Sziasztok,
Elsőször is Macsiéknak a mai naphoz nagyon sok erőt és kitartás kívánok. Embert próbáló időszakon vannak túl, ez a mai nap sem lesz könnyű biztosan!!!

Macsikám, lélekben mellettetek vagyok és ha hazaértem gyújtok Kittikéért egy újabb gyertyát!!! Ölellek (((((((( O )))))))
Koránkelős napom van ma, bemegyek melóhelyre ügyintézni. Átszervezték a céget, és mi januártól valami új illetményszámfejtési részleghez tartozunk, legalábbis ezt mondják, de még fel se vették rá az embereket!!!

A régi illetményesek a kormányhivatal égiszébe kerültek át (pedig nagyon jó, segítőkész csapat voltak!)...de megbeszéltem velük telón, hogy bár már nem vagyok a "dolguk" de kiszámolják, hogy a tavalyi sok táppénzes időszak hogy fogja az ellátások összegét befolyásolni, pl. tgyást mikortól vegyem igénybe, ilyenek. HOgy anyagilag mire számítsak, hogy járunk a legjobban.
Azt a mai napig nem lehet tudni, hogy tb kifizető hely leszünk-e v. nem.. az meg ugye a tp. kifizetésének az ideje szempontjából nagyon nem mindegy... Ha a MÁK fizeti, több hónapos csúszásra kell számítani, ezt már előre megmondták... Egyelőre most az egyik társszerv számfejtése csinálja állítólag a januári dolgokat, de emiatt nem sok jóra lehet számítani...
Szóval full fejetlenség van odabent. Emiatt most a tp-em megszakítom, valszeg kiíratom az egész éves szabim hétfőtől kezdődően (az nekem 33 nap), mert arra nem lehet blazírozni, hogy majd egyszer valaki számfejti a tp-t és meg is kapom... :shock a szabit meg ugyanúgy utalniuk kell, mint a fizut... remélem amire letellik a szabi, majd kialakul, hogy mi hogyan lesz utána... Eddig ilyen szempontból ezen a mhelyen legalább ezen a téren nagy rend volt, de most egy kib...tt kupleráj az egész..
Gázszámla.... nos nálunk a lakásokban egyedi mérőórák vannak, és 2 havonta kell fizetni a fűtés és hideg-melegvíz fogyasztást. Na az épp most esedékes januárban.... Tegnap olvastam le de most bennem is felmerült, hogy lejelentsük-e az összeset....

Rajó azt mondta igen, ne toldjunk még csak véletlen se magunk előtt semmit, ki tudja mire számíthatunk.... és Ő így nyugodtabb....

Amúgy új építésű lévén más lakástípusokhoz képest itt nem olyan magas a fűtésdíj, mert jó a szigetelés (annyira jön ki, mint a garzonomban annó, és ez a lakás 2,5-szer nagyobb)...de mivel 2 havit kell egyszerre kiköhögni + a víz fogyasztás egyszerre, én is egy 40 feletti számlára számítok....Nem panaszkodás miatt írom, csak ez is pont most ebben a kaotikus helyzetben

::)
Hétvégén megpróbáljuk megvenni a festékeket, remélem após vasárnap elvisz ezügyben obi-járatra

Aztán akár a jövő héten már el is tudom valamikor kezdeni.... Rajó persze úgy néz ki pont jövő hét p-sz megy csapatépítésre (annyira jellemző rá, hogy még az időpontot se tudja pontosan!!!!!!!), úgyhogy emiatt lehet csúszik a melódia, mert a pakolás része az rámarad..... Na mindegy 1 héten végülis nem múlik a dolog
Ann: fizetős fagyis beültetés: Mi bevállaltuk még 1 fagyissal is.... úgy voltam vele, hogy hormonálisan még fel volt a lombiktól turbózva a szervezetem, és ebben az életkorban nem akartam vesztegetni az időt..

Utólag azt mondom nem bántam meg így se, hogy az nem sikerült... mert ki tudja, hogy még a fagyis repesztője is mennyit lökött a rendszeren odabent, mi ugye utána hónapban lettünk spontán babások...

És a lehetőség..... igen... nekünk van még 4 így... Bízom benne, hogy tesóügyben nem lesz rá szükség, de soha nem lehet tudni... Engem nagyon nyomasztott végig, ahogy ebbe az egészbe belevágtunk, hogy mi lesz, ha fogynak a lehetőségek és eljutunk az 5 közelébe, vagy az 5-ig és még nem lesz baba... a félmilla feletti összegre esélyünk nincs, max. személyi kölcsönnel majd.... de az meg a legnagyobb kamatozású banki cucc... Szóval mi a fizetős fagyis lehetőség mellett tettük le a voksot...
De azért nyáron egymás után 2 hó alatt kiköhögni mindennel együtt úgy 250-et (stimus és fagyis fizetősre) hát tudom, nem mindenki engedhette volna meg magának.... MOndjuk nyaralásról nem beszéltünk az elmúlt időszakban emiatt... De majd a picivel idén ősszel remélem be fogjuk tudni pótolni!!!!
Sajtikám: Te is tudsz aztán hülyeségeket összeálmodni.... Feri a száján a piros rúzzsal....drogosokkal... ahhhhhhhhhh....

Hát mit vétett az a jóember, hogy ilyen helyzetbe hozza az álmod???
Juditkám: örülök, hogy szimpi az új védőnő csajszi... biztosan megtaláljátok a közös hangnemet, ettől egy pillanatra nem féltelek

... De hallod, az a hülye HR-es p..csa..... menjen a búsba tényleg....