Addisz: fejed?
Miért macerás a névválasztás? Apa konokul ragaszkodik valamihez?
(nálunk az volt, mindenképpen Jánost akart a férjem maga és apósom után, de sikerült Zétény Jánosban kiegyeznünk, amit persze rajta kívül még senki le sem írt így...

)
Bicaj tök jó, de ennyiért horror.
Bruhild: nekem is csaj a megérzésem veled kapcsolatban. Pont mert váratlanul jött. Nincsenek véletlenek. Azért jön, mert ő kiscsaj, és neked meg kell tapasztalnod 4.ként, milyen is egy copfos angyal.
Lucababa: hidd el én sem szánok ennyit babakelengyére, jó ami megmaradt, csak a ruhák kellenek majd remélem, na meg egy jó szoptatós szék. Ha megint kölcsönkapnám azt a sok mindent, amit anno, az nagyon jó lenne. De ha nem, akkor is megoldjuk.
Délután megyünk a körzetihez Zétivel oltásra. Már most könnybe lábad a szemem, ha rá gondolok. Szegénykém.......
Tegnap is bőgtem.

Az áruházban egy kb két éves kislány lerántott egy hólapátot maga elé, és rettenetesen megijedt. Sírva rohant az anyjához, és mondta, h menjünk haza. De úgy zokogott szegénykém, h csak azt vettem észre, h én is annyira megsajnáltam, h potyogtak a könnyeim. Lassan mindennapos lesz sajna a bőgés, pedig eddig nem éreztem, h annyira érzelmes lennék....