A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szandra,
nekem is mindig mindenen csak a baloldalon fáj. eleinte is csak ott éreztem szúró fájdalmat, aztán kiderült hogy a baba baloldalra költözött be. :-)
remélem nálad is így lesz, de igaza van Sajtinak, a mk-t ki kell zárni mindenképp.
a teszt attól is függ mikor csinálod, a reggeli a legjobb.
Pécel, nekünk túl messze, szülőktől nem akarunk ennyire távol. épp elég hogy apósom 300km-re van. :-(
nagylányodról teszel fel képet?

Sajti,
keressük mi, csak találnánk már. :-)

Vicky,
mekkora ötlet, hogy előre két nyuszit vettél. :-) mennyi olyat hallottam már hogy eltűnt/tönkrement a gyerek kedvenc játéka és világvége van... kár hogy előre nem tudni mi lesz majd a kedvenc. :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

MÉg egyben :)
Itt a bizonyíték :)

Kép

Kép

Kép

Kép
mieza

Sziasztok!

Bocsi, hogy már megint zavarok.
A lombikból megmaradt néhány gyógyszerem, amit jóval áron alul eladnék. Akit érdekel írjon privit!

1 db Cetratide
Bontott Metypred (26 db)

És még korábbról: Bontott Norcolut: (ezt ingyen adom)

Még egyszer bocsi...

hofeherke

Próbáltam olyan képet felrakni, ahol nem nagyon látszik az arcom.
Ma apával kicsit vicceskedtünk, fotózkodtunk. Pontos elképzelésem volt, mit szeretnék, ő meg csak kattogatott. 150 képből 6 meg is felelt :))) Ilyenkor megőrjítem :)

Még fogok kicsit igazítani a képeken, ha majd valaki látni akarja, írjon privit és elküldöm :)
Most futok vissza polcot tartani a gyerekszobába :) Ő meg fúr. Ma a teljes gyerekszobát készre rakjuk, mert sose lehet tudni ugye :)

Kép
mieza

Vicky
Konkrét árakat nem tudok,de rengeteg új építésű ház és sorház eladó itt.Azon a részen szoktunk sétálni a lánykával, és rengeteg helyen ki van téve,hogy eladó.
Aranyos lehet a lányod.Sajnos az enyém sem bújós. :cry: Nekünk is volt ilyen csapkodós,rugdosós korszakunk.El fog múlni és jön helyette más. :lol: Az én lányom az ujját szopja.A cumiról talán könnyebben le tudnak szokni.
Megpróbálok nem kombinálni. :roll: :roll:

Sajti

Köszi,hogy aggódsz,eddig még nem volt erős fájdalmam.Csak állandó, egyenletes, szúró érzés.
Akkor Te is átéltél már sok mindent!Szerencse,hogy jól végződött.
És most már a finisben!!!!!!

Békus

Igen, a Gabrieles nem mutatta ki.Hétfőn viszont a vérvétel előtt meg egyértelműen (igaz halványan)pozitív volt. Eddig én nem csalódtam benne,azért is akadtam ki ennyire a negatívon.
Egyébként néztem a teszteidet,drukkoltam is neked!!! Gratulálok a babádhoz! A genetikán is minden rendben lesz meglátod!! :lol:

Kép
Kép
vszandra

Zsuzsi

A reggeli tesztem lett negatív.
Reménykedem benne,hogy nálam is ott kapaszkodik a babó!!!!

Kép
Kép
vszandra

zsuzsi: Nálunk az volt a kedvenc, amit mi állandóan nyomattunk neki. Már egész pici korától ez volt a kiságyában és valahogy ezt összekapcsolta az alvással. Most a másik nyuszija a babakocsiban van és útközben rágcsálja.

mieza: Mekkora pocakod lett!!! És rövid lett a hajad. Nagyon jól áll. Miért nem láthatjuk az arcodat, olyan kis helyes.

mara: Mi újság veletek?
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza, ezek a képek nagyon szuperek!
Én kérem priviben v. mail-en az összeset!
A férjed egy profi fotós!!! :lol: :lol: :lol:

Sajti, drukkolok nagyon holnapra!

Persze mindenki másnak is! Hajrá lányok!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza,
de jó hogy jöttél, épp ma gondoltam rád. :-) :-)
én nagyon szívesen megnézem majd a képeket. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza,
óóóóódecsudaszép ! képet kapunk még gyönyörűséges szobáról is ?
úgy izgulok már :-)))))

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok!

Mieza tetszenek a képeid ha kapok megköszönöm ! Szép nagy poci!!
Hétfő- kedd a drukkok mennek!
evolet
Szolnok

Vicky,

anno az én esetem amikor gyedről táppénzre mentem szülésig, majd onnantól tgyás:

""Ha a gyed helyett táppénzre váltasz, a keresőképtelenség első napjaira betegszabadságot fizetnek, és az ezen időszak alatti járulékköteles jövedelem lesz a leendő tgyás és gyed alapja, ha ez kevesebb lenne a minimálbér kétszeresének harmincadrészénél. "

... tehát itt már nem a fizetés 70%, hanem egy maximált összeg sajna :-(

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

kubu: És ez kb. annyi mint a gyed?
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu,
írtam privit a gmailes címedre.

kismamák, anyukák!
volt nektek olyan hogy kiütéses lett a hasatok babavárás alatt? utánaolvastam a neten és az ártatlan kis pöttyöktől kezdve a babára is veszélyes dolog is lehet... :-(
az enyém olyan kis pöttyös, ha bekrémezem jobb lesz. tudom hülye kérdés, de ilyenkor bőrgyógyászhoz kell menni? én nem nagyon bízom bennük, általában csak kísérleteznek mindenféle vacak krémekkel. :evil:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szandra, nekem az első tesztem (X-epil) délután 2-kor baromi erős lett, elkövettem azt a hibát, hogy mivel kettesével volt csomagolva, kb egy héttel később csináltam másikat első pissből. Olyan halvány lett, hogy biztos voltam a felszívódásban/elhalásban.
Szerdán kezdem a 32. hetet :lol:
Még ne temesd!!!
Mieza, szép pocc, mi ma Ikeáztunk, vettünk egy szekrényt, hogy elkezdhessem kirakni/átlátni a ruhákat.
kpn

Huh!

Csak emlegetni kellett és kit látunk? Mieza hatalmas gyönyörú pocakkal. Énisénis!!!
Azt tudod csajszi, hogy hatalmas baba lesz???! És tényleg nincs sok időd azt most mondom. Élvezd minden percét, mert az idő rohan! Bár gondolom most már nagyon-nagyon nehéz?

Breki: azt gondoltam itt mikor olvashatunk? Kuponfüzet: www.hungarycard.hu. Van amit kivettek belőle, van ami szaporodott, de végül cirkusz maradt, ugyhogy mehetek tavasszal ujra, juhé!

Kubu: engem nem érint, de igazán nem értem amit leírtál itt GYED/TP témában.

Hófehérke! Irjál már egy kicsit magatokról és pocakfotó is kéretik!!

Gyildi, Lukácsné ti merre vagytok??

üdv kispatak
Vendég

Mieza: jujjjj,de gyönyörűséges!!!!!! :D És nagy!! :shock:

Én is akarok képeket!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Kispatak: hát engem minden nap lehet olvasni,nem tűntem el :D

Csak a kiütéseimen,és fájdalmaimon kívül nem sokminden történik mostanság :D
Bár talán addig jó,míg eseményektől mentesek ezek a napok-hetek :D
Vendég

kispatak: Kár hogy nem átruházhatóak a szelvények, egy párat fel tudnék belőle használni, de a kártyával együtt az már 6600 Ft és az a gyereken múlik mit tudnánk kihasználni belőle. De egy pár év múlva nagyon jó lenne. Mondjuk a barlangfürdőt és az állatkertet most is el tudnám használni. Most február végéig 4500 helyett 3600 a kártya a törzsvásárlói kedvezménnyel.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza:
Pocakod gyönyörüséges !!!!
Pocakfotó engem is érdekel privibe!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Képzeljétek, szerda este voltunk bent. Hát, fantasztikus volt. A dokim és szülésznőm épp egy császárnál voltak bent, szóval volt időnk. Egy volt kollégám „felesége” (tudjátok, a gonosz pénzügyes) szült, (Skribás), megnéztük a kislányát, csodaszép! A volt kolléga hívott reggel, hogy meg van a kiscsaj, Szonja. Meg is lepődtem, hogy így szólt. Kérdeztem, hogy ha megyünk szerdán, gáz-e, ha megnézzük. Írt, hogy menjünk! A nő nagyon kedves volt, teljesen meg is lepődtem. Ugye az anyaság )) Szonja elég pici baba, 2,7 kg-os volt.
Aztán Franti egyik volt munkatársa is a Jánosban szült/ fog szülni… nem voltunk napi kapcsolatban, de tudtunk, hogy túlhordta. És ott voltak a folyosón! 14 nappal hordta túl. Spanyol lány, nagyon aranyos. A szülei elutaztak 2 héttel ezelőtt, 2 hétig ültek vele otthon, most, hogy megszületett Luna Emilia, menniük kell vissza, a repjegy így szól. Szegények!!! Luna császáros baba lett, nem akart sehogy sem megindulni a szülés, 9 órán vajúdott 2 perces fájásokkal, de 2 ujjnyiig sem jutott… Megszenvedte, de aranyos volt a baba. 62 cm-es, szóval jó hosszú volt!
Szonja szobatársa is kiscsaj volt, Lunáé is…
A szülőszoba előtt ott izgult egy apuka, a császáros babáé.
Aztán meséltem a szülésznőnek, mire kérdezte, hogy szeretnénk-e látni egy 20 perces császáros kisbabát. Behozta megmutatni (a szobánk előtt volt az inkubátorban) (persze, apu engedélyével). Már olvastam, hogy a születés után 2-3 óráig még nem ájulnak be, nézelődnek…stb. Annnnnyira édes volt! Hihetetlen, hogy egy ilyen csomag van a pocakomban bent és nemsokár meglátom, hogy hogy is néz ki! Őt is Szonjácskának hívták.
Utána még megvizsgált a doki, már 1 ujjnyira elindultam, de minden rendben. Azt mondta, hogy nem csodálkozna, ha hét végére meg lenne a baba. Szóval, szép dátum az elseje is, a 02.02 is, a 02.03 is, hajrá-hajrá!
A vizsgálta után jöttem ki és ott volt Szűcs doki. Köszöntünk, visszaköszönt, de dokumentált. De visszakapta a fejét, megismert minket. Nagyon mosolygott és kérdezte, hogy már itt tartunk? Nagyon gratulált!
Jaj, olyan szép este volt!

Sajti, most olvasom…. Szerdán született este Tündi kisbabája? Nem lehet, hogy ő ugyanaz a Szonja, akit nekünk hoztak megmutatni? A paraméterei megegyeznek!

Kép
mieza

Mieza, Sajti,
ez micsoda történet!!! :-) :wink:

Mieza,
iszod a málnalevél teát? ha igen, mikor kezdted és milyen adagokban?
olyan izgi, hogy mindjárt itt a kezedben Albert!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsu:
Nem decat szurunk,hanem gonapeptylt.Hihetetlen,de én úgy örülök.Milyen is az élet még ennek is tudunk örülni.

Vicky:
Barbus zabálnivaló ahogy ott ül a szánkón!

Zsuzsó:
Drukkolok,hogy hamarosan megtaláljátok álmaitok otthonát!!!

Szandra:
Nyugi,minden rendben van.Nem minden teszt tökéletes!Nekem volt méhenkivülim,de nekem nagyon korán lett pozitív a tesztem és nagyon sokáig az is maradt.

Breki:
Drukkolok nagyon a genetikai uh-hoz!!!

Kispatak:
Örülök,hogy jól telt a napod,Te mindig olyan szuper programot találsz!

Holnapi BMC-és csipet csapatnak mennek a drukkjaim!!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Azta Sajti, ezek milyen hírek!!! Lehet, hogy majd közel esik a te híred és Albertem születése? :D Nagyon szurkoltam végig, meg most is :D
Sajti, nahát, el ne kenődj! Ezek jó hírek! A kettő, az kettő! Hány gyereket akarsz egyszerre? :D ))
Hidd el, ott van már köztük a követekező minisajtkukac, csak higggy benne! Hajrá holnap!!
Azért törlődtek ki az sms-ek, hogy újra teletölthesd : babasmsekkel :D ))

Eszter, persze, hogy minden rendben lesz. Főleg, ha így veszed! De én érzem!!! (Albi sugallja :D )
Apa most keveri be a gofritésztát, hogy holnap azt reggelizhessük 

Béku, én sem mertem usziba menni… Mondjuk én itthon fürdök forró vízben, mert ez az egyetlen örömöm, ami megmaradt (nem ehetek akármit, akkor, amikor akarok, nem aludhatok hason..stb) De mondjuk van is bacim, most antibiotikumot szedek és kapok infúziót is szülés előtt többször is… Pedig úúúúúgy vigyáztam.

Kubu, úgy emlékszem, hogy milyen volt amikor bent voltam nálad!

Csajok, nálunk kiderült, hogy anyunak szürkehályoga van (de a doki nem volt biztos benne, viszont előjegyezte műtétre….)
Szóval ha valaki tud jó dokit erre, akár magán, akár más, vagy van infoja, akkor szóljon!!!

Zsuzsó, már most is nőtt a pocakod! Nem voltak pöttyeim a hasamon. De tegnap kaptam herpeszt a számra. Na, most ezen izgulok…

Vicky, befér a mikróba. A párod nem jár valamikor a városban bármerre bármikor? :D

Képzeljétek, a védőnéni hazaérkezés után 48 órán belül látni szeretné a babát. Egyébként jó fej és én örülök, hogy túlesünk rajta :D )

Ann, remélem mára már kicsit lenyugodtál. Nagyon szurkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd!

Andrea, ez aztán a pocak! Majd jól megnő, mint nekem :D

Csucsu, szuppppper hírek!!!! Jaj, annyi luffeltüntetőt küldtem neked, remélem érezted :D De jó, akkor neked is március elejei örömhíreid lesznek, mint Navinak voltak :D

Woody, Lili mekkkora már!!!

Kubu, Marci látom igazi konyhatündér :D

Missancsi, micsoda púpocska :D

Vikus, harjá hétfőn!!! (de azért szorítok, hogy inkább egy vagy kettő tapadjon meg ) Ha összeesnek a dátumok, az mindig szerencsés :oops: Nekünk is így volt ! 6mm-es mnyh-tól már teherbe lehet esni. Neked hétfőre tuti lesz egy erős 8-9-es :D

Zsuzsi, nagyon durva, hogy elírták a vércsoportodat!!!

Képekkel ha kész leszünk, küldöm mindenkinek, aki jelezte :D Egyébként még mindig azt hallgatom, hogy „ez nem egy 9 hónapos pocakja… olyan kicsi…” ááááááááááááááááááááá
A másik, amitől frászt kapok, hogy barátnők hívnak fel: ugye izgulsz már? tudsz aludni a szülés miatt? félsz, hogy minden rendben lesz-e? neked nem szállt le még a pocakod? akkor tuti császáros leszel….
Már nem is figyelem a mobilom, le van hallkítva, rá sem néztem napok óta… komolyan, nem, nem izgulok. Minden rendben lesz. Szuperül vagyok lelkileg, nagyon nagyokat alszom, boldog vagyok és nem izgulok.
Olyan hihetetlen jó hangulatban jövök el a szülőszobáról a Jánosból minden szerdán. Jó a hangulat, sokat nevetünk a dokimmal és a szülésznővel. Tökéletesen megbízom bennük és tudom, hogy szuper kezekben vagyok és leszek. És valljuk be, elég sokat fizetek azért, hogy ilyen nagy kényelemben és biztonságban érezzem magam. Szóval, eléggé felhúznak ezek a barátnők, akik folyamatosan azt kérdezik, hogy félek-e, igzulok-e… sosem gondoltam, hogy ez idegesíteni fog, de a napi 4x már egy kicsit sok…

Volt anyum hétvégén, csodaszépre kisuvickoltuk a lakást, annyira csilivili mindenhol. Albert, jöheccccc!

Kép
mieza

Knp, apunk is volt ma Ikeában, vetettem vele polcokat. Már totál kész a gyerekszoba  Hurrá!
Holnap átköltözünk aludni és oda már nem jönnek velünk a kuttyok. Így kicsit szoktatjuk most őket, hogy már nem egy szobában alszunk…
Azt már kitaláltam, hogy amikor megyünk be a kórházba és nem tudjuk, hogy mikor jövünk haza, nem akarok a kutyák miatt idegeskedni. Úgyhogy ha beindul a buli, elvisszük őket kutyapanzióba (egy hévmegállóra van). Szóval, nyugi lesz. Aztán majd elhozza őket a párom. És ha mi is hazakerülünk Bercivel, akkor nem egyből jön nekik a sokk, hogy most már mással fogunk együtt aludni.

Kispatak, te is ilyen pocit akarsz? Gondold meg jól :D

Zsuzsó, holnap kezdem a teát inni. Nem mertem, amíg a gyerekszobában minden virág fel nincs festve a falra :D Nem éltem volna túl, hogy úgy kell hazajönnöm :D ))))
De már gátmasszázskodom… Ha egyre kevésbé kellemetlen és egyre kevésbé fáj, azt annak a jelének veszem, hogy talán tágulok..? :D

Kép
mieza

Zsuzska, kis örömök is örömök :)

Na, teljesen teleírtam az oldalt, lépek is :)
Ritkán jövök, de akkor nagyon nagy dózisban. Lőjetek le :)

Kép
mieza

A hétfői csapatnak mennek a drukkok.

Sajti
Bízok a harmadikban is.
A párodat beszéld rá, hogy küldjön Neked szép sms-eket.

Vicky
Nagyon aranyos a kis Barbus.

Béku, Zsuzsó
Pöttyök múljanak el. Szerintem csak egy kis allergia.

Mieza
Még mindig nagyon szép a pocakod. Én is kérek majd fotót. Most láttam reklámfilmet, szerintem nagyon jó lett.

A rokonaim Oroszlányban élnek. Én is ott laktam. Anyuék holnap mennek megnézni, hogy mi történt a házzal.

http://sorisomail.com/email/74298/como- ... engue.html
vnbeni

Azt álmodtam,hogy reggel van és olvasom a fórumot, és azt olvastam, hogy megszületett Albert baba
vnbeni

Még mindig egyben :) De látom, már egy csapat bárány várja itt a kiskukacosomat :)
Megyek gofrit enni!!!

Kép
mieza

Sziasztok!
Igyekszem majd visszaolvasni, most még csak végigfutottam! :)

Mieza: Olyan gyönyörűséges vagy!!! Nagyon szép képek, olyan meghitt érzést, hangulatot sugároznak!!! :) Ügyesen elkészítettétek!!
Én is kérek még többet-még többet :)

Sajtikám, Rajtatok ma a világ szeme!! Küldöm a babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Hát tulajdonképpen még sok nem látszk belőle...... de a hétvégi távollétem oka: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép

andrea-1

Sziasztok!

Mieza:
Tiszta libabőr vagyok, te Tündi barátosném Szonja babáját láttad!!! :D Ilyet! :)
Jöhetnek a pocisfotók drótpostán, majd pár nap múlva megnézem, mert mától szigorúan fekszem 3-4 napig! :)
Anyudat sajnálom, nekem Maminak műtötték, de nem lett jobb egyáltalán, így azt a dokit nem ajánlom, bár mami nagyon idős és igazi örökmozgó volt akkor, nem tartotta be a műtét utáni pihenést, nem hajolgatást, nem emelgetést...
Szerintem gyönyörű vagy a pociddal együtt, ne is figyelj a többiekre, hogy kicsi, mert nem az!
Jó goffrizást, egyél helyettem is please! :)
Kimondhatatlanul drukkolok nektek!!!
Albert herceget cuppantsd helyettem is, ha már kibújt! :)

Vnbeni:
Drukkolok nekik, hogy egyben legyen a házuk.

Navi:
Nálatok mizu földrengésileg és amúgy is?

Andrea:
KÖSZÖNÖM!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Ez qrva jó lett!!! :shock: :shock: :shock: :lol:
Gratulálok!

Pá Drágáim!
sajt@

:P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 16:34-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajok!

Izgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik ez a február:))

Mieza, könnyű szülést kívánok Nektek! Olyan jó olvasni, hogy ilyen jól vagy, testileg, lelkileg. Melyik dokkernél is vagy a Jánosban? Biztos írtad, csak elsiklottam felette, bocs.

Sajti, Viki sokat gondolok rátok! És lehet hogy jobban izgulok, mint ti :-))

Andi, elkészült a gyerekszoba? Remélem azért semmi megerőltetőt nem csináltál.

Zsuzska, hogy mennek a szurik?

Na, persze nekem mára elmúlt a mensi, tehát holnap simán mehetne a műtét. :-)) Bár lehet ma még lesz kis pöttyözés, mindenképpen nyugodtabb vagyok, hogy csütörtökön kell mennem, ráadásul így a hó végét is let tudom zárni...
ann74

Úhhhhhh Andi, ez a szín iszonyatosan jó!!!!!!!! Gyönyörű!Hát még milyen lehet élőben!!
ann74

Sajti, Ann köszi :) Hát kiélhettem végre magam!!!! :)

De láttátok volna a sógor fejét, mikor meglátta milyen színek felviteléhez kell a nevét adnia :) :) :) Nekik fiúk van, ráadásul ugye gázszerelő szaki a lelkem, így ha valami távol áll Tőle, na akkor az ez a rózsaszín-tündibündi világ :lol: :lol: :lol: :lol: De csinálta becsülettel.... csak néhány megjegyzés volt :lol: :lol:
A háló színvilágát viszont legalább már nem énekelte meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropó Ann, megkérdeztem, hogy van-e felvétel hozzájuk, de létszámstop van, sőt leépítések lesznek sajna :? :? Mindenesetre mondtam, hogy ha bármi miatt úgy alakulna, azonnal szóljon, hogy tudjak Neked jelezni.

Béku: A Ti gáz-alakulásotokat is megkérdeztem. Nos, szeirnte nem igazán lehet arra mód, hogy a szomszéd lophassa a gázotokat. Viszont elkedzte nekem a kínait nyomi fűtés ügyben.... a lényege annyi volt, hogy 0 fokig oké a fűtés, 0 fok alatt viszont egyrészt a gáz fűtőértéke sokkal jobban csökken, vagy mi, másrészt meg a ház K tényezője, ami a hő leadási tényező is megváltozik 0 fok alatt, különösen abban az esetben, ha nincs brutál módon körbeszigetelve (hungarocelles, tetőn extra szigetelés...stb.). Mondtam Neki mekkora a házatok, meg belmagasság, erre egyből mondta, simán reális egy ekkora gázszámla különbözet ilyen típusú épületnél és ilyen időjárási viszonyok között mint ami tavaly ősz óta van... :? :? :? Szóval sógi igazán nem javasolná a felülvizsgálatot, de persze meg lehet csináltatni, de a realitásokat szerinte nem szabad figyelmen kívül hagyni...

andrea-1

Mieza nagyon-nagyon gyönyörűségesek vagytok!!!! :lol:

Maccs
vörösmacska

mieza: A párom a keletinél dolgozik. Nem jártok arra? Akkor holnap bevitetem vele. A védőnő és a gyerekorvos 2 napon belül ki kell, hogy jöjjön, mikor haza jöttök. Ez a szokásos első vizsgálat és ekkor kapod a gyerek könyvét is ha jól emlékszem. Nekem nem is volt ekkora hasam mikor szültem. Oké, mi ilyenkor már majdnem 2 hete külön voltunk, de szerintem egyáltalán nem kicsi. Pont jó. Nekem ezek a telefonok teljesen kimaradtak szerencsére. Mindenki meg volt lepődve hogy megszültem, aki nem tudta hogy megyünk a szülészetre. Az én hasam egyáltalán nem szállt le és mégis megszületett Barbus simán. Ne izgulj, nem lesz gond.

andi: Nagyon szép színe lett a szobácskának. Ügyesek vagytok.

sajt, vikus: Várunk mindkettőtöket babástul haza. Persze pihenni, nem netezni! :)
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Andi, hogy rákérdeztél. Sajna most mindenhol ez van. Általában kiszervezik vállakozóknak, ezért nem vesznek fel embereket, sőt inkább küldenek el. :-((

Már többször akartam neked mondani, hogy nem tudom tudsz-e arról a mióma műtétről amihez nem kell vágni, hanem fentről a válltól bevezetnek vmi katétert az érbe ami a miómához fut és ezzel vmi mesterséges infarktust idéznek elő mióma szöveteiben és elhal.Ezt többen tanácsolták nekem, de úgy tudom, ezzel utána várni kell valamennyit, hogy elhaljon a mióma, tehát nem egyik pillanatról a másikra múlik el. EZt nevezik mióma embolizációnak, majd olvass utána. Nekem egy kicsit azért tűnik durvának, mert mi van, ha véletlen rossz érhez nyúlnak hozzá, és a méh hal el... De sokan esküsznek rá. Tudom még abszolút nem aktuális neked, csak nekem most jutott az eszembe, ha majd ott tartassz, ennek a megoldásnak is kérdezz, nézz utána.
ann74

Ann: De jó, végre elmúlt :) Nos akkor csütörtökön meg Rajtad lesz a fórum szeme :wink: :wink:
Remélem "jók lesznek" a kórházas élményeid, hamar felépülsz, és onnantól már semmi nem akadályozhatja meg a babát! :wink:
Nagyon-nagyon drukkolok Neked.... és majd mindent mesélj el részletesen mi volt, hogy volt, mert egy ilyen mutatvány majd elő lesz jegyezve Nekem is... :roll: :roll: :roll:

Vikus: A mai inszemhez küldök Neked is babaragacsokat, január utolsó napja van, ez szerencsét fog hozni Nektek (is) :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Eszterkém: Anyudnak továbbra is jobbulást kívánok!
Ugye ma mész bmc-be, kis petegyáros-barátosném??? Emlegettünk Benneteket itthon Sajtival együtt, még R. pozitív gondolatai is mennek ám!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Várom, hogy jelentkezz majd :wink:

KPN: Remélem jól tellik az első magadnak-beosztós napod majd ma!! :) Meg a többi is!! Hordozókendő tanfolyam??? Ilyen is van? Lécci homályosítsd fel a tudatlant majd ezügyben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mieza: Most nézem, már ez a hét sanszos??? Atya ég, hogy tellik az idő... én emlékszem még mikor láttalak Benneteket bmc-ben ... most meg már készülődik kifelé a pici-fiú?? Pocak képeiddel nem tudok betellni, már többször visszagörgettem, olyan jó így kezdeni a hetet :wink:

Benikém: Hogy vagy?? Mikor is kezdtek majd? Remélem nem fogtok nagy pusztítást találni a rokonoknál!!!! Néztem a tv-ben, hát elszomorító, hogy a sok természeti katasztrófa után most még ez is... pedig MO-n ugye alapjába véve legalább ez nem volt eddig jellemző... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Vicky, nagyon édes Barbus.

Mieza, nagyon szép a pocakod. Nem is kicsi pocak.

Andi, nagyon szép lett a szoba.

Minden mai BMC-snek drukkolok!!!
franci

Vicky: Boldog szülinapot Barbusnak! :)

Köszönöm, mi jól vagyunk :) Pocakom még nincs, így fotó sincs... Tünetek se kínoznak szerencsére. Egy hét múlva megyek legközelebb dokihoz, már nagyon várom :)

Mindenkinek a legjobbakat!

hofeherke

Ann: hallottam már erről az eljárásról, de most inkább nem sokkolnám magam a részletekkel :lol: :lol: :lol: :lol: Az én orvos-kórház fóbiámnak már az is épp elég volt, ahogy leírtad, hogy ér, meg katéter, meg a többi :shock: :shock: :shock: :shock: De majd ha már nem lesz szoptatás, muszáj leszek erre a témára ráállni... :shock: :shock:

andrea-1

babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám, ez a babalak valami gyönyörű lett :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

sziasztok!

egy kis segítség kellene: következő ciklus második napján kell bemenjek majd bmcbe, ultrahang lesz, és K gólyásunk felírja a gyógyszereket, injekciókat, mondták is, hogy vigyünk pénzt.

Az lenne a kérdésem, hogy érdemes magammal vinni a párom is? Megmutatják, hogy kell beadni az injekciót? Lesz konzultáció is?

Konkrét napokon kell majd utána bemenjek ultrahangra? vagy majd alakul? Csakhogy tudjak előre szólni a suliban...

Ja, az inszem napjáig lehet akciózni? vagy inkább tartogassuk a patront?:-)

Andi, nagyon szép a szoba!
Mieza, Te is szép vagy, gyors szülést kívánok, ha addig nem jönnél.
Vendég

Kahlan: Mensi megjön, 2-3. napon lesz egy uhu, hogy nincs-e ciszta. NEM LESZ, így zöld út a kezdéshez! :) Kapsz recepteket, kiváltod a patikában, majd visszaballagsz a bmc-be, ahol fszt-i vv-s szobában megtanítják a szuri beadást. Szerintem ehhez nem kell férj, még én a tűiszonyommal is el tudtam itthon mondani mit-hogy, utána a férjem csinálta mindig :)
Eztután legközelebb kb. 1 héttel fognak visszarendelni tüszőnézőbe. Ekkorra leszel kb. a 9-10. ciklusnapon. A látottaktól függően előfordulhat, hogy kb. 2 nap múlva (12. cn.) megint tüszőnézés és akár még 1 tüsző nézés is lehet majd az inszem előtt, legalábbis nálam volt, hogy úgy volt, hogy még a 14. cn-on is vissza kellett mennem..... de volt hogy nem....ez mindenkinél egyedi lehet...Amikor eléri a tüsző a megfelelő nagyságot, akkor kell adni a tüszőrepesztőt, 36 órával a beavatkozás előtt. Meg fogják mondani pontosan melyik nap, hány órakor kell beadni :)
Az inszem várható időpontját az uhn látottak határozzák meg. Általában véve a 14. nap környékén meglehet...de nekem volt hogy a 16-17 napokon volt... Szóval egyéni....
Inszemkor mindenképp kell a férjednek is menni reggel, leadja a cuccot, aztán vagy ott marad és megvár, vagy el is mehet. Neked majd olyan 10-11 körülre kell csak ottlenni aznap, a beavatkozás ideje attól függ, mennyire leterheltek aznap. Zárót olyan du. 2 óra magasságában fogsz kapni majd csak úgyis.

andrea-1

Andi, nagyon szépen köszönöm!!!

Akkor is 14.nap, hogyha nekem 11-12. napon van tüszőrepedés általában?
Vagy most beleavatkoznak a hormonokkal, így kitolódik?

Nektek engedték az együttlétet addig?

Cisztára milyenre gondolsz? mert sajnos PCOm van, 5-10 ciszta volt nemrégiben az uhun.
Vendég

Olyan cisztára gondolok, ami ami az előző ciklusból ottmaradhat..De nem lesz ilyened!!... :wink: Pco-s vagyok énis, nem az olyanokra gondolok :)

Nem tudom, hogy kitolódik-e, mert ugye én pont a másik véglet vagyok.... de lehet, hogy Téged hamarabb fognak visszarendelni, mint az átlagos 1 hét :) Ne izgulj, a dokid tudni fogja, de rá is kérdezhetsz szerintem majd a vizsgálatkor, hogy kb. mikorra lesz és egyeztessetek a korai pé-d miatt, az a legbiztosabb.. :wink:

Ja patron: hát javasolják, hogy pár nappal előtte már ne legyen lövöldözés, alakuljon az az esszencia :) Mi olyan 4-5 napokat tartottunk be átlagban a beavatkozások előtt... Sőt amikor ugye tolódott az inszem, szegény Rajónkak kb. már a fülén jött ki az ektoplazma ... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Na akkor ennek a hétnek az első laptetője legyen azoké, akiknek ezen a héten lesz bármi jelentős beavatkozása! :) Sajti, Vikus, Ann és asszem Eszter??? Remélem nem hagytam ki senkit :)

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: