Halihó!
Mi jól ketten maradtunk Bercóval, a többiek meccseken vannak. Bercónak nem volt kedve sehova sem menni, így az ovi után itthon maradtunk. Ő most Ben10-t néz, mindjárt nekem is oda kell feküdnöm mellé az ágyra.
Irina, nálunk egy kicsit másabb. Én csak sejtegetem, de ezt találtam:
Habiitáció: beillesztést elősegítő fejlesztés
A habilitáció irányulhat: a sérült funkció korrekciójára, kompenzálására; új funkció kialakítására; a funkciók egyensúlyára; speciális eszközök használatára; társadalmi együttéléshez szükséges képességekre.
Nyilván itt is számot kell adni bizonyos tudásról, csak itt az is előfordulhat, hogy az emberke még beszélni sem igazán tud.
Szegény Ádi! Az a baj, hogy szerintem ilyenkor legtöbbször az időjárás okolható a rohamokért. Sokszor nincs is fertőzés a háttérben. Érdekes az, hogy semmit sem kapott. Szerintem ilyenkor a calcium szinte kötelező. Én még ilyenkor jó nagy dózisban adom a c-vitamint is.
Ma végre válaszoltak nekem, miután írtam egy újabb levelet. Nem kell nyelvvizsgáznom. Az alkalmazott nyelvészeti tanszéken pedig megtaláltam azt is, hogy milyen a felvételi elbezsélgetés. Megadtak néhány nyelvvel kapcsolatos szakirodalmat is.
Nagyon izgulok a kicsi Zináért!!!! Hááát én is kiakadtam volna már. Nagyon hosszú ideje tart már.
Kaqk, de cukkancsok. Tényleg nagy az összhang.
Húúúúú, de ügyesek a kis ketteskék. Nagy-nagy elismerés, gratula nekik. Tényleg Panndi. AFP-n voltál? Bár annak mire eredménye lesz... Egyáltalán csinálnak még AFP-t?
Elfogyott a pelus, Bercó meg már éjszakára nem kap. Mondjuk én már csak azért adtam rá, mert állandóan kitakarózik, hálózsákban nem hajlandó aludni, legalább az is melegítette egy kicsit. Apropó,
Vindo láttad az Aldi-katalógusban, hogy van most pizsi? Meg nagyon jó árban van harisnya is. Vettem azt is párat, majd jó lesz később is. Meg én nagyon szeretem az ott kapható könnyű, kis pamut nadrágokat is. Abból is vettem.
Ha minden igaz, akkor kell majd rendesen a nyáron is. A Dávid-naptár szerint esős nyarunk lesz megint. Néztük, szinte nincs egy hét, amikor nem várható csapadék.