A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

G. azt mondta, hogy ma megkérdez egy ékszerészt, mit tud csinálni Pók doktorral.

Kép
vindolanda

Halakat is etetni kell. Szerintem már éheznek :roll:
Rugó elkezdte a legóemberes-autótologatás játékot, szerintem csatlakozok hozzá. Ide hallom, ahogy berreg.

Betegek hogy vannak ma???

Kép
vindolanda

PAnndi de jó, hogy már igy előre megvan tervezve a nyaralás:-)

Én most tavasszal leszek 30, én is szeretnék elmenni valahová családilag.

Panndi nagyon szép neveket választottatok:-) én lányra tippelek :wink:

Heni
KépKép
heni81

De fiatal valaki :roll:

G. a last minute-utakat nézegeti esténként :roll:

Kép
vindolanda

ah , dehogy fiatal :roll: megjelentek az első ráncaim is :evil:

Heni
KépKép
heni81

Ja, az kiábrándító tud lenni :roll:
A fene essen bele.

Niki?????

Nekem Meryke jutott eszembe a múltkor, teljesen eltűnt.

Kép
vindolanda

Én 28 voltam most, hihi :wink:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: de jó hogy így előre tudtok tervezni

KépKép
kaqk
Debrecen

Ááá nem ér ilyen fiatalnak lenni 2 gyerkőccel és egy pocaklakóval. Bár mi is hamarabb kezdtük volna ......

Bár olyan nehéz volt így is rávenni hogy jó lesz ha lesz egy kis pincurkánk...most meg 4 et szeretne....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, azért még Ti sem vagytok elkésve!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Csak 5 évvel, és még csak 1 gyerkőcünk van...nagyon bele kellene húzni! :-)...ami nem is lenne gond, ha pikk pakk menne! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, ezt inkább le sem írtad volna :lol: :lol: :lol:

Kaqk, nyugi :wink:

Én még egy gyereket tervezek, de G. nem nagyon pártolja :roll: Majd meglátjuk.

Megpróbálom lefotózni Rugót telefonnal :arrow:

Kép
vindolanda

Móni,menj a csudába :) :) a gofriddal :roll: úgy ennék :) pattanjatok be a kocsiba és gyertek :) ÁLmi is itt van Panndit is átcsaljuk :)

Én meg dupla3as leszek idén....azt hiszem legalábbis :oops:

jaj már Heni,ráncok :) :) el sem hiszem olyan babaarcod van :)

Juba,de jó h. csupa jó hírt hoztál :) csini voltál pocakkal nagyon :)

:arrow:

KépKép
viranka

Verus :) Én most teljesen készen vagyok, nem tudom miért, de tök fáradt vagyok, szerencsére Fruzsi elvan egyedül :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vera épp ez az, hogy olyan baba arcom van, de ezek a ráncok egyik reggel érkeztek és senki nem hivta őket :evil:

Panndi 28 8)

Kaqk nem vagytok ti még lekésve semmiről!még a 4 gyerek is beleférhet akár! hajrá!

Móni hát diéta van :evil: nincs édesség :evil: de már én is szemeztem a gofrisütővel, ha sikerül lefogyni megveszem, mert nagyon szeretem. olyan mint a gofrisnál?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nincs idom jonni, most is gyorsan beneztem csak, mert a baratnom kesik, mivel Vindo hianyolt, irok par sort.. :D

Penteken vizsga megint, ezer inteznivalo, rengeteg rendeles, gyerekek... a szokasos. Raadasul ma haromnegyed 5-kor felkelt Rania, persze akkor mar Alex is :evil:

Hat, mit mondjak en... a nagylanyom egy hete volt 18 eves... en meg jovo heten leszek 39, vagyis jovore 40. :shock: Olyan furcsa, nem erzem magam tobbnek, mint 28 :D csak testileg, de ugy neha 100-nak :lol:

Betegeknek jobbulast, latom, sok van.. :(

Juba, nagyon orulok, hogy minden ok mar! :D

Puszi, majd talan azert tudok jonni rendesen egy napon! :?
Vendég

Szia Niki!

3/4 öt :shock: :shock: :shock:

Ja, én is valahol 28 körül ragadtam le. Már volt, hogy kérdezték, hány éves vagyok, aztán mondtam, hogy 28 :roll:

Lányoddal mi újság?

Kép
vindolanda

Egyedül maradtam. Gondolkodni :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó...

Kép
vindolanda

Vindo 28 8) 8) 8)

mindenki annyi amennyinek érzi magát:-)

Heni
KépKép
heni81

Akkor mi Nikivel 28 évesek vagyunk :D

Kép
vindolanda

Sejtettem, hogy addig szerencsétlenkedek itt magamban, hogy oldalkezdés lesz belőle :roll:

Kép
vindolanda

Heni a kedvedért csinálok diabetikusat :wink:
szerintem finomabb mint a bolti, mondjuk Én saját kútfőből csinálom a tésztáját.
Ráncok csak a kialvatlanságtól vannak tuti, kérd meg az orvost, hogy írjon neked receptre pár végigaludt, nyugodt éjszakát. Biztos újra baba arcod lesz :lol:

Vera most nem tudok, csiripért vissza kell időben érni, hogy leszedjem a buszról ha végeztek az úszással
de ha egyeztetünk egy minitali időpontot igérem annyi gofrit sütök neked, hogy nem bírod megenni :lol:

Niki 3/4 5 :shock: , szegénykém
idd a kávét és a teát felválltva, soká lesz még este :roll:

Vera krisztusi kor megünnepeljük :lol: :lol: :lol:
én már ki is léptem belőle :roll: Lassan közelebb leszek a 4X-hez :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó teljesen elbambult :roll:
Szerintem a fejét sem tudja tartani lassan.
Karikásak a szemei is. Az átlagtól jobban. De inkább ne aludjon, mert holnap hajnalozunk, meg holnap után is.
Hülye munkanapok.

Kértem Böszben, hogy ne nyolctól kezdődjenek az óráim februártól. De jó lesz 8)

Kép
vindolanda

Csatlakozoma 28-asok klubjához :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo és teljesítik az ilyen kéréseket?
ha nem akarod, hogy aludjon menjetek ki a levegőre. Tuti felébred, elég csípős idő van kint. Itt legalábbis.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Móni!

Megyek, lesöpröm a lépcsőt, amíg bambul.

Tegnap azt mondta R., hogy "tűz nem ég" :P Mikor megnézte reggel, van-e tűz a kályhában. Igaz, beszéltünk előtte erről, de akkor is sikerült neki kinyögnie.

Kép
vindolanda

Tündi na mi újság?
Beni, hogy van?

Nektarin már biztos túl van a műtéten Robesz.
Majd gyere mesélj.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igen, szerencsére. Igazodnak a bölcsődei nyitvatartáshoz is, le kell adni a kérelmeket. Rendesek. Előző félévben volt egy hajnalozásom hetente, de ott egy adminisztrációs hiba történt.

Üdv a klubban :wink:

NIncs erőm kimenni. Én is bamba vagyok :lol: :shock:
Lehet, a százasban fordulhatnánk mondjuk.

Kép
vindolanda

Tényleg, szerda van. Műtét :?

Kép
vindolanda

Lányok tettem fel pár képet a blogba.
ha gondoljátok nézzétek meg

KépKép
Kép Kép
l.móni

nekem is ki kéne mennem fát lehordani :roll: , de nem visz rá a lélek :)

Milyen jó fejek, hogy figyelnek a bölcsire :) Nagy piros pont nekik :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Köszönöm csajok újra a dícséreteket :) . Sajnos van mit alakítanom magamon, mert a két évvel ezelőtti állapothoz képest + 8 kg, centiről nem is beszélve :? . A tornát nyomom ezerrel, nagyon élvezem, amióta teljesen megszüntettem a kocadohányzást is, ez az egy szenvedélyem van :wink: , de a diéta most nem megy :oops: .

Irina, Móni, köszi az ötleteket, megosztom a lánnyal, nem tudom, melyiket használta már ki, nagyon jó ötletek :D .

Panndi, ilyen kicsi a világ :D . Én nagyon jól éreztem magam. Úúúúúúúúgy szeretnék a Balatonnál lakni, állandóan :roll: .

Tali, Öröm az ürömben, hogy tavasszal már remélem, ráérünk, viszont a betegeskedők gyógyuljanak meg nagyon hamar!!!!!

Mesi, Bencénél a bárányhimlő kb. 2 hétig tartott, az 1. pöttyök megjelenésétől számítva. Durván tele volt, de már 5 éves volt, nem vakarta, mégis van pl. a homloka közepén egy heg, mert ott egy nagyon mély seb volt, ami egy kis krátert hagyott maga után, amikor kifordult :roll: .

Nagyon szépek és vidámak vagytok a szülinapi képen :D !

Vindo, skypoló Rugó :shock: . Nem semmi :lol: . Pók doktort én is sajnálom, de nekem sem a szívem csücskei a pókok 8) .

Dóri, nagy gratula az anatómiához :D ! Ez szépen görbül, nagyon ügyes vagy!!!!!

Maggie, köszi :D . Havi korlátlan bérletem van egy terembe, amikor nem dolgozom, minden nap megyek. Pl. hétfőn reggel 8-kor, kedden este 6-kor, szerdán pedig reggel 8-kor, este pedig 6-kor és 7-kor edzek, ha csüt., péntek, szombaton dolgozom. De minden nap van valami edzés, így ez az én munkarendemnek pont megfelel.
Ja, és van gyermekmegőrző, Panka imádja, és hisztis, ha nem megyünk :D . A múltkor beosontak hozzánk, és úgy nyomták az aerobicot, mint a nagyok :lol: . Nyáron lesz gyerektorna, már nagyon várja, minden este waka-waká-t hallgatunk, mert ő majd arra fog tornázni 8) .

Panndi, én is lányra tippelek :wink: . A Flóra nagyon szép név :D . 3 lány után remek dolga lesz egy öcskösnek :D .

Juba, nagyon örülök, hogy minden rendben van :D ! Gyönyörűek ezek a csajok :D ! Nagyon édes Zina kerek pofija :lol: .

Én is kaptam gofrisütőt karácsonyra, de nem szeretem sütni :oops: . Persze a gyerekek imádják :) .

Vindo, az szép kiruccanás lenne :D . Róma gyönyörű, mondjuk egész Olaszország az :D .

Heni, ráncok :lol: :lol: . Igenis fiatal vagy, és a tornától nem csak csinosabb, de fiatalabb is leszel :D (hú, ez tiszta Rubint Rékás duma volt :oops: :twisted: ). Én a "szarkalábaimra" szoktam mondani, hogy szépek, mert a sok nevetéstől vannak. Azok boldogság-ráncok :wink: .

Mindenki ilyen fiatal :shock: ?! Nekem már utána kell számolnom, mennyi leszek jövő hónapban, mert-esküszöm, nem direkt- el szoktam felejteni 8) :oops: . Aztán úgy döntök, nem érdekel, én akkor is 17-nek érzem magam :wink: :D . Na jó, max. 24-nek :twisted: .

Viranka, azt hiszed? Ez jó :lol: :lol: . Erről beszélek, én is így vagyok vele, de én azon már túl vagyok-azt hiszem :wink: :lol: .

Niki, hát simán letagadhatnád, és elmehetnél 28-nak :D .

Pihizek egy kicsit, megyek éjszakára :? .
dettyk

Halihó!

Jó ez a 28-azás :lol: , én 27-nél ragadtam le évekkel ezelőtt, de már nem ott tartok. 35 leszek 2 hónap múlva :shock:

Vindo, ez a 2. gyerek dolog nehéz téma, mi is most várakozó álláspontra helyezkedtünk. Vágy az lenne sokszor rá, de az élet ennél bonyolultabb (nekünk S-val legalábbis). 2 gyerekkel lényegesen nehezebb azt megtenni az életben, amit 1-gyel, de ezt szerintem mindenki tudja.

Fogyi: mérlegezés nálam kizárva, mert már az indulósúlyomtól is frászt kapok (más kérdés, h senki nem hiszi el, h annyi vagyok, de attól az annyi még annyi). Próbálok odafigyelni az evésre. Igazából várom a jobb időt, mert akkor örömmel megyek el futni, az edzőterem és az itthoni torna nekem nem működik, már ezerszer próbáltam az elmúlt 20 évben, és néhány hónapnyi marcangolás után letettem róluk. Néha persze jöhetnek, de ha tényleg életmódváltásban gondolkodom, a nagyon nemszeretem dolgokkal hiába is próbálkozom (ilyen a "nem eszem csokit sokáig" dolog is -- na azt nem nekem találták ki és ez nem önuralom kérdése, ez kb. olyan, mintha azt várnám el magamtól, hogy "na most egy darabig nem olvasok vagy nem nézek filmet").
Szóval én a ruháimat figyelem, mennyire kényelmesek, és látok némi javuló tendenciát. Majd szép lassan.
irina

Kávé és dolgozom. :arrow:
irina

Rugó a saját skype-fiókjából videohív engem, én fogadom, háttérben a babanet.

Kép

Kép
vindolanda

Vindo, ez haláli :lol:
irina

Vindo: :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ma megint csupa ideg lettem..de már lenyugodtam...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló!

Nem semmi Rugó! :lol:

Móni köszi! Megvagyunk. Hétfőn mehet oviba.Rengeteg cucc jön ki az orrából,nem is értem honnan :shock: Most alszik,mert reggel 6előtt keltek.
Felébredtek mikor indultak páromék a papával bp.re.
Papát ma műtötték volna,ha nem lett volna már ebben a hónapban szemműtétje.Állítólag egyet finanszíroz a tb. havonta,így jövőhó 7én műtik.Nem is tudom mi a baja a szemének,nem értem ami a papíron van :?

Juba nagyon szépek vagytok!!!! Zina baba milyen husi!

Móni szépek vagytok! Az a havas kép annyira jó lett,nagyon tetszik..
varga tünde

Vindo :lol: :lol: csúcsok vagytok Rugóval :lol: :lol:

Kaqk és miért lettél ideges?

Tündi az jó ha gyógyultok :D
szörnyű ez a tb :( anyumnak se csináltak meg minden vizsgálatot most januárban mert már túl sokat csináltak neki. Február elején folytatják a kivizsgálását :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ez eszméletlen! Nem is tudtam,hogy így van a tbnél.Nem tetszik ez a fajta korlátozás.

Én 31leszek idén,de még csak 30.5 vagyok... :lol: :lol:

Kaqk mi a baj?mi volt a baj inkább így kérdezem.. :)
varga tünde

[b]Detti[/b],a korommal mindig bajban vagyok :) :)annyira nem érdekel :) :) :oops:

Móni,meglestem képeket :) tök jól áll neked ha kicsit ki vagy festve :)

Irina,ha ez megnyugtat itthon torna nekem sem megy :) :) leg magic-om fonaltartóvá lépett elő,dvd-k porosodnak...

hülye rendszer megint nem tölt...(munka) ráérek :) na kellett leírnom most beindult :?

Vindo,RugóHugó nagyon édi :) mindjárt felveszem skype-on :):) :)

:arrow: dógózni

KépKép
viranka

Tb.... Bnek azért tartott sokáig az allergiavizsgálat,mert 1 hónapban csak 1et fizet...gáááááz :(

KépKép
viranka

Kaqk! Nyugi! Ízirájder öcsém! Csak így lehet! ;)
Küldd a címed, mert küldeném a dmelegítőt.

Beninek továbbra is jobbulást!!!!! ++++

Nektarin! Mi van Robesszel???????????

Juba! De jó, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben van! :) Látszik a csajokon, hogy egy fészekalja. 8)

Bárányhimlő: Eddig nem is nagyon vészes a dolog (kop-kop-kop). Mindenhol van ebből a sz.rból, szegénynek a könnycsatornájánál is, ezért néha dörzsöli a szemét. Fenistil cseppeket kap + mentolos hintőport és este zuhany, minden nap új ruha, új törölköző és új pizsi. Ha láza lenne, akkor nem mindegy mivel csillapítjuk, egyedül erre kell figyelni.
Én nem oltattam be egyiket sem bárányhimlő ellen - feleslegesnek vélem.

Este felébredt egy kis vakarózásra, napközben néha a szemét dörzsöli, de ahhoz képest, hogy a hátán mekkora bibik vannak, nem vakarózik. Tegnap a punciját fájlalta (na ott 3 hólyag is van), azóta nem. Csak olyan sápkóros szegényem.

Én alakulok, a tegnapi fájdalomcsillapító és az AB sokat segítettek. Nekem volt vesegyulladásom, így miután nem javultam, nem kockáztattam meg, hogy felszálljon a baci, így én is kúrán vagyok. Egész ősszel/télen nem volt bajom, (egy két napos taknyit leszámítva), mindenki döglődött körülöttem, erre most én kerültem sorra.
A sós fürdőre én is gondoltam, de most ráadásul piros betűs ünnep van nálam, ezért nem ültem bele. Ráadásul kirepedezett a szám széle - vashiány. :?

Vindo! Nem semmi Rugó! Mondjuk, hogy zseni! :lol:

Móni! Mennénk mi szívesen gofrizni. Én, a gyerekek, meg a birkák. :lol:
Megnéztem a blogodat. Gréti mennyit változott, mióta nem láttam. És Pöti miket csinál... :shock:

Ja, mióta Zsozsi megszületett, én is 28 vagyok! JÓÓÓÓ????? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

a topik új neve:
2007 szeptemberi babák és 28 éves anyukáik :lol: :lol:

KépKép
viranka

Emese jobbulást Nektek!!! Pisi még nagyon gáz?? Én még nem voltam barihimlős,fosok tőle..Én sem oltattam be a kölköket...
varga tünde

Mi sem oltattuk be őket, én is feleslegesnek tartom. Na kitartás továbbra is!

Nálam elkezdődött a délutáni semmisejóésrosszul vagyok állapot. Szomjas vagyok, de mindentől hányingerem van, jaj de várom, hogy este legyen és aludhassak :?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Most megint megpróbálok lépést tartani veletek,apa itthon van,kicsit sikerült leheverednem a gép elé.
Köszi a dicséreteket!

Dettyk!Meg sem dicsértelek,pedig nagyon tetszettél a Balatonos képeken!

Rám is rámférne már egy kis diéta de én most ráfogom a szopira,hogy azért eszek,hogy legyen tejem(de néha már zabálok :roll: )
Terhességem alatt öt kilót híztam de azóta,ááááááááááááááááááááááááááá ,semmi pénztért nem állnék rá a mérlegre,nem merek!

Én nyáron töltöm majd a 29-et de iwiwen már most is 29-et ír,fel is voltam háborodva!

Gofrit tudnék enni rogyásig de most,se tej se tojás,jajj de fáj néha!
Móni! Hol vannak azok a képek,szívesen megnézném őket!

Rugó,látom ő is nagy számítógép mágus!Berta is elmondta a mamának,hogy mikor hova kell kattintani,hogy elinduljon a mese neki,anya lepadlózott tőle rendesen :lol:

Robeszt mire műtötték?Erről is lemaradtam...

Kaqk Mi volt a baj?

juba0

Á csak a munka, vevő nem akar fizetni mert...de mindegy már átléptem rajta.

Mi sem oltattuk!

na mennem is kell

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: