Sziasztok!
Megjártuk tegnap a neurológiát, szerencsére nem találtak semmi komolyat, kissé feszesebbek az izmai, de azt mondta a doki, hogy ez még belefér a normálisba. Megyünk egy párszor gyógytornára, ami remélhetőleg segíti majd a lazulásban. Egyébként nagyon erős, ülésbehúzáskor folyton felrúgja magát állásba, és lesekedik.
Viszont nagyon aggódunk a hallása miatt, mert nem egyértelműen reagál a zajokra. Ma már voltunk ismerős fődokinál, aki szerint 6 hónapos koráig nem lehet objektív véleményt adni. Belenézet a fülébe, a dobhártyája ép. Azért beutaltattam a dokinkkal a Jánosba. Tiszta para vagyok, a férjem is, már egy hete alig alszunk emiatt

És sajna a tejcsim is mintha kevesebb lenne.
Lovászkata: nálunk sincs meg mindig a 6szori evés, de mivel most is 26 dkg-ot hízott 1 hét alatt emiatt már nem idegeskedem. Ráadásul összességében a múlt héten nem voltak nagy zabálásai. És a kakival is hasonlóan vagyunk, az én fiam eddig 2szer 3 hetes kora előtt carta össze magát, azóta csak ímmel ámmal van a pelusban.
Béeen: jó, hogy jöttél és igazán szép a kishölgy!
Bei: gratula a méretekhez, Barni is 4900 g ma
Annus: na ha vége ennek az influenzás időszaknak én szívesen megyek bárhova, már lassan begolyózom. Persze én is szívesen látok bárkit, nálunk van kis játszótér is az udvaron, meg nyáron lehet pancsolni. Bár ez majd talán jövőre lesz érdekes.
Zsanimanó: cicizés dettó, Barni ugyanezt csinálja. Amivel még néhány kortyra rá tudom venni, hogy ilyenkor mindig váltok pózt is, bölcsőtartásba indulunk, aztán hónalj tartás, és ha nappal szopizik akkor még a kanapén el is szoktam nyúlni. Na persze ettől elég dühös, de ez van. Egyébként mi is HUmanat használtunk, de nagyon nem kakilt tőle, ezt mondtam a múlt heti tanácsadáson és váltottunk Bepa sensitivre. Ettől úgy tűnik 2 naponta tud, a másik mellett előfordult a 6-7 nap is.
Orsi: nagyon szorítok értetek, de bizti minden rendben lesz!!!
Brumika: na én is ilyen aggódós mami vagyok, mint a fentebb írtak is mutatják. Ráadásul a bizonytalanságaimban szét bőgöm néha az agyam is. Mostanra már kezdek kicsit lenyugodni, de azért még parázok így is eleget

Sétához kb én is agy öltöztetem ebben a melegben, mindig meg is izzad, de ő szereti ha totál be van bugyolálva. body, rugi - amiben benn van aztán van egy vastagabb tréning rucija, aminek a gatyóját a melegben nem adom rá, plusz anorák és két sapi (egy újszülött, a ez a melegben nincs, és egy közép meleg) babakocsi szélfogó aztán usgyi.
Menion: ezen a tejadós sztorin eléggé elcsodálkoztam, szerintem bizti inkább az ismerősének adná, de ezt félt megmondani - az emberek már csak ilyenek, kellemetlen szitukban, sosem vállalják az egyenességet, hanem inkább kifogást keresnek. Egyébként meg ha kitartanak a készleteid 4 hós koráig akkor ne aggódj, adsz mellé tápit és kész. Nekem van egy bontatlan HUmanam is nagyon szívesen átadom ingyen és bérmentve. Tudom, hogy fontos neked az anyatej, mert Annácska korababa, de már nem lesz semmi baja.
Cedis: hogy van a kismennyasszony szemije?Gyógyult már?
Katinka: irigy vagyok az átalvás miatt

nálunk még 2szer van kelés. Ritkábban 1szer, de volt hogy 3szor. Mondjuk este 8kor már csicsi van és leghamarabb 2 körül kel. Éjjel nem adok tápit, csak cici van, a dokinéni szerint így jó, ne szoktassam az éjjeli zabira.
Na ennyi, így is hosszú lettem, megyek vasalni, amíg a kiskapitányom alszik.