A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Fleur nagyon jók a vonalzók :D
nagyon szépek a gyerekek, büszke lehetsz rájuk :wink: :D
gyertek nyugodtan, vagy mi menjünk?
A ruhákat úgyis vissza kell vinni nektek.

Kaqk a gyerekek sokszor hamarabb tudnak dolgokat mint mi :wink:

Panndi ajánlat áll
Én is tudok adni ruhákat :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi hát nekem is szoknom kellett cicus után a kisPasit 8) de majd meglátod, hogy milyen fantasztikus érzés egy csodás kisfiú anyukájának lenni. Nekem is mondták sokan és csak legyintettem, de igaz. Pasi még nem nézett rám olyan szépen mint a kisfiam. Pedig Z is tud ám bűvölni a szemeivel :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

A 1. bálozó Emma :-)
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur, tényleg jók a vonalzók és az avatarod is :)

Köszi a ruhafelajánlásokat, midnent elfogadok, mivel semmink nincs, még a takaróink, törölközőink és rózsaszínek :D

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kaqk, jó képek :) élvezte a bulit :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jaja nagyon táncos a kis csaj, vinnem is kellene valami táncos tornás mozgásra....csak úgy leste a táncbemutatót is, meg ropta és mindenki csak nézett hogy táncol ez a csöpp lány!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Nnnna, így menjek el dolgozni... :lol: :lol: :lol: Jó sokat írtatok, nem tudom, mire fogok emlékezni.

Most fejeztem be az ebédemet, elpunnyadok utána mindig, lassan forog az agyam. :lol:

Fleur, Téged, pontosabban az avatarodat láttam meg először én is. Gyönyörű vagy. Címlapra illik. A két kis manó meg... Csodálatosak. Gratulálok az állásajánlathoz. Ma beszélgettük a haverommal, hogy 23-án volt a legrosszabb nap, valami depressziósok napja v. mi. Én is sokat puffogtam.

Zumba: én csak videokat láttam, de nagyon hangulatos volt, még Bercónak is tetszett. A kis szomszédom mondta is, hogy ő is letölti, aztán valamelyik nap átmehetnék hozzá és együtt zumbázhatnánk.

mnyp: nekünk azt tanácsolta a pénzügyi tanácsadónk, hogy menjünk vissza. De közben meg elindítottunk egy megtakarítási akármit is, hogy ne bízzuk a véletlenre a dolgot.

Kaqk, hú de jó kis buli lehetett. Szépségesek vagytok. Te hova akarsz fogyni? :roll: Nagyon-nagyon csini vagy. Johannát Vicuska balettre hordja. Itt van a Víztorony utcán.
Ez nagyon izgi! Tesztet, tesztet!!!! :lol:

Panndi, töööök jóóóó! :lol: Én imádok fiús anyuka lenni. :wink: Egyébként kiszúrtam a vonalzódon már akkor, amikor még nem is olvastam az eredményt. :wink: :lol:
dmaggie

Fleur Te is és a gyerekek is gyönyörűek vagytok!!!!!!!
Nyugdij: nehéz okosnak lenni, szerintem a legbosszantóbb az, hogy ilyen helyzet elé állitanak minket :evil:

Maggie én is imádok fiús anyuka lenni 8)

Kaqk táncos Emma 8) édesek vagytok mind a képen:-)és az a ruhácska 8)

Rugó és a postás nénik 8) tegnap elhangzott, hogy sok gyereknél van manapság késleltetett beszédfejlődés, csak az okát nem tudják, de hogy valószinű kényelmi oMinek beszéljek, ha úgy is megértenek. Most van az oviban egy 3 éves kislány! aki szintén nem beszél szinte semmit, a fejlesztő óvodapedagógus szerint 2-3 hónapon belül fog a közösség hatására.
Egyébként ha nem beszél egy 3-4 év közötti gyerek először hallásvizsgálatra küldik :roll:

Még elhangzottak olyan dolgok, hogy egy 3-4 éves gyerek 1000 szót ismer, fontos a mesélés a gyereknek, mert a szókincsét leginkább abból nyeri. Fontos a napi 5x étkezés. 8-9 közötti fektetés. Fontos a kézi munkázás ( rajzolás, estés, gyurma, fűzés) , ez előkészités az szép iráshoz. Napirend betartása óvodán kivül is.

Mondta a hölgy, hogy most az iskolák nem jó visszajelzéssel vannak az óvodák munkájára, mivel az elsősök nem önállóak, nem tudnak együttműködni, figyelmetlenek, de hogy annyira, hogy nem tudják melyik a saját cuccuk. :shock:

Érdekes volt hallgatni, hogy mire kell odafigyelni itthon is.

Heni
KépKép
heni81

Heni: érdekes!

Maggie: köszi, azért 5kg mínusz jó lenne!

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi,nálam vannak Álmi mini ruhái is :) :)
tényleg más egy fiú :) :) szerelem :) :)

Kaqk,de jó képek,s Te is milyen csini vagy :) kistesó :) :) Édesek az ilyen aranyköpéseik :)

Mírának lúdtalpa van azért fáj a lába :( mindjárt hívom keresztanyja Apukáját(ort.főorvos) ajánljon vkit ahova nem fényéveket kell várni :) bár sejtem Karolina úti Ort.intézet lesz mert anno ott dolgozott :?

Fleur,előbb én is megállapítottam új képeket :) :) Bálint nálam is még mindig 3 éves :)
Lillának aza fotosorozata vmi eszméletlen jó :) fb-n végignéztem kész voltam tőle :)

MNYP: szerintetek fogunk mi addig élni? épp erről beszélgettünk Rval h. lassan már 70 évesen lehet nyugdíjba menni :?

Móni,mikor szombaton hívtál azt hittem gofrit csinálsz és vársz :lol: :lol: 8) :oops:
én még a rózsaszín fonalnak neki sem láttam :)

bolerók haladnak(1et elszúrtam leírás alapján csináltam-mintha eddig jók lettek volna- ) s azt vissza kell bontanom,Míráé lesz :) a másik amit elkezdtem az enyém :)
közben meg ezt csinálom,jól haladok vele :) ez lesz a prototípus :)
http://1.bp.blogspot.com/_wjZNlD4L3VM/S ... 5%91+1.JPG

:arrow:

KépKép
viranka

Vera: szép lesz!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera konkrétan hol fáj Mira lába? Tudod szokott fájni Péterkének is a talpa és én is a lúdtalpra gyanakszom, bár még az ő boltozata alakulóban :roll:

Ügyes vagy a kézimunkázással8)

Heni
KépKép
heni81

Heni, a térdkalácsánál hátul,ill. fájhat a vádlijánál is elől(ezt még megúsztuk eddig)

KépKép
viranka

Panndi jaj de örülök!! Ha kell én is tudok passzolni fiú rucikat. ;)

Édes Emma! :)

Hoztam pár eladó dolgot... Megkért a nagynéném,hogy hirdessem.. :) Úgyhogy most titeket sem kíméllek.. :D

Kép

Kép

Kép

Ő rájuk ölbe babákra, lehet kérni hímzést előre.bármilyen nevet ráhímez amit kértek.. :) ->

Kép
varga tünde

Sziasztok!

Koszonom a koszonteseket! :D Beleptem a 4. ikszbe :roll: :shock: :lol:

Sajnos nem tudok irni, szakdolimat irom ezerrel, annyira futok ki az idobol, hogy a gyerekeknek kilo szamra adtam festeket, hogy csinalni tudjam. Nem ecsetelem, hogy hogy neznek ki ok, es a kornyekuk :lol:

Ranianal alakul vegre a szobatisztasag, szegyen gyalazat, de kicsit eroltettuk... :oops: nem akarom ovodaba vinni ugy, hogy o legyen az ovonok mumusa.

Es Panndi: szivbol gratulalok a kisfiadhoz :D Csatlakozom: az a szerelem, amit a fiad irant erzel, semmihez nem hasonlithato :wink: Hat, ahogy meg o rad nez, az valami varazslat :D

Puszi mindenkinek, mennem kell :evil:
Vendég

Na, idejutok.

Csodálatos baba nem alszik :roll: Reggel negyed hét óta nyomulunk :lol: :o

Fleur, tényleg odatetted magad a vonalzókkal meg az avatarral 8) 8)
Én ebben a tekintetben konzervatív vagyok. Mindig menő manó voltam 8)

Rugónak komoly lúdtalpai vannak, egyelőre nem fájlalja. A védőnő gyakorlatokat mondott. Amúgy G.től örökölte, de neki sem fáj :roll: Néha szoktunk gyakorlatozni, ha olyan a kedve.

Heni, a hallásával nincs gond. Ha valami apró zajt hal, akkor is mutogat a fülére, hogy hallotta.
A szókincse megvan, a faroktolltól a commanderig minden megy neki, szerintem lusta, mint a föld, és makacs, mint az öszvér :roll: Jó kis kombó :roll:

Kép
vindolanda

Viranka!!!! Nekem is, nekem is, nekem is. :lol: Annyira szép :lol: Tornával is jó eredményeket lehet ám elérni. Azt elképzelem, hogy alapból sokat van M. mezítláb, az is használ, de mindenféle dolgokat lehet felemelgetni a lábujjak segítségével is.

Vindo, nagyon szépen gyarapszik R. szókincse. :lol: Ügyes nagyon. Jól pörögtök ma.

Tünde, ezek nagyon cukik.
dmaggie

Heni, mondjuk én agybajt kapok ezektől a tanítsuk meg a szülőket mindenre stílustól. Jó, jó fontosak ezek, de a mi gyerekeink életkori sajátosságának a szabad játék felel meg a legjobban. Elképzelem, amint most minden szülő gyorsan festéket, ecsetet és miegyebet vesz a gyereknek és erőlteti a dolgot. Bercó is pl. még szinte teljesen elutasítja ezeket a tevékenységeket, de az óvodában azért bekapcsolódik és ő is fest a többiekkel, szerintem ahhoz képest, hogy itthon nem csinálja igazán kiválóan. Itthon meg a gyurmázás leginkább abból áll, hogy velem vagy az apukájával csináltat figurákat. Legtöbbször markolót kell gyurmázni :roll:
Meg azt gondolom mindenki megteszi azt, amit meg tud tenni a gyerekéért, senki sem ül otthon kukán a gyereke mellett, stb. Ha van ilyen, akkor meg ott úgyis szakember segítsége kell. Ezzel a szememben megint egy kicsit frusztrálják a szülőket, akik eddig is állandóan kétségbe voltak esve, mondjuk azon, hogy miért csak ennyit szopott, miért csak ennyi ideig, stb.
Egyébként tényleg hallásvizsgálattal indul mindenféle terápia.
dmaggie

Irina vajon merre lehet? Azt mondta, ma otthon lesznek :roll: :?:

Tünde, szép dolgok. Rugónak nagyon tetszett a kutya 8)

Az elsőbálozó hölgy is nagyon bájos 8)

G.nek este megbeszélése van egy egyesületben, szerintem Rugó hamarabb elalszik, mint ahogy hazaér.

Rugót ezek a beszéddel kapcsolatos dolgok nem nagyon motiválták, nem érdekelték. Mióta el tud mászni, és négy hónapos kora óra kukac-tempózik rendületlenül, elmenekült, ha mondókával-képeskönyvvel közelítettem. Születése óta beszélek hozzá sokat, énekeltem rengeteget stb. Mindig azt mondták, hogy mivel ilyen szépen csinálom ezeket, majd meglátom, milyen hamar fog beszélni. Na, megláttam. Ellenben mozgás-igényes gyerek volt, meg a játékaival van el folyton. Hanga unokatestvérére mindig rácsodálkozok, ott ül a fenekén, és mindent végighallgatott, ismételt... Rugó meg olyan hozzá képest, mint egy kis ördögmotolla :roll: Az akaratát meg nem tudom befolyásolni, egyszerűen nem megy. Önállóan létezik. De befejezem a témát tényleg.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, vagyok, csak nem jutottam el idáig... Ádi időnként úgy szétkapja a lakást, hogy győzzük összerakni...
Rugó szókincse szerintem is parádés azok alapján, amiket leírtál.

Panndi, ez szuper hír, gratulálok a kisfiúhoz!!!

Kaqk, mindig szépek és elegánsak vagytok -- egy menő család ;-)

Maggie, kezet foghatunk, Ádit sem érdeklik a festések-rajzolások itthon, ő is csak engem gyurmáztat, egyedül a moonsand-féle ezer izére eső gyurmaféléből hajlandó kis fagyitölcséreket kinyomni, de ahhoz is kellek :-) Az oviban azért ő is sokszor beáll a sorba, de ma direkt rákérdeztem, milyen gyakran szoktak festegetni vagy rajzolni vagy hasonlókat, és aszonta, hogy heti egyszer (remélem, azért többször)...

Apu itt volt ma, és nagyon szeretem, de néha kiborít a beszólásaival (nem ilyen volt, abszolút békés típusú ember). Most azzal, hogy Ádi azért káromkodott (kb. hetente egyszer szokott), mert "az anyukájától hallja". Ja, naná, csak elfelejti, h ők ugyanúgy szoktak káromkodni, csak éppen észre sem veszik. De én beszéljek úgy otthon is, és ha ráesik a lábamra a vasaló, akkor is, mint egy úrilány (ezt még össze szokták kötni a szakmámmal is). Nem nagy ügy, meg röhögök is ezen az elképzelésen néha, de van, amikor kiborít ez a nagy észosztás...
irina

Tündi, ezek a nyulak tündériek! :-)

Viranka: Bálónak és Mírának hatalmas gyógypuszik! +++

Fleur, elméletben teljesen Veled értek egyet... az a bajom, hogy bizalmatlan vagyok, és nekem túl sok a "ha" (HA az AB elkaszálja a törvényt, HA békénhagyják március után a manyup-okat stb.). Hát még van egy hetem csaknem meggondolni magamat. S-t biztos nem tudom rávenni, hogy maradjon manyup-os.

Móni, drága, gyere Te is majd pszichóra, de tudom, tudom, van most ezer más dolgod... nézegettem tanfolyamokat is, de igazából a szakmában komolyan csak a rendes felsőoktatási papírokat veszik.
irina

Elképzeltem a káromkodó Ádit :lol: :lol:

Vindó Beni csoportjában egy kisfiú 4 éves volt,mikor megszólalt!! Most meg választékosan beszél! Nem vagytok elmaradva,lemaradva semmiről.. :)
varga tünde

Köszi mindenkinek :D

Mármint nem mondja azt, hogy faroktoll meg commander, csak tudja, hogy mi az, érti.
Mielőtt félreért valaki.

Ha G. itthon van, én sem tudok netezni :lol:

Káromkodás 8)

Rugó már megfürdött, hajat is mosott (és életében először nem sírt közben), most én jövök. De a bilin ül, és addig nem akarok kiosonni a fürdőszobába :roll:

Kép
vindolanda

Befeküdt az ágyba, indítottam egy mesét. Megyek fürdeni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, gratula az üvöltésmentes hajmosáshoz! ;-)
Nálunk a hajszárítás is kriminális... (sokszor ébred csatakos hajjal, elég izzadós, és utána ugye mindig hajat szárítunk... a hajmosást a minimumra redukáltuk).
irina

Még sosem szárítottam a haját :roll:
Szerintem üvöltene. Még mindig elmenekült.

Épp folyik a fürdővizem 8)

Kép
vindolanda

Ádi azt kiabálja, hogy Toy Story, de az úgy hangzik, hogy Tolsztoj. 8)
irina

Tolsztoj :lol: :lol:

Kész vagyok! :lol: :lol: Domi is sokszor olyanokat mond,hogy meglehet zabálni..

Festés??? Áhhhhh fiúk... Beni is kb. egy éve festeget.. De a gyurmázás az jó,ügyesedik azzal is a keze.. :) No para...
varga tünde

Olyan jól érzem magam, zumbáztam. Szerintem tök béna voltam, de nagyon jól esett. :lol: Bercó megmutatta, hogy hogyan riszálok. :lol:
Meg keresgettem kötésmintát, arra kért kössek neki atlétát. :lol:

Aztán meg az egyik katonának megmutatta hogyan kell fektőtámaszozni és miután végzett, kijelentette, hogy izmodott a karja. :lol:

Még én sem szárítottam Bercónak hajat, de a hajmosásokat jól szokta viselni. MÁr odáig is eljutott, hogy ő magának próbálta megmosni.

Irina, sokat dolgoztál ma?

Viranka, jaj bocsi. Jobbulást a csimotáknak!

Vindo, én meg megint leírom, hogy a megkésett beszédfejlődés nem függ a kommunikáció mennyiségétől. Ez a kellő mennyiségű inger ellenére is így alakulhat. De ha igényled, akkor leírom még néhányszor. :wink:
dmaggie

Ki kell vennem Bercót a vízből. :arrow:
dmaggie

Maggie, zumba rulez, itt lassan egész csapat zumbás jön össze! :-) (Engem is érdekel, de csak itthon vagyok hajlandó kipróbálni, majd nézek a neten anyagot hozzá.)

Ezen a katonán leakadtam... katonákkal zumbáztál?! :lol:

Köszi, csak 2 órát dolgoztam, de azt nyugodtan :-) Majd este a többit.

Bercó akkor teljesen rendben van? Gergő fiad?

Holnap telefonálok a Madarászba, hátha megvan már az eredmény, hogy milyen baktérium mászkál Ádiban. A pisilést már meg sem érzi 1,5 napja.
irina

Megint minden betegeskedőnek jobbulást!

Vindo, kisfiad olyan értelmes, tutira semmi gond vele. :D

Mindenkinek szép estét, jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

:lol: :lol: Csak játékkatonákkal játszottunk Bercóval. :lol: :lol: Ezek a katonák fekvőztek. :lol:
dmaggie

Jól összegyűltünk :D

Ezt a zumba-dolgot itt hallottam először :shock:

Rugó épp most aludt el. Dolgozni kezdek, mert hajnal óta szórakoztat, és egy percet sem haladtam a dolgaimmal.

Itt leszek majd, szóval benézek még.

Niki, hogy csináltátok?

Kép
vindolanda

Mármint a pelenkás dolgot :oops: Nem rosszra gondolni :roll:

Kép
vindolanda

Én is leszek még egy darabig, csak most altatás.
A Rania-dolog engem is érdekelne.
irina

Maggie,majd ha jól begyakoroltam csinálok :) :) egye fene :)

Vindo,mi történt Rugóval? faggasd már ki mi a megoldás az üvöltésmentes hajmosásra :)

Irina,de jó,h. Ádi jobban :)

rájöttem,lehet nem kellene este 8kor zalonnát ennem,s akkor talán jól is aludnék....

Bálint kapott Apjától Corvette játékautót. Kijelentette Neki ha nagy lesz olyan lesz :)
Kérdem Tőle : Vezethetem majd akkor én egy kicsit?
B:Nem ,csak Én vezethetem
É: S hova viszel el?
B: vasútállomásra,ott veszünk vonatjegyet,de jaj Anya akkor elüti egy vonat a síneken és nem lesz autóm :shock: :lol:

:arrow: keltegetni :) Apuka szokás szerint elaludt Mírával :)

KépKép
viranka

Viranka, valamilyen okból kifolyólag hátrahajtotta a fejét. Kb. két éve könyörgök neki, hogy tegye meg. Eddig meg sem próbálta. Most meg hátrahajtotta magától :shock:
Ja, és flakonból öblítettem a haját, nem zuhanyrózsával. Lehet, attól is félt :idea:

Óvatosan akkor azzal az autóval :!:

G. most telefonált, elindult hazafelé. Jó hosszú megbeszélés volt.

Szia Irina :mrgreen:

Álmos vagyok :twisted:

Kép
vindolanda

Az egyik halat hasasnak nézem. Ami azért érdekes, mert nincs a fajtájából több. Akkora hasa lett két hét alatt, hogy döbbenet :shock:
Lehetséges magyarázatok:
- ez egy csigaevő, és pár hete halt meg egy másik fajta csigaevő, lehet, az volt a tettes
- a mi akváriumunk érdekes hely, már láttunk különböző fajta halakat egymásra lelni. Pl. egy kék meg egy pirosas törpeharcsa egy hete kergetőzik, élvezik egymás társaságát. Valami lehet a vízben... Mindenki összejön benne mindenkivel.

Kép
vindolanda

Az akváriumunk a promiszkuitás melegágya :roll:

Na, elkezdem a statisztikát. Lehet, csokit kéne hozzá bontani :idea: :arrow:

Kép
vindolanda

Hat, nem nagyon dicsekszek vele.... kicsit elegunk lett, mert biztosra vettuk, hogy csak az eros akarata all az utba, nagyon is jol tudja, es igenis keszen all a dologra... ugyhogy S. raparancsolt, hogy uljon a bilire :oops: :lol: Aztan sirt, de nem engedtunk, mire belepisilt, felallt, es nagyokat kacagott, mikozben mi eljeneztunk :? Ugyhogy most ez megy, mar nem sir, de tiltakozik kicsit, aztan nagyon orul, mikor megtortenik, ma meg a tescoban is elmondta az osszes szembejovo eladonak :? :)
(ugyanis minden utunkba kerulo embert Alex udvozol barhol vagyunk egy hatalmas Hellllooo-val :lol: igy sokan szoba elegyednek velunk :D )
Raniaval semmi nem megy siman :lol:
Vendég

csak visszakukkantok, bocsánat, hogy nem voltam, de olvastam, aztán elrepült az idő. nemsokára alszom.

Viranka, de édes Báló! Ádinak is mostanában vannak ilyen nekem fura félelmei, lehet, hogy a korral jár...

Vindo, éljen a paradicsomi akvárium!

Niki, gratulálok a bilizéshez Nektek és Raniának! Szerintem jól csináltátok, én legalábbis magamra ismertem Bennetek. Ádinál is kell forszírozni a dolgokat, mert nagyon makacs és minden várakozás, szép szó stb. semmit nem ér, mindent meg nem tudunk kivárni. De biztos emlékszel, mit vekengtem itt nektek az ovi előtti hetekben, hogy nem megy a dolog, mert a pelenkától sem volt hajlandó megválni. Ezen kellett túljutni, és megmondom őszintén, egyes nevelési tanácsoktól a falra mászom, mert az, ami a legtöbb gyereknél bejön, az nálunk tipikusan nem szokott. (Nálunk pl. a szobába küldés sem megy, meg a "várd meg, míg kihisztizi magát" -- egyszer vártam 1 órát, a gyerek vörösre zokogta magát, aztán azt mondta, hogy a fenébe a hülye ötletekkel, igenis van gyerek, amelyik nem tud magától megnyugodni, nem tud pusztán a saját akaratából eljutni dolgokig, mert más temperamentum.)

Jó éjt, csajok!
irina

Ui: Vindo, jó statizást, ahhoz tényleg sok csoki kell! :-)
irina

Jó éjszakát! :)

Vindo, azért remélem, már te is alszol! De azt is remélem, hogy vmit sikerült haladnod is! Vicces az akváriumotok... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

A statisztika tényleg jó volt, de R. felkelt megint negyed hétkor. Kiugrok az ablakon, komolyan :roll:

Niki, vannak problematikusabb természetű gyerekek :roll:

Totyog felém egy karikás szemű gyerek.

Be van dugulva az orra. Remélem, nem lesz beteg holnapra.

Kép
vindolanda

Vera: Báló és az autó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: fog az menni Ranianak.... :lol: :lol: :lol:

Vindo: n7???? Emmát mostanában alig bírjuk felkelteni...nem tudom meddig aludna??

Láza már nincs, de most el kezdett folyni az orra....így nem megy holnap oviba, este elkezdett köhögni is...furcsa, mikor nem tud elaludni, akkor köhögött szárazan, :-( Jó lenne nem durvulna megint el!

A szombati disznóvágás után minden gyerek beteg lett!! :-(

Most már nekem is folyik az orrom, I sem javul......most Emmánál lehet ilyen furcsán jön láz, majd orrfolyás, majd köhögés, eddig orrfolyással kezdődött minden......vagy tőlünk kapta el???

na mindegy...maradunk itthon, amúgy sem akart menni oviba.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Naposabbat :)

Akkor ma mi nyertünk a hn4es kelésünkkel :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
na mindegy :( közben oviban felhúztak egy akkora hülyeséggel majd leírom,de totál rátett az alaphangulatomra .

:arrow: mert közben kicsit muszáj dolgoznom :9

KépKép
viranka

Viranka, mi történt?

Emmának jobbulás! Kaqk, te se legyél beteg.

Nekünk betenne, ha Rugó kidőlne. G.nek Berettyóújfaluban kell tanítania délután, én meg nyolctól ötig vagyok Böszben holnap :roll:

Egyelőre nincs semmi baja, csak nem kap levegőt az orrán.

Pályamódosítás történt: ha nagy lesz, vizsgáztatni akar, mint anya.

Beleegyezett, hogy orrcseppet használjon este. Na, kíváncsi vagyok. Eddig sírógörcsöt kapott tőle :roll:

Kép
vindolanda

Most etno-vonalon mozgunk, afrikai zenét hallgatunk. Táncolni kell rá egy csomót, tisztára elszédültünk, addig rángatott körbe-körbe :)

MOst skype-on figurákat küldözgetünk egymásnak. Nagy a móka. Várjuk a harisnyadiszkontos csomagot is.

Kép
vindolanda

Szakad a hó :shock:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: