Sziasztok!
Boo
Igen jól emlékszel én tényleg keltem Rolót négy körül, DE mondjuk nagyban függ attól is hogy mikor feküdt le du. Ergo, ha egykor már alszik tuti felkeltem négykor, de ha ilyen olyan oknál fogva csúszik az elalvás 14-14.30-ra, akkor még engedélyezek neki egy fél órát. Ebből még nincs gond, 20.30 kor este már ő alszik megint...
Jól írta
Dodi, hogy 12-14 órát kell aludniuk per nap. Én ehhez nagyon tartom magam. Van hogy azt is figyelembe veszem mikor kelt..
Mostanában például tök későn kel, régebben nem engedtem azt sem hogy reggel nyolc utánig aludjon. Most ez kitolódott 8.30 ig
Kérdés:
Egyből ugrassz ha megnyikkan a ded? vagy kivársz vmennyit?
Én amúgy egy kialakuló félben lévő rossz szokásra is gyanakodnék.
Ergo nyikkan te mész, kiveszed magad közé, megy a játék..stb....
Nekem az is furi hogy iszik éjszaka. MAgamból kiindulva mikor szoptattam vedeltem mint egy hülye éjszaka is, aztán mikor nem szoptattam ugyanúgy megmaradt ez a szokás. És zavart is. Aztáb egyik éjszak nem ittam és utána már nem voltam szomjas...Aszem Dodi írt vmi ilyesmit.
Bár én nem vagyok/voltam még ilyen szituban hogy ennyiszer kel a gyerek, és nem is ismerem Miront. De ha Rolórol lenne szó és ilyet csinálna, valszeg ha nagyon sírna kivenném és bújnánk a hintaszékben picit, mint alvás előtt(már ha igényli), de elmondanám neki hogy éjszaka van aludni kell és az ágyikójában sokkal kényelmesebb. Én nem játszanék vele hajnalban.

És nem adnék neki inni, enni, mert éjszaka van..
Én tom, hogy sok dolgot én se csinálok jól, de ezek a gyerekek már lassan két évesek. És baromi okosak rafkósak. Tudják, hogy az jó ha ANyával Apával lehetnek akkor amikor ők akarják. És elég nagy színészek. Nem feltétlenül van bajuk.
HA több gyerek van már, akkor képtelenség ezeket csinálni, hogy este még pörögsz vele, azért mert ő így akarja.
Az nagyon jó, hogy sétálsz vele. Én van hogy egész séta alatt üresen tolom a babakocsit. Hogy miért viszem mégis magammal? Mert ha hiszti van vmi miatt, akkor megmondom , hogy oké akkor a kocsiban folytatod tovább. ÉS ha nem hagyja abba be is rakom. Így könnyebb mert nem kell cipelnem.
Az ne érdekeljen hogy dzsúvás lesz. Így tanulja meg, hogy pl miben esik el, következő alkalommal kikerüli vagy átlépi. Vagy nem rohan annyira. Egy overál egy nap alatt megszárad.
Tegnap mikor jó idő volt, mi játsziztunk és homokoztunk is. Képzelheted hogy nézett ki. DE az a a boldogság ahogy élvezte mindent megér