Vindo, köszi, vagyok, csak nem jutottam el idáig... Ádi időnként úgy szétkapja a lakást, hogy győzzük összerakni...
Rugó szókincse szerintem is parádés azok alapján, amiket leírtál.
Panndi, ez szuper hír, gratulálok a kisfiúhoz!!!
Kaqk, mindig szépek és elegánsak vagytok -- egy menő család
Maggie, kezet foghatunk, Ádit sem érdeklik a festések-rajzolások itthon, ő is csak engem gyurmáztat, egyedül a moonsand-féle ezer izére eső gyurmaféléből hajlandó kis fagyitölcséreket kinyomni, de ahhoz is kellek

Az oviban azért ő is sokszor beáll a sorba, de ma direkt rákérdeztem, milyen gyakran szoktak festegetni vagy rajzolni vagy hasonlókat, és aszonta, hogy heti egyszer (remélem, azért többször)...
Apu itt volt ma, és nagyon szeretem, de néha kiborít a beszólásaival (nem ilyen volt, abszolút békés típusú ember). Most azzal, hogy Ádi azért káromkodott (kb. hetente egyszer szokott), mert "az anyukájától hallja". Ja, naná, csak elfelejti, h ők ugyanúgy szoktak káromkodni, csak éppen észre sem veszik. De én beszéljek úgy otthon is, és ha ráesik a lábamra a vasaló, akkor is, mint egy úrilány (ezt még össze szokták kötni a szakmámmal is). Nem nagy ügy, meg röhögök is ezen az elképzelésen néha, de van, amikor kiborít ez a nagy észosztás...