Eszter: ugy orulok, hogy itt tartotok es sok pozitiv energiat kuldok nektek:)
Sajt: neked is szurkolok, szep nap lesz a pentek, en aszondom:) jo a kep a kutyusokrol:)
Avarka: a 4 petecske nagyon jo, sikeres randit kivanok nekik a katonakkal, utana pedig egeszseges osztodast:) szoritok ertetek is!!!
Andi: en vasarnap kaptam egy nagy adag babaruhat a baratnomtol Spanyolorszagbol, 42 body+rugdalozoig tudtam szamolni...
Beku: szuper az agy, jo fogas volt! mi babakocsit nezunk a vateran es teszveszen, rengeteg van, egyelore a Chicco es a Hauck a befuto, meglatjuk melyik nyer:) babamozgassal kapcsolatban en dec. vegen (18. het korul) ereztem meg az elso igazi mozgolodasat, elotte nekem is ez a buborek szeru erzesem volt, annak is orultem, amikor tobbszor be tudtam mar ezt azonositani:)
Mieza: kivancsian varom a hireket mikor bujik elo Albert:) most mar rendszeresen jarok a kismama tornara, nagyon szeretem, jo a tarsasag is, sok mindenrol beszelgetunk torna kozben, Tundivel mindig emlegetunk:)
Pannik: ez a kutyus nagyon tunder! nekunk is vizslank van, a parom szuleinel lakik kertes hazban (persze bent alszik az eloszobaban:)), nagyon szeretjuk, mar 10 eves lesz!
magunkrol: holnap megyek a terheleses vercukor vizsgalatra + vizeletet kell vinni es verkephez is vesznek vert. jovo heten hetfon viszem az eredmenyeket L-hez, remelem bekukucskalunk a pocakomba is, mar olyan regen lattuk Norikankat - bar annal intenzivebben erzem ot naprol napra, ami fantasztikus erzes!
mindenkinek drukkolok, akik akcioban vannak:)