A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

haho! en is itt vagyok am, de szinte csak olvasni tudlak benneteket, mire reagalnek dolgokra, mar befutott ujabb 10-20 hozzaszolas:) nagyon termekeny a topik, ez is jo jel a bababoom-hoz:)

Eszter: ugy orulok, hogy itt tartotok es sok pozitiv energiat kuldok nektek:)

Sajt: neked is szurkolok, szep nap lesz a pentek, en aszondom:) jo a kep a kutyusokrol:)

Avarka: a 4 petecske nagyon jo, sikeres randit kivanok nekik a katonakkal, utana pedig egeszseges osztodast:) szoritok ertetek is!!!

Andi: en vasarnap kaptam egy nagy adag babaruhat a baratnomtol Spanyolorszagbol, 42 body+rugdalozoig tudtam szamolni... :P :shock: ha jol valogattam oket, akkor 6 honapos korig eleg jol allunk, csak nehany rozsaszin rucikkal kell kiegesziteni a keszletet, ugyanis baratnomnek 2 kisfia van, de igy sok kozottuk az unisex ruci. egyebkent nekem is vannak kemenyedesek, szerintem novekedesi fazis lehet, en is megemeltem a magnezium adagomat. ja, es nagyon edesek a cicaitok!!!

Beku: szuper az agy, jo fogas volt! mi babakocsit nezunk a vateran es teszveszen, rengeteg van, egyelore a Chicco es a Hauck a befuto, meglatjuk melyik nyer:) babamozgassal kapcsolatban en dec. vegen (18. het korul) ereztem meg az elso igazi mozgolodasat, elotte nekem is ez a buborek szeru erzesem volt, annak is orultem, amikor tobbszor be tudtam mar ezt azonositani:)

Mieza: kivancsian varom a hireket mikor bujik elo Albert:) most mar rendszeresen jarok a kismama tornara, nagyon szeretem, jo a tarsasag is, sok mindenrol beszelgetunk torna kozben, Tundivel mindig emlegetunk:)

Pannik: ez a kutyus nagyon tunder! nekunk is vizslank van, a parom szuleinel lakik kertes hazban (persze bent alszik az eloszobaban:)), nagyon szeretjuk, mar 10 eves lesz!

magunkrol: holnap megyek a terheleses vercukor vizsgalatra + vizeletet kell vinni es verkephez is vesznek vert. jovo heten hetfon viszem az eredmenyeket L-hez, remelem bekukucskalunk a pocakomba is, mar olyan regen lattuk Norikankat - bar annal intenzivebben erzem ot naprol napra, ami fantasztikus erzes!

mindenkinek drukkolok, akik akcioban vannak:)

Kép
oroszlán

"Túró
A tejtermékek közül a túró érdekes módon szinte kizárólagosan magyar termék. A magyar túró só és cukor nélkül készül, csak kis mértékben savanyú, sajátos nedves és morzsalékos állapotban kerül forgalomba. Ehhez csak nagyjából hasonló sótlan sajtok ismertek máshol (pl. mozzarella), de ezeket összegyúrt tömbökben (golyókban) árulják, illetve édesebb, tejszínesebb készítmények is léteznek, mint sütemény-alapanyagok, de pont ilyen nincs máshol. Nálunk viszont közismert, rendszeresen fogyasztott, mindenhol folyamatosan kapható termék, amiből jellegzetes, közkedvelt ételeket készítünk úgy házilag, mint az élelmiszeripar méreteiben.

A túró nálunk automatikusan tehéntúrót jelent. Juhtúrót sokkal kisebb mértékben fogyasztunk, legtöbbször azt is tehéntúróval keverve. Tisztán juhtejből, illetve kecsketejből inkább sajtokat készítenek, ezek viszont nem magyar sajátosságok.
A Magyar Élelmiszerkönyv leírása szerint: A tehéntúró tehéntejből tejsavbaktérium-színtenyészet, esetleg alvasztóenzim hozzáadásával készített savas vagy vegyes alvasztású, jellemzően rögös állományú, kelvirágszerű friss sajt. A túrót tehát a sajtok közé kell sorolnunk, azért, mert az Élelmiszerkönyv csak a nemzetközi beosztást használhatja, máshol pedig a túró, mint önálló tejtermék nem létezik.
A túrót tekinthetjük a sajtgyártás féltermékének. A tejet oltóenzimmel vagy savval kicsapják, a kicsapódott anyagot, ami elsősorban tejfehérje, kiszűrik, ez már maga a túró, a dolog ipari méretekben persze nem ennyire egyszerű, de házilagos méretben friss tejből kiindulva akár ilyen egyszerűen is előállítható. Attól függően, hogy a tejzsírt (tejszínt) előzetesen elválasztjuk, vagy azzal együtt végezzük az oltást, zsíros, félzsíros vagy sovány túrót (sajtalapanyagot) kapunk. A kiszűrt anyagot össze lehet gyúrni és megszárítani, ezt régen szárított sajtnak hívták. A sajtgyártáshoz persze só és speciális oltóanyagok szükségesek, ezért általában véve nem igaz, hogy ez a bizonyos féltermék önmagában fogyasztható. A magyar sajátosság éppen az, hogy nem visszük tovább a sajtgyártást, hanem kifejezetten a túró kinyerése a cél."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ann74

Ildi:
Váááóóó!!! Nagyon szépséges és tényleg szépen fejlődik, azon nagyis (?) képen haláli!!! :)

Oroszlán:
Már a 25 hetesek vagytok? Azta! :)
Holnapra szorítok, minden legyen rendben! :)

Ann:
Jó kis infó, köszi! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hátha így könnyebben lecsúszik :-)))) :lol:
ann74

Sajtikám, én már legszívesebben csütörtökön tudni akarnám... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem lehetne hogy küldessz ide fénypostán egy kis pissst....aztán letesztelem... és nem lyukad ki az óóóóóóóóódalam???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi: Aztaaaaaa mekkorát nőtt!!!!!! :) Tündéri a képeken!!! :) Kis vigyori husi-musi, zabálom!!!! :)

Oroszlán: Jól telt a pihenés??? :wink:
Na Te is kaptál akkor szépen, lesz mit mosni-vasalni pakolgatni :) Nálunk is vannak fiús dolgok is a kollekcióban, de azt azért jobban rá lehet adni egy lányra, mint a lányost egy fiúra szerencsére, úgyhogy mákunk van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnapi terhelésesre szorítok, biztos jó lesz az eredményed!!! :wink:
Melyik típusú babakocsit nézegeted pontosan??
Nálad is randalírozik a kiscsaj???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

mieza: A szemed fényét tartogasd Albertra. :) Használd egészséggel. Utasítások a dobozon. Ha majd már nem kell, akkor valahogy visszajut. Tomi jó szülést kíván nektek.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Szerintem mi ma rekordot döntünk, ennyit irni!?

Ildi: ez a lányka ilyen nagy? Oh Istenem igy öregszünk. Nagyon aranyos.

Sajti: nem baj, majd megmondtják BMC-ben.

Breki: szerintem az is számít, hogy lombik, persze ettől függetlenül is rendes ő.

Oroszlán: most volt hogy irtad, hogy pár hetes, azóta ennyi idő eltelt? Hihetetlen.

Albert: nagyon várunk, kéretik kibujni!

üdv kispatak
Vendég

Uppppsssszzzz..... ezt olvasta már valaki??? :wink:

http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20110208/ ... sek_ellen/

andrea-1

Eszter,
szuper, szuper, drukk a folytatáshoz!!!!

Avarka,
drukkolok neked is, tesód előtt le a kalappal!

Mieza,
csuriban ujjaink. valami csak elkezdődött. :wink:

Sajti,
tesztelésre nincs jó tanács, ahogy érzed majd!
Apa és Tündi mellett szól, hogy a tábla ereje is veled van!!! :wink: :-)
megadrukkjaim!

Kubu,
gyógysimik Marcinak! :arrow: :arrow:

Andi,
szuper a teregetős kép. :-)
sajnos én még nem tudok elkezdeni mosni, ki tudja még költözünk-e szülésig... :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok

Sajti, nagyon drukkolok, én tuti nem bírnám ki, h ne teszteljek, inkább itthon tudjam meg. Meg aztán, ígyis-úgyis sikerült, és tök jó érzés, ha először Te tudod meg! :wink: :lol:

A kisbabák nagyon cukik! :D

Voltunk kuttyal dokinál, kapott két szurit, most jobban érzi már magát, már kaját is kért, de még nem adhattunk neki, sajnos. Főztem kamillateát, abból ivott egy keveset. Most játszik a nyulammal! :lol: Még szerencse, h csípik egymást! 8)

Rakok én is képet róla, ha nem bánjátok:

Kép Kép
Vendég

Andi: nagyon jol telt a pihenes, olyan helyen voltunk, ahol volt kis furdo resz is, szerencsere kevesen voltak, mivel hetkoznap voltunk, igy en is bemereszkedtem nehany karcsapasra a medencebe es szerencsere nem lett semmi bajom, bar rakeszultem egy kis laktobacilusos huvelykuppal, biztos, ami biztos:)

babakocsi: a Hauck-bol ugyanazt neztuk ki, amit ti: Condor All In One, vagy van egy masik a Malibu, de abban nem tetszik, hogy az uloresz fekvo helyzetben sem lesz teljesen vizszintes, a popsi resz lejjebb van, olyan kagylo alaku marad. a Hauck nagyon jo aron van, de nem tudom, hogy ez mennyire megy a minoseg rovasara, mi is 2 gyerkocre tervezzuk megvenni! a Chiccobol a Trio Scoop tetszett meg, most akcios nehany helyen, de az Enjoy sem rossz belole, persze ez 2x annyiba kerul, mint a Hauck... ezert is kezdtuk el nezegetni a vateran, hatha ki lehet fogni egy megkimelt allapotut, meglatjuk. en nem gondoltam, hogy ezt ilyen nehez lesz kivalasztani, asszem nekem tul nagy a valasztek... :roll: es felo, hogy csak akkor tudod igazan, hogy melyik valna be, amikor mar hasznalod... na mindegy, ez legyen a legnagyobb gondunk;)

Kép
oroszlán

Avarka nagyon örülök!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bocsi ha egy kissé (nagyon) felületes vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kismamik, hallottatok már A Dianatal szülészeti gélről? Most olvastam egy újságban. Megkönnyíti a hüvelyi szülést :D
http://www.youtube.com/watch?v=2ErY5YcdhMg
http://www.weborvos.hu/egeszsegmagazin/ ... ni/122746/

:oops: vagy csak én vagyok lemaradva? :oops:

Maccs
vörösmacska

Béku
Nagyon jó ágyat vettetek, és már hétvégén nálatok is lesz. Az ár is szuper. Tényleg jó lenne, ha akkor születne meg, ha még itthon van a családod, de próbálj meg nem görcsölni ezen. És még a doki is sikerült.

Andi
Olyan jó nézni azt a szárítót. énisénisémis A cicák nagyon aranyosak. kíváncsi vagyok mit szólnak Iza babához. A hasadra még nem néztek furcsán?

Eszter
Hófehérkéhez 7 törpe kell! Tehát meglesz min a hét. Drukkok mennek csütörtök re.
Ezek siker előjelei.

Macs
Nagyon jó hogy gyakrabban jössz. É még varázsolsz is. Az előző lombikomnál már varázsoltál egy + tesztet és úgy is lett.

Ann
Én is gyengének éreztem utána magam. Maradj otthon és pihenj.

Judit
A melót ne vidd túlzásba. Látom otthon kizártak az emeletről.

Kubu
A postásnak nem a bogyót kellet volna hoznia, hanem a migrént vinnie. Legközelebb gyorsan borítékold neki.

Pannik
Nagyon aranyos a kuttyod.

Zsuzsi
Hát nem irigyellek a várakozás miatt. É szegény kutty. Nem csúszott le neki valami játék?

Nagyon köszönöm a drukkokat, tényleg nagyon sokat segített.
A per 3 órán keresztül tartott. Rettenetesen leszívta az energiámat. Ráadásul a hátam ismét megfájdult. A köcsög főnököm nem jött el. Remélem sikerült megcáfolnom az ellenem felhozott vádakat. Folytatás május 10.

Kép
vnbeni

Eszter, én a végén a túrót már nutellával kevertem :D Vagy ezt ettem, gyors és tömény túró: http://www.okosanyu.hu/Konyha/Cseh_gyümölcsös_gőzgombóc
Ja, meg gofrit, amit a párom belenyomta ( a tésztájába) a fél kilo túrót.
Na, ezt jól beosztottuk… Már csak Albertnek kéne a mai napba beleegyeznie :D Pont jó lenne, mert a dokim ma reggel 7-től csüt reggel 7-ig ügyeletes!

Képzeljétek, valaki ma felhívott f2-kor. Ismeretlen számomra a szám, mire kiértem félálomba a hordócskámmal, lerakta. Úgy megijedtem, hogy anyuékkal van valami. Persze nem hívtam vissza, mert nem tudom ki és éjjel van. De a száma ez volt 06-70-666… na, erre beparáztam, hogy ez nagyon ördögi szám és rossz jel. Úgyhogy most nem tudok visszaaludni…
Albi meg reklamál, hogy ő ilyenkor aludni szokott :D De legalább kiolvastam a Suttogót… érdekes.

Ancsi, teljesen megértelek… Amikor anyunál vagyunk vidéken, akkor mindig kocsival megyünk sétálni a falu végébe, mert gyalog csak 10 perc lenne, de meg lehet őrülni a kutyazajtól… Félek is :D

Béka, nem emlékszem pontosan miért, de nem javasolják a sok csipkebogyó teát a terhesség alatt, csak max. napi 2 dl-t. Azt hiszem azért, mert enyhe vízhajtó hatása van. Majd csak szoptatáskor. Én is leálltam… Igyál gyümiteákat, meg hársfateát. A citromfű meg jó övsömörre és nem mellesleg a hormonokat is kicsit rendbe tartja :D

Kubu, te milyen jó fej anya vagy! Egy kis sebesülés és szuper ajeszt kap a gyerek :D ))

Avarka, hajrá-hajrá!!! Már hogy ne lenne a világ legtermészetesebb dolga. Beülnek a pocidba és olyan szép nagyra nőnek, mint nekem :D Hidd el, nincs ennél természetesebb :D ))))

Sajti, Szonjácska!!! Megismertem ám :D És micsoda két édes fekete gombóc!

Györéné, nagyon édes!!! Úgy hasonlít… Kis csoda! (Volt itt nem rég egy lányka a fórumon, aki örökbefogadós :D )

Oroszlán, Andi, Zsuzsó, Kisbéka ismeritek? Olyan jól lehet követni a fejlődést:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Zsuzsó, most látom, hogy milyen szép vonalzód van :D )))

Zsu, amikor olvastam, hogy már jobban van, nagyon örültem. Aztán írtad, hogy játszik a nyuladdal, lentebb görgettem és megijedtem az első képnél… aztán láttam, hogy az nem a nyúl, az a másik képen van :D

Csajok, ma este megyek dokihoz… Aztán naponta ctg-re, apa kocsikáztathat a BMC-be :oops: …. Brrrrr

Maccs, én raktam fel linkben pár napja… Én is csak most hallottam róla, de elég drága…

Kép
mieza

Ja, nem a BMC-be, hanem a Jánosba :))))))

Kép
mieza

Andrea:
Érdekes ez a hüvelygőzölős cikk, én elhittem.

Zsu:
Örülök, hogy kutyi picit jobban. Mi volt a baja?
Mién is tegnap volt dokkernél, mert egyfolytában bepisil, folyton mosok utána (mármint a gép...). Eddig az a verzió volt, hogy vesegyulladásra hajlamos, mert már 2x volt babéziás. Ezt megunva, szerintünk sima inkontinencia a ludas, ami a méhkivétel miatti ösztrogéncsökkenésből is adódhat, arra viszont drekt a kutyáknak kifejlesztettek egy gyógyszert, amit kúraszerűen kell szedni. Doki nem értett egyet, most azt mondta, hogy csípő/lábízűleti problémák miatt van bepiss, de erre is van kúraszerűen alkalmazandó gyogyó, most ezt kapja. Kíváncsi leszek... :roll: És Béres cseppet kell neki adni napi 13 cseppet kekszre, étkezés ip-jától eltérő időben.

Oroszlán:
Bátor vagy a fürdéssel, de a lényeg, hogy óvatos voltál és nagyon jót tett a lelkednek és testednek egy kis kényeztetés :arrow: ezt a csemete is érzi a pociban. :)
Tényleg! Ő is aktívkodott úszás közben?

Macs:
Köszi a gélinfót, nekem újat mondtál vele. :)

Vnbeni:
3 órán keresztül? :shock: Mi ez itt? Ámerika??? :shock:
Nem csodálom, hogy kikészültél és mégjobban fájt a hátad, a stressztől volt, az tuti.
Na most kijár neked egy kis élvezkedés, uccu írtakozz be masszázsra, megérdemled.
Május 10 még picit odébb, de továbbra is nagyon szurkolok, hogy a javadra döntsenek! :) Milyen volt a bírónő? De dinka vagyok, talán ffi volt... Hogy érezted, melletted áll? Ügyvéded mit mondott utána, mik az esélyek?

Mieza:
BMC-be mi? :lol: :lol: :lol: Hazahúz a szíved (hasad)? :lol: :lol: :lol:
Megadrukk, hogy beinduljon a fiatalúr!!!

Pancsi:
Teszteltél reggel? Gyere gyorsan a hírekkel, ha kész vagytok, ó az még sokára lesz, mire hazaértek (bakker én is miért nem kértem el a számod?! :evil: ).
Addig is hipermegagiga drukkjaim a gyönyörű HCG-dhez!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérés, aztán majd próbálok visszaolvasni.
Csajok, az ultrahangon kapott dvd-ről hogy lehet képet kiszedni?
Segítsetek, ebben kicsit béna vagyok :oops: :oops: :oops:
Köszi!

Kép
judit0713

Jóreggelt!

Pancsi: ÓÓÓÓÓRIÁSI drukkjaim mára!!!!!! :wink: :wink:

Juditkám: Pause-zal megállítod a filmecskét, ctrlC-vel vagy Print Srcreen-nel, vagy az egéren jobbklikk másolással lemásolod a képet, majd Pain-tbe beilleszted v. beillesztésre klikk, vagy ctrlV-vel... :wink: Utána mentés másként... :wink: :lol:

andrea-1

Sajtikám: Pozi hullámaim mennek!!! :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Beni: 3 óra????? :shock: :shock: :shock: Aztak..... Hát csajszikám, nem irigyellek érte, de legalább ezen a részén túlvagy és reméljük sikerül ezt a mocskot megfingatni!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Oroszlán: Hajrá terheléses!!!! :shock: :shock: :wink: :wink: :shock: :shock: :shock:
A babakocsinál mi is két gyerkőre tervezzük a Hauckot, gondolom nem árt majd azért vigyázni is rá, hogy így legyen, de ha használtan veszed a másikat, akkor is már a Te első gyerekednél legalább a 2. gyereket fogja kiszolgálni (és ki tudja előtte hol járt az a kocsi??) szóval mi apártiak vagyunk , hogy ha lehet, csak a mi gyerekeink lakják majd le a kocsit, akkor nagyobb eséllyel fogja a 2. gyerkőnket is túlélni :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!

Nekem ma reggel nagyon bénázik a Babanet :?
kb 20 perc alatt sikerült betölteni egy oldalt, de a többi weblap profin azonnal bejön...

Avarka!
HÍREK???????????????? Teljes extázisban vagyok :D

Csajok, mikor múlik el ez a punkció utáni trutty?
mivel nem fehér, így holnaptól már para leszek miatta :(

Oroszlán!
Drukk a mához! :)
Majd küldöm L felé az Uh hullámokat, hogy bekukkantsatok a hasidba :)

Ildi!
Hatalmasat nőtt Lili! Nagyon kis szép :D

Ma tök nyomin aludtam, és minden alkalommal a babákkal a fejemben ébredtem, ill. kómáztam vissza! De reggel az első gondolatom az volt, hogy

Sajti! már holnapután megtudod a jó hírt :D Tök izgulok ám értetek :D

Ann!
köszi a túró kedvcsinálót :D :D :D

Mieza!
Remélem már a szülőszobán vagy!!! :D

eszter82
Budapest

Béku
Tényleg jó fej a doki, hogy miattad nem emgy szabira!
Nagyon örülök, hogy elvállalt!
Monjuk az nagyon rossz, hogy párod nem tud majd augusztusban szabit kivenni, de ügyes csajszi vagy, megoldjátok valahogy!
Ügyvédet sajnos nem tudok… De jól teszitek, ha kerestek valakit!
Nekem alul van a méhlepény, azt hiszem, az gáz, mert se az ultrahangosnak, se a dokinak, se a védőnőnek nem tetszik, de azt mondták, még elvándorolhat…
Én is azt hallottam, hogy akinek elől tapad meg, az később érzi a babát. Nekem nagyon korán jelzett.

Franci
Nem tudod megoldani, hogy mielőtt elviszed Gergőt, akkor egyél?

Kubu
Lizának jó étvágya van :)
Köszi, jegyzetelek...
Sógornő fórumozni sem fórumozik, szóval tényleg minden ő próbál kitalálni, háááát...
Gyerekülésből kell a jó, az biztos.
Védőnéninél semmi nem volt, megint jól felhúztam magam, mert talán hárman rendelnek egy időben, de egy rendelő van, mert a másikban CTG-znek, így majdnem lekéstem a vonatomat. Mindig ötször visszakérdez, hogy tényleg nincs kérdésem? Meg beírta a leleteimet a kiskönyvbe, sok értelme van... De letudtam megint egy hónapra, csak emiatt lett megint mínusz 2,5 órám a munkahelyemen.
Migréned múlik már???
Marci brutáljó vígaszajándékot kap :)

Eszter
Hatalmas gratula a törpékhez!!! :)
Már csak egyet kell aludnod!

Ancsi
Nálunk pont fordítva volt, én mehettem egyedül Kubába, azóta is azt hallgatom otthon.
Férjnek is ki tudtuk volna fizetni, de éppen építkeztünk, ami nagy pénznyelő és úgy voltam vele, hogy inkább arra költsük, de örök tüske maradt, úgyhogy nem volt jó ötlet…
Én Szenteste éreztem először a babát, akkor buborékolt, 13+4 napos voltam aznap.
Most vagyok a 20. hétben, elvileg hivatalosan mostantól kéne éreznem a mozgást, de legalább 3 hete úgy rúgdos, mint valami őrült :)

Ann
Maradj otthon pihenni, ha még gyenge vagy és vérzel…

Avarka
Húgod tényleg egy hős, nagyon szerethet téged!
Drukkolok a 4 petécskének!

Vnbeni
3 órás per, atya ég! Nem csoda, ha kikészültél…
Mondjuk az fura, hogy csak májusban lesz folytatás…

Én nem vagyok a topon, szerintem hétvégén nem tudtam kipihenni magam.
Nagyon levert és fáradt vagyok, remélem nem bújkál bennem semmi.
Esténként iszom Eszter csodaszörpjét és nyomom a C-vitamint, de mindenki beteg körülöttem… Férj is, kollégák is…
Ráadásul hétfőn és kedden is 8-ra értünk haza, hétfőn a csatornát próbáltuk intézni, de vicc, ami ebben az országban megy, tegnap meg a vasárnap érkező kis jövevény dolgait vettük még meg…
Kéne lassan valami szép ruha is, mindjárt itt a március 5.-ei esküvő és semmibe nem fér el a hasam :)
Elkezdtem hízni is, bár fura, mert egy nap alatt 1,5 vagy 2 kilót, igaz, másnapra meghalt a mérleg, lemerült az elem, lehet már csak szórakozott velem…

Kép Kép
estrella22

Avarka, ha megvolt teló, gyere!!! Nagyon várjuk.

Reggel volt tényleg a tv-ben, hogy 2011 babyboom lesz!! Merthogy a magyar köztársaság horoszkópjában aktiválódik a hold. :-))

VnBeni sajnálom ezt a mizériát, de nagyon drukkolok, hogy sikeresen kerülj ki belőle. Hát nem sietik el..május 20..jó messzi van :(( A hátad tuti, hogy a stressztől fájt. Remélem napokon belül kigyógyulsz belőle teljesen.

Sajtikáááááááááám! Holnap pénteeeeek!!! :-)))) És magas hcg hírek!!!

Mieza, a 02.10. is könnyen megjegyezhető :))) Kívánom, hogy este induljon be Albert csöppség.
ann74

Bakker!! Nem holnap van péntek!! :oops: :roll:
ann74

Babanet nekem is egyfolytában szarakodik! :?
Ann!Megkaptam az üzit,ahogy rendesen fog az oldal múúkodni,visszaírok!

Pancsi!!!!Hol vagy??!!!

Kép
Kép
missancsi

Mieza: köszi a linket,én már Tőled korábban megkaptam ;)

A Dianatalról is olvastam már,mert a védőnőtől kaptam mindenféle újságot,tájékoztatót,stb.,és az egyikben benne volt :D
Vendég

Türelmetlenül várom a mai 2csíkos tesztet a magas HCG-vel együtt!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Végre beengedett a babanet. Mi történt itt. Cseppet megijedtem hogy a melóhely letiltotta, de nektek is rossz, ez most megnyugodtam.

Voltam ma házidoktornéninél. Kaptam valami port a köhögésre. Tegnap este azt hittem megfulladok, úgy köhögtem.

Estrella, sajna elég vegyes az ébredésem. Valamikor 5-kor kelek, és ha dokihoz kell járnom ez még rosszabb lesz. Gergő előtt nem reggelizem, mert akkor nem eszik az oviba reggelit, és délre meg nagyon éhes lesz.
Ma 7-re értem be, megkaptuk a reggeli lebaszást, bevettem a gyógyimat, aztán mikor kész lett a meló megreggeliztem. Volt már 8 óra is.
És nagyon hiányzik a reggeli túró rudim…..

Na nem sírok többet…..

Lenne egy kérdésem (már megint): Nektek hogy csinálták az IR vizsgálatot a BMC-be? Pontosan mikor, egyből vagy ha nem sikerül az x-edik lombik?
franci

Franci: jobbulást!

IR-t ha minden igaz 3 (?) sikertelen próbálkozás után nézik csak BMC-ben,ezért csináltatták meg a lányok BMC-n kívül.
Hogy ki írhat beutalót,azt nem tudom,mert nekem a nőgyógyászom elutasította a dolgot...

Majd jönnek a lányok,és mondják a biztos infót! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én egy jó ideje nem kívánom az édességet,még a túrórudit sem :?

Szegény párom meg van lőve,már nehezen követi,mikor mit vagyok hajlandó megenni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Beku, köszi.
Terhesség alatt én se kivántam az édességet. igaz bennem se maradt volna.
Nyugi én is tiszta dinka voltam. Csodálkoztam hogy nem küldenek el néha jó messzire a rokonok.

Nekem nézik az IR-t folyamatosan a Mensmentisbe, nem nekem kell, tőlem kérdezték mi szokás itt.
franci

Szaisztok!

Pancsi!
siess a magas HCG-vel ide!!!!

Franci!
Nekem Sz a BMC-ben megcsináltatta az IR-t!!!!
vikus82

Na Csajok!

Végre reggel óta ismét be tudtam lépni...
tegnap annyit írtunk, hogy kiakadt az oldal??? :lol: :lol: :lol:

Avarka???????
Pancsi????????

Csajok!
nagyon izgi vagyok áááááááááááám!
Ide azokkal a jó hírekkel!!!!! :D

eszter82
Budapest

Na CSajok,
addig b......szakodott az oldal, hogy nekiálltam takarítani... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Avarka!!!!!!!!!!! Remélem próbálgatsz azért belépni (motmár talán lehet) aztán jössz a jó hírekkel!!! :)

Eszterkém, Te kis másik türelmetlen!!! :wink: Anyukám, holnap ilyenkor már érted izgul a fórum..... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Reggel elolvastam a blogodon a tegnapi bejegyzést. Ez volt az amiről beszéltetek.... úgy megríkkatott.... :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:

Franci: Ha pco-s az illető, menstruációs zavarai vannak és esetleg egy kis túlsúly, akkor alapból megcsináltatják általában a bmc-ben.... (nekem csessze meg kimaradt!!!!), ha ezek bármelyike fennáll, illetve a pcos.hu oldalon a teszt kihozna bármit is... és ennek ellenére a bmc-ben mégis elkerülné az alapkivizsgáláskor a figyelmet, akkor érdemes rászánni a pénzt és magánban megcsináltatni!!! Ne járjon úgy az illető, mint én, hogy csak stimuzzák....de cseszheti, mert baba nem lesz.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Én is nagyon várom már a mai híreket!!! :D

Nagyon izgi megint ez az időszak :D :D :D

Franci: esetemben szerencsére csak a páromnak kell elviselnie a szeszélyeimet,de ő már évek óta edz arra,milyen lesz,ha én egyszer kívánós leszek :D :D :D

Sajnos épp az ellenkezője igaz,semmit se kívánok,a védőnő nem tudott mit kezdeni az infóval,mert nem volt még kismamája,aki semmit nem kívánt :lol: :lol: :lol: :lol:

A napokban fagyasztott gyümölcsökkel tömöm a pocakomat,ami azért jó,mert nyugtatja a gyomromat,és nem rakok hozzá cukrot sem,de ebből legalább ehetek folyamatosan :D
Vendég

Én is nehezen tudtam csak belépni.

franci: IR vizsgálatot endokrinológus írhat ki, ha a bmc-ben nem csinálják még meg.

Gyerekem éppen alszik. Délelőtt megpróbálkozott, de valami idióta elkezdett fúrni. Úgy megijedt szegény, hogy alig tudtam megnyugtatni. Pláne, hogy kb. 3 percre lementem a pincébe egy dobozzal és vittem magammal a bébiőrzőt. Hát most persze hogy nem jelzett, pedig szokott. Szóval nem elég hogy megijedt, még az anyja sem ment be rögtön. Szegénykém biztos nem tudta hogy hol vagyok...elvitt-e a zaj. :) Ma megyek leadom a bölcsibe az adataival a papírt, már törzslapot is vettem. Rohamosan közeledik ez a szeptember.

kubu: Neked mikor kell Lizának intézni a bölcsit? Vagy így hogy a bátyus oda jár, így felveszik automatikusan? Barbus oda fog járni a sulitok bejáratánál lévő bölcsibe.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát szarakodott ám az oldal!Beléptem,írtam aztán mind elveszett! :evil: Mérgemben nekiálltam én meg mosni!!! :?

Jöjjenek már a jóhírek!!!Úgy izgulok!!!

Estrella!Én próbálom azért Drágám fejéhez nem odavágni ezeket a nyaralásait(néha azért egy kicsit sajnáltatom neki magamat,kis lelkiismeretf. azért legyen neki :lol: )..NAGYON büszke is vagyok rá,mert ezek nem az ölébe pottyantak,hanem megdolgozott értük!!..na de az eddigi utak sem voltak piskóták de most...Maiami-Haiti-Jamaica????.....mondtam neki,ha nem hoz legalább a "kölöknek"vmit,akkor neki annyi! :lol: (

Kép
Kép
missancsi

ÓÓÓ, Vicky!
Szegény Barbus...jól megijedhetett :(
Máris itt a bölcsi :shock: :shock: :shock: baromi gyorsan telik az idő...szinte még csak most született!!!

Vajon Mieza azért nem ír, mert nem tud belépni, vagy mert éppen Alberttel gyönyörködnek egymásban??? :D
Miatta is tök izgi vagyok :)

Andikám!
Csak óvatosan azzal a takarítással!!!
Pihizzél is :D
Mindig mikor látom a vonalzódat, elgondolkozom, hogy menyire mindjárt itt lesz Izabella :D
Ez is totál izgi :D

Kubu!
Hogy van Hurrikánod a tegnapi bölcsis "baleset" után?
Megvigasztalta a játék?

eszter82
Budapest

Sziasztok Lányok!

4 petécskénből 3 ügyeskedik a negyedikkel még "dolgozik" Katalin!
Az volt a kérdése, hogy pénteken hármat vagy kettőt kérünk vissza!

Párom hallani sem akar a háromról.
Lefagyasztásról még nem tudott nyilatkozni!

Nagyon szurkolok a kisnégyeskének, szükségünk lenne rá!

Puszi Mindenkinek!

Kép
avarka

Avarka... véééééééégre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Na szerintem 100%-os lesz a siker, és a 4. bébike is beindul!!! :wink: :wink:
Akkor ha jól értem párod beparázott a családi 3-as érintettségtől és 2 lesz???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó.... nagyon örülök!!! Úgy izgultam értetek. Rajó is azt üzente, hogy szorít Nektek!!!! :wink:

andrea-1

Hú Avarka!! Hajrá 4. szerelmes randi!!!!
Anno nekünk amikor azt mondták hogy még van egy amivel próbálkoznak, na az is rendben volt. Sztem ha már ezt mondják, mindenképpen jót jelent.

És Katalin mit tanácsolt, hogy hány költözzön be a pociba pénteken?
ann74

Eszter, csak ligh-osan csinálom.... közben meg megy a mosógép az újabb adagokkal, leszáradtakat elpakoltam.. porszívózás megvolt.... most pihi, aztán nekiállok a polcokat áttörölgetni... :wink: Meg majd főzök egy paprikáskolompériát.....ez a napi penzum.... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Jajjjj de jóóóó!
Akkor pénteken költöznek be 2-en, és 2-en mennek sítáborba??? :D
jól hangzik :)
tuti behozza 4-eske is a többieket :)

gratulálok :D

eszter82
Budapest

Avarka: akkor nagyon drukkolunk a 4.-nek is,és akkor 2 beültire is elegendő lesz,így jöhet a kistesó is!!! :D :D
Vendég

Avarka ez szuper!!!..és még kistesó is marad!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Köszönöm az infókat!

Eszter, a tegnapi termést még olvasni is sok volt. :lol:

Béku, nekem is a hideg gyümik voltak a kedvenceim. És szerencsére Gergő is nagy gyümölcs evő lett.

Vicky, szegény Barbus. Remélem hamar megnyugodott.
Már be kell íratni a bölcsibe? Mikor kezditek?

Ancsi, a párod neked és a babának hozz biztos valami szép ajándékot.

Avarka, hajrá négyeske.

Andi, megint tele a szárító?
franci

kukk,
végeztem rendpakolással, migrén elkergetésével, erre mikor leülnék bébiőr jelez hogy kisasszony felébredt, ÁÁÁÁÁÁ

csajok 1 nap alatt 5 oldal ??? hogy fogom visszaolvasni ?

Marci jól, játék segített, majd töltök fel képet hogy mennyire :-) azóta ezzel közlekedik, fogja miközben etetem, pelenkázom, orrot törlök stb. stb. kiváncsi leszek a ma esti fürdésre :-)

Avarka :-)))))))

Vicky,
jaj szegény Barbus, simik a kis tündérnek.
milyen törzslapot vettél ?
nekünk bölcsi: Marcit 2009 május 23-án (az volt a legkorábbi időpont ebben a bölcsiben amikor beírathattam, mert náluk van egy olyan kitétel hogy bébike 5 hót töltöttnek kell lennie) szóval akkor beírattam hogy 2010 szept 1-én kezdjünk, ekkor a 136. volt a várólistán. felvették, én Lizával terhes, úgyhogy halasztást kértünk :-) kaptunk, így idén szeptemberben mehet majd ebbe a bölcsibe,
huginál dettó meg kellett várni az 5. hót, ergo most jan 5-én tudtuk beíratni, előnyt élvez hogy a tesója idejár, meglátjuk.
ha nem akkor marad a privát bölcsi, kettőjüknek 120-ért, amit nagyon nagyon nagyon nem szeretnénk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, ez ilyen, mire mindennek elküszülünk felkel a gyerkőc.
Marci képet várjuk. Édes hogy mindenhova viszi magával.
Oviba nem vinnétek Marcit? Vagy ott még rosszabb a helyzet? Nálunk a majdnem 3 éveseket fel se veszik a bölcsibe.
franci

Franci,
a helyzet az hogy dec 23-án tölti a hármat, szóval akkor januártól vihetném oviba, de ha hugicájával szeptembertől együtt lesznek bölcsiben akkor úgy vagyok vele hogy legyenek már együtt 1 évet, úgy gondolom az mindenkinek jó, illetve ha azt nézzük hogy szeptemberbe mennék az állami bölcsibe (ha minden okés) és januárban Marci oviba akkor szerintem az Marcinak sok lenne, fél évente új hely, nem akarnám megzavarni...

bezzeg Marci igencsak megzavart engem, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jöjjön csak haza ! idáig a zsebébe gyűjtötte a homokot udvari ektiviti esetén, és most hova ??? na hova ??????????????????? hát a kesztyűjébe, tegnap ahogy kimostam este két overált, gyanús volt hogy csupa homok a fürdőkád ahogy öblít a gép, kiraktam száradni (még jó hogy nem a szárítóba mert tutkóra agyvérzést kaptam volna) és amikor hajtogatom össze, valahogy úgy fogtam meg a kesztyűt hogy 1 m3 homok ömlött ki belőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem vagyok még rutinos anyuka :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Franci: hát én ha tehetném,egész nap gyümölcsöket ennék,csak ehhez jó lenne,ha elérkezne végre a tavasz-nyár :D

Így mirelitként azért nem az igazi ;)
Az a probléma,hogy a citrusféléket most nagyon nem kívánom,anélkül is állandóan savanyú íz van a számban :?

Tegnap estére viszont végre valamit kívántam,mondjuk nem egészséges,de legalább hajlandó vagyok enni: tepertő...,hagymával! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na a hagymától azóta is rosszul vagyok,pedig este még nagyon jólesett :D
Most folyt.köv. hagyma nélkül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: tündéri lehet Marcus az új szerzeménnyel!
Barátkozz a gondolattal,hogy vízi vonat lesz belőle estére :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kubu!
Tök leleménye Marcus :D
Kesztyűbe gyűjt homokot.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Kubu, fél évre én se vinném be. Nálunk (10. ker) a 2,5 éves gyereket is felveszik az oviba.
Homok: inkább hagyjuk. Én okos a saját nadrágomból elfelejtem kiszórni a homokot odalent. (kicsi vagyok, fel kell hajtani a szárát)

Béku, jöhetne már a tavasz. Fini eperrel.
franci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: