Sziasztok!
Csak gyorsan, amíg Bence engedi.
Tegnap nálunk is extrém nyűgi nap volt, 2x fél órát aludt, a délelőtti 2 órás és a délutáni 2-3 órás alvás helyett, csak úgy volt el, ha fogtuk a kezünkben és sétáltunk vele, zenére táncoltam is

, még leülni sem lehetett, mert már sírt. Semmi se volt jó. Vannak ilyen napok, ilyenkor mindig próbáljuk mindenhogy lefoglalni, ha már aludni sehogy sem akar. Babakocsiban séta közben nagy nehezen sikerült még altatni 1 órát, de így is extrém nyűgös lett estére, viszont éjjel minden ok volt. Tegnapelőtt úgy sírt hajnalban negyed órát, sehogy nem tudtam megvigasztalni, Tomi se

, olyan rossz volt látni, szopizni se akart, mindent kizárva csak a fogára vagy a hasára (akkor 2 napja nem kakilt) tudtuk "fogni", minden mást kizártunk.
Ilus! Jó, hogy újra jöttél, már kérdezni is akartam, merre vagy! Nagyon ügyes, aranyos Petra, láttam a videókat a blogodban meg facebookon is.
Évi! Balatoni taliban én is benne lennék! A Balaton melyik részére gondoltál?
Táblába szerintem még azt is bele lehetne tenni, mikor kezdett el kúszni, mikor ült fel egyedül.
Táblához adatok:
szopi
forgás: 2010. október
hasról hátra: 2010. dec. 26.
hátról hasra: 2010. dec. 28.
Megint kezd bedagadni a térdem.

Pedig pihentettem (már amennyire azt egy 5 hónapos baba mellett lehet

)... Valaki esetleg valami más megoldást nem tud? Ircsi? Nem akarom abbahagyni a szopit, hogy kaphassak szteroid injekciót!
Csillag!
Gergőnek boldog fél évet 1 nappal megkésve is!
Clárika! Örülök, hogy Réka jobban van, én is megijedtem volna!
Ma meg akkorát kakilt, hogy még én is öltözhettem át.

Közben meg "rendet rakott" a pelenkázón: szétdobálta a pelenkákat, lelökte a popsikenőcsöt, majdnem megette a törlőkendőt és nyakig összekakizta magát, elvoltunk, de túléltük.

Tiszta ruhában, pelenkában van és rajtam is tiszta ruha van.
Dia! Áron nagyon ügyes! Csak ámultam-bámultam!

Bencének jobbulást!
Ircsi! Még szokom a Chloe-t

, nagyon édes, hogy mindenhol el tud aludni! Bence is, leszámítva az extra nyűgös napokat.
Mares! Nem vagy rossz anya, mindent ki kell tapasztalni, nekünk is van ilyen még mindig, pedig Bence már 5 hónapos.
Még akartam sok mindent, de Bence már sír, nem tud nélkülözni ma sem. Majd este jövök, ha már alszik. Megyünk barátnőmhöz, babák játszanak egy kicsit, mi beszélgessünk (ő kislánya 10 hónapos), remélem jól ellesz, a társaságot nagyon kedveli.
Évi neked is akartam írni anyukád viselkedésére, de este pótolom!
Kis huncutról pár kép:
Durcizom