A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Carla:
Laptetű gratula! :)
Péntekre nyisszantok egy pár mm-t, csak amennyi a vastag mnyh-hoz kell. :)

Andrea:
Ó, főnököd le van tojva!
Fekete klumpa+fehér Vastag(!!!:))zokni esetleg a nyomatékosságát jelenti a gondolatnak, akár az aláhúzás a szövegben, vagy a csupa nagybetű. :roll: Esetleg, ha nem lassítasz, ez lesz a bünti!
Vastag úr, mint szobafestő kisiparos, nem semmi, de mint mjuzikcenter se rossz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtom: nyomassá már most túró, fehérje, sok folyadék, méhpemő és hasonló jókat a mnyhdra!!!! :wink:
Hát elég bünti lenne azok a randa cipők... lassítok .... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ezt megkóstolnám:
mhtml:https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?ui=2&ik=76c0b8b8d2&view=att&th=12d56a43e7e05d9b&attid=0.1&disp=safe&zw&saduie=AG9B_P_zv5zVXd14vsxDBNSzyMUR&sadet=1295458274146&sads=hAUZoaa73Z5ZgOAMHz00_q2Eb7Y&sadssc=1

Most nem ez lesz a vacsi, hanem duplaMerional keverve, nem rázva! :)

Vnbeni:
Még az jutott eszembe, hogy az én legelső 12ő-es inzulinom 200 feletti volt és nekem arra 3 x 850 Mercket írtak... Fura, hogy neked 1000-et kell :roll: Akkor most melyik doki csinálja jól? Vagy ezt más tényezők is befolyásolják, nemcsak az inz.?

Pá Drágáim!
sajt@

De jó, hogy mondod a pempőt!!! Van is itthon. Túró a hűtőben, holnap bekapom.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: mi ez, beteszed jól is a linket???? :shock: :shock: :shock: :wink:

andrea-1

Hahó!

Ez aztán termés! Volt egy laptetőm, már hol is van!? Egy kicsit magamnak, a többi legyen mindenkié!

Annyit irtatok, kevés az időm, ugyhogy csak röviden:

Milyen jó dolgok, caf. keret? Én nem panaszkodom, nálunk eszed-nem eszed, megmondják mit adnak és mennyit, nem sokat, be kell érni vele.
Pelenkát bármilyen boltban lehet venni ep-re (bármi mást is ami elszámolható!) nem kell patika (ott sokkal drágább) Viszont az ep tényleg leveszi jutalékát! Talán egyéni befizetés jobban megéri, aki tud SZJA-t visszaigényelni.

Terhesség/szülés/változókor: depresszióra hajlamos időszakok. Mindet tudom mit jelent. De kezelhető, és ha baj van, akkor dokker!

Na szaladok tovább egyik kezelésről a másikra.

Sajtikám: remélem dobod tovább a táblicskut!

Eszterről ki tud?

Macs: olvaslak, és nagyon sokat gondolok rád!

Mindenkinek üdv

kispatak
Vendég

Nna!... Meg volt az esti szuri.
Sziasztok, Jó8!

Pá Drágáim!
sajt@

Látom a mai termésben elfáradtatok estére? Hát én is, de még nem vagyok készen.

Sajti: gratula szurka, csak igy tovább

Holnap már csomagolok!

üdv kispatak
Vendég

Kispatak
Jaj, nem úgy értettem, csak most annyi mindent ráerőltetnek az emberre, ami régen nem volt, hogy ha ezt nem veszed meg, nem vagy jó anya… Pihenőszék, sterilizáló, mit tudom én… Aztán az ember a végén nem tudja, mi fontos és mi nem.

Béku
Végső esetben nálunk is ez lesz, hogy járok terhesgondozásra aztán max fogadott szülésznőm lesz, bár nem tudom, hogy fogadja ezt a végén a doki, de ha nem marad rá pénz, akkor kénytelen leszek….
Nálunk pluszos DVD-t kérnek.
Az eperért irígyellek :)

Andi
Nem jó ez a külön kassza… Nem tudsz Rajótól kérni pénzt másra, és megcsináltatod a tortát?
Álmod nem semmi :)
A rendőrség úgysem foglalkozik a betolakodókkal, amíg nem törnek be „rendesen”. Bár már ez is magánlaksértés, vagy mi, hogy bejönnek a zárt kapun…
Írnál bővebben erről a kameráról??? Meg a mail értesítésről?
Valamennyi EP-t azért szeretnék, de akkor lehet kajajegyből lesz több.
Nálunk is időarányosan kell nyilatkozni, júni végére vagyok kiírva, úgyhogy júli végéig kapom.

Carla
Gondolom, mennyire várod a jövő csütörtököt, hogy hány baba lapul bent :)

Múltkor ráadásul egy cigány is bejött a kertbe, akkor apu volt otthon szerencsére, kikergette. Na azóta zárjuk a kaput, nyárig még zárni sem kellett nem olyan környék… Kezdem unni…
Mondták a kollégák, hogy tegyem ki a táblát, hogy a várandós nő harap és ne merjenek bejönni :)
Én a szabit váltogatni fogom TP-zel, bár nem lesz sok TP, mert májustól leszek otthon.
Olyan nincs, hogy törtrészről nem lehet nyilatkozni, dolgozzon csak a HR!

Ann
Na te is jókat álmodsz, szülés egy kis fogkezeléssel :)
Nálunk ráadásul tényleg elvétve van kisebbség, nagyon nyugis környék, ezért nem is számít ilyesmire az ember.
EP-nél még sosem igényeltem semmit vissza, mindig csak a cég fizet be utánam.
Nálunk 400e évek óta a keret, amit be lehet osztani, a cég benyeli utánunk az adót.

Mia
Most már te jössz, biztos segít a gyógyszer a babáknak megtapadni!

Vicky
Jók a hátterek, bár én mostanában elég felhő meg kék mániás lettem :)

Csucsu
Én por Ariellel mosok, az öblítőt hígítom és megy bele ecet is…
majd gyerek mellett lehet vissza kell térnem a mosódióra, bár az nekem nem vált be.

Sajti
28.-a pikk-pakk itt van, de izgalmas!!!!

Mama nagyon kutya ellenes, amíg ő él (remélem sokáig, most lesz 90), pedig az kéne!!! Bár most kezdetnek elég lesz a baba…

Kollégám ma behozta a novemberben született kisfiát, nagyon cuki volt, egész megbarátkoztam már a gondolattal, hogy esetleg fiam lesz :)

Kép Kép
estrella22

sziasztok,

megjöttem a Jánosból, szuper volt megnézni a szülészetet.
Mieza tündéri kismama, sugárzik, csodaszép a pocija. :-)
Miezáék szülésznője nagyon kedves, aranyos, megnyugtató ahogy beszél a dolgokról. én is elgondolkodtam szülésznőn.

ma voltunk Sz ügynöknél, a babánk korának megfelelő, mindent rendben látott az UH-n, sajnos az nem derült ki hogy kisfiú vagy kislány...
az AFP eredmény nem lett valami jó, éppen határérték, ezért azt javasolta Sz ügynök, hogy mivel úgyis terveztünk 4D-s UH-t, menjünk el most és ott meg tudják alaposan nézni a gerincét. ajánlott egy jó helyet, ide pénteken megyünk, remélem minden oké lesz.

bocs most csak magunkról, de reggel fél8 óta jövök-megyek, hosszú volt a nap...

pénteki csapatnak drukkolok!!! egyébként ma 11-kor üres volt a váró... azt hittem nincs rendelés. :shock:

Eszter, merre vagy?
Judit, megvolt a genetikai vizsgálat? biztosan minden oké, drukkolok.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Lányok!

Én egy olyan cégnek is dolgozom, ahol optimalizáljuk a béreket és a béren felüli juttatásokat 100%-ban készpénzre váltják. A cégekkel szerződünk és a munkavállaló már a "jegyek" helyett a kp-t kapja meg.

Ha valakit érdekel, küldjön privit!

Avarka

Kép
avarka

Kispatak,
Hát most a hajnalt felváltja az éjszaka, remélem sikerül mindent megtanulnom. Én annyira sikertelenségnek, cikinek érzem ha meghúz a tanár ... kicsit lazábban kéne vennem, meglátjuk mi lesz holnap.
Apa és Lizi eljön velem, hátha enyhítő körülmény lesz tanáromnak Lizacica látványa.

Csucsu,
Ne mondj már ilyeneket, mert zavarba jövök ! Nekem most ez a feladatom, így ebben vagyok erős, de tudd hogy én pedig rátok nézek fel és nagyon drukkolok hogy mielőbb győzedelmeskedjetek !
Nekem a por beragad a gépbe, ezért váltottam folyadékra, és sűrűn öblítem a tartóját. Gondolkozom mosódión, de mivel most én tartom ez az uramat és én meg elég smucig vagyok )) így felejtős még egy ideig.

Vicky,
Nekem is francia van, májusban lesz 8 éve hogy megvettem új autóként, azóta leszámítva az 1-2 hónappal ezelőtti nyavalykát semmi baja soha nem volt. Kopp kopp kopp. Nekem volt gázos autóm, civic és vectra is, totál jó volt és sokkal költséghatékonyabb.

Andrea,
Huh mit is akartam írni ? Annyi mindent, aztán közben már olyan sutának tűnik az egész. De legyen az én példám itt, hátha abból valami következtetés levonható…..
Amikor Marcival voltam várandós (és még nem is tudtam) akkor nagyon csúnyán összevesztem a férjemmel, már tomboltak a hormonok, hisztiztem nagyon hormonizáltam, utána tulajdonképpen egész terhességem nagyon jó volt hormonok, hisztik szempontjából. Ezt nem mondhatom el Liza várandósságnál, hááát hogy én mekkora egy gőzgombóc voltam, állandóan patáliát csináltam itthon. Én uram maga a nyugalom, úgyhogy ő a hisztimonológom végén mindig megkérdezte hogy befejezted drágám ? – ekkor általában elszégyelltem magam.
Szóval fránya hormonok, nem tudsz mit csinálni és nem is kell.
Persze ketyeg az óra, de félidős vagy csajszi még rengeteg idő van, hiszen Iza időben fog érkezni.
Biztos megtetted már de írj listát, írj fel mindent amit úgy gondolod hogy a szülésig szeretnél megcsinálni, aztán amikor jó a hangulatod, közérzeted akkor csinálj meg egy-egy dolgot a listáról, hihetetlen jó érzés ahogy csökken a lista, és reméljük hogy 1-1 elvégzett feladat helyére nem jön újabb 2-3-4.
Marcussal az első 5 hónapban feküdnöm kellett aztán utána is csak kímélőben lehettem, a vége az lett hogy nov 1-én jöttem el táppénzre és nov 16-án csináltam meg egy csajszival a nagytakarítást mert akkor még úgy volt hogy Marci dec 11-én érkezik. Aztán otthon ültem vigyázülésben és dec 11-től minden nap kitakarítottam a lakást dec 22-ig amikor is eldőlt hogy másnap indítás….
Az én listámon rengeteg elvégzendő volt, aztán utólag rájöttem hogy csak másállapotban gondoltam soknak, pedig az összes létező dolgot a lakásban átnéztem, szelektáltam, lomtalanítottam, virágot ültettem, selejteztem, átrendeztem stb. stb.
Szóval most egyébként is ratymusz idő van, pihenj, bújj ágyba, olvass, élvezd hogy akkor kelsz amikor Te akarsz és kíp smáljling.
Rajó pedig majd átveszi a férfifeladatokat és megcsinálja őket, biztos vagyok benne.
Ja és…… na itt nem tudom mit akartam írni, mert M éppen kiborított egy tál kókuszos süteményt (én sütöttem) úgyhogy éppen az új gyerekhányásbarát szőnyegemet próbálom a kókusz daraboktól megmenteni…… :twisted:
Ezt a kamerarendszert már olyan régóta akarom megkérdezni hogy mennyi egy ilyennek a telepítése ?
Hihi habzás.
Főnökkel ne foglalkozz !

Estrella,
Ha van egy letisztázott listátok hogy mit kell venni, akkor ha nyakatokba veszitek a bababoltot pikk-pakk egy nap el tudjátok intézni.
Uh idegenek.
Éljenek a rúgások.
„Gőzöm sincs, mennyi pénz megy el pelenkára...” – hihi mondjunk átlagban napi 5 ezt szorozd 40 Ft-al.

Béka,
Hihi benne voltam az álmodban.
Magzati szívhanghallgató passz.
Szabikat én meghagynám (mivel veszélyeztetett lettem így 2008-ban 0 szabit vettem ki, azóta jött még hozzá annyi hogy most 80 van.... ja és nem rúghatnak ki.

Ann,
Na ez az álom.
Csuriban lesz összes újam 02.01-én.
Szeptembertől én is sapozok.

Ancsi,
Hihi álom.
Após tök rendi.

Sajti,
Úgy izgulok értetek !

Carla,
Cafeteria, de úgy van nem hogy időarányosan kapod meg ameddig dolgozol, tehát miért kell visszafizetned ?

Mieza,
Óóóó de édes lehettél a fürdőkádban :-)
Mi volt ma ? hogy van kedvenc dokim ?

Eszter hol vagy ?

Zsuzsó,
Minden rendben lesz, drukkolok. Örülök hogy jól sikerült a János tali.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

tök jó hírt kaptam, a cégem díjazza a kollégák lojalitását és 5 évenként +50 pénzt ad, nálam akkor 260+100 :-) lesz az összeg, jupppé

kubuspace

Kubu,
3.21-kor már talpon voltál és most még talpon vagy. én nem akarok nagyon okoskodni, de ez bárkinek sok lenne még két olyan gyönyörű, mosolygós boldog gyerek mellett is, mint Marci és Liza.
remélem a vizsgák után tudsz egy kicsit pihenni - mondjuk Londonban :-) - és a tünetek huss, elillannak...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
cupp
megjegyzem 3.21-re már megetettem Lizacicát és egy éjszakai grátiszpelusozáson is túl voltam :-)
Londonban én is nagyon bízom :lol:

kubuspace

Estrella, nálunk működik a külön kassza, ami tulajdonképpen nem külön kassza, mert minden pénzünkről tud a másik, csak nem közös bankszámlán van..... ami magamat ismerve nem is gond, mert én "nem szoktam annyira érezni a pénzt"... már ha érted, hogy mire céloznék ezzel.. :)
Most ugye hogy én lóvém kiesett, ill. bizonytalan. R. befizetett mindent, megcsinálta a bevásárlásokat, jön az asztalos, vesszük a festéket... még így sincs szerencsére nullszaldó se....de addig míg nem tudjuk biztosan, hogy megjött-e az én tp-em (sms jön), addig óvatosságból jobb behúznom a vészféket, és akármennyire is szar érzés, de ez a szülinap ünneplés nem úgy fog megtörténni, ahogy szeretem volna eredetileg... Így is meglesz, nem kell azért félteni, csak nem olyan teátrálisan ahogy megálmodtam. Biztos lesz még ilyen szitu az életben, nekem szerencsém van, most lett először így... de nem is panaszkodom tovább, hisz az átlaghoz képest nem élünk rosszul, sőt.... Csak most ezt az ívet, amiben vagyok, szoknom kell... :shock:

Kubukám: teccik a szó: "hormonizáltam"... ez van most nálam is....de ma hazajött Rajó, figyelmesen, gondosan, a legjobb cukormentes 100% narancslével, mert a vitamin ugye kell.. meg a macskáknak is hozott mindent (magától!!) átérzi a helyzetem, azt szeretné, hogy ne aggódjak semmi miatt..ezt el is mondta ma még napközben is többször..... csak tegnap beszólt meggondolatlanul, ill. nem számított az reakciómra, ez indította el a lavinát..... amúgy meg tényleg a tenyerén hordoz, ezért is akartam valami nagy figyelmességet...de utólag meg tudom, ha most bármi kölcsönből megoldanám, úgy ahogy elképzeltem, pipa lenne érte, mert tudja, hogy nullán vagyok és nem is ő finanszírozná.... nem hüle gyerek ám ő se... :)
De mostmár jobb tényleg még a kedvem is, bár ma hülye anyósomnak volt egy olyan megjegyzése Rajó felé, hogy szerintem rájuk nem igen fogunk tudni semmiben se számítani, de nem ez az első esetünk velük kapcsolatban az életben ..... és az a lényeg, hogy jövő hét végén ha beindulnak itt a történések akkor könnyedebben fogom venni az akadályokat.... mert egyik dolog után már lehet a másikat csinálni...

Teendős lista ugyanis megvan!!!! Hétre-napra beosztva mi miután következhet..stb....... csak ebben a témában nagyon maximalista lennék... és már most csúszás van az eredeti elképzelésemhez képest, ez indította be bennem ezt a folyamatot ami tegnapra kicsúcsosodott..

andrea-1

Sziasztok!

Na most van az amikor tuti nem tudok mindenre válaszolni :shock:

Sajti,
28-a itt van a nyakunkon, de főleg a tiéden :D
Drukkhegyek már most, aztán persze minden nap egy jóóó adag :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám,
tudom mit érzel, én is siettetném otthon a melókat, de a párom mindig talál valami más elintézni/csinálni valót, így a babaszoba még mindig siralmas állapotban van...bosszant, mert amit most kell csinálni, azt én még nem tudom (gipszkartonozás, tapétázás), és csak ezek után tudnék segíteni a festésben, stb...
Viszont, tegnap megvettem a pelenkázós, tologatható fürdőkádat, és ettől kicsit jobban lettem :)

Kubu,
lejjebb az elvárásokkal drága, egy car jegy még nem a világ, főleg ilyen terhelés mellett!!! Nézd meg a mai fiatalokat, simán elzúgnak egy-két tárgyból, pedig nekik semmi dolguk mellette!

Estrella,
kiakadtam azon amit a betolakodókról írtál...a mi környékünk is olyan, hogy a kapu sosincs zárva, simán lehet kinthagyni kocsit, stb...szóval kicsit megijesztett hogy mát ilyen helyeken is ólálkodnak...bár mi magasan lakunk és mondjuk ki az a hülye aki felmászik a hegytetőre betörni :lol:

Breki,
eper...nyamiiii!
Szívhang-hallgatón én is gondolkodtam egy ideig, de aztán elvetettem az ötletet, mert tényleg úgy van, ahogy Andi írta: amikor megmozdul, onnantól már semmi para, addig meg már neked is csak pár hét!

Ancsikám,
drukkok hogy ma szépen helyezkedjen az uhun a drágáságod :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsó,
szupi hogy minden rendben! Örülök hogy teccett a János, remélem nekünk is bejön majd!
Gyerkőc kis titkolózós...szerintem tuti lány azért ilyen szégyenlős :wink:

Ann,
ez az álom :lol: :lol: :lol: Jó lesz az külön-külön is!

Na futok dógozni!
Esztert valaki kerítse már elő!!! Merre mászkálhat???

Kép
judit0713

Szívhang hallgatót én is szerettem volna parás időszakomban. De mikor a védőnő vagy a doki nézte a szívhangot, mindig nagyon megijedt Barbus. Akkor úgy gondoltam nem kínzom inkább. Az első olyan mozgást, amit ténylegesen éreztem akkor produkálta, amikor a védőnő először nézte a szívhangot. Akkorát ugrott, hogy azt hittem kiugrik a pocakomból.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!8óta "bömbölök"....Jó hírekkel sajnos nem szolgálhatok!
Baba most jobban feküdt,viszont mértek 2,8-at is és egy szögből 3-mat is nyaki redőre....ami vastag! :cry:
Holnap irány Fehérvár,kombinált teszt,ott is megnézik uh-on is,ill.2 hét múlva kell mennünk Pestre :arrow: SOTE:genetikai vizsgálat ill.lehet,hogy magzatvízvétel is lesz!....jaj csajok!NAGYON kivagyok!!!Azt sem tudom mit gondoljak?!Egész eddig tökre boldog voltam és megnyugodtam,hogy sikerült és most kezdődik előröl a bizonytalanság!

Kép
Kép
missancsi

Zsuzsó
Nagyon szégyenlős ez a baba!!!
Az AFP már nagyon elavult, ezen egy percet se aggódj...
/De azért megnyugtatásképpen én is biztos elmennék 4D-re/

Kubu
Ne vegyél semmit sikertelenségnek, sok embernek csak a suli van mégsem képesek átmenni minden vizsgán! De persze sikerülni fog!
Mosódió: Egyáltalán nem drágább amúgy, mint a mosópor, sőt... Egy adagba kell talán 5 dió és többször használatos, nagyon sokáig elég egy csomag!
Hát ez a baj, hogy annyira nincs is lesztiztázva a lista, van sok listám... :)
Meg amíg nem tudom, fiú-e vagy lány... Fiúruhánk nincs, de talán kapok külföldről az unokatesómtól...
Köszi, így már tudok picit kalkulálni a pelenka árakkal.
Plusz pénz hurrá! :)

Andi
Ha Rajó intéz mindent, akkor úgy jó :)
Nálunk közös bankszámla van, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.

Judit
Jaj, most hogy mondod, még nálunk sincs kész minden a szobában, fel kell tenni a szegélyt... El is felejtettem.
Azt a fürdőkádat vetted meg, amit belinkeltél? Szuper!
Lehet szólok a polgárőrségnek, hogy figyeljenek jobban...
Hátha magasra nem másznak fel :)

Jaj, olyan rémes álmom volt most nekem is, megszültem a babát (azt is végig álmodtam, de nem fájt egyáltalán), de doki sem volt, meg utána sem foglalkoztak a babával. Én meg vittem valami nővérhez, hogy de ez a gyerek ránézésre is beteg, fogyatékos meg vak (szódásszifon szemüveg volt rajta :)) és az biztos a koraszüléstől, mert hogy most született az 5. hónapban. Hú, alig tudtam utána visszaaludni, Férj meg kérdezte, hogy ezzel jelezni akar a baba, hogy beteg??? Na persze erre nem gondoltam, de szerintem azért nem! Meg azért nem hívtam a dokit álmomban, mert most nincs pénzünk és nem tudnánk neki borítékot adni….
Megkaptam ma is a ciklusos hírlevelet, amiben közölték, hogy eddig 5-7 kilót kellett híznom… Mondjuk ez szerintem baromság, mert az alsó határra olyan 8-10 kilót szoktak mondani, ha meg az 5. hónap elejére híznék 5-öt, akkor érdekes lenne a hátralévő időben csak hármat, mikor a legtöbbet nő a gyerek…

Kép Kép
estrella22

Ancsi
Most olvasom...
Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de próbálj megnyugodni!!!
Nézzék meg minden lehetséges módszerrel...
Barátnőmet is össze-vissza ijesztgették, hogy milyen sok értéke rossz, volt magzatvízvétel is és teljesen egészséges a baba!!!
Nem lesz semmi baj!!!

Kép Kép
estrella22

ancsi: Tudom hogy nem tudsz most megnyugodni, de a sógornőmnek még az Istenhegyin is sikerült elmérni a nyaki redőt. Szóval ha nem tökéletes az uh (és a tb-sek nem túl jók) akkor nem biztos hogy tényleg baj van. Majd megnézik többen is és akkor kiderülnek a dolgok. Sajnálom az izgalmakat, szegény sógornőm is úgy sírt akkor. De Lóri nem down-os, szóval van még remény.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi!
Én is csak azt tudom mondani, mint a lányok: a körülményekhez képest próbálj meg egy picit megnyugodni!!!!!! Számtalan esetben mérnek rossz értéket.
Látom, hogy Fehérvárra mentek, nem ismerem az ottani lehetőségeket, de az országban a legjobb hírű genetikai intézmény az Istenhegyi géndiagnosztika, nekik vannak a legjobb %-aik, Hajdú Krisztinát csak javasolni tudnám ezügyben. Nekünk Ő csinálta a kombinált szűrést 12 hetesen. Nem olcsó, de mi a legjobbat akartuk.

Ha a 12 hetesünk eredménye bármi kétséget hagyott volna, akkor kellett volna menni 16 hetesen az integráltra (mivel jó lett az eredményünk, se az Istenhegyin, se Sz. nem javasolta)... és csak ha az integrált eredménye is eltérést mutat, akkor kellett volna menni a magzatvízvételre!!! Ezt csak azért írom le, hogy lásd, hogy mennyi "szűrőn" át lehet menni, és nem feltétlen kell a leg félelmetesebbre gondolni!!!!

Elhiszem, hogy a vizsgálatok lezárulásáig a bizonytalanság jön elő, én is így lennék vele. De próbáld meg a kisbabátok miatt ezt nem teljes kiborulással megélni, nehogy emiatt legyen bármi bajotok is!!!

Nagyon nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!! Rendben lesztek!!!!!!!!
Ölellek ((((((((((( o )))))))))))))

andrea-1

Andi!Írtam pü-t!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi, sajnálom, de tényleg most egy kicsit meg kell nyugodnod.
Tudod, a babád mindent megérez....

Én sem tudom, mi van Fehérváron, de rákérdeznék nálunk még ma telefonon, hogy mikor van meg a kombinált teszt eredménye.
Mivel a kórházakban más a rend és min. 3 nap vagy több is (nekem a Jánosban 5 munkanap volt). Az Istenhegyin meg még aznap megmondják és nem is beszélve arról, ahogyan Andi is írta ott van a genetikai uh specialista dokinő. (és én azt mondom, hogy egy teljes genetikai uh soha nem rossz)
Ok, nem olcsó, de ilyenkor nem a pénz számít.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ancsi, ölellek és gondolok Rátok!!! !!
Biztos minden rendben lesz!
Sokszor beijesztik ám az embert, ezt már olyan sok felől hallottam.
ann74

Természetesen Istenhegyit nem zártam ki!Meglátjuk, hogy mit mondanak holnap(állítólag itt nálunk elég szar az uh),ha azt mondják, hogy nyugi,nincs gond,akkor várunk 2 hetet SOTÉra,ha holnap Fehérváron is azt mondják, hogy vmi nem ok és Istenhegyre előbb is mehetnénk mint 2 hét akkor irány oda!Tök mindegy összekaparjuk rá a lóvét valahogy!

Kép
Kép
missancsi

Ancsikám: ment a válasz!!!!

andrea-1

Ancsikám,
nem tudom az Istenhegyi mennyi pénz, de ha már fizetős és teljeskörű szűrés, akkor ott van a Bolgárkerék is, 13. hét 6. napig vállalják a kombinált tesztet, ami egy genetikei uhu + egy vv. Eredménye kevesebb mint egy hét alatt megvan, de az uhu eredményt ott azonnal megmondják. Ez itt össz. 14ezer pénz, időpontot kell kérni náluk, de tök hamar adnak is!
Ha valami nem stimmel, ahhor hívnak vissza integrált tesztre, vagy ha te tutira karsz menni akkor is kérheted (mi kértük). Ez is egy vv a 16. héten (kiváltja az AFP-t is!) 15ezer pénz.
Ha őket szeretnéd:
http://downszures.hu/
Nem lesz gond, szerintem válaszd valamelyik profi fizetőst, ott hamar meg is nyugtatnak és újra mosolygós kismami leszel!!!

Kép
judit0713

Köszönöm Mindenkinek!Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyien és ilyen gyorsan próbáltok segíteni!..bele sem merek gondolni,hogy esetleg baj lehet.

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
mert nincs is baj!!!
Csak a megnyugvás végett lépnék én SOS...egyébkánt megnéztem az istenhegyi oldalát...hááát, kétszeresek az árak mint a Bolgárkeréknél, a viszgálati módszer meg ugyanaz.
Én nagyon elégedett voltam a Bolgárkerékkel, udvariasak, precízek, kb. fél óra alatt végzel a kombinált teszttel, az uhuról ha kérsz adnak dvd-t (ez benne van a 14ezer pénzben)
A bejelentkezésnél támogatott kombinált tesztre+ uhura kell kérni időpontot.

Kép
judit0713

Ancsi: no,mire jöttem már minden lényegeset megválaszoltak Neked a lányok,én is csak ezt tudom mondani,hogy nyugi!

Előzőleg is elmérték,most se hinnék nekik...

Szerinem szimplán csak bénák,ahol voltál,hisz előzőleg is 2féle
eredményt mondtak,eléggé eltérőeket egymástól....

Nyugodj meg,és várd ki,hogy hozzáértők nézzenek meg...

Engem is elküldött a doki a kórházba,ahol tudtommal nagyon jó gépek vannak,és nem kísérletezik azzal,hogy ő ott a rendelőben megpróbálja megmérni...
Inkább egy szakihoz küldött,aki ért hozzá :)
Vendég

Már csak 6 nap a 12. hétig!!! :D :D :D :D

ez olyan jóóóóó!!!

Lányok,az az eper azért klassz volt mindennek ellenére... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pedig én is inkább a hazait szeretem,de olyan jó volt olyat enni,amit valóban megkívántam...

este meg benyomtam vagy fél kg. koktélparadicsomot,amit szintén párom hozott reggel...

kérdeztem,megvan-e még a csoki,amit múltkor kaptam,már hozta is be,én meg megállítottam,hogy de az a paradicsom is érdekelne...
lányok,az undor ellenére kezdődne a kívánósság??

Párom mondta,hogy nyugodtan hagyhatok holnapra a paradicsomból (ezt csak "desszertnek" hozta,nem főzéshez),de addig ettem,míg volt.... :roll: :roll: :roll: utána mocorgott is a pocim,de végül lenyugodott :D

és ez a szörnyű éhségesdi is mintha tűnne el,már csak a kajaundorral kéne valamit kezdeni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kukk,
Megjöttünk, 4-est kaptam :-)

Judit,
Rendben elvárásokat lentebb tettem.

Ancsi,
Jaj de drukkolok hogy a kombinált megmutassa a jó értékeket, kérlek próbálj megnyugodni.
Istenhegyin 1 órán belül van eredmény, nem olcsó (28000), de ilyenkor ez x-edleges! Rengeteget gondolok Rátok és nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen. Ölellek.

... kezdek tanulni :roll:

kubuspace

Kubu: de jó,gratulálok!! :)
(ugye a 4-essel elégedett(ek) vagy(unk)? :roll: :lol: :lol: )

sajna nem emlékszem már az álmomra,mert én vagy hónapokig,évekig vissza tudom idézni,vagy azonnal elszáll... :D
Vendég

Az utolsó napokra,amikor még kell progeszteronozni,vegyítem a megmaradt utrót és a Crinone-t (Sz-szel megbeszéltem anno),és ez a kettő mennyire ég és föld?! :shock: :shock: :shock:

Eddgi Crinone volt,teljesen kényelmes,nekem mostanában teljes szárazság,semmi nem jött vissza!
Majd 5-6 naponta egyszer a vivőanyag egyszerre balra el....

Ma meg utro,majdnem azóta folyamatosan csorog,hogy felraktam....,így óvintézkedések sora....,no és persze nem könnyű felrakni (már)....

Lányok,ha már az utro-val nehezen boldogulok,mi lesz az együttléttel...? :roll: :roll: :roll:
párom belement,hogy kivárjuk a 12. hetet,hátha utána nyugisabb leszek,de már múltkor megtárgyaltuk amit Eszter meg is magyarázott,hogy a vérbőségtől minden megduzzadt....,így az utro-t sem volt egyszerű a helyére küldeni....
Vendég

Béku,
szerintem szép apránként kezdheted felkészíteni apát, hogy innentől sex csak úgy "öregesen", kb. heti egy alkalom...legalábbis nekünk nagyjából ez van a 12. hét óta. Esténként ugye carul vagyok,akkor egyáltalán nem bírom ki ha hozzámbújik (sőt, félig ülve alszok el)így maradnak a reggeli időpontok olyankor, amikor senki nem kel hajnalban, tehát szo-vas :oops: :oops: :oops:

Kubukám,
gratuládé! Most sem hazudtoltad meg magad :)

Kép
judit0713

Képzeljétek, most már nem csak esténként érzem a baba mocorgását, amikor pihizek és jobban oda tudok koncentrálni...ma délelőtt szinte végig dorbézolt odabent :D

Kép
judit0713

Kisbeeka
Azt a 6 napot már féllábon is kibírod :)

Kubu
Hatalmas gratula!

Judit
Neked maradt estére az a szörnyű álmosság? Nekem az már jobb!
Hú, nekem is rodeózik egész nap, én meg mondogatom, hogy dehát még nem is kéne éreznem csak a 20. héttől, de akkor nem vagyok bolond :)

Kép Kép
estrella22

Judit: húúú,most a közeledést nem annyira tudom (még) értékelni...

ráadásul nem is attól félek,hogy túl sokat lennénk együtt,hanem hogy kellemetlen lenne...
még a múltkori UH-vizsgálat is kellemetlen volt,emiatt gondolom.

Jujj de jó lehet érezni a babácska mocorgását!! :D
Már én is nagyon várom,akkor tuti nem is gondolnék hülyeségekre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Estrella: persze,azt már ki,csak még ki kéne a maradék 6-ot is mellé,hogy végre eljöjjön a genetikai UH :D

az megnyugtatna,mert addigra túl a 12. héten már nem félnék semmitől :)
Vendég

Estrella,
sajna nem csak az álmosság, de gyakran gyomorégés is van este, pedig igyekszem figyelni hogy savas kaja már ne legyen vacsira.
Igen, azt a fürdetőt vettük meg, és azt mondta a párom (ő hota el ma reggel) hogy tuti szuper állapotban van, az a 2 cm szakadás ami a képen látszott tök alul van a pelenkázón, tehát olyan mintha nem is lenne :)

Béku,
a terhesség előrehaladtával kicsit több váladék termelődik, így ez könnyebbé teszi majd a dolgot (igaz, ez csak kb. a 15. hét után)

Kép
judit0713

Judit: nem ez a probléma,ezt a Crinone-ra írtam csak,hogy az szerencsére nem jön vissza,így nem kell betéteznem... ;)

a másik dolognál inkább az "összeszűkülés" miatti kellemetlenségektől tartok,amiért az utroval is nehezen boldogultam reggel... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

én megtanultam már lazítani a dokinál,de a 9 hetes vizsgálat elég kellemetlen volt,olyan érzés volt,mintha Silverboy többszörösére "dagadt" volna,és azért fáj....
Vendég

Óóóó, ez nem valami kellemes :oops: nekem szerencsére nem volt ennyire durván bedagadva belül...hááát, asszem óvatoskodhat majd a párod :oops:

Kép
judit0713

No igen,én se tapasztaltam még ilyet,remélem az utrózás (crinone-ozás) után ez elmúlik,azt úgyis csak a 12. hétig kell...

vagy legalábbis lejjebb mehetne a "duzzanat",mert így elképzelni sem tudom a helyzetet.... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

bocsi a témáért...
Vendég

Ezt találtam: :D :D :D

Kép
Vendég

Jajj Béku, ezek nagyon tündéri kis cuccok!!!!!! :)

andrea-1

Húúú,Andi,Neked találtam még valamit:

Kép

babatakaró :)
persze különböző színben és mintákkal kapható,csak megtetszett,mikor megláttam Izabellát... :)
Vendég

Szerintem is tüneményes az a bárányos... :)

most épp azt tervezem,hogy saját készítésű babaágyneműt csinálok :D
aztán lehet,hogy hamar rájövök,hogy ez nekem magas... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az a bárányos téma a színe miatt is tetszik,meg nagyon édes a mintájuk is... :)
Vendég

Sziasztok!

Ancsi: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Rendben kell lennie!

Estrella: ez az álom...brrr
Én is hülyeségeket álmodok mostanában, például most lapart kellett csinálni, mert állítólag a méhem egyik fele elfordult :shock: És a dokim mondta, hogy nem veszélyeztetei ez a beavatkozás a babát, de előbb utóbb meg kell csinálni. Mondtam, hogy ha már itt vagyunk, csinálja meg gyorsan. Barátnőm is velem volt, neki is lapart kellett csinálni :shock: :shock: én adogattam a dokinak az eszközöket :shock: és nem ébredt fel műtét után rögtön, de aztán később igen...

Hát én nem tudom, de ilyen f***ságokat én még nem álmodtam gyerekek.

Folyamatosan úgy érzem, hogy kő van a gyomromban, amúgy sem volt sosem rendben az emésztésem, de ez....esküszöm a zoknimat Apával adatom fel, mert néha nem bírok lehajolni odáig :shock:
Kamillateát iszok egyfolytában, hátha helyrerakja.

Judit: nagyon frankó lehet, hogy már ilyen sokszor érzed a babát :D :D :D

Zsuzsi: kis szégyenlős, de majd legközelebb :D

Kubu: Hajrá lóvé! Ügyes vagy a 4-essel :D :D
Ha visszamegyek, akkor kell nyiltkoznom a megmaradt össze teljes egészéről. De mivel nem fogok, csak pár hónapot dolgozni, ezért a fennmaradót vissza kell csengetnem. Merthogy muszály az egészről nyilatkozni. Ki van ez találva!! :shock:

Andikám: Örülök, hogy mosolygósabb vagy! Rajó egy arany ember! Mi is nemrég mentünk külön kasszára, mert amíg közös volt, addig egyikünk sem "érezte" a pénzt :D :D :D
Így más a helyzet, és sokkal jobb szerintem!
carla1227

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: