Lejelentkezem még, aztán irány aludni. Ber eddig rendben, nekem kevésbé fáj a fejem. Ittam egy citromos sört, lehet, hogy az hatott.
Panndi, szívből gratulálok a kislegényhez. Én a 16 hetes uh-on szembesültem ilyennel. Teljes harckészültségben láttam.

Egyértelmű volt a dolog. Lányok édesek. Te meg olyan csini kismama vagy, hogy csak ámulok. Nekem alapból nagyobb a hasam szerintem.
Kaqk,

. Szerintem is megéri az a néhány hónap. Én egyébként nagyon ősz vagyok, ráadásul gyorsan nő a hajam, szinte 3 hetente kell festenem. Legutóbb apa kente be. Én most a vöröseket próbálgatom. Most találtam meg, pedig lassan át kell térnem valamilyen natur árnyalatra, mert a nap nagyon rókássá teszi a fejemet. Egyébként sötétbarna vagyok alapból. Jól sikerült a leves? Emma hogy van? Te?
Viranka, értem, akkor csak napi rutinnak számít.

Na, én azt sem nagyon képzeltem volna, hogy egyszer hajvasalót használok..., aztán meg igen. De a vezetéssel is így voltam. Jól motiválod a gyerekeket.
Emese, drukkolok én is nagyon. +++++ Zsozsinak. Gergőke hogy viseli a bégetést?
Mónikám, neked elmúlt a fejfájásod?
Fleur, sok sikert az órádhoz!!!
Vindo, látod, látod. Mi megmondtuk.

Rokonság is hasonlóan jól fogadja a sikereket?
Heni, jobbulást Péterkédnek! Én egy idő után immunis lettem a százteára. De velem mindig így van. Tipikus lassú anyagcserés vagyok, ezek sem bírnak tartósan kizökkenteni. Annyi dolgot kipróbáltam már, hogy kellően szkeptikus vagyok ezekkel a bogyókkal szemben. Nagyon jól csinálod, szerintem nincs rá szükséged. Mindig van átmeneti megtorpanás, de aztán jön az eredmény. Nagyon, de nagyon ügyes vagy!!!!
Áron barátkozik már a jelmezzel?
Irina, neked sem elég egy fenék. De lehet, hogy lóból van sok. Csodálom az energiáidat. Jó a kép, én is imádtam ilyennek. Aztán kiábrándultam.
Na, megyek is. Jó éjt!