Kispatak,
Hát most a hajnalt felváltja az éjszaka, remélem sikerül mindent megtanulnom. Én annyira sikertelenségnek, cikinek érzem ha meghúz a tanár ... kicsit lazábban kéne vennem, meglátjuk mi lesz holnap.
Apa és Lizi eljön velem, hátha enyhítő körülmény lesz tanáromnak Lizacica látványa.
Csucsu,
Ne mondj már ilyeneket, mert zavarba jövök ! Nekem most ez a feladatom, így ebben vagyok erős, de tudd hogy én pedig rátok nézek fel és nagyon drukkolok hogy mielőbb győzedelmeskedjetek !
Nekem a por beragad a gépbe, ezért váltottam folyadékra, és sűrűn öblítem a tartóját. Gondolkozom mosódión, de mivel most én tartom ez az uramat és én meg elég smucig vagyok )) így felejtős még egy ideig.
Vicky,
Nekem is francia van, májusban lesz 8 éve hogy megvettem új autóként, azóta leszámítva az 1-2 hónappal ezelőtti nyavalykát semmi baja soha nem volt. Kopp kopp kopp. Nekem volt gázos autóm, civic és vectra is, totál jó volt és sokkal költséghatékonyabb.
Andrea,
Huh mit is akartam írni ? Annyi mindent, aztán közben már olyan sutának tűnik az egész. De legyen az én példám itt, hátha abból valami következtetés levonható…..
Amikor Marcival voltam várandós (és még nem is tudtam) akkor nagyon csúnyán összevesztem a férjemmel, már tomboltak a hormonok, hisztiztem nagyon hormonizáltam, utána tulajdonképpen egész terhességem nagyon jó volt hormonok, hisztik szempontjából. Ezt nem mondhatom el Liza várandósságnál, hááát hogy én mekkora egy gőzgombóc voltam, állandóan patáliát csináltam itthon. Én uram maga a nyugalom, úgyhogy ő a hisztimonológom végén mindig megkérdezte hogy befejezted drágám ? – ekkor általában elszégyelltem magam.
Szóval fránya hormonok, nem tudsz mit csinálni és nem is kell.
Persze ketyeg az óra, de félidős vagy csajszi még rengeteg idő van, hiszen Iza időben fog érkezni.
Biztos megtetted már de írj listát, írj fel mindent amit úgy gondolod hogy a szülésig szeretnél megcsinálni, aztán amikor jó a hangulatod, közérzeted akkor csinálj meg egy-egy dolgot a listáról, hihetetlen jó érzés ahogy csökken a lista, és reméljük hogy 1-1 elvégzett feladat helyére nem jön újabb 2-3-4.
Marcussal az első 5 hónapban feküdnöm kellett aztán utána is csak kímélőben lehettem, a vége az lett hogy nov 1-én jöttem el táppénzre és nov 16-án csináltam meg egy csajszival a nagytakarítást mert akkor még úgy volt hogy Marci dec 11-én érkezik. Aztán otthon ültem vigyázülésben és dec 11-től minden nap kitakarítottam a lakást dec 22-ig amikor is eldőlt hogy másnap indítás….
Az én listámon rengeteg elvégzendő volt, aztán utólag rájöttem hogy csak másállapotban gondoltam soknak, pedig az összes létező dolgot a lakásban átnéztem, szelektáltam, lomtalanítottam, virágot ültettem, selejteztem, átrendeztem stb. stb.
Szóval most egyébként is ratymusz idő van, pihenj, bújj ágyba, olvass, élvezd hogy akkor kelsz amikor Te akarsz és kíp smáljling.
Rajó pedig majd átveszi a férfifeladatokat és megcsinálja őket, biztos vagyok benne.
Ja és…… na itt nem tudom mit akartam írni, mert M éppen kiborított egy tál kókuszos süteményt (én sütöttem) úgyhogy éppen az új gyerekhányásbarát szőnyegemet próbálom a kókusz daraboktól megmenteni……
Ezt a kamerarendszert már olyan régóta akarom megkérdezni hogy mennyi egy ilyennek a telepítése ?
Hihi habzás.
Főnökkel ne foglalkozz !
Estrella,
Ha van egy letisztázott listátok hogy mit kell venni, akkor ha nyakatokba veszitek a bababoltot pikk-pakk egy nap el tudjátok intézni.
Uh idegenek.
Éljenek a rúgások.
„Gőzöm sincs, mennyi pénz megy el pelenkára...” – hihi mondjunk átlagban napi 5 ezt szorozd 40 Ft-al.
Béka,
Hihi benne voltam az álmodban.
Magzati szívhanghallgató passz.
Szabikat én meghagynám (mivel veszélyeztetett lettem így 2008-ban 0 szabit vettem ki, azóta jött még hozzá annyi hogy most 80 van.... ja és nem rúghatnak ki.
Ann,
Na ez az álom.
Csuriban lesz összes újam 02.01-én.
Szeptembertől én is sapozok.
Ancsi,
Hihi álom.
Após tök rendi.
Sajti,
Úgy izgulok értetek !
Carla,
Cafeteria, de úgy van nem hogy időarányosan kapod meg ameddig dolgozol, tehát miért kell visszafizetned ?
Mieza,
Óóóó de édes lehettél a fürdőkádban
Mi volt ma ? hogy van kedvenc dokim ?
Eszter hol vagy ?
Zsuzsó,
Minden rendben lesz, drukkolok. Örülök hogy jól sikerült a János tali.