A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kubu: én tuti nem engedném a hasbaszurit,és szerencsére tudom,hogy visszautasítható ez a baromság.... :)

nem adok 1% esélyt sem arra,hogy miattam baja legyen a babának,sajnos családban sikerült babát konkrétan leszúrniuk ezzel a híres-neves vizsgálattal :?

Csak Juditot próbáltam nyugtatni,hogy nem kényszeríthetik erre,ő asszem 10-zel több,mint én,de ettől függetlenül az ő babája,az ő döntése :)
Vendég

Ma volt az mr1-en egy műsor a pcos-ről, IR-ről. 3 hétig lehet meghallgatni a hangtárban.

www.hangtar.radio.hu

mr1 Kossuth rádió alatt

Vendég a háznál 11.00
ann74

Sziasztok Csajok!

Ancsi!
ne izgulj,minden rendben van,biztos a Baba is nyűgös erre az időre,de ki nem?!

Sajti!
de jó,h szúrtok!

Nekem ma megjött,pénteken a 4.napon megyek Sz-hez!és remélem most már tényleg lesz inszem!
vikus82

Csajok,
A laptetőt felajánlom, a fejfájósoknak, Ancsinak a második alkalomra a bizotos jó eredményre és a pénteki dream team-nek... mentek egy páran !!!!!!!!! :) :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Nagyon izgis időszak lesz ez!!!

Indul a babafesztivál...,ugye Andi? :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku:..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az, bakker, babafesztivál..... tényleg... olyan is volt!!!!! .... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: mi anyummal azóta is ezen kacagunk,a mostani lombik beültimnél ő volt velem végig,és ezzel viccelődött,nagyon tetszett neki a szöveged!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

annyira találó :lol: :lol: :lol:

szóval csajok,nincs más hátra,ELŐRE!!!! :D
INDUL A BABAFESZTIVÁL!!!!!! :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zugból elő: én vagyok Csucsukám barátnője :D Igen, sikerült az első lombikunk, 215 volt ma a HCG-m.
Z ügynök nem volt, ezért S ügynök jelentette, be - mint Békunak :D , nagyon aranyos, kedves volt.
Mi pedig most nagyon-nagyon boldogok vagyunk :D :D :D
carla1227

Carla, hát Te vagy az???????????? Azt az elsunnyogós mindenit!!!!:) Irgum-burgum!!!! :)
Na jó, csak viccelek... örülök nagyon Nektek!!!!! :)
Viszont kárpótolj minket egy utólagos beszámolóval, mi hogy volt, mennyi petike, lett-e fagyi.... ilyenek.... jó????
És GRATULA...!!!!! :)

andrea-1

Carla1227!

Szívből gratulálok!

Lányok!

Ez a kedves újdonsült kismama segített nekem és ajándékba megkaptam tőle a megmaradt injekcióit! Aznap kaptam meg, amikor a beülti volt...

Még egyszer nagyon szépen köszönöm és sok boldogságot és egészséget kívánok!

Avarka

Kép
avarka

Carla: gratulálok!!!! :)

szerettem S-hez menni,2X is szerencsét hozott :)
Vendég

Ann
Bocs hogy beleszólok, még nem olvastam végig csak azt akarom mondani, hogy szerintem megkéne nézetni orvossal, mert nekem a Tűű doki már metet írt erre:
inz 0:7,93
120:25,83

Majd még jövök.
vnbeni

Oh kit látnak szemeim: Vbeni, nagyon ritkán jársz erre csajszi! Gyere gyakrabban.

Jövök még én is csak nagyon sokat irtatok,előbb olvasnom kell

üdv kispatak
Vendég

vnbeni: Neked mennyi volt a cukrod? Persze hogy egy orvosnak látni kell az eredményeket, de az 5 alatti terhelt cukor nem valami sok szerintem. Nekem a 175-ös inzulinhoz volt 8,1 a cukrom. Ez elég egyértelmű volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsikám,
nekem kb. 10 percig nézegette a doki, aztán meg kérte hogy köhögjek, vagy nevessek erősen, mert úgy fekszik hogy így lehetetlen nyaki redőt és ülőmagasságot mérni (konkrétan éppen kisgömböcöt játszott a manónk :roll: ).
Szóval tényleg nehéz megmérniük! És asszem ez nagyon lelkiismeretes volt tőle, hogy inkább visszahívott minthogy rémisztgessen...nem lesz ott baj!

Carla,
hát te vagy az! Így még hangosabb gratuládé :D

Avarka,
meglásd az ajándék-gyogyók bevonzzák nálad is a babszemet!
Anno Breki is kapott, éééés abból van a babácska a pocijában :wink:

Kép
judit0713

Sajti

Gratula a kezdéshez és szúráshoz. A fátok nagyon szép és a fészek nagyon jó ötlet.
Jó lesz belehúznod, mert szükségem lesz a táblára. :lol:

Béku

Gratula anyukádnak. De szerintem nem kéne ilyen hirtelen fogynia. Azt mondják, hogy heti 0,5-1 kg elég.
Szerintem elő kéne keresned az optimista Brekit.

Viki

Elárulod, hogy melyik az álomautó. Barus biztos szép lesz a képeken is.
cukor 0:4,41
120:4,66

Judit

Mennek a drukkok. Az eredmény csak jó lehet.

Zsuzsó

Pihenj sokat és vigyázz magatokra.

Carla

Gratulálok

Ancsi

Biztos jó lesz minden, csak ne aggódj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.01.18 18:50-kor.
vnbeni

Ja és 3x1000-es metet kaptam.
vnbeni

Hahó!

Estrella: én is MKB. Nem tudom valójában hogy van, de ha nincs annyi pénz a számlán akkor visszaküldik a számlát?

Honlapon ugy van hogy lezárják a visszafizetést bizonyos idő után, és többet nem lehet elszámolni. (Nálam ilyen nem fordulhat elő, mert nem küldök be csak annyit, amit tudom hogy vissza is fizetnek, max kiegészítem annyira a bent lévő pénzt - de ez ritka, mert ott tárolom a magasabb hozam miatt)

Már annyi mindent vettél a babónak, mi hiányzik még? Sok kisméretű ruhát ne vegyél, mert 1-2 és kinövi. Nem baj, ha használt vagy egy kicsit nagyobb, belenő, sőt kinövi! Tudod mi lesz a nagyon drága: cipő!!! 1-2 havonta új, sok-sok ezer Ft-ért! És majdan az óvoda, iskola!

Sajti: várunk jó hirekkel! Nagyon jól leírod Zsu-nak, hogy „nagytakarítás” lesz. Neked meg bökdösés, apa készül? Ruha! Belebujnál? Hát inkább valaki mást bujtassál bele gyorsan, ugyhogy hajrá!

Vicky: Barbus 1 éves lesz? Tudom, nagyon telik az idő! Vezetés?

Sajnálom a romló h.gépeket.

Kubu: huh de boldog lennék én csemetének vagy unokának. NE bánd vizsga, majd pótolod.Igy van a gyerekeid mosolyából táplálkozol, és ez nagyon sok. Jó lenne nekem is, de azért van valami kis hirem:

Én fiacska irt, neki se sikerült egy. Sok van. Vigasztaltam, és kértem továbbra is, hogy kerülje a tömeget. Annyira sajnálom azokat a családokat fiatal lányokkal, egyke némelyik. Legalább az enyém van valahol, ha nincs is velem. Amig élek, remélek.

Gyógyhullámok!

Csucsu: örülök hogy sikerült a pihenés, sajna a matisz-klinika. Na majd BMC-s klinkán segítenek. Merre is jártál?

Breki: indulj ki abból, hogy minden rendben! Az is! Dokker fog fogadni, anyukád szépen fogy (hu milyen diéta ez?) növekszik a babó és jön a tavasz!

Mieza: te már a célegyenesben, lassan a célszalagot is látod, huh de izgi. Mennék veled/helyetted, ha én is kaphatnék egy kismanót.

Judit: Nem kell menni bökdösni, jó lesz az eredmény, szurkolok! Az ep-től kaptunk egy könyvet: Egészségpénztári mesterfogások. Anyósnak adtam, huh már ő is kimüvelte magát, amit nem tud kérdezi – de a kérdezéshez is kell tudás. Azzal vigyázz,hogy többet ne fizess be, mint amennyi megéri! Egyébként a befizethető összeget megemelték ( 500 000 Ft) Ez után lehet a 100 000-t visszaigényelni. Csak sajnos kevesebb a % és több a banki jutalék is. Egy biztos pelenka tényleg vagyon és még hol a többi!? Csak ügyesen!

Ancsi: fel a fejjel. Engem anno kontroll uh-ra rendeltek vissza, mert valamit láttak/nem láttak jól. Aztán nem volt semmi baj! Ja és bizony régen 2 uh volt a kötelező, 16 ill. 28. héten, aztán kész

Huh ez a Titok működik! Épp most gondoltam, milyen régen irta valaki, hogy sikerült, és 10 sec. Mulva olvasom Carla-t. Nagy-nagy gratula!

Avarka: hajrá-hajrá!

Na megyek vár a lakás, ezzel is kell valamit tenni! Ill a kis huncut is vár. Tegnap még alig pattant meg, reggel épp csak bele lehetett látni, este pedig teljes pompájában nyilik a 8. cserép orchi első virága. Annyira szépek. Na megyek a kertbe, legeltetem a szemem és ápolom a lelkem

Hamarosan közkincs lesz!

üdv kispatak
Vendég

Vnbeni: úgy tudom,a nagyobb súlyú embereknél a fogyás mindig ilyen hirtelen eséssel kezdődik,aztán a további fogyás már nehezebben megy...

de klassz,hogy az első "lökés" megvolt.
Amúgy nem kell félteni,mert nem éhezik,vagy ilyesmi,ezeket a dolgokat nagyon komolyan veszi! :D
Engem is mindig figyel,hogy miket eszem,és eleget-e,ill. eszem-e rendesen gyümölcsöt is :)
Vendég

Carla,
juhéj !!!!!! Gratula !

Avarka,
sokat gondolok Rátok.

Mieza,
én már úgy izgulok, ugye fogsz majd valakinek sms-t küldeni ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ann, Csucsu,
millió cupp nagyon aranyosak vagytok, még másfél hét és jelentkezek ígérem :-)

kubuspace

Köszönöm a nyugtatásokat,már valamennyire sikerült is megnyugodnom,és tudom, hogy minden rendben lesz,mert velünk NEM történhet ilyen rossz!!!Remélem csütörtökön már jó hírekkel tudok jönni!!!

Kép
Kép
missancsi

Eszter!!!

Mi a helyzet veled? 5 nappal előttem jársz, kíváncsi vagyok!!!

Kép
avarka

Kispatak,
na tessék, lassan-lassan olvadozik a jég, cseperegnek a hírek :)
Ha nem is a legjobb eredményről, de értesít, kommunikál, ez már valami! Úgy örülök neki, mintha én lennék a helyedben :)

Ancsi,
örülök hogy nyugisabb vagy, a babának nem jó ideggombóc anyuci! És ráadásul a következő uhun rendes gyerkőc lesz, jól megmutatja amit kell :wink:

Beni,
mekkora ötlet ez a tábli-átvétel :) :) :) Bizony, noszogatjuk majd Sajtit meg a babszemét hogy most aztán egyesüljenek 9 hónapra!

Kubu drága,
olyan hős vagy a szememben!!! Nagyon ügyesen próbálsz egyensúlyozni, család, suli, háztartás...nem csodálkozik senki, ha néha kicsit te is összerogysz, én inkább azt csodálom, ahogy ezt az egészet csinálod!
Pánikroham nekem is volt most a terhesség alatt kétszer, előtte életemben sem ismertem :shock:
Végülis mindegyikhez hozzásegített a kapkodva evés meg az ideg is, úgyhogy most már figyelek! Még szerencse hogy akkor még itthon voltam!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Sajti: mi is ma voltunk Sz-nél! :-)
Együtt startolunk!

Eszter: erre az orvosi egyetemes-dologra akkor jól rákérdeztem, ugye? Ha még egyszer egyetemre mehetnék, én is oda mennék legszívesebben!
Mi újság veled?

Rólunk: megvolt reggel apa baci-ellenőrzése, aztán felmentünk Sz-höz konzultációra a második inszemről. Felírta a lejárt vizsgálatokat, azokat el kell intéznem, és aztán mehetünk. Ez kb február közepén lesz.
És képzeljétek, olyan jó fej volt, kérdezte a férjemet h beszedte-e az antibiotikumot, mondta, hogy igen. És kérdezte, hogy akkor azóta volt-e ellenőrző vizsgálat, mondta a férjem, hogy ma reggel adott mintát.
Erre Sz doktor gyorsan le is küldte az asszisztensét, hogy járjon utána, milyen lett az eredmény, merthogy gyorsan meg tudják nézni azt is. És amíg az asszisztens visszajött, bármit kérdezgethettünk. Olyan jó fej volt! És nincs baci, és jók lettek a paraméterek is.
Szóval kezdés kb. egy hónap múlva! (Addig megint elutazunk, de visszaérünk kezdésre!)

Kép
lujzici

Sziasztok!

Estrella

Nekem közel ugyan ezekre az értékekre K ügynök este 2 merckformin xr 750mg írt fel. Ami igaz az igaz az Én is hypóztam tőle rendesen, de így a 3. hét után már jobb. Azt mondta K ügynök, hogy szednem kell legalább 20 napig és csak akkor mehet a lombik!
HA JÓL EMLÉKSZEM A 120 PERCES INZULINOM 35 VOLT ÉS AZT MONDTA K ÜGYNÖK, HOGY 27 ALATT KELLENE LENNIE, A TÖBBI ÉRTÉKEM TELJESEN HATÁRÉRTÉKEN BELÜLI VOLT.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Jajj bocsi a nagybetűért beragadt a Caps Lock :D :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

vnbeni: Akkor neked sem volt valami sok a cukrod. 3x1000mg??? Nem hypóztál a gyógyszertől sosem? Én még így is rosszul voltam a déli adagomtól mindig. Álomautó? Nincsenek nagy igényeim, mert pénzem sincs. Amit szeretnék: gázos, klímás, 2000 utáni, rendes légzsákos (utas oldalon is), lehetőleg elég nagy csomagtartó a gáztartály ellenére. Most a kedvenc a Citroen Xsara picasso. Bár egy renault thalia sem lenne rossz gázosban. De úgyis csak akkor tudunk venni amikor visszamegyek dolgozni. Sajnos előbb nem megy, ezért is vezetek kölcsön kocsit.

kispatak: A srác ma mondta (akivel vezetni voltam legutóbb), hogy ha esik a hétvégén a hó, akkor kimegyünk valahová farolgatni! Ez dilis, még akkor sem ha ő vezet. Bár legutóbb is megcsúsztatta az autót, akkor nem volt olyan vészes. Hétvégén szülinap, holnap rendelem a tortát. El se hiszem. Még most született.
vicky79
Budapest III. kerület

Álomautó: ebben nincs kompromisszum, csak rossz helyen lehet megnézni és majdnem 400.000 ft-tal lehet előlegezni. Az nekünk sok. És nem is kapnék addig hitelt amíg gyeden vagyok.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen ... az-4164508
vicky79
Budapest III. kerület

Mia, a 0-ás inzulinod mennyi volt?
ann74

Köszi Vnbeni.
Hát én ezt nem értem. Ilyen eredményre 3x1000 mg-ot kaptál?
Hűűűűűűűűűűűűűűűűűű
Én 0: 2,6
120: 35
kaptam 3x500 mg-ot

Komolyan mondom van Tű doki vagy Mesmetis számára olyan IR eredmény amire nem adnak gyogyót?
Mert az én eredményemre is akkor ezek szerint simán mehetett volna a 3x1000 mg
ann74

Bár ezt bizti a homa alapján számolják, ezért lehetnek eltérőek az adagok...
ann74

Ann

Szerintem csak a lombik miatt kaptam, na meg a súlyom miatt.

Viki

Nem hipóztam és most már, ha bármikor kihagyom -volt hogy hetekre is- simán visszatudok állni. Néha egy kis hasmars.
Az autó jó. Mostanában én is citroen párti vagyok.
vnbeni

Sziaszok Szép estét!

Még nem irtam ide de mi is oda fogunk járni 2011.jan.20 megyünk elöször.
Nagyon izgulok ,hogy mi lesz és biztatnak-e valamivel.
Jó olvasni a sikereteket.
Remélem befogadtok!

további szép estét!
evolet
Szolnok

kukk,

Vicky,
mindig akarom írni és persze mindig kihagyom, hogy köszönöm az invitálást, ígérem menni fogok :-)

Judit,
köszönöm a kedves szavakat.

na akkor jöhet a hajnali tanulás :idea:

kubuspace

Evolet,
üdv itt !

kubuspace

Judit: bár nem akartam, de irnom kellett, nehogy valami tömegbe menjen (féltem nagyon) No ezután irt, hogy a multkori ügyintézés megvolt, most várnia kell (nehezen megy ahogy látom), és emiatt érdeklődött mit tudok én. A vizsgákról, meg magáról ugy érintőlegesen irt pár sort, és rájött, hogy még Uj évet se köszöntött - no most megtette. Majd csak lesz valami, de soká.

Vicky: igen-igen, nagyon telik az idő. Babából nagy lány lesz, hamarosan óvoda, iskola, ballagás, és már a menyasszonyi csokor a kezében!
Vezetés, hát pont téli viszonyok között ujra?

Lujzici: hajrá kezdés.

Kubu: látom jó korán keltél? Ördögöd van, a történelmet én is mindig hajnalban tanultam, soha se tudtam más időben!

Evolet: üdv itt és mielőbbi "nagy pocak" hireket hozzál.

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Most nem én vezetnék, ő akar menni hóban vezetni. Szereti az extrémebb körülményeket. Mondjuk én azt mondom, hogyha olyan helyen vezetünk ahol nem lehet gond, akkor jó minél rosszabb időben kitapasztalni a dolgokat, mert utáma a sima már nem lesz gáz.

vnbeni: Még gondolkozunk, apa nem bízik túlságosan a francia autókban.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Béku!!
No para,ne agyalj,minden oké,csak pozitívan.Te Aki mindig ragyogsz,nem szabad elveszteni az optimizmusodat!!! :lol: :lol:

Kubu Drága!!
Jajjjj,anyám,felnézek Rád!!!!Ennyi erő,hogy a fenébe tudsz mindent egyszerre csinálni?? :D

Ann!!
Mikor is mész műtétre?? :roll:

Barbi!!
Ismerőseinknek volt picasso,de el is adták,nem vált be Nekik.De hát ugye,kinek mi a jó,mindenkinek van egy saját márka,amit megszeret/megszeretett.Nálunk is így van/volt,márka hűek vagyunk. :D

Látom megint jó kis csapat gyülekezik péntekre. :D Ha most elkezdem szedni a pempőt az jó???vagy várjam meg míg elmúlik a vézrés???

Sajtikám!!
Mnyh növelőmet küldöm extra postával. :D

Avarka!!
Drukkolok Nektek nagyon,hallottám ám az injekció cseréről!! :D :lol:

Eszter!!
Merre vagy??Sok a meló??

Ancsi!!
Ne izgulj,minden oké,de látom már a Lányok mindent leírtak.

Judit!!
Neked is mennek a drukkok a jó eredményhez,de ez nem is lehet másképp. :lol:

Evolet!!
Üdv körünkben!!Mesélsz kicsit Magadról???Akkor holnap mentek???Minden oké lesz,első konzultáción csak felveszik az adatokat,kaptok beutalókat a vizsgálatokhoz.vigyetek minden leletet ha van.
csucsu99
Budapest

Sziasztok,
Panaszkodás jön:
Elért engem is a fejfájás, pocsékul érzem magam... :(... Gondolom ez a szar idő + a hormonok..... tegnap összekaptunk Rajóval, biztos ez is bejátszik.....nem nagy vita, de részemről olyan utolsócseppes szitu, nagyon sírtam, még R. is megijedt, mert inkább tombolni, ordítani, odab-szni dolgokat szoktam, mint összeomlani.
Azon ritka alkalmak egyike volt, hogy még bocsánatot is kért, úgy megdöbbent.. :(
Úgy érzem kezd a kezemből kiszakadni a gyeplő, nem vagyok ura a körülöttem történő dolgoknak, amit eltervezek, semmi se történik úgy, még csak véletlen se..... Na ez az a szitu, amit én nem igazán tudok kezelni... :(
Ráadásul napok óta alig merek csinálni bármit is, ami kicsit is megerőltető lenne.... (pedig annyi dolog lenne előttem)..... mert sokat fájdogál a hasam, nem annyira erősen, de ez is olyan kiszolgáltatottá tesz, hogy halad az idő, itt meg minden áll egyhelyben, pedig most még lehetne csinálni...
Biztos elmúlik majd, csak most elég szar így...
A festésről letiltott Rajó, ideszervezte a tesóját jövő hétvégére, ők fogják csinálni 2-en... pedig úgy gondoltam meg tudom csinálni majd... :? :? :?

andrea-1

Sziasztok!

Hajrá CSIPET CSAPAT,akkor pénteken bmc.
Sajti-figyelek majd
Csucsu-kihez jársz?
Jön valaki K ügynökhöz?

Andi-Szuszáááá,fejfájás űzőket indítom :!: :!:
Ms-el szoktál beszélni?Jól vannak?

Carla-Hatalmas gratula :lol:

Számos Pancsi
pancsi790204

Andi, úgy írnék valami jót Neked ami megvígasztal...nem tudom a hátteret, de az biztos hogy hormonok szempontjából nehéz időszakot élsz meg. Talán próbáld meg elfogadni a helyzetet, hogy most ez van, és legyél türelmes. Tudom milyen az amikor az ember tenne valamit, haladna, mégis meg van kötve a keze. Illetve a másik dolog is nagyon rossz, amikor az ember tervezget, és semmi nem úgy alakul, és abban a pillanatban amikor másképp alakulnak a dolgok, vhogy nem találja magát az ember, pedig ilyenkor csak az az egy gyógymód van, hogy muszáj alkalmazkodni, az ágállás, a kétségbeesés csak ront a dolgokon. Minden elkészül majd időre, ne aggódj, párod olyan ügyes, és tudja hogy érkezik a kis Izabell és várja őt. Nagyon helyes, hogy letiltott a festésről és megszervezte hogy más segítsen neki. Örülj ennek, hogy így vigyáz rád és óv titeket, örülj, hogy ott a kis Izabell a pocakodban, van közös lakásotok ahol együtt élhettek, és ahová várhatjátok picurit. Próbálj megnyugodni, és próbáld meg elfogadni ezt a szitut, hogy per pillanat most nem tudsz jönni-menni tenni-venni, ez most egy ilyen állapot.
Küldök sok sok nyugtató, fejfájáscsillapító hullámot!!!!!!!!!!
ann74

Andikám!!

Ölellek Drága!!!! Szúúúúszáááá...Ann nagyon szépen megfogalmazott előttem mindent,Én nem is írnék ,mert csak azt tudnám írni mint Ő.Türelem,időben meglesz minden.Fejfájás űzőket indítom.

Pancsi!!
Én Sz-hez járok,fent fogok várakozni.Én is figyellek,bár nem ismerjük Egymást. :lol:
csucsu99
Budapest

Andi! Bocs, ha túl közhelyes voltam, tudom nem ennyire egyszerű...
ann74

Sziasztok!

Andi: kitartás és néha be kell venni a "leszarom tablettát".

Érdekes:

http://www.origo.hu/tudomany/gendiagnosztika/20110117-genetikai-teszt-oroklodo-gyerekkori-betegsegek-kimutatasara-a-fogamzas-elott.html

ESZTER??? :?:

Kép
avarka

andi: Pihenj egy kicsit, olvass, tévézz, fórumozz velünk. Hidd el, a meló meg vár és az utolsó időszakban olyan fészekrakó ösztön lesz benned, hogy még a házat is levakolnád. A kiborulásban benne vannak a hormonok, én is zokogtam, pedig én sem vagyok az a sírós fajta.

evolet: Üdv itt. Sok most a pozitív példa, mindenki babás lesz. Az én lányom most hétvégén lesz 1 éves.

Autó: apa szerint lehetne valami újabb autót is venni és utána bele rakatjuk a gázt. Még van időnk dönteni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!!

A Barbis hozzászólást Neked szántam.Előtte néztem Barbus képeit,és teljesen a hatása alatt voltam,és szépen Neki címeztem a hozzászólásomat.Bocsiii :D :wink:
csucsu99
Budapest

Vicky
Még nem mutattad, milyen háttért választottatok a fotózáshoz, úgyhogy küld csak! :)
Kíváncsi leszek a képekre...

Woody
Picit bonyolultabb ez a boltba leugrás...
Vidéken lakunk, és terveim szerint április végéig dolgozom (Budán), így amit lehet, szeretnék addig elintézni.
A bátyám koraszülött lett, velem anyu veszélyeztetett terhes, szóval sosem lehet tudni, mikor mondják nekem is azt, hogy mostantól táppénz...
Nálunk nem nagyon van bababolt, talán egy, az is csak ruhákat árul, így ha mindenért be kell rohangálni Pestre, az szívás, meg anyagilag sem mindegy.
Tehát marad előre a felhalmozás :)
Szóval a kifogó ugyanaz, mint a Tetra pelenka, csak nagyobb, köszi :)

Béku
Az én dokimnak azt hiszem, nincs tarifája, az az „amennyit gondol” típus, fórumokon is csak ezt találtam... De elvileg M. is ilyen, nem???

Rossz híreket sajnos kap az ember, de ti már annyit harcoltatok a piciért, nem lesz baj!!!
12. hét után már nyugodtabb leszel.
Én is kórházban voltam UH-on, de sokáig nézték a picit, nagyon lelkiismeretesen.
Ott is fizetős a DVD?
Jövő héten viszek én is, múltkor nem tudtam róla :(

Andi
Rajó jü fej, hogy keneget, nekem csak 2 naponta jut eszembe...
Fejfájás meg csak a fronttól van.
Veszekedés meg a hormonoktól, rohadt érzékeny ilyenkor az ember.
Próbálj meg többet pihenni és tényleg ne állj neki festeni!

Zsu
Köszi a HOMA indexet!

Sajti
Hajrá szuri!!! :)
Nem tudom, enyhe IR-e, de az biztos, hogy diéta mellett lett a baba, amire előtte hiába vártam éveket, szóval nekem igenis segít...

Zsuzska
A fejem nekem is szétrobbant tegnap, hülye front :(
Semmi gyógyszer nem segített?

Judit
Te már nyári rucikat veszel??? Nem semmi :)
Minden rendben lesz pénteken!!!
Ti lányt, vagy fiút szerettetek volna inkább? Tudom, egészséges legyen, de mégis... :)

Ancsi
Nyugi, jó lesz az az érték, csak nem maradt nyugodtan a pici!!!
Holnap már meg is nyugodhatsz teljesen!

Kubu
Sajnálom a hülye migrént! :(
Nekem most enyhébb volt, de migrénnel lehetetlen tanulni...

Vikus
Nagyon drukkolok az inszemhez!!!

Carla
Hatalmas gratula!!! :)

Kispatak
Ha nincs elég pénz az EP számlán, akkor félreteszik a számlát és akkor utalják, ha lesz annyi az egyenleg... nem tudom, meddig, de nekem általában következő hónapban ment rá annyi pénz.
Rengeteg minden hiányzik még, el sem tudod képzelni, milyen hosszú egy ilyen kelengyelista és otthonról nem lesz már egyszerű ezeket intézni...
Unokatesómnak gyerek cipőboltja van, remélem tudok majd nála nagykeráron vásárolni!
Ráadásul ott helyben...
Na, legalább jelentkezett báránykád...

Mia
Na most már semmit nem értek IR ügyben :(
Ha meglesz a baba, visszamegyek én is...

Rólunk:
Nagyon ideges vagyok, tegnap megint bejött két ember az udvarunkba...
Kiskapu zárva volt, így a nagykapun, hát mától lakatoljuk azt is...
Apu meg a 90 éves nagymamám lakik lent, és már a teraszunkon volt, meg a mi lépcsőházunk ajtáját nyitogatta (csak a kilincset próbálta), mikor nagyi észrevette és kiment, hogy takarodjanak... Remélem nem terepszemle és nem jönnek vissza, nagyon felzaklatott, mamát is borzasztóan féltem...

Pici nagyon aktív, hiába 17. hét, én komolyan érzem a pici rúgásokat, ez már nagyon nem buborék...
Amúgy tegnap még elmentem a Minimanóba, most van 13% szülinapi kedvezmény, tegnap volt pelenkázólapra is... Elég hülye méret a komódunk, mert bazi széles, viszont csak 66-67 cm mély... és a legtöbb lap 70-es.
A Minimanó holnapján meg volt 66-os is, aztán elhatároztam, hogy bármilyen ronda is, megveszem a méret miatt.
Hát annyira rondák voltak hogy nem vitt rá a lélek 
Így hazafelé útbaejtettük az Auchant és megvettük a bárányosat, ami hétvégén úgy megtetszett... csatolom majd, mondjuk nem pont ilyen, mert nincs széle, csak egy 70x50-es lap, de majd lelóg 3-4 centit, nem érdekel.
Ezt is néztem, szerintem nagyon helyes, csak textil, félek a balesetektől:
http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... ts_id=3257

Kép

Kép Kép
estrella22

Hahó!
Gyors leszek:

Estrella: jól teszed, minél több dolgod szerzel be, inkább előbb legyen, mint később. És a kh-i holmi is legyen időben összepakolva, 7. hónaptól nem árt. Én nem voltam közben kh-ban a nővérem annál többet, és sajnos korababák is születnek.

Hogy mennyi holmi kell, na azt én is tudom, hiszen volt pici gyerekem. Még hozzá nálunk pólya és huzat. Ezt is lehetett mostni rendesen, főlek balesek után.

Vicky: a kocsit eldöntitek. Nekünk Opel az újabb, de van a régi. Én azt vezetem, az öreglány-t. Persze biztos jó nehezebb körülmények között is gyakorolni.

Andi: nyugodj meg kérlek! Vita nem vezet jóra. Tudom, te szerettél volna festeni, de bizony jobb ötlet, ha pihensz.

üdv kispatak
Vendég

Estrella: M is olyan,mint a dokid,és így tényleg szívesebben ad az ember,mert ez valódi hála lesz,nem elvárt "tiszteletdíj". :)

Addig meg gyűjtünk rá,főleg ha ilyen rendes lesz végig,mint először,akkor megszeretem :)

Azt gondoltam,hogy jó lenne,ha elvállalná legalább a terhesgondozást,és majd szülök valakinél,aki épp bent lesz.
A nagy része a dolognak úgyis a szülésznőre hárul majd,ők teszik ott a legtöbbet,közülük meg majd választok időközben,állítólag olyan rendes mindegyik...

sajna olvastam olyan kórházról,ahol a genetikai UH-ot a doki lezavarta 2 (!!) perc alatt,úgy,hogy a csajnak nem is mutatta meg,se kép,se dvd lehetőség,és a párját se hívták be...

én viszek dvd-t (mindkét fajtát,mert olvastam,hogy ez se mindegy :D ),azt nem tudom,hogy kérnek-e pénzt érte,hogy ráveszik,de ezen ne múljék!

Nekem kell kép is,dvd is,hogy utána az nyugtasson meg.

Párom azzal viccelt,hogy akkor esténként mindig azt fogjuk nézegetni,mint annak idején az esküvői dvd-nket,amit egy vendégtől kaptunk nászajándékba :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: