Azta Sajti, ezek milyen hírek!!! Lehet, hogy majd közel esik a te híred és Albertem születése?

Nagyon szurkoltam végig, meg most is
Sajti, nahát, el ne kenődj! Ezek jó hírek! A kettő, az kettő! Hány gyereket akarsz egyszerre?

))
Hidd el, ott van már köztük a követekező minisajtkukac, csak higggy benne! Hajrá holnap!!
Azért törlődtek ki az sms-ek, hogy újra teletölthesd : babasmsekkel

))
Eszter, persze, hogy minden rendben lesz. Főleg, ha így veszed! De én érzem!!! (Albi sugallja

)
Apa most keveri be a gofritésztát, hogy holnap azt reggelizhessük
Béku, én sem mertem usziba menni… Mondjuk én itthon fürdök forró vízben, mert ez az egyetlen örömöm, ami megmaradt (nem ehetek akármit, akkor, amikor akarok, nem aludhatok hason..stb) De mondjuk van is bacim, most antibiotikumot szedek és kapok infúziót is szülés előtt többször is… Pedig úúúúúgy vigyáztam.
Kubu, úgy emlékszem, hogy milyen volt amikor bent voltam nálad!
Csajok, nálunk kiderült, hogy anyunak szürkehályoga van (de a doki nem volt biztos benne, viszont előjegyezte műtétre….)
Szóval ha valaki tud jó dokit erre, akár magán, akár más, vagy van infoja, akkor szóljon!!!
Zsuzsó, már most is nőtt a pocakod! Nem voltak pöttyeim a hasamon. De tegnap kaptam herpeszt a számra. Na, most ezen izgulok…
Vicky, befér a mikróba. A párod nem jár valamikor a városban bármerre bármikor?
Képzeljétek, a védőnéni hazaérkezés után 48 órán belül látni szeretné a babát. Egyébként jó fej és én örülök, hogy túlesünk rajta

)
Ann, remélem mára már kicsit lenyugodtál. Nagyon szurkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd!
Andrea, ez aztán a pocak! Majd jól megnő, mint nekem
Csucsu, szuppppper hírek!!!! Jaj, annyi luffeltüntetőt küldtem neked, remélem érezted

De jó, akkor neked is március elejei örömhíreid lesznek, mint Navinak voltak
Woody, Lili mekkkora már!!!
Kubu, Marci látom igazi konyhatündér
Missancsi, micsoda púpocska
Vikus, harjá hétfőn!!! (de azért szorítok, hogy inkább egy vagy kettő tapadjon meg ) Ha összeesnek a dátumok, az mindig szerencsés

Nekünk is így volt ! 6mm-es mnyh-tól már teherbe lehet esni. Neked hétfőre tuti lesz egy erős 8-9-es
Zsuzsi, nagyon durva, hogy elírták a vércsoportodat!!!
Képekkel ha kész leszünk, küldöm mindenkinek, aki jelezte

Egyébként még mindig azt hallgatom, hogy „ez nem egy 9 hónapos pocakja… olyan kicsi…” ááááááááááááááááááááá
A másik, amitől frászt kapok, hogy barátnők hívnak fel: ugye izgulsz már? tudsz aludni a szülés miatt? félsz, hogy minden rendben lesz-e? neked nem szállt le még a pocakod? akkor tuti császáros leszel….
Már nem is figyelem a mobilom, le van hallkítva, rá sem néztem napok óta… komolyan, nem, nem izgulok. Minden rendben lesz. Szuperül vagyok lelkileg, nagyon nagyokat alszom, boldog vagyok és nem izgulok.
Olyan hihetetlen jó hangulatban jövök el a szülőszobáról a Jánosból minden szerdán. Jó a hangulat, sokat nevetünk a dokimmal és a szülésznővel. Tökéletesen megbízom bennük és tudom, hogy szuper kezekben vagyok és leszek. És valljuk be, elég sokat fizetek azért, hogy ilyen nagy kényelemben és biztonságban érezzem magam. Szóval, eléggé felhúznak ezek a barátnők, akik folyamatosan azt kérdezik, hogy félek-e, igzulok-e… sosem gondoltam, hogy ez idegesíteni fog, de a napi 4x már egy kicsit sok…
Volt anyum hétvégén, csodaszépre kisuvickoltuk a lakást, annyira csilivili mindenhol. Albert, jöheccccc!