A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Lányok

Csak egy rövid időre tudok jönni, mert 10 perc, és indulunk vissza.
Remélem mindenkinek a lehető legjobban végződik ez a hónap, Krisztonak pedig kitartás, mindjárt eltelik az a 2 hét, és tudod, amit megbeszéltünk, azt betartjuk!!! :lol:

Mindenkinek sok szerencsét kívánok, és vigyázzatok magatokra, szeretteitekre!!!

Csuti
Kép
csuti83

Katapetra: nem kell szabadkoznod. Ti érzitek, hogy nektek mi a jó! Ha nem hittetek volna sz indukcióban, akkor lehet, hogy hiába próbálkoztatok volna. De kérlek, ne hagyj el minket végleg. Nagyon szeretnénk tudni, hogy mi van veletek, hol tartotok, stb...

Bari: kérlek ne aggódj, mi nem olyan nagyon messze az intézettől észre sem vettük a rengést. Biztos, hogy minden rendben van.

Csuti: jó utat Nektek és vigyázzatok nagyon!

És ÖregBarátnéim! :D :D :D :D :D
Mindenkinek szép vasárnapot!
szélkisasszony

Sziasztok!

Bari: én itt lakok az intézettől 5 házra, bár éppen nem voltam a lakásban, de anyósomék... SENKI semmi extrát nem érzett. Itt nem lehetett érezni, így a babák továbbra is remekül vannak.

Kretty: egyet értek. Amíg UH-ra vérvételre rohangálsz, telik az idő, de az a 3 hét..... Idegtépő. A leghosszabb. De a pozitív teszt után azt is feleded :) Olyan, mint a szülés és a fájdalom. Ha megpillantod a gyermeked, akkor mindent elfelejtesz :lol: Állítólag.... :?

Katapetra: sok sikerült az új helyen. Viszont ne menj el attól még. Mindenki ugyanazért küzd, szóval gyere, mesélj, mondd hol tartotok.... Remélem mihamarabb eléritek a célotokat :wink:

Képzeljétek, megosztom Veletek a hírt: Kálmán, úgy néz ki, remekül válogatott szeptemberben, hiszen az orvostudomány mai állása szerint, az elvégzett vizsgálatok alapján a kisbabánk egészséges (nagy genetikai UH-n voltunk csütörtökön és pénteken), és KISLÁNYUNK lesz :) Én annyira örülök, mert tény, továbbra is mindegy mi van a lába között, csak egészséges legyen, mégis, mindig is copfokat szerettem volna gyártani :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Drága Sorstársaim!

Először is mérhetetlenül hálás vagyok a bizalomért, megértésért, és szeretetért, amit itt kapok tőletek!
Eszem ágában sincs elhagyni a topicot, benneteket, szeretnék maradni, és csak veletek megosztani mindent, ami történik.
Nagyon boldogok vagyunk! :lol: :lol:

Barinak ,és Csutinak drukk a holnapi Uh-hoz...kívánom, hogy szerdán punkció lehessen! :wink:

Nyuszi, gratulálok az egészséges kislányotokhoz :lol: :lol: !!!!
Jó egészséget!

Szélkisasszony: maradunk Veled, akkor is ha összejön, és akkor is ha nem....szeretünk benneteket :!:

Szurikáta köszönöm a bíztatást, és a jókívánságokat, és jövök a szurikért, amint aktuálisak lesznek!:-)

Kretty, próbállak nyugtatni én is ahogy a többiek, valószínűleg, ha odáig eljutok, ameddig Te , és is ilyen izgulós leszek....nyugi:-)(majd akkor te fogsz nyugtatni)....és simized a növekvő pocidat...puszi
Kép 2011.01.30.

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

A betűk baromi picik...remélem, azért nagyítóval :) megtudjátok oldani!

Ekkkora méretet engedélyez......

katapetra

JJajjj, és adátum is rossz(ami felül van)..... :twisted:
milyen szétszórt lettem:-)

katapetra

Nyuszika! Hatalmas gratula nektek!! Kálmán nekem is lányokat gyártott! :lol:

Bari, Csuti, jelentkezzetek holnap!!!!!
Vendég

nyuszika
Gratula a kislánykához :lol: :lol: Kép

katapetra
A tábla kezelését megtartod? Szerintem tartsd meg,hátha jó lesz kabalának :)

szurikáta
szurikáta56

Nyuszi, gratula a kislányhoz és a jó genetikához :wink:
Azért mostanában a kisfiúkból egyre gyakrabban lesznek kislányok, észrevettétek? :lol:

Holnap amint tudok jövök majd :lol:
bari6

jajj Bari...remélem az enyémek maradnak lányok.... :shock:
Vendég

Kretty, de ugye tudod, hogy az, hogy kislányok, csak Kálmán humora?! Nem de? Vagy én vagyok tanulatlan?!?!

Köszönjük a gratulációkat :) Első sorban annak örülök, hogy egészségesnek néz ki, másodsorban a nemének. :)

Mai UH-sok, gyertek mesélni. Jajjj, nagyon hideg volt reggel? :shock:

nyuszika85

Nyuszi, persze hogy tudom......
Vendég

Nyuszika: de jó, de jó!!! nagyon örülök, hogy minden rendben van a csajszival!!!! :lol: :lol: :lol:
És annak is, hogy pluszba kaptátok az örömöt, hogy lányka. További sok örömöt és egészséget kívánok a copf gyártáshoz (is).
szélkisasszony

Sziasztok!

Katapetra! Nagyon szorítok és nagyon örülök, hogy maradsz velünk (is)! Akkor ha minden jól megy, akkor februárban kezdés is? Szupiiii!

Nyuszi! Örülök, hogy minden rendben nálatok. Neveken gondolkodtatok már?

Mné!
Dolgozol már? Vagy még otthon? Tudod, most nagyon kímélő életmód!
Szorítok, hogy szépen alakuljanak a dolgok!

Kretty! Szépen, (gondolom neked főleg) LASSAN telik az idő!!! Kitartás!!!! Nem mentél vissza dolgozni, igaz?

Zs76! Hogy vagytok? Remélem jól van asszonykád és befészkelte már magát a kisbabátok! Kitartás nektek is! Otthon van a feleséged, igaz?

Nálunk az egynapos síelés, kétnaposra sikerült. Sopronban aludtunk és tegnap még visszamentünk egy közelebbi pályára, így este értünk csak haza. A vodka feige kimaradt, de a frittatensuppe és a germknödel nem!! :wink: :wink:
Nagyon szép volt, nagyon jó volt és jót tett, mert legalább nem otthon agyaltunk!
Holnap színház... szóval valahogy csak eltelik ez a 2-3 hét a kezdésig!

Mindenkinek szép napot!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Nyuszika,

Nagyon örülök, hogy nálatok is minden rendben van, és tudod, hogy egy kicsit irigylem Tőled azt a copf gyártást, de ezt csak halkan mondom, hogy az én kis kukis pocaklakóm meg ne hallja :D

Katapetra,

Nagyon drukk, hogy minden úgy alakuljon, ahogy Ti szeretnétek, és örülök, hogy azért maradsz köztünk :D

Kriszto,

Ügyesek vagytok, hogy így elfoglaljátok magatokat, és tudod, hogy milyen gyorsan telik mostanában az idő, így az a 2-3 hét is elrepül majd.

Többieknek mennek a drukkok a tüszőnövesztéshez, és a babók beágyazódásához.
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty!

Kerestelek telcsin. Ha jól emlékszem nem szúrtad be a 3. szurit, és az ugyanaz, mint az éjféli szuri. Kellene Csutinak, esetleg összehozzuk?

kriszto

kriszto82

Katapetra,

én is nagyon drukkolok Nektek, én is más hírekre számítottam, mint Bari :oops:, de örülök a döntéseteknek, és remélem, hogy mindig megosztod velünk, hogy éppen mi történik Veletek!!
Köszönöm a kérdésed, úgy néz ki, egész jó a helyzet :wink:

Nyuszi,

ez szuper, kiélheted majd rajta a 2. kislánykorodat.. :D :D

Kriszto,
tök jó lehetett a síelés...meg a finom kaják is, amiket leírtál... :lol:
Jó szórakozást a színházhoz!!
leeda

Kriszto! Már Csutinál van a cucc... :D
Vendég

Sziasztok!

Megvolt az UHU :lol: Nos, a tüszőcskéim szépen kikerekedtek :lol: kb. a 15-25 méretig előfordulnak. Bal oldalon az említett méretekből kb. 8 van és több kisebb a jobb oldal jóval kevesebb ott talán 2-3 nagyobb és több kisebb van.
Dévisz megemlítette,h lehet,h csak fagyasztás lesz :shock: én nagyon bízom benne,h eljutunk a transzferig. Nagyon becsületesen eszem a husit és ez mint kiderült látszik is a pénteki vérképemen :P Szóval Dévisz lehetetlen becsapni a fehérjével kapcsolatban :roll: ő minden lát :lol:
Szerdán punkció Csutival :lol: Beszéltem vele, nála pont fordítva vannak a tüszőcskék. Méretek kb. u.ilyenek, csak neki a jobb oldal az erősebb :lol:
Jaj nem is mírtam még :oops: tudjátok mennyi merionalt kaptam??? 1/16 odot :shock: Maradt egy 300-as Gonalom (tegnap reggel szúrtam belőle 75-öt, de mindig rá van töltve, így tuti van még benne 300 )

Szép napot!

Bari
bari6

Kretty!

Örülök!
Így mindenki jól járt, mert ugye neked már úgysem kell.... :wink:

kriszto

kriszto82

Hajrá Bari és Csuti!!!!!! :D

D-t tényleg lehetetlen becsapni, mert nálam a vérvételek alkalmávan mindig kért fehérjeszintet is, és egyből lebuktam volna. ha nem eszem a húst.... :lol:
Vendég

Bari, bocsi a tudatlanságom miatt, de ha ilyen szépek a tüszők, illetve szerdán punkciód is lesz, akkor, miért kell fagyasztani...miért nem lehet a szerelem után beültetni?

Leeda, nagyon örülök, hogy ok :-) ;-)

Még szép, hogy maradok veletek,nem is tudnám másokkal ezeket már ilyen jól megbeszélni, hisz azon kívül semmi más nem változott.
Ja azt nem is említettem, hogy a pajzsmirigyemre kaptam egy kis gyogyit, mert a dokim szerint belgyógyászatilag nincs gond, tehát normál az értek, csak a babaprojekthez képest egy icike-picikét magasabb, de az nagyon kis probléma, egy hét alatt befog állni a normál szintre.
Holnap megy vissza a párom
:cry: ,délután, reggel fél 8-ra megy még katonatenyésztésre(húh, de hülyén hangzik :lol: ), én pedig 11-én a pirim előtt még egy vizsgálatra, majd, amint megjön-remélem 14-én-indul a mandula!!!!!!!:-)

katapetra

Katapetra,

nagyon örülök, hogy nemsokára kezdhettek is... :D

Bari,

szép számok!! Hiperstimu veszély miatt mondta D., hogy talán csak fagyasztás lesz??
leeda

Sziasztok!

Katapetra:Először is nagyon Boldog Születésnapot kívánok a párodnak utólag! Másodsorban pedig: Nagyon másra számítottam. Sajnálom, de természetesen azt az utat kell bejárnotok, ami nektek a legmegfelelőbb. Örülök neki, hogy itt maradsz közöttünk, és tartod bennünk a lelket.

Nyuszi: Nagyon-nagyon gratulálok! Olyan jó, hogy kislány. A környezetemben mostanában mindenhol kukisok vannak, és olyan ritkán hallom, hogy valahol kicsilány "készülődik".

Kriszto: Igen, sajnos vissza kellett mennem dolgozni. Dévisz is mondta a kímélő életmódot, de sajnos nálunk a cégnél a hónap végén/elején minden van csak nyugalom nem. Igyekszem amennyire csak lehet nyugodtnak maradni, és nem stresszelni.

Bari: Nagyon gyönyörű számok. De miért csak fagyi? Ebből a sok szép Petikéből miért nem kaphatsz vissza egyet kettőt?

Kretty: Hogy s mint vagytok a csajokkal? Otthon pihensz ugye?

Minden elismerésen az UHU-ra járóké. Iszonytató hideg volt ma reggel. Nagyon öltözzetek fel szerdán!
mné

Szerdán állok munkába újra! Ma voltam már hastáncom, a tanárnő is babát vár! :)
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire sokáig elmaradtunk, de gondolhatjátok, hogy meg volt rá az okunk!
Karácsony tájt nem lett volna ildomos elrontani a kedveteket a nyavalygásunkkal, és csak most érzem úgy, hogy a végére értünk egy történetnek.
Úgy emlékszem, azt még elmeséltem, hogy Czeizelnél jártunk. Jucus eredményei ragyogóak lettek, nálam viszont kiderült, hogy heterozigóta vagyok arra a génre, amely a protrombin szint szabályozásáért és a velőcső záródás rendellenességeiért felelős. Mivel én nem szülhetek :D ezért csak a vérrögképződésre kell odafigyelnem. Czeizel javasolta, hogy szedjem az Elevitet. Elárulta, hogy Ő is ebben a cipőben jár, Ő is szedi. Csodák-csodájára a spermaképem ragyogó lett.
Kénytelen-kelletlen elmondtuk Neki, hogy Dévai nem foglalkozik velünk a régi módon, mert, véleményünk szerint, megijedt, amikor Jucus legutóbbi punkciójánál belet szúrt.
Czeizel dícsérte Dévai alaposságát, lelkiismeretességét, de azt javasolta keressünk fel egy másik intézetet, ahol modernebb eszközökkel, nyugatiasabb orvosi szemlélettel kezelik a pacienseket. Elmentünk az említett helyre, a konzultáció 15.000,-Ft volt, kb. negyed óra, az árak tehát mint Dévisznél. Itt V doktor szintén dícsérte Dévait, de elmondta, hogy a kor túllépett Dévai módszerein, meg hihetetlennek tartja, hogy hússal tömi a pacienseit és futtatja őket. Kilátásba helyezte, ha Náluk kivizsgáltatjuk magunkat, esetleg nagyobb hormonmennyiséggel több tüszőt tudnak megérlelni, a spermiogrammot is pontosabban tudják kalibrálni, stb.. Az egész beszélgetés nem volt túlzottan ínyünkre és elhatároztuk, hogy maradunk Dévisznél, mert szerintünk a módszerei hatásosak, eredményesek és nem hazardírozik a nők egészségével. Karácsony előtt megnézettük az induló tüszőket, de Dévisz undok volt, megint csak az egyik petefészekről volt hajlandó tárgyalni, a másikat meg se nézte, tehát nem indultunk. A múlt héten jártunk Nála megint indulás céljából, ócsárolta Jucus anatómiai adottságai, hogy nem látja a petefészkeket, talán, ha megműttetnénk őket, de így! Kis híján ki nem rúgott minket. Szóval Dévisznél le vagyunk írva, marad a konkurrencia, bár ez fizetős hely, nincs mit tenni, pár próbálkozást talán megér!
Szeptemberben még belekezdtünk az örökbefogadási procedúrába és eldöntöttük, ha lesz "saját" gyerekünk, ha nem, mi bizony mindenképpen örökbefogadunk. Elvégeztük az ehhez szükséges tanfolyamot is. Most bejelentkezünk különféle alapítványokhoz és várjuk a lehetőséget.
Sára már betöltötte a hatodik életévét és anyukájának van egy barátja, ezért nem nézi jó szemmel, ha elhozzuk a gyereket. Ezt meg lehet érteni, de nagyon hiányzik a kis csibe!

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikeredett! Reméltem, hogy valami pozitív eseményről is be tudok számolni előbb-utóbb, de semmi pozitív nem történik mostanában velünk. :(

Jucus, Sajo
sajo

Sajó! Nem értem, hogy D miért viselkedett úgy veletek...Néha tényleg nagyon rossz kedve van, de velem/velünk még soha nem viselkedett így... :shock: Szerintem mindenképp próbáljátok meg a másik klinikát.

Én nem értek azzal egyet, hogy a módszere elavult lenne (pláne a magyar viszonylatokhoz képest). Persze lehet 25-30 tüszőt is megnöveszneni egyszerre, más kérdés, hogy a petefészkekbe kerülhet, ugyanis az már erősen hiperstimuláció. Én a munkámból kifolyólag nagyon sok orvosi szakcikket olvasok, külföldről ezért én hosszas kutatás és utánaolvasás után választottam a Dévai intézetet.

Sok sikert az örökbefogadáshoz!!!!!
Vendég

Drága Sajó és Jucus! Örülök,h jelentkeztél! Hiányoztatok már :( Ha rossz is történik veletek, gyertek, itt együtt vagyunk egymással örömben-bánatban :wink: Sajnálom,h Dévisz így viselkedett és remélem az új hely meghozza számotokra a várva várt kisbabát, igazán megérdemlitek :wink:
Gyere, gyertek ha tudtok, szeretnénk hallani Rólatok.

Szimba, Mici, Monilla, Emerenc, S.Móni, Tulipán, Anim olyan rég voltatok itt :roll:

Csajok, este beszéltem Dévisszel az össztradiol miatt és tökéletes az eredmény :lol:
A túl és hiperstimu miatt mondta Dévisz a fagyasztást, de mondtam,h inkább várjuk meg....mert még lehet jó. Nagyon bízom benne,h legalább egy babát visszakaphatok, de nagyon-nagyon szeretnék kettőt visszakapni. A műtéti befejezés után megbeszéltük a férjemmel,h lehet bevállaljuk a 2 embrikét, no de majd pénteken megtudjuk :lol: Vagyis próbálok az éppen aktuális feladatra koncentrálni, így most egyenlőre a szerdára :lol:

Kretty, óóó hastáncolsz? Te a tesztet kibírod?

Mné, sajnálom,h be kellett menned dolgozni :(

Jó éjt mindenkinek! A várakozóknak időtolást, kismamiknak szép pocakosodást, tüszűnövesztőknek jó húsevést
Bari :lol:
bari6

A konkurencia mindig ócsárolja a másikat.Nem jó,nemért hozzá,nem fejlesztette magát stb.Azt elfelejtik mondani,hogy a D intézet csinálja a legtöbb babát. A Vdoki is ott melózott évtizedekig.Kapott a másik helyről jobb ajánlatot,átpakolt, s most oda kakál,ahonnan ezidáig evett.Nem emberséges az ilyen!
zs76

Meg kell védenem D-t és módszerét…..

Futás: nekem nem adott semmiféle hormont, mert a fogantatástól már kezelést kellett kapnom, és a gyógyszerkölcsönhatások miatt nem vállaltuk be a peték számát növelő gyógyszereket!

Futattam, igaz nem keveset és nagyon intenzíven és most itt játszik a hátam mögött két, nem egypetéjű ikerlányom!!!!

A húsevés: a hormonok ( inj. Formájában beadva) fehérjéhez kötve keringenek a vérben, így jutnak el a megfelelő kötődési helyre.

Az ikerterhesség esetén gyakori a toxémia. Engem elkerült! És a 38. héten indított császár volt ( dupla harántfekvés miatt). Még maradtak volna a gyerkőcök!!!!

Ja, és a hiperstimusoknak, ha kórházba kerülnek, miért pont fehérjeinfúziót adnak???? ( Kedves konkurencia?? Vagy már az is elavult????)

A másik, és ezt nagyon nehéz belátni: van olyan, amikor valakinek, valamiért nem áll össze a kép, és többszörösen akadályozott a baba projekt…..

Én a D előtt voltam annál a bizonyos konkurenciánál. Hatalmas mennyiségű hormont kaptam, meg is lett a negatív eredménye. A férjem orvos, ért is ehhez a területhez. Ő nem engedte meg, hogy több hormont kapjak.

Mi úgy mentük D-hez, hogy mondja meg, van esélyünk, hogy lesz gyerekünk valaha!

Azt mondta, hogy amint kiderül, hogy nem lehet gyerek, akkor azt Ő azonnal és nagyon keményen el fogja mondani!!!!

Az az igazság, hogy sokszor tartotta a lelket bennünk, és mondta, hogy rá fog jönni, miért halnak el a magzatok a terhességem alatt, és lesz gyerekünk!!!!

És ez így is lett! Persze sok keserű pirulát le kellett tuszkolni a torkomon, de amikor a lányaimmal játszok, akkor arra gondolok, hogy ez a pillanat sokkal szebb így, hogy ennyi küzdelem, áldozat tapad hozzá!!!!!

Különben meg, józan ésszel végiggondolva, ha D módszere elavult volna akkor az OEP sem támogatná……..

Izmael
izmael

Sziasztok!

Drágáim!
Mi nem bántjuk és nem ócsároljuk Déviszt! Eccerűen :) arról van szó, hogy lekoptatott minket. Tehette volna intelligensen, finoman, de nem így volt. Otromba volt és gunyoros, szó szerint azt mondta, jobban tennénk ha cukrászdára költenénk a pénzt, mert ott még jól is éreznénk magunkat. :roll:
Lehet, hogy egy másik műintézményben sem fog sikerülni a dolog. Dévisz nekünk nagyon megfelelne, de mi nem felelünk meg Neki, nem vállal tovább minket. Mennünk kell innen.
Az általunk említett V nem az a V, aki itthagyta az intézetet. Számunkra éppen azért nem volt szimpatikus, mert az első pillanattól kezdve mindenki úgy viselkedett velünk, hogy ó ti szegények, miket csináltak veletek, na most majd mi rendbehozzuk amit más elrontott.
Mi nem éreztük úgy, hogy bárki bármit elrontott volna.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mi bizony öregek vagyunk, én 52, Jucus 42. Dévisz nem kockáztat tovább velünk kapcsolatban. Egy dologban azért igazat kell adnom az említett V dokinak, történetesen abban, hogy Dévisz egyik munkatársában sem bízik meg annyira, még a saját testvérében sem, hogy odaadja neki az intézet kulcsát, hogy reggel kinyissa az ajtót. Ott kell fagyoskodnia mindenkinek míg Ő meg nem érkezik. (Azt, hogy ki Dévisz testvére, ne kérdezzétek, mert fogalmam sincs.) A lényeg az, hogy Dévisz az intézet vezetője, az lenne a dolga, hogy megszervezze az intézet működését, beossza a munkatársak feladatait. Ehelyett kora hajnaltól késő napestig robotol. Tisztelem, mert emberfeletti munkát végez, de ezen túllépett az idő. Ha megbeszélek valakivel egy időpontot, akkor nem két órával később fogadom! Ezt ma már igazán meg lehetne szervezni!
Mi két másik helyen jártunk, az egyiknél kicsit késtünk és igen rosszul éreztük magunkat, hogy várniuk kellett ránk, mert nehezen találtunk oda. Értitek? Ők vártak ránk, mert meg volt beszélve!
Ennek ellenére szívesen maradnánk Dévisznél, mert nagyon megszerettük, de kettőn áll a vásár!
Természetesen továbbra is figyelemmel kísérjük a topikot, mert Titeket is nagyon szeretünk és kívánjuk, hogy soha ne kerüljetek ilyen helyzetbe, mint most mi!
Ha lesz említésre méltó esemény velünk kapcsolatban, beszámolunk róla.

Kívánunk Nektek jó egészséget és mielőbbi babásodást!

Jucus, Sajo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajo 2011.02.01 10:34-kor.
sajo

Egyet értek Izmaellel. Nekem mindig is fura volt, hogy más intézetekben a lányok 20-25 petével büszkélkedhetnek. Ez szép és jó, de szerintem igaz a mondás, miszerint a mennyiség a minőség rovására megy, a szervezet nagyon le van terhelve ennyi hormon után, és még kevesebb petesejt mellett is lehet bőven hiperstimuláció. El sem tudom képzelni, hogy mi lett volna velem, ha más intézetben 8 helyett 15-20 petét szívnak le... Így is közepesen hiperstimulálódtam, nem hogy 20 petesejt után?! Ha már meg kell zavarni a női szervezetet hormonokkal, én is a természetesség híve vagyok. Inkább futás, sok hús, mint különböző szerek a következmények enyhítésére.

Persze nem hurrogom le Sajóék döntését, mert ha egyszerűen az anatómia is közbeszól, akkor ezzel nem lehet mit tenni. És biztosan nem esett jól Apánk "kedvessége". Így, ilyen szempontból, megértem a váltást és nagyon sok babát kívánok Nektek a konkurenciánál.

És kevés olyan leendő kismami van, mint Bari, aki petegyár!!! :lol:

Kérdeztétek a kislánykánk nevét is. Most már merem irogatni, eddig csendben voltam, mert leendő Nagymama is a szurkolótáborba tartozik, olvassa a fórumot, így nem akartam idő előtt "lebukni" :) Szóval a kicsi lány Anna vagy Dóra lesz. Aztán, ha így haladunk, akkor majd szülés után az első találkozás alkalmával döntjük el, hogy Dóris a kis arca, vagy Annás :) Igazából még van időnk dönteni. És igen, Mné, én is csak fiúkról olvastam az utóbbi időben, annyira kevés a kislány. De most mi erősítjük a lányos tábort :)

nyuszika85

Sajó! Remélem a másik intézetben tudnak nektek segíteni, és lesz babátok!

Izmaellel és Nyuszival pedig egyet értek! Dévisz velem az elején közölte: mivel én egészséges vagyok, csak lombik jöhet szóba, de NEM minden áron! Azt mondta, hogy amit azt látja, rosszul reagálok, leállít, mert annak semmi értelme, hogy velem valami baj legyen. Egészséges gyerekhez egészséges anya kell. Hál Istennek, semmi bajom nem lett, semmi mellékhatás nem jelentkezett.

Bari, Csuti! DRUKK holnapra!!! Szép számot produkáljatok ám! :lol:

Én holnaptól dolgozom, tehát ritkábban jövök! És már eltelt a fele a várakozásnak, jövő héten pénteken minden kiderül! :roll:
Vendég

Ja és a Kisdokkernek van kulcsa.... :D
Vendég

Drága Sajo és Jucus!
Sajnálom, hogy ilyen megpróbáltatásokon kellett keresztülmennetek. Kívánom, hogy a változás hozzon új erőt és kitartást és sikereket!!! Az örökbefogadással mi is most fogunk közelebbről megismerkedni. KOnkrétan jövő hétfőn megyünk a Tegyeszhez. Majd erről is lehet tapasztalatot cserélni. :D :D :D
Remélem és kívánom, hogy mihamarabb gyerekzsivajtól legyen hangos az otthonotok. :wink:

Bari és Csuti: mennek a drukkok!!!!! Csak ügyesen lányok. :D

Nyuszika: nagyon szimpatikus a névadásotok. mármint, hogy majd akkor eldöntitek, ha végre találkoztok picilánnyal. :D :D
(a kedves "leendő Nagymamma"-t is üdvözöljük!!! :D )

mné, kretty: csak óvatosan a melóval. megértem, hogy nem könnyű ma otthon maradni 3-4 hetet, valószínűleg én sem fogok tudni, de vigyázzatok. :roll:

leeda: veled mi újság?

kriszto: milyen volt a színház????
szélkisasszony

Szép Napot!

Üdvözlöm Sajoékat, én megértelek benneteket maximálisan abban a tekintetben, hogy ha az ember nem szolgál rá, NE bántsák, mégha valaki jó szakember is.....ilyet egy tanult, intelligens embernek nem szabadna mondania....("jobban tennék, ha cukrászdára költenék a pénzt, legalább ott jobban éreznék magukat!")
Velünk nagyon kedves volt(akkor az egy alkalommal) mi, más miatt mentünk át konkurenciához....
Sajnálom, hogy ilyen atrocitás ért benneteket.....De:-) remélem meglesz a várakozásotok gyümölcse, mert ez a legfontosabb!!!!!
És nagyon várunk benneteket BÁRMILYEN hírrel!;-)

Nyuszi, a nevek gyönyörűek! Mikor látjátok őt újra?

Bari,Csuti remélem holnap siker lesz!!!!!Veletek leszek lélekben, és fogom kezeiteket, puszi!

Kretty, vigyázz magadra a munkahelyen...itt ez a fránya csúszós, szmogos idő, ráadásul 7végére enyhülést mond, gondolom a vírusoknak sem tesz "jót". Bocsi, csak féltünk!

Ma visszament drága férjem, magam maradtam :-(, ma reggel levették a katonákat, remélem nem lesz benne baci, jujj!!!!:-)

Kép 2011.02.01.

katapetra

Sziasztok!

Tudom, már ezer éve nem írtam, de Sajó után most nekem is illene alkotni valamit. Igazság szerint azért váltunk inaktívvá, mert mi is hűtlenek lettünk, de a legkevésbé sem Dévisz miatt. Tavaly ugyebár a Cirisben megtörtént mindkettőnk műtétje és komolyan elgondolkodtunk azon, hogy - ha már amúgy sincs OEP-es lehetőségünk - miért ne legyünk egy kicsit önzőek, előtérbe helyezve a kényelmi szempontokat... Anyagilag pont ugyanaz a teher, de a jóval kisebb népsűrűségnek hála a pontosság, valamint a helyben lévő labor, endokrinológia, andrológia, illetve bármilyen, esetlegesen szükségessé váló műtét lehetősége miatt nekünk a Ciris ideális választás.

Persze ha tehetnénk, 4 embert akár ölben is áthoznánk ide, konkrétan Ágikát, Maját (tudom, már nincs ott), Déviszt és persze Kálmán "aput" (jó reggelt, gyerekek :D ), de Ironnal is maximálisan elégedettek vagyunk. Az sem mellékes, hogy itt nem stresszelnek minket feleslegesen az OEP-nél punnyadó agyatlanok "megszorításaival", ami miatt Dévisz sajnos kénytelen idővel elkergetni a kevésbé stimulálható pácienseket. Sajnálom, hogy Sajóék esetében ez megtörtént, azt meg pláne, hogy úgy, ahogy. :(

Novemberben már volt egy próbálkozás, de a szokásos rövid protokollal, ami megint azt hozta, amit eddig is. (Itt jegyzem meg, Iron is a Dévisz által preferált program mellett döntött egy régimódinak a legkevésbé sem jellemezhető környezetben, tehát ennyit arról, hogy mennyire "túllépett az idő" Dévisz módszerein.) A nagy szóródás miatt megint csak 2, teljesen jó petesejt lett, de a két, visszakapott embrió sajnos nem maradt velünk. :( Most a következő program - ami a kérésünkre már hosszú stimu lesz - gyógyszeres előkészítése zajlik, konkrétan a fogigátlós hónap. A rendszeres ellenőrzést tekintve is ugyanaz a helyzet, mint Dévisznél, sőt, a stimu végén már minden reggel mentünk UH-ra ( :shock: ), de kevés tüszőnél nincs is fontosabb a tökéletes időzítésnél. Amúgy Iron nem szídja Déviszt és a biológus sem méltatlankodva beszélt Kálmánékról, ami roppant szimpatikus.
Mi - a programjaink eredménytelenségétől függetlenül - mindkét orvossal elégedettek voltunk, bár tény, hogy Dévisszel néha egy kicsit nehezebb volt egyezkedni, viszont egyáltalán nem reménytelen.

Amíg anyagilag bele nem rokkanunk, nincs más választásunk, reménykedünk, hátha ez a program lesz a nyerő. 8)

Bari: megtiltom, hogy a 2 mm-rel vékonyabb endometrium miatt aggódj! :) Természetes, hogy küret után valamivel vékonyabb, mivel ez a méhnyálkahártya mélyebb rétegeit is érinti, szemben a mikivel, amikor csak a felső réteg válik le, így a kiindulási vastagság is más. Iron mesélt olyat, hogy valakiknél pont a küret után jön össze egyből a baba, mivel a régi, rosszabbul működő helyett egy új szerkezet alakul ki, ami funkcionálisan sokkal kedvezőbb lehet. Ez még akkor is így van, ha valamivel vékonyabb, mivel nem a vastagság a legfontosabb, hanem hogy mennyire jól működik. Persze van egy minimális méret, ami szükséges, de inkább legyen egy 7 mm-es, vérellátottság szempontjából viszont tökéletes endometrium, mint egy 12 mm-es, de valamivel "lustább". Remélem, hogy az ösztradiol nem száll az egekbe és nem csak fagyasztás lesz a program vége. 8)

Amúgy itt a háttérben megbújva is figyeljük az eseményeket és továbbra is ide jövünk "haza", mert évek alatt ez a topic lett a babanetes otthonunk. Drukkolunk mindenkinek, aki már akciózik és persze azoknak is, akik még a kezdésre várnak. 8)
szimba

Jucus és sajo

Szomorú, hogy ilyen szájízzel kellett megválnotok az intézettől.
Kívánom hogy akár öribaba,akár saját jön össze,járjatok sikerrel.Sára miatt sajnálom, :( tényleg annyira imádod azt a kislányt. :)
Nézzetek előre és bizakodjatok.Kívánok sok sikert,erőt és további kitartást mindkettőtöknek.
szimba
Nektek is ugyanezt kívánom,hiszen kicsit régi-új szakember foglalkozik Veletek.
És gyertek ide közénk néha,ha az időtök engedi.

Jajj lányok,képzeljétek a 3-as ikres kismamimnak reggel eljön a nagy nap :) 35 hét 2 napos,és nem várnak tovább,itt a szülés ideje. :) annyira izgulok értük.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok. Megtörtént a nagy ismerkedés a Dévai doktorral :roll: , minekután kocsival nem sikerült feljutnom a jeges úton, 4évszakos gumim van...mármint a kocsin. nagyon korrektül megvizsgált, még 3 nap mulva is éreztem :oops: . túl jó hírei neki sem voltak, kor, elzáródott petevezeték, stb, kb. 5-8% esély a sikerre. egyenlőre rágodunk a kedvesemmel, hogy mi is legyen, mert az igazat már mindketten vágyódunk arra, hogy 1,5 éves különélés után, havi egyszeri találkozással, végre megint normálisan együtt lehessünk :? . rengeteg nagyon nagy kérdőjel kavarog bennem. sajna nekünk az örökbefogadás nem jön össze, mert kivinnénk a gyereket belgiumba. úgyhogy nyüglődünk. de majd jön valami lökés valamelyik irányba. :D
maje
Budapest

Szimbaaaa, de jó,h jöttél :lol: Te is hiányoztál már :oops: Köszönöm a megnyugtató szavakat :lol: nem is írtam,h hétfőn 11re növekedett a méhnyálkám, kisdoki meg is jegyezte,h szuperságos :lol:
Nagyon drukkolok,h a long protokollal sikerrel járjatok. Sokaknak az jön be :lol: Egy a lényeg,h baba legyen a vége :lol: :lol: :lol:

Maje, sajnálom a nem túl jó híreket :? Elvileg lombikkal kezdhetnétek is???

Este majd még lehet,h benézek, ha mégsem tudok jönni, akkor Csuti és magam nevében is nagyon nagyon szépen köszönjük a drukkokat!
Holnap amint tudok (szóltam a férjemnek,h vegye el a telefont tőlem, mert altatás után mindenkit hivogatok :oops: ) jelentkezem ;)
Sztem Kriszto lesz a hírhozó :lol:

Pusza és nagy-nagy ölelés miandenkinek!
bari6

Sajo, Jucus és Szimba,

nagyon sok sikert kívánok Nektek, és szorítok, hogy minél előbb révbe érjetek, mint ahogy itt mindenki szeretne.... :wink:

Bari, Csuti,

nagyon drukkolok Nektek holnapra, csak ügyesen, remélem a róka koma is elkerül Titeket!!! :D

Katapetra,

biztos nem lesz baci, ne izgulj... :wink:

Maje,

hát nem könnyű a helyzetetek, az biztos... :? Szorítok, hogy sikerüljön megtalálni a megoldást, amely mindekttőtöknek jó!!!

Szélkisasszony,

köszönöm, megvagyok. Nem akarok itt senkit untatni, a helyzet változatlan nálam. Lehet, hogy ez már így marad, fogalmam sincs, már kezdek beletörődni :roll:
Remélem, Ti jól vagytok!!!

Szép estét Nektek! :D
leeda

Szélkisasszony! nem kell aggódni, nem megerőltető a munkám, ráadásul mindig nevetünk, és szerintem ez jót fog tenni. :D És vettem mindenféle fertőtlenítőt: domestos kendőt, kézfertőtlenítőt. Olvastam ugyanis, hogy a kézfertőtlenítéssel védekezni lehet az influenza ellen. Meg ablaknál ülök, így gyakran fogok szellőztetni, hogy cserélődjön a levegő. Remélem minden rendben lesz!

Szimba! Kívánom, hogy mihamarabb teljesüljön az álmotok!

Bari, altatás után én is kétszer hívtam anyukám... :oops: :oops:
Vendég

Sajoék és Szimbáék: Én is nagyon sok sikert és kitartást és természetesen egy porontyot kívánok nektek az új intézetben.

Bari és Csuti: Nagyon drukkolok holnap nektek. Majd gyertek a hírekkel.

Maje: Sajnálom a rossz híreket. Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, de hogy hogy 1,5 éve különélsz a párodtól? És miért a dokin múlik, hogy „megint normálisan együtt lehessünk”?

Szurikát: Nagyon drukkolok a 3-as ikres kismaminak, hogy minden rendben legyen a szülésnél.

Katapetra: Sajnálom, hogy vissza kellett utazni a párodnak. A katonák eredményéről mikor lehet majd tudni?

Szélkisasszony: Köszönöm, vigyázok nagyon a gyerekekre, de hidd el legszívesebben én itthon lennék, de sajnos nem tehetem meg. Nem akarom cserben hagyni a céget. Nagyon sok minden köszönhetek a főnökömnak.

Kretty: Vigyázz holnap magadra.

Nyuszi: Nagyon gyönyörűséges nevek.

Zs76: Hogy vagytok? Nem írtál magatokról. Hogy bírja a feleséged? Otthon van, pihen, vagy dolgozik?

Momelcsi: Hogy vagy? Hogy bírod? Pénteken jártál utoljára felénk! Ugye jól vagy?

Leeda: A fejfájásoddal a dokik semmit nem tudnak kezdeni? Volt egyszer egy barátnőm, akinek szintén folyton fájt a feje. Sok év után derült ki, hogy rossz volt a szeme, és csak szemüvegre volt szüksége.

Nem tudom, hogy mi van velem, de péntek óta akkora a hasam, mint egy görögdinnye. És nagyon feszül is. Csak összezabáltam szerintetek valamit, vagy ez így normális a gyogyik miatt? Igyekszem nem keresni semmi jelet én sem, de hogy ez milyen nehéz... Már csak 20 nap a tesztig. :-)
mné

Mné! én egy hete azt érzem, hogy mag akar jönni...görcsölget a hasam és a gyogyiktól én is felpuffadtam.

Szurikáta! beszámolot kérünk a hármas ikerkről!

Maje! mit mondott D? milyen kezelés kell?
Vendég

Bari, Csuti, nagyon szurkolok Nektek holnap. Emlékszem, amikor szeptemberben pont hárman vártuk az eredményt! Húúú, mekkora baba bumm lesz itt még februárban!!!! :lol:

Katapetra, ez egy remek kérdés, mikor látjuk a kisasszonyt. Hivatalosan úgy a 32. héten, tudomásom szerint addig nincs is UH. De tervezzük a 4D-t úgy a 25. hét körül, ha megvalósul, akkor még kb. 4 hét és újra találkozunk. A 20. hét után már nem nagyon nézik a manót, ha nincsen gond. Csak azért kukkolnak rá néha és a szülés közeledtével, hogy éppen hogy fekszik és jó-e a fejlődés üteme.

Mindenkinek szép estét kívánunk :D

nyuszika85

Leeda, az előzőnél elkerült róka koma, remélem most is, de jöhet majd 21 nap múlva :lol:
A fejfájásra nem kérdeztél rá Dévisznél, h okozhatja e valamelyik hormon?

Kretty, vigyázz magadra nagyon a melóhelyen :!: :!: :!: Nem tudom mi van az altatóban, de jó cucc :lol: :lol: :lol: Kibírod teszt nélkül?

Szurikáta, gyere majd a hírekkel :lol:

Mné, ami a pocidat illeti, ártani nem árt neked sem a husi. Egyél egy kicsit többet és igyál sok-sok (legalább 2-2,5 litykó folyadékot)

Nyuszi, köszi és jövünk majd!

Képzeljétek el, nem akartam írni :oops: csak Szurikátának írtam, de egész nap ramatyul voltam :shock: Olyan influenza féle tünetek (pont olyan,mint az előző stimunál) végtagfájdalom, kipirosodás, remegés, fejfájás.... el nem tudtam képzelni,h mi miatt volt, vagy van ez. A Cetrotide-ra gondoltam, de semmi ilyet nem találtam a mellékhatásai között. Na de majd Dévisznél rákérdezek. Amúgy a lényeg,h már itthon vagyok és szinte tökéletesen vagyok :lol: szinte ahogy jött, úgy ment is....
Nektek nem volt valami hasonlótok?

Szépséges estét mindenkinek, holnap jövünk majd :lol:

Pusza,
Bari
bari6

Sziasztok!

Mné, tényleg pár napot kihagytam internet-szolgáltató váltás miatt, ami persze nekik 4 napba telt, addig én meg itt feküdtem. Sok mindenből kimaradtam, de most pótoltam.
Sajó, Jucus és Szimbáék: én is csatlakozom azokhoz, akik sok sikert és babásodást kívánnak az új helyeken. Nagyon várjuk, hogy jelentkezzetek majd.
A holnapi két punkciósért nagyon szorítok, hogy minél szebb szám legyen a tenyerükben és a katonákkal szerelembe essenek.
Mi ma voltunk terhesgondozáson, Dévai megdícsért a férjemnek, hogy jól haladunk. Nem vagyok vizes, az összfehérjém 60-ról 63-ra emelkedett, sok munkánk van benne. A következő cél +2 hét, fekvéssel, hússal. A babák nagyok, 1,6kg-osra becsülte őket, így már nagyon nyomják az alhasam. Így könnyebb feküdni, mert függőlegesbe már nagyon nehéz. De mozognak nagyon, Dévai műszerét is nagyon megrugdosta a kislány.
Nyuszika, nagyon örülök, hogy ennyire örültök a kislányotoknak. Végre Sárinak is lesz párja.
Szurikáta, nagyon együttérzek a kismamáddal, és nagyon sok sikert kívánok neki holnapra. Nagyon szépen kibírta, biztos neki nagyobb teher volt, mint nekem.

KépKép
momelcsi

Momelcsi, nagyon ügyesek vagytok, gratulálok Nektek, hogy így bírjátok. :lol:
Akkor újabb két hét múlva találkoztok Apánkkal? Onnan meg lassan lehet hetente menni. Tényleg, Nála van NST? Vagy emiatt a kórházba kell mennetek majd?

Bari, Csuti, HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!

Bari, nekem punkció előtti napon csak az alhasam fájt, nem tudtam ülni sem, vagyis nem esett jól. Amúgy hasonló tüneteket nem produkáltam. Reméljük csak egy kósza dolog volt és nem jön elő, biztos nem tenne jót, ha a transzfer után jönne ki rajtad ez a fránya kór.... Nálunk is mindenki betegeskedik a munkahelyen, csak remélni tudom, hogy elkerülöm.... Levegőztetek, sétálok ebéd időben, és sok természetes C vitamint viszek be a szervezetünkbe!

Kretty, jó munkát mától, hidd el, most felpörögnek az események, munkahelyen gyorsabban telik az idő. :lol: Szerintem az nagyon jó, ha már egy hete érzed lent magad, hiszen még csak most esedékes a mensi. Vigyázz a hülye Utroval a munkahelyen..... Tudjuk, hogy 2-kor is használni kell, szóval ALAPOS kézmosás a fertőzések miatt... Nekem is így sikerült megnyernem egy kis bajt az elején.....

Szép napot Mindenkinek!!!

nyuszika85

Bari, Csuti :!: :!: :!:

katapetra

Jó napot!
Kicsit sok a dolog,minden rám hárul most,bevásárlás,meló stb.A drágám pihentet , olvasgat,kicsi séta,kaja.
zs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: