Sziasztok!
Köszönöm csajok újra a dícséreteket

. Sajnos van mit alakítanom magamon, mert a két évvel ezelőtti állapothoz képest + 8 kg, centiről nem is beszélve

. A tornát nyomom ezerrel, nagyon élvezem, amióta teljesen megszüntettem a kocadohányzást is, ez az egy szenvedélyem van

, de a diéta most nem megy

.
Irina, Móni, köszi az ötleteket, megosztom a lánnyal, nem tudom, melyiket használta már ki, nagyon jó ötletek

.
Panndi, ilyen kicsi a világ

. Én nagyon jól éreztem magam. Úúúúúúúúgy szeretnék a Balatonnál lakni, állandóan

.
Tali, Öröm az ürömben, hogy tavasszal már remélem, ráérünk, viszont a betegeskedők gyógyuljanak meg nagyon hamar!!!!!
Mesi, Bencénél a bárányhimlő kb. 2 hétig tartott, az 1. pöttyök megjelenésétől számítva.
Durván tele volt, de már 5 éves volt, nem vakarta, mégis van pl. a homloka közepén egy heg, mert ott egy nagyon mély seb volt, ami egy kis krátert hagyott maga után, amikor kifordult
.
Nagyon szépek és vidámak vagytok a szülinapi képen

!
Vindo, skypoló Rugó

. Nem semmi

. Pók doktort én is sajnálom, de nekem sem a szívem csücskei a pókok

.
Dóri, nagy gratula az anatómiához

! Ez szépen görbül, nagyon ügyes vagy!!!!!
Maggie, köszi

. Havi korlátlan bérletem van egy terembe, amikor nem dolgozom, minden nap megyek. Pl. hétfőn reggel 8-kor, kedden este 6-kor, szerdán pedig reggel 8-kor, este pedig 6-kor és 7-kor edzek, ha csüt., péntek, szombaton dolgozom. De minden nap van valami edzés, így ez az én munkarendemnek pont megfelel.
Ja, és van gyermekmegőrző, Panka imádja, és hisztis, ha nem megyünk

. A múltkor beosontak hozzánk, és úgy nyomták az aerobicot, mint a nagyok

. Nyáron lesz gyerektorna, már nagyon várja, minden este waka-waká-t hallgatunk, mert ő majd arra fog tornázni

.
Panndi, én is lányra tippelek

. A Flóra nagyon szép név

. 3 lány után remek dolga lesz egy öcskösnek

.
Juba, nagyon örülök, hogy minden rendben van

! Gyönyörűek ezek a csajok

! Nagyon édes Zina kerek pofija

.
Én is kaptam gofrisütőt karácsonyra, de nem szeretem sütni

. Persze a gyerekek imádják

.
Vindo, az szép kiruccanás lenne

. Róma gyönyörű, mondjuk egész Olaszország az

.
Heni, ráncok

. Igenis fiatal vagy, és a tornától nem csak csinosabb, de fiatalabb is leszel

(hú, ez tiszta Rubint Rékás duma volt

). Én a "szarkalábaimra" szoktam mondani, hogy szépek, mert a sok nevetéstől vannak. Azok boldogság-ráncok

.
Mindenki ilyen fiatal

?! Nekem már utána kell számolnom, mennyi leszek jövő hónapban, mert-esküszöm, nem direkt- el szoktam felejteni

. Aztán úgy döntök, nem érdekel, én akkor is 17-nek érzem magam

. Na jó, max. 24-nek

.
Viranka, azt hiszed? Ez jó

. Erről beszélek, én is így vagyok vele, de én azon már túl vagyok-azt hiszem

.
Niki, hát simán letagadhatnád, és elmehetnél 28-nak

.
Pihizek egy kicsit, megyek éjszakára

.