Én: voltunk ctg-n. Minden adat tökéletes. Szép a szívhang, vannak méhösszehúzódások. Tegnap délután voltak jóslófájások, 7 db, de összevissza: 7 perces, 10 perces, 12 perces, 7 perces...stb.
Szép a méhlepény, a flowmetria, az uhun is minden rendben. A méhszájam szépen vékonyodik, 2 ujjnyira nyitva vagyok, ami valószínű a tegnapi görcsök eredménye. (mondjuk ezek a tegnapi görcsök nem voltak túl erősek, egy mensigörcs nekem ezerszer rosszabb).
Szóval, minden szép és jó, senki nem érti, miért nem indul már ki

))
Albit nem foglakoztatja a hidegfront sem
Holnap este megyek újra...
Múlt szerdán jó, hogy mégsem indult meg, mert miután este 8-kor eljöttünk, 7 vajjúdó nő érkezett, a folyosó is tele volt... A dokim és a szülésznőm parázott, hogy én is megjelenek

)
Hajrá Carla, milyen szép ez!!!!
Eszter, a legrosszabb, hogy ha aggódsz. Nincs semmi gond. A beágyazódás meg amúgy járhat egy-egy cseppecskével, szóval én csak jó jelnek veszem!!! De lehet amiatt, hogy ott bent megcsipkedtek…
Ancsi, pörgött a miénk, még kacsatánc is volt

Nagyon ugribugri volt… Én nagyon biztos vagyok benne, hogy a baba kb. annyit érez az uhu-ból, amennyit te. Ha megnyomja a hasad. Az ultrahang-ot, mint hullámot nem érzi. A miénk mindig szerette, gondolom, mert vele foglalkoztunk. Mindig szembefordult és forgatta a szemét. A szex-től pedig semmmi baja nem lesz. Jól be van ő bugyolálva odabenn

(mi még valamelyik nap is csináltuk

)