A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Én egyszer festettem be a hajamat, vörösre :roll: Zolival egyszer összevesztünk, elrohantam egy barátnőmhöz, és másnap vörös hajjal mentem haza, háááát, volt meglepi :lol:

Én most ettem desszertként ananászt, jól esett :)

Lányok még alszanak, én sziesztázok.

Irina, Ádi édes :) Annyira szeretem, hogy nekik még milyen egyszerű a világuk, és ilyeneken csodálkoznak :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

A nagyobbik bátyám egyszer kakastaréjjal állított be, meglepi ott is volt, anya dobott egy hátast rendesen :lol: :lol: Másnap kopaszra kellett vágatnia, és azóta sincs haja (nőne neki, de kopasz).

Panndi, jó volt amúgy a vörös?
Meddig voltál így?
Ananász:)

Én most fahéjas gabonapelyhet vagy mit ettem.

Én sem nézek pixaros rajzfilmeket. Úgy általában nem nagyon kedvelem a rajzfilmeket, csak azt, amit R. néz. Talán a Simpson meg a South P. kivétel voltak.

Kép
vindolanda

Mármint azokat ismerem. Azt nem mondanám, hogy a Hupikék törpikéket kedvelném. Vagy Eperke-fan lennék.

Kép
vindolanda

Háááát, szőkén jobb nekem :) Mégiscsak ez az eredeti :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Csomó szőke kisgyerekhez szőke anya passzol :wink:

Az egyik szomszéd elutazott. Megyek, meg kell etetnem a macskáit :arrow:

Kép
vindolanda

Festés: nekem fekete az eredeti, de az annyira komor, nem szeretem ..szőke..az meg nagyon gáz mikor nő le...szóval valahol a kettő között. Emmával az első 12 hétben nem festettem, csak utána. Sajna nekem van pár ősz hajszálam :cry: :cry: :cry: és a sötét hajban azért jól feltűnik..de ez van, 2 hónap nem a világ.

szőke gyerekhez szőke anya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Várom haza Emmát, és főzünk almalevest, azt kívánta meg! :-) és segíteni is akar! ez a lényeg!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo! Nagyon ügyes Rugó, szépen halad a szavakkal! :9
Egyik nap Zsozsi elkezdte f.sni a szót. Állt a konyhában, a fejét jobbra-balra döntögette, szélesen gesztikulált a kezeivel, apjával már mindketten néztük, abbahagytuk amit csináltunk, és vártuk a többszörösen összetett mondat végét. Annyira magyarázott, hogy a mondatok végét elharapta, mert elfogyott a levegője. Nem akarta abbahagyni.
Én meg halkan, enervált hangon bambuló fejjel megszólaltam: És nálunk a topikban Rugó annyit mond, hogy: UBI.
Na erre Apával harsányan elkezdtünk röhögni. :lol: :lol: :lol:

Persze tudom, hogy nem értitek félre. NEm azon nevettünk, hogy Rugó most rakja össze a szavakat mondatokká (én egyébként drukkolok neki, és Vindo írásaiból látom, hogy szépen halad), hanem hogy Zsozsinak be nem áll a szája. Értitek. :wink:

Kicsit stresszelek, ma derül ki, hogy febr. 23-án orrmandulaműtét. Hihetetlen milyen macerás az előkészület, addig ovi meg nuku, hogy ne szedjen össze semmit.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: huh..++++++++++++++++++++++++++ hogy ne legyen beteg addig és minden simán menjen!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Bocsi, de rövid leszek. Annyira fáj a fejem, hogy megkértem a Kedvest, menjen el Bercóért.
Lassan jöhetnének is. Reggel úgy hagytam Bercót az oviban, hogy azt mondta, fáj a homloka. Remélem nem lesz semmi komoly belőle. :roll:

Nem megy ez nekem, megyek lefekszem.
dmaggie

Maggie, aludj egy jót :!:

Emese, értem én :wink: Amúgy az is lehet, hogy R. felnőttként sem fog sokat beszélni. Nem azért, mert nem tud majd (vagyis remélem), hanem mert nem lesz egy sokat beszélő típus.

Na, azért 23. elég messze van.

Kaqk, feketén nehéz lenne elképzelni. De lehet, hogy jól állna amúgy, nem?

R. már nagyon álmos. Az orra folyik egy kicsit, viszont láza nincsen. Lehet, hétkor már alszik is. Nyolc órát sem aludt az éjjel. Viszont sütöttem neki szalmakrumplit, sokat evett belőle.

Kép
vindolanda

G. viszont lázasodik.

Kép
vindolanda

Rugónak vittem be egy műanyag-fürdőkádban vizet a kályha elé. Ott nem fázik :roll:

Nekem korog a hasam, pizzát készítek magamnak és Gábornak :arrow:

Kép
vindolanda

Meg gondolkodok is :arrow:

Kép
vindolanda

No most akkor már okosabb lettem :) :) TDK :) :) nekem arról a kazettamárka jutott eszembe :)

hajfestés :) :) kedves hugom közölte múltkor(term.hajam vasalása közben) talált ősz hajszálat alul :evil: :evil: :evil: :evil: én szívem szerint vörös lennék,imádom mikor olyan a hajam,bár most szőke,de barnás leszek anyagi okokból kifolyólag :cry: :roll:

Bálintom nem aludt ma :( pedig mikor mentünk hugiékhoz,mondta fáradt,de ott sem aludt el,teljesen fel voltak pörögve nővérével,Álmi meg csak leste őket :) :) aztán a hazaúton elaludt... persze 5 percre a lakástól :) :) legalább este hamar kidől :)

Mesi,már csak 20 nap :) :) tényleg ahllására nem ment rá eza sok gyulladás?

KépKép
viranka

Maggie, drága, pihengess, jobbulást a fejednek!!!

Vindo, nincs, csak 2008. szept-ig van fent a neten (a többi a látszat, mert nincs fenn anyag hozzá) a Replika (http://www.replika.hu/). Nagyon bírom, néha megveszem, ritkán kapható spéci könyvesboltokban.
Szerintem nálam már sokszor beteges méretet ölt a könyvvadászat és -vásárlás. :? Ráfogom, hogy hobbi.
Szegény G....

Mesi, :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zsozsikámnak puszi, ha otthon van, tuti jól lesz a műtétre.

Kaqk-ot én már láttam sötét hajjal, egyszer régen tett fel ilyen képet, asszem. És akkor én a sötétre szavaztam (nem mintha így nem lenne gyönyörű), mások a világosra, Kaqk is az utóbbira. :wink:

Viranka, igen, a TDK szerintem is jobb vhs-márkaként. És milyen jó márka. 8)

Panndi, bevallom, én is nehezen értem, hogyan lehet, h vki még nem látott Pixar-filmet :lol:
irina

Ja, egy fontos lemaradt: Vindo, szívesen elküldöm Neked ezt a folyóiratszámot, nekem megvan, csak írj címet!
irina

Ja, tényleg láttuk már Kaqkot sötétebb hajjal :idea:

Tudom amúgy, hogy mi fán terem a Replika, de egy ideje már nem nagyon nézegetem, még egyetemista koromban olvastam belőle emlékeim szerint.

R. közben elaludt. G. is jobban van. Kimegyek fáért, aztán megfürdök, és hajat mosok, meg megszárítom, és senki nem fog közben kiabálva lógni rajtam :arrow:

Én nem tudok rajzfilmkarakterekkel azonosulni :roll:

Kazettamárka... Mi mindig BASF-et meg Schneider-t vettünk a helyi áruházban annak idején :lol:

Kép
vindolanda

Á, úgy látom, ezek a Replika-részek is jobbára tartalmi kivonatok. :(
irina

Ja, és ha lufi vagy pingponglabda érkezett, akkor futótűzként terjedt a hír már délelőtt, és az iskola meg a napközi között megálltunk, és beszereztük a ritkán megvásárolható eszközöket :roll:

Irina, majd megírom.

Most viszont banánízű forró tejet iszok a fapakolás előtt. G, vette, azt hitte, kakaópor.
Rugónak, aki még életében nem evett meg egy falat banánt sem.

Kép
vindolanda

Hát nálam ez a rajzfilmmánia régi keletű, a pixarokat meg a humoruk és a zseniális technikájuk miatt imádom. De most már tényleg befejezem a témát. 8)
irina

Hát, majd megrendelem, aztán kész :wink:

Kép
vindolanda

Szerintem a Szörny Rt. volt az utóbbi tíz évben az egyetlen efféle rajzfilm, amit láttam.
Azóta csak a Simpson egész-estéset.

Kép
vindolanda

Basf, az tök jó márka volt! Asszem, már nincs, beolvadt vmibe. Egyetemistaként rengeteg vhs-t vettem, mert felvettem az összes Star Trek-részt a Sat1-ról, ritkábban az ORF1-ről. :lol:
Még most is megvannak. Valami hatszáz videókazettám van anyuéknál, sehová se tudnám eltenni itt.
irina

Ezek ám még audio-kazetták voltak :wink:

A vhs-re már nem emlékszem, miket is vettünk :roll:

Én a Val Kilmeres filmeket gyűjtöttem ezekre még gimis koromban :oops: :oops: :oops: (Willow, Doors, Top Secret)

Kép
vindolanda

Vindo, Val Kilmer :lol:
Én a Christophe Lambert-filmeket gyűjtöttem :wink: Na az a fiú is hogy elgagyisodott, indult a francia művészfilmekkel (korai Besson, meg az I love you), jött a Hegylakó 1, ami tök jó volt, aztán egy-két amerikai nagyfilm, és a teljes lejtő :cry:
irina

Ja, Hegylakó 2 is félelmetesen sz...r volt 8)
MOndjuk, Kilmer is csinált régen vállalható dolgokat, még a Salton Sea is teljesen rendben volt vagy nyolc éve, és még nem volt akkora, mint egy hordó, és nem nézett ki úgy, mint egy alkoholista pingvin :roll: De mostanra :shock:
Gyűjtöttem róla cikkeket meg képeket is :lol:

Kép
vindolanda

Na, mentem fáért, aztán fürdök :arrow:

Este nem tudom, mit csináljak. Dolgozzak :( , filmet nézzek 8) vagy aludjak :mrgreen:

Kép
vindolanda

Vindo pingvin Kilmer :-)
Nem vesztünk volna össze rajta. ;-)
Én Lambert-be konkrétan szerelmes voltam. :lol:
Volt egy nagyon jól szinkronizált filmje Christopher Lloyd-dal, Bizánci tűz volt a magyar címe (az eredeti a béna Why me?). Valami isteni vígjáték volt, Lambert magyar hangja Mácsai Pál. Kívülről tudtuk a húgommal (még most is szerintem). És soha nem adták ki DVD-n, angolul se tudtam megszerezni sehol. Egy régi vhs-en várja az enyészet... kár, hogy ezeket nemigen lehet megőrizni.
irina

Jó fürdést! Szerintem nézz filmet, én tuti azt tenném. :D
irina

Irina,szerintem Bizánci tűz nekünk megvan dvd-n :wink: :wink: ha előkerül R. megkérdezem de mintha láttam volna a filmek közt :) :)

nekünk is rengeteg vhs-ünk van,majd egyszer ha lesz ideje Rnak( :lol: :lol: :roll: ) azt tervezi felveszi dvd-re őket :)
:arrow: villámgyorsan összepakoltak 1-1 szem tic-tac-ért :lol: :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :o :o :?: :?: :?: ezt M. csinálta :lol: :lol:

KépKép
viranka

Akkor a meggyőzés erejével élek (ez volt a kedvenc képem ;-)):
Kép
irina

Hú, Verus, az isteni lenne, ha meglenne Nektek! Én azt se tudtam, h megjelent, pedig kerestem...
irina

Csilla,szerintem vhs-ről írta át dvd-re :wink:

KépKép
viranka

Lejelentkezem még, aztán irány aludni. Ber eddig rendben, nekem kevésbé fáj a fejem. Ittam egy citromos sört, lehet, hogy az hatott. :wink: :lol:

Panndi, szívből gratulálok a kislegényhez. Én a 16 hetes uh-on szembesültem ilyennel. Teljes harckészültségben láttam. :wink: Egyértelmű volt a dolog. Lányok édesek. Te meg olyan csini kismama vagy, hogy csak ámulok. Nekem alapból nagyobb a hasam szerintem. :oops:

Kaqk, :lol: . Szerintem is megéri az a néhány hónap. Én egyébként nagyon ősz vagyok, ráadásul gyorsan nő a hajam, szinte 3 hetente kell festenem. Legutóbb apa kente be. Én most a vöröseket próbálgatom. Most találtam meg, pedig lassan át kell térnem valamilyen natur árnyalatra, mert a nap nagyon rókássá teszi a fejemet. Egyébként sötétbarna vagyok alapból. Jól sikerült a leves? Emma hogy van? Te?

Viranka, értem, akkor csak napi rutinnak számít. :wink: Na, én azt sem nagyon képzeltem volna, hogy egyszer hajvasalót használok..., aztán meg igen. De a vezetéssel is így voltam. Jól motiválod a gyerekeket. :lol:

Emese, drukkolok én is nagyon. +++++ Zsozsinak. Gergőke hogy viseli a bégetést?

Mónikám, neked elmúlt a fejfájásod?

Fleur, sok sikert az órádhoz!!! :lol: :lol:

Vindo, látod, látod. Mi megmondtuk. :lol: Rokonság is hasonlóan jól fogadja a sikereket?

Heni, jobbulást Péterkédnek! Én egy idő után immunis lettem a százteára. De velem mindig így van. Tipikus lassú anyagcserés vagyok, ezek sem bírnak tartósan kizökkenteni. Annyi dolgot kipróbáltam már, hogy kellően szkeptikus vagyok ezekkel a bogyókkal szemben. Nagyon jól csinálod, szerintem nincs rá szükséged. Mindig van átmeneti megtorpanás, de aztán jön az eredmény. Nagyon, de nagyon ügyes vagy!!!!
Áron barátkozik már a jelmezzel?

Irina, neked sem elég egy fenék. De lehet, hogy lóból van sok. Csodálom az energiáidat. Jó a kép, én is imádtam ilyennek. Aztán kiábrándultam.

Na, megyek is. Jó éjt!
dmaggie

:oops: Nem száztea, hanem szűztea. :lol: :oops:
dmaggie

Irina, ezt meg a kedvedért (ez egy link, csak jól lekicsinyítettem, hogy ne legyen olyan hosszú):

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://men-hairstyle.net/frizure/medium/val_kilmer.jpg&imgrefurl=http://altamira.freeblog.hu/categories/It_is_life/page/2/&usg=__bcok-Juf_t73u0x9dy9afMDPWN4=&h=400&w=291&sz=20&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=V5gvmq5P_OIrrM:&tbnh=153&tbnw=113&ei=VhdLTe35K4PssgbO3rieDw&prev=/images%3Fq%3Dval%2Bkilmer%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26biw%3D1024%26bih%3D581%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=705&vpy=53&dur=1914&hovh=263&hovw=191&tx=99&ty=169&oei=VhdLTe35K4PssgbO3rieDw&esq=1&page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:4,s:0

G. is csinált régen ilyen vhs-ről másolást, de elromlott a videónk vagy pár éve :roll:

Maggie, nem nagyon lelkesednek, azt hiszem. Egyrészt R. nem produkálja nekik magát annyira, másrészt meg kevesellik, és kész :roll:

Biztos a citromos sör volt!!!

R. viszont felment 38,5-re, adtam neki egy kúpot, most alszik megint.

Vissza dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

ÁÁ csajok szét röhögtem az agyam ezen...többre nem lesz időm, de aki esetleg nem látta az is röhögjön velem:
http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0&NR=1

KépKép
KépKép
fleur

Fleur :lol:

Na, megyek én is aludni, kóma vagyok.
Hősiesen szakdolgozatokat javítottam :o

Kép
vindolanda

Jó reggelt, csajok!

Fleur, nagyon édes a kis Vader ;-)

Vindo: ok, megadom magam, nem volt rossz régen Kilmer sem... egye fene, elvihetett volna vacsorázni :wink:
Rugó drágának jobbulást! Nincs más tünete, csak a láz?

Viranka, hú, ha a mácsais verziót írta ki R dvd-re, akkor az szuper lenne. Nem is tudnám, hogy háláljam meg, ha átmásolhatnám (állítólag a dvd-n kiadott változat újraszinkronizált, de engem csak a régi szinkronnal izgat a dolog, mert az fenomenális volt).

Maggie, jobb a fejed?
Ügyes Apa, h tud hajat festeni :-)
Annyi lovam közel sincs nekem, amit megüljek, mint Neked! :-)

Heni, Petike hogy van?

Anyu fontolgatja mindig, h abbahagyja a hajfestést, mert gyorsan nő le neki is, de szerintem nagyon öregítené őt is, ha nem festetné többet. Én 20 éves koromtól fes(te)tem, de a színe miatt (teljesen seszínű, ezt addig nem hittem el, amíg az első festést nem láttam magamon, ég és föld volt a különbség). Nem őszülök, ez egy jó vonás, amit apai ágon örököltem.

Panndi, no, egy kép a vörös korszakodból? ;-)
irina

Ezt ismeritek? Lehet online nézni filmeket (magyarul is):
http://www.ingyenmozifilmek.net/
irina

Sziasztok!

Vindo Rugó és G?

Huu nem ismertem ezt az oldalt Irina! huu de jó köszi!

Hajfestés:egy dbig festettem aztán abba hagytam..most agyalok a meliron,csak hamar nől így nagyon meglátszana a lenövés,akkor lehet festés marad :roll: ahh mindig ezen a szinten maradtam mostanában.. Tegnap este nekem is felment a hőm :S du. éreztem,hogy szédölgök vagy olyan furán van a fejem,mikor már ágyban befeküdve is vacogtam gyanús volt,de 37,9re ment fel.. -remélem ma nem fog.. kb. 7éve nem volt lázam..
varga tünde

Irina,felteszem :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Tündi, jobbulást!!!

Remélem, nem az influenza ért utol Titeket!

Panndi, meglesem. :D
irina

Nem hiszem,mert reggel nem volt semmi,akkor egyfolytában lenne láz sz.tem.. Fájt a torkom pár napja,biztos megfáztam,v. valami toroknyavalya..
varga tünde

Megmértem a fiúkat 103-104között Domi és 130cm Beni,súly az marad 14,5-15Domi 24,5-25 Beni ingadozik betegségtől függően...
varga tünde

Sziasztok,

apa elvitte Péterkét doktornénihez, este piros és duzzadt lett a másik szeme :roll: az egyiken elmúlt, átment a másikra :roll:
Hvgéhez nem akarok bizonytalanságban lenni. 2napig nem volta doktornő, most meg telt ház van :evil: kiülik magukat :? szegénykéim.
De még mindig jobb igy, mintha Áront is kellett volna cipelni, épp ma nem dolgozik apa.

Maggie egyenlőre hat, főleg azért is kezdtem, mert ittam a 7 és 17 port és az meg megfogott.

Fleur nagyon jó videó.

én fel sem merek tenni a tini korom ideális férfijáról képpet :oops:

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok.

Aludtunk negyed tízig. Rugó tegnap este fél héttől :shock:
Most semmi baja.
Lehet, nagyon fáradt volt tegnap, az is hozzátett egy lapáttal.

Tünde, 103-104 cm :shock:
Jobbulást!

Irina, akkor meggyőztelek részben :D Tinédzserkori önmagam boldog lenne.

Meglesem Panndit :arrow:

Kép
vindolanda

Heni, képet!!! Képet!!! Képet!!!

Kép
vindolanda

Heni, nekem a rémálmom influenzaidőszakban a gy.orvosi rendelőbe menés... főleg egészséges gyerekkel.
Tegnap egy boltban nézelődtem, vki a betegségére panaszkodott, ki is rohantam onnan.
Én is kíváncsi lennék tinikorod idoljára! :-) Bárki lett légyen is az.

Vindo, este-éjjel megnéztük a The Social Network-öt, Te már láttad, azt hiszem. Nekem nagyon tetszett, bár ezek a harvardi okostojások néha idegesítőek is. :lol:
irina

Heni, hogy ne gyere zavarba, tiniként belé is szerelmes voltam (pontosabban ebbe a karakterébe), holt komolyan:

Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: