Jó reggelt!
Csak gyors bekukk, aztán később jövök!
Kubu!
Te mit csináltál ébren már megint hajnalok hajnalán???
Remélem sikerül az összes vizsgád és végre kicsit pihizhetsz!!!!!
Béku!
hát igen...az a bicajbabakocsi elég durván nem magyarországi viszonyokra lett kitalálva. Az ára sem, az egy dolog, de pl. egy budapesti anyukát ha elképzelek vele...
szálj fel egy ilyennel a 7-es buszra, vagy valamelyik piros járatra...aluljárók,...
Asszem ez Németországba való!
Sajti!
Táblajavítást köszi
A barátnődnek csak drukkolni tudok, hogy jól döntsenek!!!
Dúúúrva, hogy kis Hudini bekukkantott náluk! Biztos nehéz most, de úgy gondolom, ez az a tipikus eset, mikor ember tervez, Isten végez! Más volt neki megírva!
Nektek pedig hajrá spontán babó

"Remélem", nem kell közös szoba nekünk a BMC-ben, csak majd a szülészeten ősszel
Ann!
Drukk mára nagyon nagyon!
Majd gyere és mesélj!
Zsuzska!
Sajnálom
Andi, Vicky!
Gondoltam én is tegnap, mikor hallottam a tárnoki anyukáról és a babákról a híreket, hogy ez itt biztosan mindenkit megráz...hiszen nagyon érzékenyek vagyunk... erre a témára meg különösen!
Én is nagyon kibuktam rajta!
A kolléganőm ma azzal jött be, hogy azt álmodta, hogy túl vagyunk a lombikon, és mesélem neki, hogy mind a 28!!!!!!! megtapadt. És lelkesen meséltem, hogy nyitunk saját gyerkőcökből egy magánovit, mert nincs elég hely a Szigetszentmiklósi oviban, hogy mindannyiukat bevegyék!
Úgyhogy mingyá hívom Lacot, hogy elmeséljem neki, hogy emeltem a tétet

már nem 3 gyerek a cél, hanem 28
Képzeljétek, ebben a hónapban 3-szor volt peteérésem, és ebből 2-nél tuti mindkét oldalról kiment a tüszi... azért ez már nálam is rekord. De az LH teszt is ezt mutatta, és éreztem az összeset (mindig szoktam). Nem is mertünk Laccal nagyon ráhajtani, mert beparáztunk, hogy ne 3 lakónk legyen megint!

Bár ahhoz nagy "szerencse" kellett volna, de az ördög nem szundizik, ezért is karikás a szeme folyton! ...ez már gáz, hogy ennyi van???
most melózom, de jövök később!