A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsuzska: ez jó jel ám!! :D

gyorsan menj el az uradért,és töltsétek el kellemesen az estét :)
Vendég

Sziasztok!

Judit!
köszi,igen ha megjön akkor megyek Sz-hez,utró után mikor jön meg?remélem nincs cisztám és tényleg megjön!
vikus82

Sajti,
millió drukk reggelre a kezdéshez!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
ep-tól függ hogy meddig fogad el visszamenőlegesen számlát, érdemes megnézni a honlapjukat.
cafeteria elvileg újra jár ha a tp-t megszakítod szabival, érdemes egyeztetni erről a főnökkel előzetesen alkalomadtán.

Zsuzska,
problémák monnyanak le!!!

Andi,
újabb szobaterv is jól hangzik, csak kímélő üzemmódban!
nem lehet hogy a front tett be? én már egy hete "nyűglődök" :-(
remélem Sz. megnyugtat minket szerdán...

Mieza,
remélem jól sikerült a reklámfilm.
ha lesz link hozzá, küldd és körbeküldöm ismerősöknek, kollégáknak.
köszi a dúlás anyagot, szerdáról majd egyeztessünk.
gratula kórházcsomag! :-D :-D

Kubu,
hogy sikerült a vizsga?
esti közlekedés már horror volt, gondolom innentől marad is a lezárás idejére. :-( :-(

Estrella,
gratula 5 hónap! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vikus,
ne szugeráld már annyira azt a cisztát, mert a végén még bevonzod!
Nekem Crinone után 1 nappal jött meg, ha már abbahagytad az utrót, hamarosan számíthatsz maryre, aztán utána csak előre nézni, hiszen érkezik az újabb lehetőség :wink:

Kép
judit0713

Zsuzska: ez a laptető csak jót jelenthet!! :wink:

Vikus: Sajnálom... :shock: Remélem mielőbb megjön és kezdhettek is egyből!! Addig is biztos ami biztos javasolnám, hogy a cisztamasszírt a lábadon csinálhatnátok otthon.... nekünk az első lombik után volt, de mire elmúlt a vérzés a ciszta is hussssss..... eltűnt... :wink:

Eszterkém: Köszönjük a ciccccc-t nagyon teccik!!! :)

Zsuzsókám: Te is nyűglődsz??? De ugyanígy a hasad, vagy úgy általában? MOndjuk én még itthon csak el-el vagyok vele, de Te bejársz most melózni :shock: ... tényleg, meddig?? :wink:
Szerdán Sz. mindent rendben fog találni, ne félj!!!! és fog mondani mostmár egy fix lábaközit is, úgy érzem!!! :)

Hát nálunk meg Rajó meg rendelt a lányának a neten egy kis body-t, amit Ő tervezett meg! :) és ma jött meg .... igaz nem újszülöttre való.... kb. fél - egyévesre, de nagyon tecc.... el is bőgtem kicsit magam :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

No, akkor én picikét kérnék a laptetűből holnapra, aztán este jövök, hogy mizússág.

Megnéztük Glasstiger3-at, nekünk nagyon tetszett.

Zsuzsó:
Ez a tp. megszakítás jó ötlet.
No para, szerdán rendben lesz minden! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Ez naaaaagyon édi!!!! :lol:

Én meg ezt találtam, farsangi jelmez gyanánt:
Kép
Azémáá mekkora fazon lehetett a csajszi,l h. így beöltözött! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

kukk csajok,

Zsuzsó,
köszi az sms-t, drága vagy nagyon, cupp érte.

köszönöm mindenkinek a drukkokat, sajnos csalódnotok kell bennem, nem mentem be vizsgázni, fél 2-ig tanultam 6-kor alig bírtam felkelni és totál begörcsöltem, már egy ideje vannak ilyen görcsök a másik fórummal azt találgatjuk hogy lehet h pánikbetegség.... nem tudom, nem vagyok ilyen, azt tudom hogy totál fáradt...... de semmi gond, apa támogat mindenben úgyhogy megyek jövő szombaton erre a vizsgára, a héten pedig másik háromra.

gyorsban akkror a mai penzumom :-)
szerintem simán lehet használt mellszívó, fertőzés ? úgyis mindent lefertőtlenít az ember, meg teszveszen/vaterán ki lehet olyat fogni amit csak megvettek és nem használtak.
tényleg javaslom !

takaró: van, de nem használjuk, M alapból utálja a hálózsákot is, soha nem is használtuk, sőt ő zokni és nadrágellenes is, így otthon alapból bodyban létezik, ha betakarom este, álmában (köztünk alszik) az első hogy lerúgja a paplant, neki így jó, van egy kék plédje, anyósomtól kapta születéskor, azzal takarom, illetve mostmár elengedhetetlen tehát mindenhova húzza magával, szóval ő azzal alszik kezdetektől.

Liza most body-rugiban alszik és arra kap egy ugyanolyan plédet mint M csak éppen lányos színben.

(ha valakit érdekel M alvási szokása írhat privit és megadom M honlapcímet, ahol láthatja képekben is)

na robogás tovább :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu:
Akkor szombatra szorítok. Ez a görcsölés nem hangzik jól, micsodád csinálja?
Nekem eldobhatod azt a honlapcímet, szívesen megkukkantom a gézengúzt! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti...ez egy pocakos csaj???? :)

andrea-1

andi: Én apának vettem egy "Én vagyok a főőőnök" feliratú bodyt. Azt is oda tudom majd adni. Most mindent rád zúgatok, mert ez 68-74-es és rövid ujjú. De szólj, ha nem kell! Egyébként még vettem egy "Én vagyok apukám kislánya" vagy valami ilyesmi feliratú bodyt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Ezek már milyen jó ötletek!!! :) Köszi!!!! Van esetleg kép ahol Barbuson látszana... megnézném! :)

andrea-1

Vikus: még tegnap asszem írtam válaszként a mensire,hogy nekem is 1 nappal a progeszteron elhagyása után megjött...

Bízzunk benne,hogy gyorsan megjön,és akkor gyorsan lehet kezdeni is :D

Sajti: nem semmi ez a farsangi jelmez :D

Andi: tündéri a párod,hogy meglepett ezzel kis rózsaszín hacukával!!! :D
mutattam páromnak,tetszett neki is :)

Kubu: rajtam egyszer jött ki pánikbetegség,ez a mostani stimulációmnál volt a munkahelyemen,szóltam,hogy azonnal jöjjön valaki helyettem a kasszába....
úgy éreztem,mintha valaki ráült volna a mellkasomra,nem kaptam levegőt,a szívem zakatolt....

aztán kaptam a nyakamra és a csuklóimra borogatást,és vízzel itattak,így üldögéltem egy darabig.
szerencsére jobban lettem.

én se tudtam,hogy mi volt ez,főleg,hogy boldog voltam a szurik miatt,még ha azokat munkaidőben az ebédlőben kellett is beadnia páromnak minden nap...
Vendég

Ilyen feliratú kis rugdalózókat mi is nézegettünk apával,mert ő,mint büszke apuci,szeretne majd egy ilyet,mint pl. én vagyok apuci szemefénye,vagy szeretem az apukámat,stb. :)

van sokféle szöveggel,asszem a H&M-ben is néztünk ilyet jómúltkor,mikor Snoopy-s cuccok után nézelődtünk :D
Vendég

Kubu,
én is szívesen megnézem. :-)
pihenned kellene picit és ha pánik, akkor múlni fog. drukkolok hogy semmi komoly, de lécci szánj egy kis időt, energiát magadra!!!

Andi,
ez az Iza ruci, hát én is elbőgtem volna magam. :-) :-)

nem is tudom, szédelegtem, vérnyomim 98/60 volt, picit fájdogál a hasam olyan magam sem tudom hogy. nem görcsöl, csak olyan furi meg keményedik. már méhszáj problémára is gondoltam, de nem stresszelem bele magam. remélem csak a baba mocorgása.

a melót addig csinálom, amíg bírom. Apa visz és hoz kocsival, a tanoncok tök jó fejek, figyelnek, értelmeseket kérdeznek, úgy érzem van értelme. ja és 10-kor és 16-kor meg mindig kajaszünet, egy nap után már megszokták :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Kubu csodállak, hogy bírod még?

Én is robogtam ma. Sok meló, aztán 3 kezelés, itthon 1 óra, este masszírozás.

Zsuzska: ez nem volt a mi napunk. Nekem se sikerült semmi. Amit meg akartam csinálni, még du. 3-kor se jutottam hozzá.
Szálloda telefonált, elírták a foglalás dátumát. Teljes telt ház. Mivel nem tudok máskor menni, kaptunk máshol helyet, de lehet költözni kell a 3. éjjelre, de ha valaki időközben lemondja mi kapjuk meg a szobáját. Nekem nem lenne gond, hála az utitársam is elég rugalmas. Izgultam mit szól hozzá, csak már legyek rajta tul - nagyon nehezen jön ez össze. (Az eredeti barátnőm 5 megvett utat mondott le, én meg keressek rá valakit)

Sajti: akkor kezdés? Egy nagy kalappal.

Estrella: igy telik az idő? Tetra dolgok jó dolgok, fürdőlepedő gyanánt is. Ahogy irtam nekem 40 pelenkám volt, de akkor alapból 2-t raktunk minden tisztába tevésnél. Volt mosás épp elég 2 naponta.
Fejés? Nekem csak kézzel mutatták, nem tudom milyen mással. Nem könnyű, de ki kell fejni, mert különben bepang, és utána borzasztó fájdalom.

Ep. mindegyik pénztárnak más a kötelezó havi dija (enyém 1000 pénz havonta, azt is ráér év végén)
Számlabefogadás: ezt sem reklámozzák, utána kell kérdezni. Ahány pénztár annyi féle. Enyém korlátlan ideig befogad számlát, van amelyik előző évit csak pár hétig/hónapig az uj évben!

Ha munkahely fizet: jó dolog, én egyéni tag vagyok.

Bárki fizethet be saját számlájára ha tud SZJA-t visszaigényelni. Ugyan most már csak 20% igényelhetó vissza, de akkor is! Semelyik banki betét nem hoz ennyit (mert hogy ep. is befektetés: SZJA vissza ill. kamat - nem kevés!) de vigyázat mert a banknak jutaléka is van (emiatt lehet veszteséges, ha valaki nem tud SZJA-t visszakapni)

Számlagyüjtés/kifizetés: csak az egyéni számlán lévő összeg erejéig történik kifizetés. Ha többet nyujt valaki be, valamennyi ideig még "bevárják" érkezik-e ujabb befizetés. Ha nem, akkor pech. Lezárják és azt a számlát többet nem fizetik ki, ergo meg kell nézni mit nyujt valaki be. Otthon lehet a szekrényben, de jobb ha gyorsan a számla összege befizetni egyéni számlára, és szerencsés esetben 2 hét mulva pénz vissza (kvázi lehet kevés forgótőkével is sáfárkodni)
Lehet számlákat gyüjteni, év végén beküldeni és vele egyidőben a számlák összegét befizetni (igy látni lesz-e SZJA vissza), de arra érdemes figyelni, hogy lehetséges maximumnál többet nem szabad befizetni, mert különben csak a bankot gazdagítja valaki a levont jutalékkal (hiszen a visszaigényelhető pénz limitálva van, ergo a befizetni nem érdemes többet)

Azt is lehet, hogy év végén max pénz be, aztán év közben "rájárni". SZJA bevallás után a pénzecske onnan is érkezik évközben ep-s számlára. Igy teszem én. Van visszaigényelhetó SZJA és magas ep. számla-kamat, tehát ez mint egy bankbetét szerepel nálam. A saját normál bankszámlám szerény kamatával szemben ez jóval nagyobb hozamot hoz, és ezt is költöm szépen magamra és anyukámra (jó sokat fogdokkerra).

Na mára azt hiszem ennyi elég ebből.

Jobb hírek: kicsit már jobban vagyok. Szerda ujra masszirozás és sorban nyilnak a virágok ill. bimbónak indultak még többen. De az még hónapok. Ahogy lesz idő szépséges fotókat küldök.

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.17 21:04-kor.
Vendég

Sziaasztok!

Hát a babás dolgokhoz nemigen tudok hozzászolni, de azért elraktározom későbbre! :)

Sajti, drukk a kezdéshez!

Vikus, sajnálom, de majd következő biztos sikerül!

Voltam ma belgyógyász-dietikusnál, hogy kiértékelje az IR-eredményemet! Egyből kiszámolta a HOMA-index-et, ami végül is megállapítja, hogy valaki inzulin rezisztens-e, nekem az érték 2.9 lett, és 4.5 felett beszélhetünk IR-ről, tehát nem vagyok inzulin rezisztens, nem kell gyógyszert szednem, viszont a 160gr-os szénhidrát diétát kell csinálnom.Ez elég lesz ahhoz, hogy rendben tartsa az inzulinomat.És 3 hónap múlva újra kell IR-vérvételre mennem. Azt mondta még, hogy a meforal és meckformin gyógyszerek azoknál hatásos, akik pco-sok, nincs peteérésük és rendszertelen a menstruációjuk, nekem ezek közül minden jó.
Szóval most kidolgozok egy étrendet, aztán csinálni fogom, annál is inkább, mert rá kellett állnom ott a mérlegre, és ennyit még nem mutatott sosem! :oops: Igaz a ruháimon észrevettem, hogy valamennyire "összementek", számíthattam volna erre. Akkor ez is kipipálva. Még hátra van a műtét...amire jövőhéten kerül sor, már nagyon parázok, de a doki nagyon szimpi volt, ez megnyugtató!
Az utóbbi időben voltunk genetikán, hematológián, lesz a méhtükrözés és kaparás...van valakinek esetleg ötlete, hogy még mit lehetne megnézetni? :) Nagyon benne vagyunk az orvoshoz járkálásban! :? :)
Aztán elméletileg lehet kezdeni....
Vendég

Csajok!
Tündérek vagytok,ciszta nista :D :D :D
Ma már nem tettem fel az Ut :D rot,remélem hamarosan megjön!
puszi mindenkinek
vikus82

Zsu: hajrá minden és mielőbbi kezdés/pocakosodást tartósan.

Többieknek is minden jót.

Mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Zsu,
nekem a pajzsmirigy működés jutott még eszembe, az csak egy vérvétel + esetleg UH.
kitartást, kívánom hogy mielőbb sikerrel járjatok!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, csináltattam TSH-t az IR-rel, és annak az értéke 1.7 lett. Azt mondták erre, hogy jó! Menjek UH-ra is szerinted?
Vendég

Zsu,
ha jó a tsh3 és asszem tsh4, akkor szerintem nem kell.
nekem nega vv mellett az uh sem mutatott semmit.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: hát jó sok mindenen vagy már túl,ne aggódj,gyorsan túl leszel a többin is!
Az már fél siker,ha megnyugtató a doki személye! :)

ja,és a diétát is ügyesen fogod csinálni,nem kell majd később sem gyógyszer :)
Vendég

andi: Megnézem, de nem emlékszem hogy lefotóztam-e.
vicky79
Budapest III. kerület

Andrea:
Szerintem kismami. :) Olyan jópofa! :lol:

Zsuzsó:
Magneb6?

Zsu:
Végül is ezek jó hírek, a diéta pedig csak az elején fura, aztán belejössz. :)
Jánosban műtenek? Nagyon szorítok!!! Trombi-hajlam vizsgálat megvolt? Ja, látom igen. Akkor már csak pihi a műtét után és jöhet az a huncut pocaklakó. :)

Pá Drágáim!
sajt@

nyúlik a szám, jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
magne b6-ból 2X1-et nyomok, egyelőre nem akartam többet.
jóccakát. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, nálam nem néztek tsh3-at és 4-et, csak sima tsh-t... :roll:
Nézessek, vagy elég a sima tsh?

Sajti, nem a Jánosban műtenek, a Rókusban, ott műt a doki, akihez a drnő küldött. Nagyon-nagyon örölünk, hogy nem kell megküzdeni semmilyen kórsággal. :D Ezek szerint nem volt szervi oka, hogy nem maradtak velünk a babák, bár jó lenne tudni, hogy miért nem...
Vendég

Andi:
A mosogatógép még müködöképes,csak van olyan,hogy amikor elindítom szív egy kevés vizet és azzal ki is nyomja és átvált rögtön arra a jelzésre,hogy vége a programnak és elkezd villogni a start gomb.Ha hosszasan megnyomom a start gombot akkor egy idöután normálisan elindul.Az utobbi napokban már egy párszor ezt eljátszotta velem,attol tartok,hogy végleg beadja az unalmast. :cry: :cry:
Már annyira megszoktam és Én úúúúgy szeretem. :) :) Most meg nincs beleszámitva a kiadásainkba egy mosógatógép javitásának az összege,vagy rosszabbik esetbe egy új vásárlása. :roll:
Remélem a laptetö szerencsét hoz!
Rajó milyen figyelmes,csini a kis meglepije!!!:D

Sajti:
Holnapra mennek a drukkjaim :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu:
Én is szivesen meglesném a Marci fotokat!!!
Azért ez a sok pörgés mellett egy picit pihenjél is néha!

Estrella:
Gratula az 5. hónaphoz!!!

Zsuzsó:
Drukkjaim mennek a szerdai doki látogatáshoz!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Valószinü a front okozza a problémákat én is 4 napja iszonyatos fejfájással küszködök!

Vikus:
Nagyon sajnálom!!!!
Nekem mind a 2 inszemnél még az utro alatt megjött a mensim.

Zsu:
Hihetetlen,hogy mennyi vizsgálatot csináltatok.Nekem ötletem nem nagyon van,hogy ezeken kivül még mit lehet megnézetni.

Kispatak:
Neked is van elég feledatod,hát nem irigyellek.

Most megyek Én is kidöllök!
Jó éjszakát!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

kukk gyorsban, tanulok mindjárt, köszönöm a kedves szavakat, majd próbálok nem pánikolni :-)

Andrea,
nagyon édes a póló ! megértem a könnyeket :-)

Sajti,
volt egy kis idő mire Glasstiger leesett :-)
görcsök pocakból, 3 hónap alatt összesen 3x volt, nem tudom miért, 1., nem ettem egész nap csak du 3-kor egy pogit, utána begörcsöltem, fojt a víz rólam, fáztam-melegem volt.
következő 2 hete volt, indultam Marcusért bölcsibe, akkor ettem rendesen, de lehet h túl szűk volt a nacim derékban és elszorított ?
harmadik most szombaton reggeltől-estig (picit ideg miatt)
negyedik tegnap ébredéskor
hajrá BMC ma !

Zsuzsó,
tessék vigyázni Magatokra ! Magnézium minden mennyiségben :-) (nekem kalmag vált be, hiszen kell a kalcium is a magnézium felszívódásához - íze hááát, de ebben Nava is megerősít)

Kispatak,
nem tudom hogy bírom, ja tudom feltölt két gyermekem nonstop mosolygása, az a baj egyébként hogy a lelkiek fájnak és emiatt vagyok ilyen nyavalyka, persze engedem őket el, nem is gondolok rájuk nonstop, de biztos itt vannak még, naná és a sebek "feltépődnek" amikor boldog nagymamákat látok mindenfelé....

Zsu,
drukkolok nagyon !

Vikus,
ez a beszéd, ügyes csajszi vagy !

Zsuzska,
megjavuló hullámok mosogatógépnek !

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sajti, 9re megyünk a Párommal.
Naagy, A4es nagyságú, Asimov feliratú könyv lesz a kezemben, most azt olvasom, világoskék, arról fel fogsz ismerni:-)
Vendég

Zsuzsó:
Értem. Múljon el a keménykedés.

Zsu:
Nem olyan gáz ez a két beavatkozás, a kapirgát pedig úgy kell felfogni, hogy nagytakarítanak odabenn. Ne félj tőle, hamar rendbejössz, aztán irány a BMC! :)

Kubu:
Hú, ez furin hangzik. Szerintem is idegi alapon lehet, no persze a renszertelen étkezés is bejátszhat. Figyelj oda jobban a kajára és magadra, a gyerkőcöknek egészséges anyuci kell. Gyógyhullámok mennek:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kahlan:
Remélem sikerül összefutni, én picit hamarabb szeretnék odaérni, fennt leszek az emeleten, majd azért lesasolok látom-e a nagy Asimovot. :)

Pá Drágáim!
sajt@

kubu: Remélem hamar túl leszel a vizsgákon és akkor jobban leszel. Hozzám bármikor feljöhetsz panaszkodni, csak előtte hívj hogy nem kolbászolunk-e lent valahol.

andi: Nem csináltunk fotót a bodyról, majd előszedem.

kahlan: Alapítvány?
vicky79
Budapest III. kerület

A mai bmc-s Lányoknak egy nagy kalappal!! Várom a híreket nagyon!!!

A babás témákhoz nem tudok hozzászólni, remélem hamarosan aktuális lesz és akkor visszalapozok vagy nyaggatlak benneteket. Elég sok téma felmerült már, hihetetlen mennyi mindenre kell gondolni.

Zsuzska, szuper hogy férjed ilyen ügyi, és az autótok már újra is indult. Mosógép nem ne rosszalkodjon!!

Kubu! Sok erőt még a vizsgákra, ne legyen lelkiismeretfurdalásod hogy egyet eltoltál, hát én lehet az összeset toltam volna :)) Figy ha tudok segíteni valamiben, bármiben, tényleg szólj, mert ott vagyok egy ugrásra tudod. És nekem nem kell tanuláshoz meg gyerekekhez alkalmazkodnom. Átküldöm pü. a mobilszámom.

Sajti, terhes Dartveder!!Anyááááááám!!!! :) :)

Zsuzsi, múljon el a keményedés, és csak óvatosan a sulival, melóval!!!

Andi! Iza body annyi édes! Milyen aranyos a kis férjed, hogy ilyeneket tervez, szervez. Hát én is bőgtem volna :))

LÁnyok van egy IR-es kérdésem. Barátnőm, akinek az első lombikja nem sikerlüt, terheléses eredménye ma lett meg. Nézzétek meg lécci mit gondoltok. Én szerintem nincs vele gond, ralán az fura, hogy a terhelt cukor alacsonyabb, mint a kezdeti:

glükóz 0':5,5
60':5,5
120':4,9

inzulin 0': 6,4
60': 59,1
120': 29,8

IRes csajok előre is köszi a segítségeteket!!!
ann74

Zsuzska:
Megértelek... tavaly 2-szer romlott el a mienk is.... hetekig úgy éreztem magam, mint akinek az egyik karját vágták le :shock: :shock: :shock: :shock: Mondjuk én világ életemben a mosogatást rühelltem a legjobban.... ezért is írtam a múltkor, hogy aki többek közt a mosogatógépet kitalálta szentté kellene avatni!!! :9

Okulásként leírom hogy nálunk mi volt (hátha mást is érinthet valamikor)... akit nem érint/érdekel, az tekerjen tovább... :)

Szóval kísértetiesen hasonlít amit leírtál egyébként ahhoz, ami nálunk volt....
Nekünk az első meghibásodás az volt, hogy beindítottam a progit, el is indult rendben, majd az első szivattyúzás előtt leállt és vége állapotot jelzett, úgy hogy még a szutyerák lé is benne maradt... újraindítottam, akkor kiszívta a vizet... köv. próbálkozásnál ment kicsit tovább... lényeg, hogy 3-4 újraindítással tudtam egy programnyi mosogatásnyit végigcsinálni...
Kijött az első szerelő: közölte vezérlőpanel hiba.. elvitte a panelt..valamit forrasztottak (állítólag) rajta...vége 22.800 pénz!!!
Ez volt tavaly májusban... visszahozta onnantól működött ugyan tök jól, hibamentesen, de nem sokáig... pontosan egészen novemberig, tehát vélhetően ekkor tényleg a hibát orvosolhatta, úgy gondolom... szóval novemberben megint gallyra ment a gép... Felhívtam az első szerelőt, hogy megint ugyanazt a hiba jelenséget tapasztalom, mint májusban... ja a javításra adott 1 év garanciát.... hát hetekig még csak ki se jött megnézni!!! Merthogy garancia, gondolom emiatt... én hivogattam naponta, már majd szétb-szott az ideg, hogy a k. anyjáért nem veszi fel/hallgatja le az üzenetet/nem válaszol az sms-re ... na nagy kegyesen 3 hét után!!! kijött... megnézte, közölte, hogy megint vezérlő panel hiba, kiszedte a panelt (ez amúgy aki nem tudná az ajtóban van) elvitte.. köv. héten elkezdtem hivogatni, hogy na mivan... közölte hogy semmi hibát nem találtak a panelban!!! Csináltak rajta egy "program törlést" majd hozza vissza... Eltelt megint egy hét, minden nap hivogattam, mindenféle válogatott kifogások voltak persze, na nagynehezen visszahozta. Visszaszerelte, közölte, hogy várjak x órát, aztán lehet beindítani (!!!!!) és elhúzott a vérbe..... Na másnap reggel jól megpakoltam a gépet ugye végre mosogatni fog a gép!!.... elindítom... elindul majd pár perc múlva leáll végét jelezve... Hívom ezt a buzit..... na onnantól kezdve, a kiba-tt telefonját soha többet nem vette fel... Na akkor már a sírógörcs kerülgetett.. december közepét írtunk, ide volt karácsonyra csődítve az egész család, én a legnagyobb hányingerek kellős közepén, ha valamikor akkor aztán tényleg jó szolgálatot tesz azembernek egy ilyen masina.

Na ekkor hívtam fel a második szerelőt, kisokosból.. mondom mi volt az előélet... erre rákérdez, hogy csak nem a Zsigri Péter nevű szakbarbárhoz volt szerencsénk az előző szerelő személyében ?? MOndom de, de ekkor már rosszat sejtettem..... Hát kiderült, hogy a legnagyobb kretént sikerült kihívnunk Zs.P. személyében..... Ugyanis a 2. szerelő mikor kijött, nem csak az ajtóban levő vezérlőpanelt nézegette, hanem vette a fáradtságot, szétszedte a konyhai burkolatot (beépített a gépünk), kiszedte a gépet, ami alatt konkrétan állt a víz(ez a beépítés miatt kívülről nem látszott) !!!!....Kiderült, hogy valami lengő kar szelep vagy mi ment tönkre, ami ha az az alkatrész átvizesedik akkor blokkol mindent és emiatt volt a leállás ... Ja és közölte, hogy olyan nincs, hogy vezérlő panel program törlés, amit vel az az előző buzi áltatott engem.....tehát vélhetően hozzá se nyúlt a panelhez, szart az egészre, merthogy garancia... Neki tudnia kellett volna, hogy ha a panelnek nincs hibája, akkor máshol kell keresni a hibát, vissza kellett volna jönnie azonnal, kiszedni a gépet és megnézni a többi esetleges hibalehetőséget...de az a fasz még csak a fáradtságot se vette, hogy megnézze, sőt mondom, még azért is nekem kellett hívogatnom, hogy legalább visszahozza az elvitt vezérlőpanelunkat ... hát több mint 1 hónapunk ment rá a kreténségére és a lusta trehány viselkedésére....
A vége az lett a dolognak, hogy a 2. szerelő elvitte ezt az átvizesedett szelepet, otthon valami géppel kiszárította.. majd visszajött, beszerelte, megnézte hogy mikor a száraz szeleppel végre elindul a gép, van-e más hiba.. és mikor meggyőződött róla 100%-osan, hogy csak ez a hiba van, akkor lett az a verzió, hogy mivel ez a szelep nem javítható,csak cserélhető, eldönthettük, hogy vagy kifizetjü ezt a kurva drága alkatrészt és beszerez egy újat (csak az anyag ár 18 ezer)+javítás, vagy veszünk egy új gépet... A 2. megoldást választottuk, merthogy karácsony előtt voltunk 1 héttel... ja és a 2. szerelő mivel látta, hogy terhes vagyok, mondtam hogy hányok mint állat, soron kívül beszerezte az alkatrészt és majd szinte azonnal jött és megcsinálta, pedig aznap a gyerekének az oviban fellépése volt, másnaptól meg már asszem nem dolgozott.... de még előtte eljött és megcsinálta a gépünket, hogy az ünnepekre ne maradjunk itt gép nélkül..... most működik.... De többet szerintem már nem fogunk erre a gépre költeni... :shock:

Na jó hosszú lettem, de tényleg csak azért írtam le, hogy aki olvassa,vagy bárki aki rátalál erre a hsz-ra okulásként láthassa, hogy veszik palira az embert a szakbarbárok.. Decemberben nem akartam ezt megírni az indexes mosogatógépes fórumon, de most megint úgy "felhergeltem" magam rajta, hogy lehet megírom ott is, hogy hadd okuljanak széles körben a népek... :shock: :shock:

andrea-1

Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Még vissza kell olvasnom,pihi nagyon szuper volt,már Ránk fért!!!!!!
Nagyokat sétáltunk,ettünk-ittunk,és fürödtünk. :lol: :lol:

Nem sikerűlt össze matiszolnunk egy bébit.Ma már vérezgetek,de ez még nem az igazi,remélem holnap beindul,és pénteken mehetek uh-ra. :lol: :lol: :lol:

Kubus!!!
Ölellek Drága!!! Ha egy kis beszélgetésre vágynál,tudod itt vagyok!!!!!!!!!!! Hívj ha bármi kell!!!

Jövök majd délután!!!
csucsu99
Budapest

Én holnap a mosógépszerelőt várom,brrrrrrrrrrrrrr,1 éves a gépünk. :cry:
csucsu99
Budapest

Megkerestem a bodyt és lefotóztam. Lehet hogy még felpróbálom rá és ha jó, akkor elviszem a fotózásra.

Kép

Ezt a szerelést gondoltam még (bocs a minőségért):

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Béku
Jó lesz a genetikai, jó sokáig mutatják a picit, míg rendesen végignézik :)
Doki miatt picit még én is izgulok, nem kérdeztem rá a „tarifára”, bár azt hiszem, ő az a fajta, aki azt mondja, hogy amit gondol...
Barátnőm ikertesója szült nála nyáron, ők végig nem kérdeztek rá, de sajnos pont nyaralt, mikor esemény volt, így a helyettese ment be helyette, de akkor sem az ügyeletes doki.

Zsuzska
Sajnálom az autót! Férjed nagyon ügyes, hogy meg tudja bütykölni, mi mindig szervízbe visszük...
Na meg a mosogatógép is, remélem csak makrancoskodik és nem fog elromlani! Nagyon könnyen hozzászokik az ember.

Andi
Pocakod nem csíkosodik, kenegeted?
Kár, hogy nem lesz lila a háló, én odavagyok érte!
Persze a miénk unalmas majdnemfehér, mert hogy új és úgyis reped össze-vissza.
A kelengye lista nagyon brutál, én is azon pánikolok!
Nekünk sincs semmink szinte a listáról, és ha mindent a végén kell megvenni, anyagi csőd. Át tudod küldeni azt a listát, amiről már kihúzkodtátok a felesleges dolgokat? Nem hiszem el, hogy ennyi minden kell!
Cafeteria megnyírbálás nem semmi!!!
Nagyon édes a body! :)
Nem semmi ez a mosogatógép mizéria, ezt a szemét szerelőt, de utálom az ilyet!!! És persze tehetetlen vagy, aztán még megcsinálja egy csomó emberrel!

Sajti
Nagyon jó hírek, lassan indul nálad is a buli!!! :)
Én az MKB-nél vagyok és ott is simán be lehet küldeni régebbi számlákat is, meg úgy is, hogy épp nincs annyi pénz a számlán, de visszautalják, ha lesz.

Kubu
Majd szombaton sikerül!
Nekem is volt egy ilyen időszakom, vagyis nagyon zűrös és pánikbeteg szerű, nekem a pszichiáter Frontint írt fel, abból is talán felet, vagy negyedet, viszont ha érzem, hogy jön a dili, akkor nagyon sokat segít, nem is tompít el. Szerintem beszélj egy dokival, hátha tud segíteni...

Infokat köszi megint, szerintem is lehet fertőtleníteni a mellszívókat, végülis kölcsönözni is lehet őket, nem? Az sem vadiúj...
Veszek akkor majd valami plédet a picinek, bár inkább attól félek, hogy hőgutát kap majd nyáron nálunk...

Kispatak
Basszus, sajnálom a hotelt!
Jobb helyre kerültök legalább?
Zsu
Erről a Homa indexről még nem hallottam, de jó hír, hogy nem vagy IR-es!!!
Miért kell mégis diétáznod? Nekem IR-em van, és nem kell gyógyszert szednem, csak diétáznom.
Voltál diétás tanácsadáson?
Jó sok mindent vizsgáltak, szegény!

Vicky
Mikor lesz a fotózás?

Kép Kép
estrella22

Andi! Le Zsigri Petyával!!! Mindenki messzire kerülje el ezt a lehúzós, átverős mosógépekheznemértő ZSP-t!!! Felháborító!!!!
ann74

estrella: Pénteken a szülinapján. 3-ra megyünk szóval pont a születésének az 1. évfordulóján fogják fotózni. Nagyon kíváncsi leszek hogy fog a kisasszony viselkedni. Nektek mutattam már milyen háttereket választottunk?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Estrella, pelenka kell kb. 10db, ha meg bukós akkor veszel még neki.
Tuti örülni fogsz, ha majd elmehetsz egyedül boltba az első hetekben. Nálam legalábbis ez volt, jó volt kicsit kimozdulni. :wink:
Törölköző semmi extra, csak van egy kis kapucnija nálunk az egyik ilyen: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10132255
Igen a kifogó meg nagyobb, mint a pelenka ilyen: http://www.forbaby.hu/index.php?productID=3329
Mellszívó, lehet használtat is venni. Fertőtlenítés és kész. Vagy lehet a vaterán újat is venni, és még sem annyi, mint a boltban.

Kubu, szegénykém sajnálom a görcsöket.
Hajrá tanulás, drukk a szombati vizsgához!
Most nálunk van tombolás, veszekszik a játékaival. (nagyon mérges)

Andi, nagyon rendes férjed van. Nagyon cuki az Iza ruca! :lol:

Csucsu, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Sajnálom, hogy a matisz nem sikerült!

Én már azt is elfelejtettem, hogy milyen, ha az embernek jön a piri. :oops:
Már 1,5 éve nem járt felém…..

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Sajti-gyere majd a jó hírekkel
Fagyasztott lurkóink vannak. :lol:

Pénteken jön valaki a bmc-be :?:

Számos Pancsi
pancsi790204

Estrella: húúú,klassz lehetett először látni úgy igazán a babót a genetikain :)
bízom a jó eredményben,úgyhogy inkább csak az érdekel,hogy láthatom végre :D

a dokik tarifájára én rákerestem a neten,ha volt egy kiválasztott orvos,mert sok fórum van még,és tuti,hogy említik valahol ;)
szerintem keress rá erre,max ha nem írják,akkor annak,aki említi a dokit,írj p.ü.-t,és megtudhatod privátban :)

Nekem szerencsém volt,mert akiket kerestem,fent is voltak egy-egy fórumban :)
Vendég

Pancsi!!

Úgy néz ki,hogy Én megyek pénteken reggel. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: elküldted a mail-t? :)
Vendég

Béku!!
Igen,tegnap elküldtem,nem kaptad meg??? :roll:
csucsu99
Budapest

Csucsu: nem :(
nem jól írtam volna meg az email-címet?
Vendég

Megnéztem,jól írtam meg a címet... Elküldöd mégegyszer?
Hátha csak eltévedt valamerre... :roll: :roll: :D
Vendég

Estrella: Csík még nincs, minden este Rajó akkurátusan bekeni a területeket, de gondolom a végefele lesz a kritikus időszak... amúgy sajna csíkosodásra hajlamos vagyok, úgyhogy sok jóra ezügyben nem számítok...de azért bízok, úgyhogy kenjük :)
Azt a tetevet (a szerelőt) közben megírtam a mosogatógépes fórumban is... A1szervíz (www.a1szerviz.hu)... így hirdeti magát... kerülni mint a pestist!!!!!!! :shock: :shock:

Csucsukám: Sajna, hogy nem ment a matisz, de lassan kezdhettek, ez az időszak jó sűrű, remélem megismétlitek a tavalyi sikerszériát!!!! :wink:
Mosogépszerelőhöz sok sikert, remélem nem fogtok ki egy olyat mint mi a mosogatógépnél... :shock: :shock:

Vicky: Az a felső body tündéri!!! :) Vicces, hogy miket ki nem találnak a kiskölkre :) A tüllszoknyát hogy viselte Barbus?? Nem akarja lehúzni magáról??? :)
Kíváncsi leszek az ünnepi fotókra!! Jól beszerveztétek, emlékezetes alkalom lesz!!!! :)

Woody: 1,5 év Piri nélkül... hm... kiegyeznék azzal én is!!!! :) Apropó, erről jut szembe... néztétek csajok ma a naptárat??? PIROSKA nap van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann: ahogy mondod!!!!!! Le azzal az alakkal!!! :shock:

Béku: Még 2 hét (nekem is) és láthatjuk Őket!! Gondolom milyen izgatott lehetsz emiatt, de ha nem mész el külön körökre, amúgy is havonta van a randi majd vele a későbbiekben is... szóval nyugi :wink:
Tarifa díjak: hát nem egyszerűek, az biztos... én először mikor ezügyben nézelődtem, csak kapkodtam a fejem... De ez van... :shock:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: