A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi
Nekem gyomorégése a tejbegríz szokott bejönni, de ennek ugye nem ismerem a tejmentes változatát.
Már akartam mondani, de mindig elfelejtettem, hogy a meforál már szedhető a terhesség alatt egész végig.

Estrella
Hol van az a forrás ahonnan a vizet horjátok?

Zsuzska

Meggyógyultatok?

Vicky

De jól megtudod pakolni a kocsit.

Zsuzsó
Az első ruhcska nagyon aranyos.

Judit
Gratula a 20. héthez.

Lukácsné
Hát ez a Füles!!! És milyen találékony
Mutasd meg miket csinálsz.

Kispatak
Azt tervezem.

A per már áprilisban folytatódott volna, de a cég ügyvédje nem ért rá. Beszéltem a volt kolleganőmmel. A főnök nem is mondta neki pert. Ja és egész nap az irodában ült. Tehát nem volt pofája oda dugni a képét. Kíváncsi vagyok, hogy következőre el jön-e. Modjuk nekem nem hiányzik.
Tegnap megtartottuk az idei első Peggy nyírást.

Kép
vnbeni

Eszter Avarka
Sok sok ragacsot küldök.

Sajti

ne szomorkodj!

Kép

Kép
vnbeni

Eszter,
gratulálok!!!! drukkjaim folytatódnak!!!!

Avarka,
hajrá két baba, szuper hogy egy is mehet egyedül sítáborozni!

Sajtikám,
ha bármiben - de tényleg bármiben - tudok segíteni, kérlek szólj.
jövő héttől nem dolgozom, napközben is jobban ráérek.
gondolok rátok a mai bmc vizit miatt.

Beni,
sajnálom hogy ennyire húzzák a pert... :evil: de legalább sok fizetést kapsz majd, ha megnyered, lesz baba-alap...

Mieza,
tűkön ülünk veled együtt, kitartást, már csak max egy hét és a hidegfront is közeleg.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Carla,
ikrekhez gratulálok!!! pihenj sokat!

Juditkám,
nálunk sincs ám még gyerekszoba, sőt lakás se :-( csak rakosgatom az első babaruhákat... :-)

Andikám,
drukkolok a hétfői vérvételhez! Hildával különben szerintem jobb lesz, nincs az a tömeg, mint a központiban, meg ott veszi a vért a szobában, akár rögtön le tudsz dőlni, ha úgy érzed!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Csak hogy most is aggódhassak... :oops: :oops: :oops:
Az mennyire gáz, ha ma reggel egy iciri piciri vér szerű - inkább narancssárga trutyi távozott??? :shock: :shock: :shock: :shock: fél cseppnek sem mondanám... :oops: :oops: :oops:
Ez gáz?
Nekem korábban nem volt ilyen...se punkciónál, se et-nél... :roll: :roll: :roll:

Elugrom a dokihoz, beadatni a szurimat, aztán visszaolvasok és jövök!!!

eszter82
Budapest

Bocsi hogy így ismeretlenül beugrok.

Avarka!
Szorítok mára nagyon! :)

Kép
babicsek

Andikám,
csak neked gyors info...
Kolléganőm hozott be pár könyvet, az egyiket egy svéd bába írta, ott többet foglalkoznak a természetes gyógymódokkal meg az otthonszüléssel.
Felcsaptam a gyomorégésnél lefekvés előtt a könyvet, ő nem javasolja a savlekötőt, mert hasznos dolgokat is leköt.
Amiket írt:
magnézium (de ezt szedsz)
hámozott mandula rágcsálása
étkezés után édeskömény tea
ha semmi nem segít, ki lehet próbálni, amit Eszter is írt, hogy hasonlót hasonlóval gyógyítan: narancs, ananász, paradicsom
Volt, akinek használt étkezés után egy kanál mustár
De szerinte a legbiztosabb tipp: nyers krumplilé
Egy krumplit le kell reszelni, levét valami gézzel kicsavarni és ezt inni naponra 2-3x....
vagy ki lehet próbálni a kukoricahaj-teát (???) éhgyomorra...
Hátha valami beválik!
A lázvizesedésre már nem volt enegriám este, majd ma :)

Kép Kép
estrella22

Sziasztok szép napot mindenkinek

Kisborsó, sok sikert, látom kicsivel előttem vagy a procedúrában, de azért még összefuthatunk a nagy vizsgálódások között :wink:

Carla, gratulálok a két csöpséghez!

Avarka, nagyon sok pozitív gondolat a mai naphoz és rengeteg babaragacs

Judit, grat a félidőhöz :)

Babicsek, drukkolok Nektek nagyon h sikerüljön. Mikor lesz eredmény hirdetésetek? Rengeteg petécskéd lett, ügyes voltál.

Tegnap ajánlotta a p. dokim az Aviva tornát? Elvégezte már valaki közületek? Azt mondta van olyan gyakorlatsor ami kifejezetten a baba megtapadását segíti elő és a beágyazódáshoz szükséges feltételeket erősíti. Pont ez kell nekem, ma meg akarom keresni akit ajánlott és meg szeretném tanulni ezt az Aviva tornát. a beültetésig még sok idő van addig még lehetne javítani a dolgokon. Nincs valakinek kedve esetleg becsatlakozni? Jó lenne nem egyedül csinálni.

Kép
pannik
Budapest

Babicsek és Mindenki köszi!

12 -re megyek! Húgom jön értem 10.30-ra.
Nincs jól szegénykém, ezért még őt is meg kéne hogy nézze K ügynök!

Eszter ne parázz! Az előbb pont az jutott eszembe, hogy megkérdezem, ha ilyesmi történik velem aggódjak vagy sem! Délután elmondom mit mondtak!

Pusza lányok!

Délután kismamaként jövök :lol:

Kép
avarka

Eszter, szerintem ez tuti 1000% hogy még a megbizgerálás miatt van, nyugodj meg. Milyen szurit adatsz magadnak? Progi kell? Ezt mi alapjűn döntik el, hogy kell-e vagy nem? Hormonértékek alapján?
Olyan furi, nekem legutóbbi teljes hormonvizsgálatom mostmár majd 1 éve volt, amikor kezdtünk a bmc-ben. Gáz lehet ezt kérni a kezdésnél? Vagy ha egyszer rendben találták az értékeket, akkor azzal dolgoznak?

Ja igen Eszter, neked nem kell 3 napig végig feküdnöd? VAgy ez olyan szuri amit nem simán bőr alá kell adni?
Amúgy a 3 nap fekvést a beülti napjával együtt szokták számolni, vagy beütli +3 nap?

Fantörpikus vagyok...mindig tudok kérdezni!!!! :-))
ann74

Pannik, én elvégeztem egy aviva tanfolyamot, sajna nem csinálom, csak nagyon ritkán, úgy meg nem sok értelme van...bár a semminél több.
Nem emlékszem, olyan gyakorlatra amire kifejezetten azt mondták hogy segíti a megtapadást, sztem a 2. könyvben lehet. Bár amúgy az összes gyakorlat jótékony hatású...
Tanfolyamra gondoltál elmenni? Vagy csak könyvből?
Merrefeléis laksz? Biztos írtad már, csak nem figyeltem. Én 20kerben.
ann74

Sziasztok!

Eszter!
babaragacsok mennek!

Avarka!
szoritok mára!

Pannik!
Én elvégeztem az Aviva-t,Dózsa György úton van a hölgy aki tartja egyszer kell menni és megmutatja,Nekem nagyon bejött és könyvből csináltam itthon!
vikus82

Avarka, nem tudtam tegnap már regálni, gondolom nem küldted el a pároddal a dobozt Nekünk, de nem baj jövő héten is jó lesz.

nagyon szorítok nektek

Ann, szerintem a dokid tutira tudja, hogy milyen vizsgálatok nélkül nem lehet kezdeni. Neked most fagyasztott beültetésed ugye? ott egy természetes ciklusba kerülnek be a babák és az nagyon jó, előtte nincs olyan szigorú vizsgálódás mint a long előtt legalábbis nálam mindig csak a long előtt nézték meg hogy mikor volt az utolsó rákszűrés, teljes vérkép, hormonok. ne aggódj rendben vannak az eredményeid ha a dokid szerint mehet a fagyi beülti :)

Kép
pannik
Budapest

Sziasztok!..mostanra sikerült visszaolvasnom! :lol:
Tegnap voltam a homeos dokinál, adott a fejemre bogyót,hát kíváncsi leszek....bár az lenne a legjobb ha mostanában amúgy sem fájna!!!
Utána voltunk doktorbácsinál is,csak sajna ő már nem volt ott,mivel szülni volt!Felhívtuk,nagyon rendi volt,mondta,hogy ugorjunk be hozzá a kórházba és megnéz!Csak uh volt,mert amikor kezdtem volna a vizsgálathoz vetkőzni,csörr a telója,mert vissza kellett mennie a szüléshez,így azt mondta,ha ráérünk vasárnap,ugorjunk be és megvizsgál!Annyira rendes ez a doki!!!Páromnak mondta,hogy tegeződjenek,tegnap úgy köszönt,hogy sziasztok...most nem tudom mi legyen??!Nekem kéne akkor most lefixálni vele hogy tegeződjünk má'??!
Mondta,hogy náluk is úgy néz ki,hogy jön a baba,szeptemberben...meg is nyugodtam,hogy akkor csak nem mennek már el augusztusban nyaralni?!
Láttuk kismanónkat is!Szerelmes vagyok belé!!!Milyen jó látni,hogy már nem az a kismaszat a monitoron!....persze nem mutatta meg magát! :cry:
Utána voltunk vásárolgatni,muszáj volt kisrugit vennem!!! :lol: ...azóta már elővettem őket(3Micimacis) egy párszor nézegetni,álmodozni!Olyan kis vagány rucikat láttam!!!Úgy vettem volna még!...csak tudnánk már,hogy milyen szinű legyen!? :lol:
21-én megyünk Afp-re!

Kép
Kép
missancsi

Azt mondta a dokim, hogy kifejezetten egy hölgyet keressek fel, ne akárkihez menjek az aviva oktatók közül. A javasolt hölgy megnéztem a magyarországi és környező országok aviva oktatóinak a mestere. Es neki van olyan gyakorlat sora amit speciálisan nekünk az ilyen problémákkal küzdő nőknek fejlesztett ki. Én konkrétan hozzá szeretnék elmenni tanfolyamra és azt olvastam meg Ti is ezt írtátok, hogy utána lehet otthon is végezni.

Vagy gyakorló órákra el lehet menni a tanítványaihoz. Én eleinte néhány gyakorló órára elmennék és utána otthon végezném.

Ann, én vidéki vagyok de bent dolgozom a 13. kerben minden nap itt vagyok Pesten és gyakorlatilag bárhová oda megyek amit mondd ez az Avivás hölgy, ma fel akarom őt hívni

Kép
pannik
Budapest

Pannik!
Tóth Livia,Ő az egészet az igazi oktatótól tanulta!

http://avivamodszer.hu/
vikus82

Missancsi, én is micimaci őrült vagyok, az én gyermekemnek öntudatra ébredéséig mindene micimackós lesz, pontosabban a Tigris a kedvencem belőle lesz sok mindenhol :)
kívácsi lennék a micimacis rugikra amit vettél, biztos nagyon édik
olyan kis édes, hogy nem mutatja meg magát, kicsit szégyenlős biztos kislány :)

Kép
pannik
Budapest

Vikus, igen Ő az, hozzá szeretnék menni. Te is nála voltál?

Kép
pannik
Budapest

Béku,Andi!De jópofi az az oldal,amin mutatja,hogy milyen a baba!Én is kipróbáltam! :lol:

Carla!Gratula!
Avarka!Gondolataim Veled!Nagyon szorítok! :wink:
Eszter!Szerintem az a cuccos,ami visszajön,kijön nem gáz!...én is "tisztulgattam"! :wink:

Andi!"zsepijóslás":leteszik a zsepit széthajtva és Anyukának meg fel kell vennie!..ha Anyuka a csücskénél(sarkánál)fogva veszi fel=fiú...ha a közepénél fogva veszi fel akkor=lány!......persze én a csücskét fogtam meg....apa utána tálalta a jelentését! :lol: ....kis hülyeség,de legalább mosolyogtunk egyet!

Kép
Kép
missancsi

Pannik!..nem is mutatta magát...és most olyan furi volt a monitoron!Eddig mindig háton feküdt,most meg "hason"...olyan volt mintha aludt volna! :lol: ...csak furi volt hogy most felül van a gerince! :?

Kép
Kép
missancsi

ann74

Édes csöppség, hason fekszik:)

köszi a linkeket az Aviva-hoz

Kép
pannik
Budapest

Pannik!
igen nála voltam,nagyon normális Nő!és jó dolgokat mondd!
vikus82

Vikus, a dózsa gy útnál vannak az alaptanfolyamai amikre lehet jelentkezni hozzá? és mikor voltál és mennyibe került ha nem titok?

Kép
pannik
Budapest

Itten vagyok :D

Köszi csajok :D már megnyugodtam :D

Avarka!
Én már megkérdeztem K2 ügynököt :D nem para!!!!!! :D
Na, Tesóddal mi a baj? Túlstimu???

Ann!
Progi szuri, igen. Muszáj elmennem a dokihoz miatta, mert annó K ügynök azt mondta, hogy mivel fenék-derék tájékra kell adni, így nem szeretné, ha Lac csinálná itthon, mert kicsi a rendelkezésre álló terület hozzá, és nagyon olajos a szuri, ráadásul hónapokig kapja az ember...egy idő után már a szakértők sem adják be szívesen!
Ha betályogosodik, állítólag szike kell hozzá... :shock: :shock: :shock: :shock:
úgyhogy én minden reggel elugrom rendelési idő előtt 15 perccel a rendelőbe...gyalog 3-4 perc, de kocsival járok ilyenkor :D

ET utáni fekvés összesen 4 nap. Az ET+3 :D

Teljes hormonprofil az amit kb 1 éve csináltak nálad...menet közben majdnem minden vv-ben valami éppen akkor fontos szerepet játszó hormont néznek!
De ha az 1 évhez közelítetek, akkor lehet hogy megismétlik majd!

eszter82
Budapest

Írhatod privátban is, köszííííí
Kép
pannik
Budapest

Ja, és az informatív rész lemaradt:
nem lesz sítáborosunk. Beszéltem K2-vel és ebben maradtunk :)
Magyarázat a blogban, nagyon kacifántosan, ha valakit érdekel! :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

beleolvastam a blogba. Eszter, jó ez így. Én értem, hogy érted :) Minden úgy van jól ahogy van, ha K2 ezt mondja akkor az nem véletlen és most egyedül a bent lakókra kell összepontosítani, hogy jó helyük legyen és szépen fejlődjenek

Kép
pannik
Budapest

Olvastalak Eszter!..minden így lesz,ahogy írtad!Szuper a felfogásod! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Tegnap kérdeztem dokkert a hancúrról! :lol: ...azt mondta,hogy finoman,de lehet!Húú csajok!Úgy érzem magam mint egy szűzkislány! :? ...nem merek ágyba bújni a férjemmel!...úgy félek,hogy mi van ha begörcsöl a poci stb.?!....Nektek mi a tapasztalat?.....(szerintetek hülye vagyok?)...pedig mááá olyan jó lenne,végre megszünnének a "rémálmaim"! :lol:

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Nálunk semmi gond nem volt a kekszeléssel. Akkor tiltott el a doki, mikor kezdett nyílni a méhszáj, de maszatolni akkor is lehetett. Ha félsz hogy begörcsölsz vegyél be egy magnerotot előtte. Csak el ne aludj tőle közben. :) Egyébként meg addig csináljátok amíg lehet. Minket a 28. héten tiltottak el mindentől és a szülés után 6 hétig nem lehet. Szóval remélem nálatok nem lesz ilyen, de hosszú lehet a szünet.
vicky79
Budapest III. kerület

Beszéltem Tóth Líviával, még ezen a héten be tudok csatlakozni egy tanfolyamra, ma v holnap. Hát ez nagyon jó hír, boldog vagyok. Rákérdeztem, hogy van-e olyan speciális módszer ami a beágyazódást segíti és azt mondta igen van és e-mailben beszélünk róla részletesen. Megyek is megírni az emailt.
Nem tart valaki velem az Aviva tanfolyamra?

Kép
pannik
Budapest

Nem ismerem ezt a Magnerot-ot?!(Van köze a Magne B6hoz?..az van itthon!)

Kép
Kép
missancsi

Mégsem megyek ma fogorvoshoz. Most nem fáj, a pénz is kell és holnap jön az anyósom is, szóval készülődnöm is kell. Majd áttetetem a jövő hétre.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát már így is elég sok ez a koplalás!November óta semmi! :? ...még jó hogy férjecském ilyen megértő!Azért ő is nagyon félt minket!...de azért ma úgy ment el reggel,hogy puszi és hozzátette hogy már lehet ám rosszalkodni! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vicky!Fáj a fogad??! :?

Kép
Kép
missancsi

..és még 2 hülye kérdés,ha nem bánjátok?!: Érez a baba valamit abból ha uh-ozzák? Illetve,hogy a babám pörög így,hogy egyszer balra 1x jobbra van a monitoron a feje,lába,vagy csak más szögből nézik?

Kép
Kép
missancsi

Pannik!
Hidd el jó lesz! :D :D
vikus82

Ancsi!
Lubickol azért változik mindig :D
de hagy csinálja, egy idő után már úgysem fog elférni.
én is kérdeztem annó, hogy árt-e neki az uh, és azt mondták többen, hogy nem.

Nem szeretik túl sokat piszkálni őket, de nem árt nekik az uh :)

eszter82
Budapest

Ancsi!
ha szabad rosszalkodni, használjátok ki.
Mi 2009 júliustól 2010 június végéig voltunk letiltva!
hosszúra nyúlhat ez :?
addig csináljátok, míg hagyják! :D

eszter82
Budapest

Eszter!Uhhh!Jól bírtátok! :?

Kép
Kép
missancsi

nem volt más választásunk... :D

eszter82
Budapest

Én: voltunk ctg-n. Minden adat tökéletes. Szép a szívhang, vannak méhösszehúzódások. Tegnap délután voltak jóslófájások, 7 db, de összevissza: 7 perces, 10 perces, 12 perces, 7 perces...stb.
Szép a méhlepény, a flowmetria, az uhun is minden rendben. A méhszájam szépen vékonyodik, 2 ujjnyira nyitva vagyok, ami valószínű a tegnapi görcsök eredménye. (mondjuk ezek a tegnapi görcsök nem voltak túl erősek, egy mensigörcs nekem ezerszer rosszabb).
Szóval, minden szép és jó, senki nem érti, miért nem indul már ki :)))
Albit nem foglakoztatja a hidegfront sem :)
Holnap este megyek újra...

Múlt szerdán jó, hogy mégsem indult meg, mert miután este 8-kor eljöttünk, 7 vajjúdó nő érkezett, a folyosó is tele volt... A dokim és a szülésznőm parázott, hogy én is megjelenek :))

Hajrá Carla, milyen szép ez!!!!

Eszter, a legrosszabb, hogy ha aggódsz. Nincs semmi gond. A beágyazódás meg amúgy járhat egy-egy cseppecskével, szóval én csak jó jelnek veszem!!! De lehet amiatt, hogy ott bent megcsipkedtek…

Ancsi, pörgött a miénk, még kacsatánc is volt :D Nagyon ugribugri volt… Én nagyon biztos vagyok benne, hogy a baba kb. annyit érez az uhu-ból, amennyit te. Ha megnyomja a hasad. Az ultrahang-ot, mint hullámot nem érzi. A miénk mindig szerette, gondolom, mert vele foglalkoztunk. Mindig szembefordult és forgatta a szemét. A szex-től pedig semmmi baja nem lesz. Jól be van ő bugyolálva odabenn :D (mi még valamelyik nap is csináltuk :D )

Kép
mieza

ancsi: A magnerotban sokkal több a magnézium mint a magne b6-ban. Nekem ezt kellett szednem, hogy ne kezdjek el görcsölni. A fogam szerintem csak a hidegtől fájt.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: elolvastam,és azt kell,hogy mondjam,én ugyanígy vélekedtem..
minden egyes gondolatod bennem is így fogalmazódott meg,és nyugalom van bennem a jelenlegi állapot miatt.
1 babó a pocakban,sítáborosunk nincs.

Ennek így kell lennie,talán a kistesó majd spontán érkezik csöpp családunkba :)
Mindennek oka van ;)
Vendég

Andi: én meg épp ma vagyok 100 napos ;)
Vendég

Béku, hatalmas gratula a 100 naphoz :)

Kép
pannik
Budapest

Pannik: köszönöm!!! :D
Vendég

Béku
Gratulálok a 100. naphoz.

Kép
vnbeni

Mieza

Látod Albert tudta, hogy még maradni kell.

Kép
vnbeni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: