Vicky
Még nem mutattad, milyen háttért választottatok a fotózáshoz, úgyhogy küld csak!
Kíváncsi leszek a képekre...
Woody
Picit bonyolultabb ez a boltba leugrás...
Vidéken lakunk, és terveim szerint április végéig dolgozom (Budán), így amit lehet, szeretnék addig elintézni.
A bátyám koraszülött lett, velem anyu veszélyeztetett terhes, szóval sosem lehet tudni, mikor mondják nekem is azt, hogy mostantól táppénz...
Nálunk nem nagyon van bababolt, talán egy, az is csak ruhákat árul, így ha mindenért be kell rohangálni Pestre, az szívás, meg anyagilag sem mindegy.
Tehát marad előre a felhalmozás
Szóval a kifogó ugyanaz, mint a Tetra pelenka, csak nagyobb, köszi
Béku
Az én dokimnak azt hiszem, nincs tarifája, az az „amennyit gondol” típus, fórumokon is csak ezt találtam... De elvileg M. is ilyen, nem???
Rossz híreket sajnos kap az ember, de ti már annyit harcoltatok a piciért, nem lesz baj!!!
12. hét után már nyugodtabb leszel.
Én is kórházban voltam UH-on, de sokáig nézték a picit, nagyon lelkiismeretesen.
Ott is fizetős a DVD?
Jövő héten viszek én is, múltkor nem tudtam róla
Andi
Rajó jü fej, hogy keneget, nekem csak 2 naponta jut eszembe...
Fejfájás meg csak a fronttól van.
Veszekedés meg a hormonoktól, rohadt érzékeny ilyenkor az ember.
Próbálj meg többet pihenni és tényleg ne állj neki festeni!
Zsu
Köszi a HOMA indexet!
Sajti
Hajrá szuri!!!
Nem tudom, enyhe IR-e, de az biztos, hogy diéta mellett lett a baba, amire előtte hiába vártam éveket, szóval nekem igenis segít...
Zsuzska
A fejem nekem is szétrobbant tegnap, hülye front
Semmi gyógyszer nem segített?
Judit
Te már nyári rucikat veszel??? Nem semmi
Minden rendben lesz pénteken!!!
Ti lányt, vagy fiút szerettetek volna inkább? Tudom, egészséges legyen, de mégis...
Ancsi
Nyugi, jó lesz az az érték, csak nem maradt nyugodtan a pici!!!
Holnap már meg is nyugodhatsz teljesen!
Kubu
Sajnálom a hülye migrént!
Nekem most enyhébb volt, de migrénnel lehetetlen tanulni...
Vikus
Nagyon drukkolok az inszemhez!!!
Carla
Hatalmas gratula!!!
Kispatak
Ha nincs elég pénz az EP számlán, akkor félreteszik a számlát és akkor utalják, ha lesz annyi az egyenleg... nem tudom, meddig, de nekem általában következő hónapban ment rá annyi pénz.
Rengeteg minden hiányzik még, el sem tudod képzelni, milyen hosszú egy ilyen kelengyelista és otthonról nem lesz már egyszerű ezeket intézni...
Unokatesómnak gyerek cipőboltja van, remélem tudok majd nála nagykeráron vásárolni!
Ráadásul ott helyben...
Na, legalább jelentkezett báránykád...
Mia
Na most már semmit nem értek IR ügyben
Ha meglesz a baba, visszamegyek én is...
Rólunk:
Nagyon ideges vagyok, tegnap megint bejött két ember az udvarunkba...
Kiskapu zárva volt, így a nagykapun, hát mától lakatoljuk azt is...
Apu meg a 90 éves nagymamám lakik lent, és már a teraszunkon volt, meg a mi lépcsőházunk ajtáját nyitogatta (csak a kilincset próbálta), mikor nagyi észrevette és kiment, hogy takarodjanak... Remélem nem terepszemle és nem jönnek vissza, nagyon felzaklatott, mamát is borzasztóan féltem...
Pici nagyon aktív, hiába 17. hét, én komolyan érzem a pici rúgásokat, ez már nagyon nem buborék...
Amúgy tegnap még elmentem a Minimanóba, most van 13% szülinapi kedvezmény, tegnap volt pelenkázólapra is... Elég hülye méret a komódunk, mert bazi széles, viszont csak 66-67 cm mély... és a legtöbb lap 70-es.
A Minimanó holnapján meg volt 66-os is, aztán elhatároztam, hogy bármilyen ronda is, megveszem a méret miatt.
Hát annyira rondák voltak hogy nem vitt rá a lélek
Így hazafelé útbaejtettük az Auchant és megvettük a bárányosat, ami hétvégén úgy megtetszett... csatolom majd, mondjuk nem pont ilyen, mert nincs széle, csak egy 70x50-es lap, de majd lelóg 3-4 centit, nem érdekel.
Ezt is néztem, szerintem nagyon helyes, csak textil, félek a balesetektől:
http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... ts_id=3257