A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Fél óra altatás, 20 perc alvás és több mint 1 óra visszaaltatási kísérlet után most borított ki 400 db kockát a nappali közepére, én meg még nem is reggeliztem ma :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi!
Azért nem kezeltem tobrex szemcseppel tegnap (bár kiváltottam), mert több helyen is olvastam, hogy a vírus okozta kötőhártya gyulladásnál elég a szemet tisztán tartani, nem kell rá antibiotikum.
Ezen kívül Boo jól emlékszik, valóban a homeós hozta rendbe Petra árpáját nyáron, pedig előtt többféle antibiotikumos, szteroidos cuccal is próbálkoztunk.

Egyébként ma reggel egyáltalán nem volt se csipa, se váladék, a dagadás szépen lehúzódott és már csak picit piros.
Szerintem tuti vírus okozta, ami most átment a légzőszervekre, mert köhög és reggel óta orrdugulása is van. Picit lázas volt ma délben is , hazaugrottam, lekezeltem, aztán visszajöttem dolgozni.
Még szerencse, hogy nem csinál a főnököm ebből gondot. :wink:

Boo!
Nem tudom, hogy mit tehetnétek. :roll: Az elvalvásnál bevethetnétek a könyvolvasást, mesélést, nálunk az bevált.
Az éjszakai ébredésekre nem tudom, hogy mit lehetne. Talán éhes?

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
tudom melyik játszin voltatok...
akkor mentek abba a napközibe??egyenlőre még úgy néz ki,h mi is
csatlakozunk...

Dodi!
tegnap elfelejtettem írni neked még,h a pajzsmirigyem csökkent picit,
de még mindig magas és ezért növelték az adagom és majd most
pénteken kell újra vérvételre mennem,majd febr. 3án kontrollra ahol
kiderül,h kell még emelni az adagon vagy már jó és maradhat ez.

köszönöm a pocak dícséretet...
szerintem óriási ahhoz képest,h félidős vagyok...
Kiara megkapta az oltást. 81centi,de szem nagyobb csak nem tudtuk rendesen
megmérni és 10,7kg

Kép
Kép
csibe83

Bocsi, rövid lesz, hulla vagyok, sztem túlaludtam magam :oops: :lol: . 10-kor keltem, vagyis 8-tól éren voltam, de 10-ig fetrengtem a gyerek meg hordta oda a fél lakást :lol: . Aztán meg délután aludtam 3 órát (Botond 4-et) :oops: :lol: .
És megint álmos vagyok :twisted: .

Katy!

Fel sem merült bennem, hogy ne lenne megalapozott a döntésed, csak megjegyeztem :twisted: :lol: . De ügyi vagy, és örülök, hogy Petra jobbul :wink: .

Boo!

:arrow: Szakirodalom! Én is agonizáltam napokig, aztán meg fél óra alatt megtaláltam a válaszokat, és azóta happy van :wink: .

Botond imád olvasni :D . És nem csak velem, egyedül is. Tökre örülök neki! És olvasok is neki nagyon sokat, hagy művelődjön :lol: . Ez a fajta lelekesedése úgyis elmúlik kamaszkorára :twisted: :lol: :lol: .

Milyen lett a hajad?

Tike!

Nyugi, nekem is vannak ilyen napjaim :twisted: . Valamelyik nap egy ilyen sorozatot azzal fejelt meg, hogy odajött miközben főztem, kihúzta a főszeres fiókat, és az egész köcsög (mármint kübli :lol: ) vegetát egy mozdulattal a földre öntötte. Elárulom, nem maradtam higgadt :twisted: . De hamar kibékültünk :wink: :lol: .

Mamatalival mizu?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Kedves Lányos Anyukák!
2010. novemberi kismamás topikból vagyok.
Egyedi készítésű, masnis fejpántok, igény szerinti színben és méretben!Akit érdekel, írjon nekem privit és megbeszéljük a részleteket:)
Dobok egy képet, h. miről is van szó:)
Mindenkinek Boldog babavárást illetve babázást kívánok!

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

ez a sz@r kidobott és így már csak azt írom le , amit Boo-tól akarok kérdezni.

Boo : nem b@szogatásból , de lennének kérdéseim.

1. miért adsz Mironnak tápit ? Már a csülökpörköltet is simán megeszik, ha azt kapnak. Nem lehet , hogy attól eltelik, így a rendes kajából nem eszik eleget és ezért sír éjszaka , mert éhes?

2. már párszor leírtad, úgyhogy most már elhiszem, amit látok. Miért ébreszted fel a délutáni szundijából ? Zsombi minél nagyobbat alszik nappal , annál nyugisabban , néha mozdulatlanul és horkolva alszik reggelig. Évinél mindig nagyobbakat alszik, mint itthon, mert ott dög meleg van. Múlt héten 2* is maratonit aludt : 1* 4,5 , 1* pedig 5 órát. :roll: :shock: :shock: :shock: Utána boldogan játszott estig, aztán fél8 pancsi , joghurt , még egy kis bohóckodás és szundi.

Kép
ikoka7

Na azt hittem már ilyenkorra felébred a kisbogyóm.

Megyünk ma moziba.juhúúúú :D

Most akkor mikor lesz mamatali ? Mi a héten, 2 anyuka barátnőmmel elmegyünk csütörtökön a Trófeába, ami nem a kedvenc helyem , de 2500-ból elleszünk ott egy ideig és most nem vet fel a pénz. a társaság viszont jó lesz . Jó lenne már Titeket is látni és pocakot/ pocakokat ? csodálni.

Kép
ikoka7

ikoka!

mit néztek meg??
ne tudd meg,h nekem is mekkora élmény volt mozizni...utoljára már
nem is tudom mikor voltam...
nem nagy dolog a mozi,de tök jó volt kicsit kikapcsolódni...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Örülök,hogy rájöttél a megoldásra! :wink: Nekünk is van egy barátunk,akiknél a kisfiú 1 hónappal fiatalabb,mint Lili és ugyanezt csinálják vele,hogy nem hagyják alduni másfél óránál tovább,mert akkor 11 ig fent van este. Sőt! Ők reggel is feléresztik
legkésőbf él 8kor,nekik ez bejött. Amúgy Lili is másfél órát,max 1 és 3/4 órát(ezt nem tudom hogy találta ki magának :lol: )alszik napközben,rendszerint 2-negyed 3-kor már fönt is van,így este fél 9kor gond nélkül megy aludni.
Én teljesen egyetértek veled a tápival kapcsolatban(bocsi Ikoka),nekünk sok evés problémánkat megoldaná/megoldotta volna,ha issza a tápit,mert akkor nyugodtabb lettem volna,hogy legalább abból eszik eleget. De hát neki soha nem kellett,így mostanra el kellett fogadnom,hogy Lili nem egy jó evő baba. Hiába idegeskedek rajta,attól nem lesz jobb. Ő például mostanában nem is tízóraizik :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi81

http://www.sugarmozi.hu/page/movie/454/az_utazo ezt nézzük meg

Boo : ok , értem én az érveidet, meg azt is, hogy nektek/Mironnak ez válik be , úgyhogy téma lezárva, én csak kíváncsiságból kérdeztem , Te meg válaszoltál. :wink: nekem a tápival aztán az égvilágon semmi problémám nincs, sőőőt ( Nyuszi :roll: :wink: ), Zsombi is kapott anno és szerette. Amúgy meg ahány gyerek annyi féle és ha nektek ez a módszer válik be, akkor gratula, hogy megvan a megoldás. :D

alvás : mint írtam már, Zsombi itthon nem, Évinél viszont maratoniakat alszik. Most pl. fél órája beszéltünk és kicsifiam még aludt negyed11 óta. Tegnap együtt voltunk itthon és másfél óra után anyázott. :roll:

Nyuszi : én is sokat szenvedtem amiatt, hogy Zsombi nem eszik. Tényleg nem evett , volt olyan nap, hogy szinte semmit........aztán mégis egy behemót lett. :roll: :D

Csibe : várom már én is a mozizást, kellenek ezek a kis kikapcsolódások, kell néha kettesben is csinálni valamit, na jó Ti azért csináltatok...............................gyereket :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nagyon szépen látszik.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo : hajrá szoktatás !!!!! ezen a héten elméletileg itthon van Sz. pénteken, de mondjuk jövő héten egy játszóházasdi ?

Igen szerencsés vagyok, erre neki is , meg nekem is szükségem van. Most ébredt pár perce, most ebédel, aztán megyek érte.

Kép
ikoka7

Boo : :arrow: privi

Kép
ikoka7

Na megyek eszem valamit, aztán indulok. Puszi Nektek !

Kép
ikoka7

nincs kedvem enni csak túrórudit, az jó ebéd neeem ?

Kép
ikoka7

sziasztok 8)

én lányom is eszik még tápit (reggel-este, sőt van hogy éjjel is, ha fogzik, nem alszik vissza mással), én is ébresztem reggel is, és napközben is max. 2 órát hagyom aludni, és mindig cirkusz van, mivel rendszerint 11-kor alszik el :twisted: :twisted: azt még nem bírja ki, hogy ne tegyem le aludni, akkor álmos :roll: :roll:

f.nikici

Nimród (és Apa) elkapta az influenzát :twisted: :twisted: :twisted:
Kapott új antibiotikumot kedden, ma is lázas még, 6kor kapott Germicidet és még 38.1... És két perce akkorát esett hogy alul-felül felrepedt a szája...
Amúgy minden oké...
(én már jobban vagyok, bár car volt gyógyszer nélkül átvészelni... Melóhelyen is mindenki beteg, tuti onnan hoztam)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Én sem hagyom Botondot aludni 4 után, de én dél-fél1 felé lerakom, tehát ez akár 4 óra is alvás is lehet attól :roll: :lol: .

Ikoka!

Mozi 8) . Én 3 hónapja nem voltam semmilyen önálló programon, pedig én eljárós voltam, de olyan trutymó vagyok így télen :oops: :lol: . 4-kor sötét van, és mire bárhová elindulnék már semmi kedvem, csak aludni, vagy max. olvasni... HOl van az már, mikor a fél 9-es Oktogoni talinkkor apa világosban tett ki....? Nyarat akaroooook!

Nikici!

Mármint délelőtt alszik el 11-kor, vagy este? NEm világos nekem :oops: ?
Mert délelőtt Botondnak is van egy holtpontja, akkor dölöngél,meg bújik, de csak pár perc, és újra feléled :lol: .
Ha viszont estére írod a 11 órát, akkor az nem kevésalvás neki? :roll:
Mert ha reggel kelted, és nakpközben is csak két órát alszik, akkor este nagyon késő a 11óra sztem. Hogy piheni így ki magát? ELvileg ilyenkor még 12-14órákat alszanak, Botondnál ez 11-12 óra éjszaka, és átlag 2 óra napközben. Tudom, nem mind egyformák, de mégis...
Vagy mikor kelted reggel?

Amúgy jól vagytok? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, köldök: igen, még a terhesség előtt lett kevésbé mély és szűk, inkább lapos izé lett, most meg hogy nő a hasam, kezd ki is fordulni :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Desajnálom :( :( :( .
Oscillococcinum-ot szedhetsz terhesen, nekem jó volt, bár nem influs voltam, csak megfázás. Meg az megelőzésre is jó, Botond is kap néha, meg Béres-cseppet szedünk :wink: . Csak a jövőre nézve...
Jobbulást :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor most tetess bele piercinget :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Júúúúj, de goni vagyok :oops: :oops: :oops: :wink: .

Mikor randizunk? Hmmm?
Jövő hét? Mert most mindenki kifalsult :? :( .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

ikoka!
az utazó az tök jó..mi azt itthon néztünk meg...apa letöltötte :oops: :oops: :oops:
mi az aréna plázába voltunk és a vip terembe néztük meg a zöld darázs 3D-t.

Boo!
ha gondolod mi is szívesen talizunk veletek,ha úgy van...félúton vagy
akárhol...

hát nekem Kiara amilyen sz@r alvó volt most már rendeződött szerencsére,
de nála nincs olyan konkrét idő amikor elálmosodik napközbe.
sokmindentől függ,m ma pl 8kor kelt és fél1kor már el is aludt,
viszont ha 9körül kel,akkor inkább 2 fél3körül szokott.

Kiara kicsit melegnek találtam este és láza volt,pedig nem látszódott
rajta.szerintem a tegnapi oltás üthette ki szegénykét...
majd holnap kiderül.remélem hamar lemegy a láza.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Boo

Igen jól emlékszel én tényleg keltem Rolót négy körül, DE mondjuk nagyban függ attól is hogy mikor feküdt le du. Ergo, ha egykor már alszik tuti felkeltem négykor, de ha ilyen olyan oknál fogva csúszik az elalvás 14-14.30-ra, akkor még engedélyezek neki egy fél órát. Ebből még nincs gond, 20.30 kor este már ő alszik megint...
Jól írta Dodi, hogy 12-14 órát kell aludniuk per nap. Én ehhez nagyon tartom magam. Van hogy azt is figyelembe veszem mikor kelt..
Mostanában például tök későn kel, régebben nem engedtem azt sem hogy reggel nyolc utánig aludjon. Most ez kitolódott 8.30 ig

Kérdés:
Egyből ugrassz ha megnyikkan a ded? vagy kivársz vmennyit?
Én amúgy egy kialakuló félben lévő rossz szokásra is gyanakodnék.
Ergo nyikkan te mész, kiveszed magad közé, megy a játék..stb....
Nekem az is furi hogy iszik éjszaka. MAgamból kiindulva mikor szoptattam vedeltem mint egy hülye éjszaka is, aztán mikor nem szoptattam ugyanúgy megmaradt ez a szokás. És zavart is. Aztáb egyik éjszak nem ittam és utána már nem voltam szomjas...Aszem Dodi írt vmi ilyesmit.

Bár én nem vagyok/voltam még ilyen szituban hogy ennyiszer kel a gyerek, és nem is ismerem Miront. De ha Rolórol lenne szó és ilyet csinálna, valszeg ha nagyon sírna kivenném és bújnánk a hintaszékben picit, mint alvás előtt(már ha igényli), de elmondanám neki hogy éjszaka van aludni kell és az ágyikójában sokkal kényelmesebb. Én nem játszanék vele hajnalban. :roll: És nem adnék neki inni, enni, mert éjszaka van.. :roll:

Én tom, hogy sok dolgot én se csinálok jól, de ezek a gyerekek már lassan két évesek. És baromi okosak rafkósak. Tudják, hogy az jó ha ANyával Apával lehetnek akkor amikor ők akarják. És elég nagy színészek. Nem feltétlenül van bajuk.

HA több gyerek van már, akkor képtelenség ezeket csinálni, hogy este még pörögsz vele, azért mert ő így akarja.

Az nagyon jó, hogy sétálsz vele. Én van hogy egész séta alatt üresen tolom a babakocsit. Hogy miért viszem mégis magammal? Mert ha hiszti van vmi miatt, akkor megmondom , hogy oké akkor a kocsiban folytatod tovább. ÉS ha nem hagyja abba be is rakom. Így könnyebb mert nem kell cipelnem.
Az ne érdekeljen hogy dzsúvás lesz. Így tanulja meg, hogy pl miben esik el, következő alkalommal kikerüli vagy átlépi. Vagy nem rohan annyira. Egy overál egy nap alatt megszárad.
Tegnap mikor jó idő volt, mi játsziztunk és homokoztunk is. Képzelheted hogy nézett ki. DE az a a boldogság ahogy élvezte mindent megér :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Mi programdúsan vagyunk, ezért vagyok csélcsap :roll:
Mondjuk ti sem pörögtétek szét magatokat fórumilag :wink:

Csibe!
Ez már totál terhespocak :D A Kiarás kép nagyon cuki :D Jobbulást neki, fránya láz :?

Ikoka!
Tápi :arrow: Miért ne? Mondjuk én babatejet adok, szerintem egykutya, örülök hogy szereti :) De szerintem ez nem kaja helyett van, legalábbis nálunk tuti nem.

Boo!
Én gyerekem csak a spagettit utálja...vannak is ilyenkor kétségeim, hogy nem cseréltem e el a kórházban... hogy lehet azt utálni az én génjeimmel??? :shock: :shock: :roll:
Más formában jöhet neki.
Én sosem keltettem fel még a déli alvásából, de nálunk sosem ölt extrém méreteket. Éjjel ált. 12 órát alszik, 9-től 9-ig, tegnap 10-től 3/4 10-ig. De még akkor is alig akart felkelni. Egykor ment déli alvásra, 3-ig aludt, most este 1/4 10-kor zsuppoltam be az ágyába. Nagy vonalakban elég jól működik az alvási ciklusa.

Mozi :arrow: Én összvissz 2X voltam Zétény óta :? Másodjára most szilveszterkor, a Terhes társaságot néztem meg, szétröhögtem rajta az agyamat :P

Pocok!

Szegény Pasik :? Az influenza oltáson ezek szerintem már nem kell agyalnod :?

Akkor most elmarad a tali?? Az jó :roll: Legalább nem maradok le róla... csúnya önző Lois :oops: :oops: :oops:

Nekem nagyjából bármikor jó, csak legyen normális idő :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
De miért téped ki neki??? :shock: :shock: Az tök különleges :shock:
Hajad :arrow: Szerintem sötétszőkékkel kéne próbálkoznod. Csak a nevük ilyen hülye, attól azok még barnák, csak világosabbak.

Én nem mosom a gyerek kukiját, apja mossa meg húzogatja neki :roll: Eme nemes faladatot tologattuk egymásra, de közöltem hogy ez a fürdés része, meg amúgy is fiúk egymás között, szóval oldják meg. Hétfőn meg akartam mutatni a dokinak hogy véleményezze, de elfelejtettem :oops:
Nektek mennyire jön fel a bőr rajta?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo: Mi is Barbiet néztünk tegnap délután :oops: :lol: :lol:

Egyébként ez a tankönyvi 12-14 óra is gyerekfüggő szerintem, Hédi alvásigénye olyan mint az apjáé, az enyémhez képest édes kevés :twisted: :twisted: Nálunk is felborult a rend az ágycserével, vagy nem tudom mi miatt de az elmúlt 2 napban lecsökkentette a délutáni alvását 40 perc és 1 óra közé. Szóval a néhány héttel ezelőtti 3 órás szunyákhoz képest ez baromi furcsa. Eleinte próbáltam visszaaltatni, de esélytelen, sőt tegnap már a fáradtság jeleit sem láttam rajta :roll: :roll: Ő egyébként este hiradó után fürdik, és olyan 3/4 8 - 8 felé már alszik, reggel 6-ig fél 7-ig. ( tehát kb 10 óra) Az éjszaka 2 kor kelt és apija,apija kiabálásokkal kislattyogott a folyósóra, apa behozta közénk, fél órát forgolódtunk mind a hárman, ekkor én a gonoszanyu megfogtam és visszavittem a szobájába. Persze sírt mint a záporeső,hogy apija,apija, elmagyaráztam neki,hogy még éjszaka van és aludni kell és a hold világít az égen és öleld meg a malackádat és api itt lesz reggel,de most neki is pihenni kell stbstb, 10 perc alatt elaludt, reggelig egy hang nélkül.

Amit még mesélni akartam, a rosszalkodásáról. A héten kitett magáért a kisasszony, erre elkezdtem utánakeresni,hogy van-e valami ilyesmi másfél évesen. Találtam egy érdekes cikket ami megvilágosított. A rosszalkodás oka a figyelemfelkeltés, nem az a megoldás ha leülök vele játszani, vagy elküldöm, hogy játszon egyedül, hanem próbáljam meg bevonni abba amit én csinálok :arrow: ma ő csipkedte a tésztát a levesbe, kapott egy kissámlit a konyhapult mellé :lol: :lol: Igaz,hogy lecsúszott egy fél nyers répa és egy kis nyers tészta is, de ő boldog volt, nekem nem ment az agyamra és el tudtuk végezni amit beterveztünk :lol: :lol: ééés hiszti nélkül ment aludni. :lol: :lol: :lol:

Csibe: autóhoz megy a drukk, én imádom az enyémet, sokkal könnyebb mióta megvan, neked 2 gyerkőccel pedig még többet segítene. Kár hogy benzinkutat nem adtak mellé :roll: :roll: Egyébként ma lemértem a szokásos napi bevásárlás körünk, amit autó nélkül mindig gyalog tettünk meg 3,5 km és ezután még délután is sétáltunk :roll: :roll:

tike

sziasztok!

Kiara ma fél 10kor kelt és már 11.45kor aludt is szegényke.
beszéltem a védőnővel és mondta,h ez normális,viszont ah 3 napnál tovább
tartana a láza akkor azért mutassuk meg a doktornőnek.

tike!
ne is mondd...igaz tök közel van a kórház nekünk,de a babakocsiba
a Kiara már nagyon nehéz gyalog meg max odáig jönne,utána cipelhetném haza.
kocsival kicsit könnyebb lenne,na meg tényleg ha majd két gyerek lesz,akkor
totál meg leszek lőve.
apának is ezeket az érveket mondom mindig.
ha minden jól megy márciusig sikerül totál megpuhítanom és akkor végre
autó tulajdonos lehetek.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok 8)

dodi: igen, 12-14 óra lenne a megfelelő tudom. csak azt felejted el, hogy Botond mindig is tankönyvi gyerek volt :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: (mázlista!!) Bár ennyi tanulás mellett, nem is csoda! :lol: :lol: Dorka is alszik azért 12-13 órát egy nap...csak el van tolódva az egész neki...és nem tudom mit tegyek....3 hétig próbálkoztam, fél órákkal elcsúsztatni, nem tudtam, mert hamarabb kelt ugyan de lefeküdni ugyan úgy nem akart és persze hiszti volt.... :roll:
Jelenleg 10-11 között alszik el este, másnap legkésőbb 9-kor ébresztőt fújok, és napközben 2 órát engedem aludni...
Amúgy vagyogatunk, Dorkim most gyógyult ki takonykórból. Apa Bp-n dolgozik, csak hétvégékre jár haza, így kettecskén vagyunk. Ja, és imádja Dorki a játszóházasdit, és az ugrálóvár, és kis ház a kedvenc. Rosszcsont, huncut, és huncut egyben, de imádom!:)

boo: soraidat olvasva a gyerekemre ismertem. :lol: :lol: kukis történet, azért nagyon cuki!!IGAZI FÉRFI már most is :lol: :lol: Itthon dolgozom a vállalkozás körüli teendőket, bevallások, stb.stb., közben pedig nyelvvizsgára készülök. Dorka nem beszél :twisted: :twisted: Azaz egész nap be nem áll a szája, mindent megértet, amit szeretne, de ezt hajtja egyfolytában: tátátátátátát-titititit-tátáááátátá, és közben mutogat, komolyan mint egy morse-ABC. :lol: :lol: :lol: Bár azért van egy két szó, amit mond, pl. mama, hapci, miu (miau), ci (cica), grrrrrr.ta (Gréta), és természetesen a NEM - fejrázással csillagos 5-ös :lol: :lol:

f.nikici

tike: még Neked akartam írni, hogy én is hasonlóan próbálom elintézni a teendőimet Dorkával, és fellépőn áll, amíg zöldségeket hámoz a hámozóval, csakhogy nehogy már itt is nyugi legyen, a héját eszi meg mindennek, és a munkalapomat is előszeretettel lehámozza :twisted: :twisted: :lol: :lol:

f.nikici

kislányom még mindig alszik :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83

Boo

Megkérdezhetem, hogy reggel 7kor még miért nyomod vissza nyolcig?
Hisz te se tudsz visszaaludni, a 7es kelés sztem meg tök normális..legalábbis sok anyuka összetenné a kezét ha a gyerek 7kor kelne :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:39-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:40-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Annyit felejtettem még írni, hogy én leszarnám a szomszédokat, mert mi a fontos(abb) hogy ők jól aludjanak, vagy hogy TE....
HA nem bírja majd elköltözik, vagy ugat mindig mikor taliztok, oszt csókolom. Minden gyerek felnő egyszer :wink:

Engem az áruházban sem érdekel, ha pl, hiszti műsor van és látom az esdeklő tekinteteket, hogy szegény gyerek....persze az más mint a szomszéd akivel nap mint nap találkozol, no de mit tudhat ő a TE gyerekedről?

Szal én nem foglalkoznék vele... :wink:

Tike

Már kérdezni akartam tőled, hogy nektek miért nincsen legurulásgátló Hédi ágyán?

Roló azt sem tudja mi az hogy BArbie, vagy Thomas, vagy verdák....

KépKép

KépKép
ronmay

Elájulok a fáradtságtól, szóval csak azoknak reagálok, akik kérdeztek, bocsánat :oops: .

Lois!

Botondnak teljesen felhúzható a bőr :wink: . És az első pár alkalommal rendesen zavarba jöttem, mert pontosan úgy néz ki, mint egy felnőtt virsli, csak kisebb. Ez partyvirsli :lol: :lol: :lol: . Most már megszoktam, de azért ha apával fürdik, ő mossa neki, én ritkábban, de már nem hoz zavarba :lol: .

Ennyit a kérdésekről :lol: :lol: :lol: !

Czigka!

Mi az a hetrázós?! :roll: :lol:

Boo!

Répatorta, tudom, köcsög vagyok, de: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .
Te még egy tortát se tudsz egyszerűen csak odaégetni? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ááááá, héderelős :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo: csak Neked gyorsban! Dorki is így üvöltött hajmosáskor, nemrég hagyta abba, mégpedig az történt, hogy vettem egy kis locsolót, és ő locsolta vele a hajamat, és mindent, majd én az övét, és azóta móka-kacagás a hajmosás. :lol: :lol: most már mindig mosná :twisted: :twisted: most ezért harcolunk, meg akkor hajszárító, nem egy perc, és azt viszont nehezen viseli...

Apa önszántából ment, annyira nem lett volna szükséges (ez az én véleményem). Már annyira ász vagyok, hogy helyetted is mehetek (hahaha...), angol amúgy a leendő vizsga, én csak németül beszélek ezidáig.

f.nikici

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:41-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Nálunk reggel 6-kor van kakaó, apáink kezet foghatnának motoszkálás ügyben :twisted: érdekes módon hétvégén van 8-ig alvás :twisted: :twisted: Hagyományos reggeli 8kor, gyümölcs 10 körül és fél 12kor ebéd. Este meg ugye hiradó alatt vacsora, rendes főtt kaja, fürdés után szopi, amit majd szintén kakaóval tervezek kiváltani.

Apára ráugrás: hááát :twisted: :twisted: mellé vetődtem és aludtam :lol: :lol: Tesó ügy azóta nem került szóba, de elhasználtuk az utolsó óvszert is és nem vettem azóta :roll: :oops: :lol:

Ma szét kellett szerelnem a pelenkázó komódot is, mert arra mentem be a szobába, a nagy csöndre, hogy áll a komód tetején és onnan pakolja a komód felett lévő tárolóból a zoknijait :twisted: :twisted: :twisted:
Megkérdeztem tőle,hogy hegymászó leszel édes lányom?Vigyorogva közölte hog, he...he..

Apa kezét tegnap begipszelték, inhüvelygyulladás, nyertem 2 heti fürdetést, meg egy magát roppantul sajnáltató, kiszolgáltató apát :twisted: :twisted:

reggel mondom neki,hogy tedd ki a pórázt a kocsiból, mert el kell vinni a Matyit az orvoshoz ( nincs szőr a hátsóján egy foltban - bolhaekcéma :twisted: :twisted: :twisted: , tiszta szerencse,hogy van nyakőrve, na mindegy). Ok. megyek ki, látom ott a póráz, nyakörv sehol. Felhívom. Válasz: miért azt mondtad a pórázt tegyem ki. :twisted: :twisted: :twisted: Tiszta szerencse, hogy a hám itthon volt :roll:

Ronmay: azért nincs leesésgátlója,mert rá kellett jönnöm,hogy itt vidéken nem úgy működik a dolog,hogy bemegyek, kérek egy leesésgátlót és hazajövök :twisted: :twisted: Hétvégén megyünk nagyobbvárosba, de nem is biztos,hogy veszek neki, mert a múltkori óta egyszer sem esett le ( kopp-kopp), ha azt szokja meg, hogy neki forgolódhat, akkor még tényleg lehet,hogy 8 évesen is kell majd.

tike

Pocok: Hogy vagytok? én még mindig nem döntöttem oltás ügyben, de egyenlőre nincs is miről,mert pár napig hiánycikk az oltóanyag nálunk. Tesóméknál győrben beteg a gyerek, de az óvónénit is szabira küldték,mert a 20 fős csoportból 20-an hiányoznak :twisted:

tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: