, neki felajánlottam, hogy van egy adatbázis, amihez hozzájutottam, és írjunk közös tanulmányt. Ő hozza az elméletet, én meg statisztikázok. Meg óravázlatokat kell írnom közben, és publikációt stb. Van egy csomó dolgom.

Rugó szépen karattyol már, sok mindent mond. Néha elkeseredek még, de a múltkor megnéztem egy nyári videót róla, és döbbenetes a különbség ahhoz képest.

Nagyon fél a pókoktól. Este be kell csukni az ajtót altatáskor, hogy ne jöjjenek be a pókok...

Most ennyi, még netezgetek.
Most három napig itthon vagyok, készüljetek 8)

Kép
vindolanda

Na, erre nincs itt senki.
Odateszek egy adag mosnivalót, meg rendet kell rakni, egy csomó ideje nem volt időm már takarítani :oops: :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Móni, szegény Gergőci :-( Remélem, mielőbb túllesz a kicsikéd az egészen!!!

Fleur, engem is érdekelne, hogy viseli Danika a betegségét, de remélem, nagyon jól és hogy a csúnya köhögés is szűnőben van.
Hát igen, az ovis észosztás :lol:, milyen jó is, amikor takonyszínekről meg orvosi kompetenciát igénylő dolgokról beszélgetünk (elhangzott az ukász, hogy ab-t szedő gyerek nem mehet a közösségbe -- nos, vannak 10 napos kúrák, a gyereknek olyan betegsége van, ami egyáltalán nem fertőző, tünete a 2-3. naptól nuku, a gyerekorvos papírral engedi közösségbe, de azért a szülő két hétig dekkoljon vele otthon, mert 2-3 okvetetlenkedő anyuka így nyilatkozott?! Érdekes szerepzavar). Én amúgy fütyülök rájuk, a gyerekorvosunk mondja meg, hogy mikortól mehetünk közösségbe, nem haver, nem ismerős, úgyhogy ennyi.

Vindo, nagyon jól hangzik ez a tehetséggondozás. Akkor ez más, mint a TDK-zás nálatok?
Rugó haláli a beszólásaival ;-) Ádi is irtó kínos dolgokat tud mondani nyílt színtéren, ez életkori dolog lehet ;-)

Képet még tudtam feltenni, mert körülményes, S gépébe betenni a f.gép kártyáját, arról leszed, nekem usb-n átad (a gép usb-kimenete rossz, hiába van új zsinór). Szóval bonyolult.
irina

Irina, az egyetemnek van saját tehetséggondozó programja már vagy 10 éve, neptunos könyveléssel, IQ-teszttel, pszichológiai vizsgálattal, és a diplomában plusz papírt jelent meg plusz ösztöndíjat, ha ügyes az ember.
Ezen kívül most alakult egy tehetségműhely, amit én nyitottnak képzelek el, de nem tudom, végül mi lesz belőle :roll: Segítjük a hallgatókat, ilyesmi...
Ők most zömmel másodévesek, szeretném, ha tdk-znának páran közülük majd. Csak most kerültem ide januárban, nekem is új a dolog, próbálkozom :wink:

Várjuk a képeket :!:

A jó gyerekorvosnak örülök :P

Kép
vindolanda

Vindo, ez a tehetséggondozás nagyon jól hangzik, nem tudom, ilyen van-e nálunk vagy csak a TDK, de nagyon tetszik.
Nálunk az gond, hogy az irodalmárok elszipkázzák a tehetséges hallgatókat, mert egyrészt a legtöbben -- a középiskolai tragikus nyelvtanoktatásnak köszönhetően -- irodalmárok akarnak lenni a diákok közül a bemenetnél (én is így indultam persze), másrészt az irodalom részen sokkal könnyebb jó jegyeket kapni, mint nálunk. Naná, hogy a diákok jó része a kisebb ellenállás felé megy.
Akiben már csak egy kicsit fantáziát látunk, dicsérjük-motiváljuk (egyébként én is így indultam el az áltnyelv szak felé anno).

No, felkerekedünk sétálni és vásárolni.[/b]
irina

Itt szerencsére karonkénti, azon belül meg szakos szűrés van. A legjobb tíz százalékot szűrik :roll: Így talán a nyelvészeknek is jutna hely. Azt hiszem, az országban az első egyetemi tehetséggondozó program volt ez.

Amúgy elég bonyolult a rendszer, most tanulom, hogy kari koordinátor lettem. Krediteket kell adni, feltöltéseket ellenőrizni stb.
Csak kapkodom a fejem, még elég béna vagyok.

Kép
vindolanda

Megjöttünk.

Vindo, az a baj, hogy a miénk egy szaknak számít ugye az irodalommal, de az irodalmasoknak külön intézetük van és több tanszékük, mi egy tanszék vagyunk. De nem is a szám a lényeg, hanem hogy az irodalmárok maguk gerjesztik, hogy a nyelvészet az izé mondatelemzés meg helyesírás... (míg az irodalmárok ugye Művészettel és Tudománnyal foglalkoznak). Az a baj, h mit várunk a hallgatóktól, ha az egyetemi kollégák így gondolkodnak?!
(Plusz nem tudom, miért gondolják, hogy egy nyelvész nem ért az irodalomhoz, van köztük, aki irodalomtudományból doktorált a régi rendszerben...).
Na nem puffogok tovább, de a mostani félévben egy csomó dologgal szembesültünk, ami mindig nekünk rossz.
irina

Sziasztok!

Oh a kis betegek..Gergőci, Dani +++++++++++ jobbulást!

Ma voltam uh-n. Ma már látszott a petezsák és a szíkhólyag....nem bírtam kivárni a 3 hetet. :oops: Majd 3 hét múlva kell megint menjek..:-)

Most már nyugodtabb vagyok! :-)

Emma oviba. minden ok velünk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, éljen, éljen! :-)
irina

Vindo, na még utoljára erről, mert félek, a többieket halálra untatom: szóval MA-n már van elkülönülés nyelvészetet és irodalmat illetően (van közös MA is persze), tehát onnantól lehet jobban tehetségeket fogni. Viszont annyira nehéz egyetemi pozíciókhoz jutni, hogy kábítani sem érdemes senkit, és aki tehetséges nyelvész, nyilván még sokfelé mehet, de aki kutatni akar, az nyilván egyetemi-kutatóintézeti állásban gondolkodik elsősorban. Mert ugye belefektet 5 év egyetemet + min. 3 év PhD (bár általában sokkal több, én a 6-10 évet látom átlagosnak), szóval ott van 30-35 évesen, és akkor még nincs állása?!
Gratulálok a kari koordinátorsághoz! :-)
irina

Vindo!
Jót nevettem Rugó aldis kommentjén! :lol: Lesz még néhány kellemetlen pillanat! :wink:
A pókfóbia gondolom múlandó dolog! A múltkor Gergő megemlékezett azokról a dolgokról amiktől Zsuzsu tavaly félt: varjúkárogás, repülőgépzúgás. A saját órafélelméről még hallgatott...

Irina!
Örülök, hogy bevállni látszik a gyerekdokitok!
Ovis anyukákkal ne foglalkozz!

Heni!
Péterke nagyon ügyes! Olvastam a verset amit megtanult!
Neked pedig jobbulást!

Kaqk!
Jaj de jó! :)
És hogy érzed magad? Fáradékonyság, émelygés???

Móni!
Jobbulást nektek! Szegény Gergőci!

Nekünk ma van az ovis farsang. Gergő körteként, Zsuzsu nyusziként jelent meg... Remélem jól érzik magukat...

Kép
gica1

Sziasztok,

ma már jobban :roll:

Vindo te kis alkesz :wink: hát igen ilyen a gyerk száj, most már nagyon vigyázni kell , hogy mit mondotok majd előtte, mert pletyizni szeretnek :roll:

Fleur krumpli lereszelve, liszt, fokhagyma, majoranna, só és kisütni olajon :roll: ti ezt hogy hivjátok?

Gica köszi:-)

CSajok mekkora bicajon bicóznak a gyerkőcök? mi most akarunk venni tavasszal Péterkének , és nem tudom mekkorát érdemes venni :roll:
Lehet már 14 " is lehetne kezdeni, hogy tovább használhassa, vagy az még túl nagy? elég a 12"

Heni
KépKép
heni81

Heni, örülök, h jobban vagy! :-)
Bicóügyben nincs tippem, Ádi a háromkerekű rollerrel nyomul meg a kismotorral, és még a bébitaxiját sem veti meg :lol:
De engem is érdekel a téma.
irina

Rugó bilin ül :arrow:

Irina, értem. Hát ez ellen nem tudom, mit lehet csinálni...

MOndjuk, így x év távlatából, ha visszanézek a PhD-s társaságra, úgy látom, hogy aki nagyon el akart helyezkedni, és komolyan is gondolta, az pár éve küzdelem után el is tudott. Vagy a régióban, vagy elment Bp-re, Kaposvárra vagy Egerbe. Szóval, szerintem biztatni lehet őket :roll: Nehogy már feladják az elején.

Kaqk, éljen!!!!!

Gica, erről a körtéről kérek egy fotót :!: :!:
A repülők miatt én még hat évesen is berohantam az udvarról, és itt is utálom, mikor elmennek a db-i járatok a fejünk felett, mindig skubizok, hogy leesnek-e.
Egyszer láttunk egy szerencsétlen pilótát, ott próbálkozott leszállni a repülőtéren, vagy harmadjára sikerült neki, közben ott jött-ment a 47-es felett, mi meg autókáztunk közben :x :?

Kép
vindolanda

Heni, nálunk ez a "maco" vagy "maci".

Rugónak 12-es biciklije van, még nem ér le a lába teljesen, és lehet emelni az ülésen. 98 cm körül van.

Kép
vindolanda

Vindo, igen, fő az optimizmus. Én is el tudtam helyezkedni, de nagyon nem mindegy, hogy hol: a mostani mhelyem fényévekre van az előzőtől mind fizetésben (na jó, ebben nem fényévekre, de sokkal jobb a pozícióm is), mind szakmai közösségben, mind lehetőségekben stb. Boldogan rohantam szülni az előző helyről, mert tudtam, hogy ez jön, máskülönben felmondok.

Gica, Vindo, érdekesek ezek a félelmek... a húgom sok mindentől félt, én a vihartól rettegtem (villámlás-mennydörgés), meg a bogaraktól. Külön vita tárgya itthon most is, hogy mi legyen a pókokkal, Ádi és én közepesen tartunk tőle, S meg örökbe fogadná az összeset. :lol:
irina

Gica, Zsuzsóékról egy farsangis kép (ill. csak körtének és nyuszinak beöltözve) odaátra esetleg? Nagyon megnézném őket, olyan szépek. És ez a körte... :lol:
irina

Fáj a fejem :roll:

Kép
vindolanda

Heni!
Mi otthon Nyíregyházán ezt az ételt lapcsánkának hívjuk!

Vindo, Irina!
Sajna egyenlőre nem készítettem képet - elfelejtettem... :oops: De délután ha még bírják a jelmezben akkor megpróbálkozom vele. Egyébként nem kell nagy körte dologra gondolni sárga póló ráfestve egy körte és egy hajráf rajta egy papírból készült levél és szár. Ez utóbbit ők festették be... A nyuszi jelmez gondolom egyértelmű

Vindo!
Szedd a C vitamint, nehogy letaglózzon a vírus!!!

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: