A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter, belinkeltem azt is... ill. kicsit elbénáztam, úgyhogy mégegyszer:)

Iza szobája: (Emporium Rose)
http://www.dulux.hu/c_cs_scheme.shtml?n ... ium_rose_2

Háló: (Purple Sage)
http://www.dulux.hu/c_cs_scheme.shtml?name=2

Nagyjából mindkettőnél a legsötétebb árnyalat kombinálva egy 3-4 árnyalattal világosabbal. :)

Eszterkém: Te csak koncentárlj a kisfiúkra!!!!!!!! :) Megoldjuk a festést... ahogy asszem Beni írta, az a nyeles megoldás lesz a magasabb részeknél, a fenti sarkokra meg befogom Rajót :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzso: ugye te kerdezted a muzlit? nekem a DM-ben kaphato jott be a legjobban, mert en a ropogosat szeretem (Alnatura: Dinkel Hafer Crunchy / ropogos zab tonkolybuzas muzli), ebben cukor helyett rizsszirup van, ami oke IR-rel es teljes kiorlesu tonkolybuza es zab-pehelybol van. tehetsz hozza meg gyumolcsot az nincs benne, de en nelkule is szeretem, bar nem lehet sokat enni belole es nem is a legolcsobb... de az is jo, amit Sajti javasolt: magad is el tudod kesziteni es akkor az van benne, amit te szeretsz (asszem sutoben meg szoktak egy kicsit piritani, ugy meg finomabb)

Andi, Beku: en meg nagyon bizonytalan vagyok a babakocsival kapcsolatban, meg interneten sem nagyon nezelodtem, asszem nekem eloben kell latnom, ahhoz hogy valasztani tudjak:) en most kismama biztonsagi ovterelot keresek (ebbol van a Brendonban kaphato Be Safe ami 10e ft - vateran/tesz-vesz-en hasznaltan 5e ft - vagy van egy magyar gyartmany, Banna, ami 5e ft - vateran/teszvesze-en uj 3500 ft.) hasznal/hasznalt vki ilyet? a masik, amit keresek, az a szoptatos parna, amit mar most tudnek hasznalni alvashoz:) van vkinek ilyen parnaja mar? milyen toltet jo? lattam mar vmi polisztirol gyongyokkel vagy sima szivaccsal toltottet – melyik jo?

Ann: en is kivancsi vagyok mit mond L doki holnap, varunk a hirekkel!

Estrella: orulok, hogy jol fogadta a fonokod a baba hirt:) en is 2 evet tervezek itthon tolteni, es persze majd kistesot is szeretnenk:) meglatjuk sikerul-e elotte visszamenni dolgozni, 2 ev hosszu ido...

Pancsi: helyes a kislanyotok, hasonlit rad:)

Eszter: de jo olvasni, hogy ujra beindult a feszekrako osztonod:) ez jo jel!!!!

Kép
oroszlán

Oroszlán: én sokat nézelődtem már neten sokféle ügyben,míg kimozdulni esélytelen :D

Övterelőből láttam olyat vaterán vagy teszveszen,amit nem a lábak között kell kapcsolni,azaz szoknyában is használható! :)
Én inkább olyat vennék.

meg is kerestem:

http://teszvesz.hu/baba_mama/bababiztonsag/egyeb/kismama_biztonsagi_ovterelo_szoknyahoz_is_uj_1435814493.html

Szoptatós párnám már van egy ideje,mert én hason alvós vagyok,és már most kellemetlen,pedig még alig nő a pocak.
Az enyém polisztirol golyós töltet,ez azért nagyon jó,mert az enyém nincs is 100%-osan feltöltve,és úgy gyűrögetem magam alá,ahogy akarom :D

Én nagyon csípem,mert TV-nézéshez is jó,annak dőlök,ill. ágyba-reggelihez is tökéletes :D

Szóval már most több téren is tudom használni,párom irigykedik is,de most kapott mást ehelyett ;) :D

Babakocsiból most találtam olyat,ami szimpatikus,de hát 150.000 körül,meg afölött van... :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is élőben nézem majd meg,mert lehet,hogy így neten jól néz ki valami,élőben meg borzalmas...
Kipróbálgatom majd őket,asszem az eladók agyára fogok menni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Oroszlán: én hasonfekvős vagyok/lennék.... :) mostmár ugyan nemmegy persze, de karácsony előtt kaptam egy ilyen kismamapárnát (Kornél ahogy itt hívják, ill. az enyém Kornélia :)...) Nos aki ezt a párnát, az automata mosógépet, a mosogatógépet és a túrórudit kitalálta azt az embert aranyba foglalnám és szentté avatnám!!!!!!!!!!!! :) Asszem ezzel elmondtam a véleményem :)
Nekem a gyöngyös változat van, idáig nagyon bejött, és később a csemetének is csak jó lehet... Ja és Rajó is néha elhappolná ha hagynám :))))

andrea-1

Eszter: elég brutális a bringa,de nem gondoltam,hogy annyiba kerül... dobtam egy hátast,mikor megláttuk párommal az árát! :lol: :lol: :lol: :lol:

ő ugyebár kerékpárokkal dolgozik,így felkapta a fejét,mert ilyet akár ők is árulhatnának,és mivel szokott feltalálni dolgokat (egyelőre elméletben,valami már folyamatban van),nagyon felcsillant a szeme,hogy miket nem lehet csinálni?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mint ötlet nem rossz,csak hát nem igazán átlag magyar pénztárcára van szabva :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ahogy Andi írja,az enyém is Kornél (Mieza után szabadon... ;) )

Párom már gondolkozik,hogy ő minek nevezze a kapott nyakpárnáját,ami hasonló töltetű,nagyon kényelmes :D
Ő is Kornéliát mondott,de még kitalálja a végleges nevet :D :D :D :D
Vendég

Kép

Halihó!!! :)

Képzeljétek, ma kiderült az egyik barátnőmről, de inkább tesós a kapcsolatunk, hogy a 3. babáját várja.
Na igen, de a 2. fiúgyerkőc után elkötette magát és mégis ott a kis Hudini! Szegénykém totál sokkos állapotban volt, mert már épp elég nekik a két lurkó. Ráadásul ő nem az a fajta, aki elveteti a babáját... Most nagy a dilemma és a félelem, de szerintem megtartja. Én azt tanácsoltam, hogy hallgasson a szívére, remélem nem voltam önző dög...
Ha spirituálisan nézem, akkor január elején, amikor náluk voltunk, pont mondtam a férjének, hogy kéne egy 3. baba, egy kislány. Ma az új noteszemet babráltam és észrevettem, hogy az összes létező dokit beírtam már, csak Lajis Tímeát még nem. Megtettem. Ezek után pár perccel jött az sms Timitől (barátnőmtől), hogy terhes... Közben elmondta, hogy mennyit nyaggatta a legnagyobb fia (6 éves), hogy szeretne egy kislánytesót. Timi pedig sokat imádkozott, hogy mihozzánk jöjjön már a gólya, most pipa, seggbe akarta rúgni, hogy ajtót tévesztett!

Andikám, hogy szoktad mondani? Kész vagyok, mint a házifeladat!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Huhh,Ti aztán termeltek rendesen!Hogy lehet ezt követni?

Csucsu:
Most én is nagyon a novemberi szülésre hajtok! :) Huzzunk bele,de nagyon!!!! :lol: :lol:

Andi:
Már elöre látom a lelki szemeimmel,hogy csudi szép lesz az Izácska szobája!!!Csak ovatosan a festéssel!!!!

Estrella:
Fönököd nagyon rendes,hogy vissza vár.Örülök,hogy jól sikerült a bejelentés!

Ma reggel már megint beköszöntött Mary,ma egész nap szenvedtem kegyetlenül.Már úgy utálom,jó lenne már min. 9 hónapig nem zavarna.Mindent beleadtunk az ünnepek alatt,de úgy látszik ez sem volt elég.Most egy picit bilifüle vagyok. :cry: :cry:
Csütörtökön megyek a BMC-be gyogyót iratni.Jön valaki akkor?
Most lépek,majd késöbb még jövök!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sajti: hát ez nem semmi!! :shock: :shock: :shock:
vannak ilyen furcsa dolgok az életben...! De ha az a baba ennyire jönni akar,akkor az nem véletlen,ennek így kell lennie :)
Vendég

Eszter:
Tábliba beírtam. Mi még a spontánban utaznánk, de közeleg az idő, nemtom mi lesz a végeredmény. Én már nem akarok semmire gondolni, mert sokrszor pofára estem, most lézengő lazasággal élem napjaim.
Férjed igazi kics, hogy első szóra abbahagyta a munkáját!!! :)

Franci:
Sütésnél én a tűpróbát használom, beszúrok egy hústűt a kenyérbe, kiflibe és ha nincs rajta tészta, akkor okés.

Estrella:
Sikért és lenmagpelyhet bioboltban szoktam venni, ill. talán még DM, Rossmann is szóba jöhet... :roll:
Asszem most 20 dkg simaliszt+40 dkg tk volt az arány, vagy 15 sima+ 45 tk?
Örülök, hogy főnök ilyen jól reagált a hírre! :)

Missancsi:
Rendben lesz a babátok, ne aggódj, az is számít, hogy nem lázasodtál be, ez jó! :)

Andrea:
Név beírva! :)
Szépek a falszínek!

Csucsu:
Óóó, mintha olyan öreg lennél! :lol:
Egyébként a rövid haj általában tényleg fiatalít.

Ann:
Épeszű ember ezt nem is fogja, hogy itt miknek bírunk örülni! :)

Pancsi:
Olvadozok, milyen szépséges család vagytok - immár 4-en! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Timi mondta, hogy én vagyok a hibás a banyaságommal és a nagyobbik fia, hogy így összebeszélt az új tesókával! :lol:
Timivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, ha erősen gondol rám és persze már rég nem dumcsiztunk, akkor felhívom, vagy ő engem.

Jajajajj!!! Zsuzska most olvasom... Annyira sajnálom, nagyon együttérzek... :cry:
Hatalmas nagy ölelés neked: ((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))

Pá Drágáim!
sajt@

Micsoda nap!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 15:56-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti! :) Ez a történet a barátnővel........ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Istenem az Ő helyzete sem egyszerű, de az égiek úgylátszik még mást is terveznének Vele, mint hogy kétgyerekes anyuka legyen :)
Szóval akkor most még képlékeny mikor kezdenétek, addig meg matisz......? ÚÚÚÚÚúgy izgulok Értetek, a kis@-ért!!!! :) De magunkból kiindulva.... azt mondom a jelszó lehetne valami borfesztivál v. hasonló??? :)))))))))))))))

Zsuzska: óvatos leszek a festéssel... :)..... Párodat meg hétfőn majd jól megfertőzöm egy kis baba-kórsággal, aztán Ő továbbfertőz Téged :)))))))))

andrea-1

Hahó!

Látom belehúztatok az irásba!

Hajrá végre Sajti is megjött friss táblicskával! És benne Vasi babájával, el sem hiszem. A szebb már csak az lenne, ha Eszteré és a tiéd is benne lenne, és persze minél több annál jobb! Hajrá! Látom Eszter is igy tervezi!?

Sajti: ez a barátnős terhesség nem semmi. Milyen orvos az ilyen? Irjál a gólyának, hogy tavaszra hozzátok jöjjön!

Virágaim: ma este megleptek, annyira szépek. Még egy kis türelem, aztán teljes pompájában lesz 2 db, egyik meglepetés!

Mieza: te nem semmi, amit csinálni tudsz!? Azért lassan pihenni is kellene, nem? Hogy lesz most a ház téma, ilyen hirtelen jött? Ha tudtok – majd meglátjátok – legjobb lenne maradni.Apukádnak jobbulást!

Estrella: vajon hogy sikerült a nagy bejelentés? Huh Brazilia, na oda mi nem jutunk el. Nekem jó lesz Sopron és a többi, talán egy London is belefér (nagyon drága) Babakocsi: fő hogy neked tetszik. Itt láttam a házban élőben, kinek mi a jó! Szóval várnak vissza, örülök! Ne félj, mert annál rosszabb. Arra gondolj, hogy nagyon jó dokkered lesz!

Ancsi: jobbulást!

Andrea. Hajrá festés, biztos szép lesz. Vigyázz magadra! Közlekedés és babakocsi: elég brutál, de talán a mostani 31-s busz alacsony padlóval jó lesz. A hév? Szerintem azt inkább hanyagold! Na látom Vicky ezt már leírta.!

Családi adókedvezmény: jó dolog, már akinek. Nálunk egyértelműen keresetveszteséget hoz – nem is keveset.

Ann: hajrá minden, fogsz te még babakocsit tolni!

Béku: nem egyszerű helyzet, főleg hogy át kell járni a szobátokon – hát majd meglátjátok. Nekem lenne ötletem, de hát ezt mindenkinek magának kell tudnia.

Pancsi: elolvadok, élvezd ennek a csodának minden percét!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Andikám,
klasszak a színek! Aztán lássunk majd képet a kész szobáról is :wink:
Én is totál be vagyok zsongva hogy milyen lesz a szobája, de még nem tudtunk dönteni...fiúnál valahogy nehezebb :roll:
Gondoltam arra, hogy alul a törésvonalig zöld (tetőtér), felette meg világoskék, és az egyik falon egy klassz szivárvány...de el tudnék képzelni egy zöld/narancs kombót is... szóval még álmodozok. A bútorok natúr fa színűek lesznek, és a padló is laminált, tehát ehhez bővel lehet színeket álmodni.
Őszintén, amíg kislányról álmodtam, addig sárga/narancs/piros színeket képzeltem virágmintával, de ez most már nem lesz :roll:

Breki,
szerintem is klasszak Andi ötletei, a galéria meg a térelválasztó is, vagy esetleg a kettő kombinálva...ha elég nagy a szoba, simán meg tudjátok oldani 2-3 éves korig hogy ne zavarjon, addig meg majd csak alakul a lakáshelyzet.

Ann, Csucsu, Zsuzska, Vikus, és a többi babaváró,
tudom hogy most fura érzés lehet nektek ilyeneket olvasni :oops: :oops: :oops:
Épp ezért én azt az egy változtatást kérem Sajtitól, hogy minél előbb írja be mindenkinek az utolsó oszlopba a bűvös SIKERÜLT szócskát!!!

Estrella,
klassz hogy a főnököddel meg tudtatok egyezni mindenben!
Elvileg engem is visszavárnak fél év után (én sajnos csak ennyit engedhetek meg magamnak anyagi megfontolásból), az más kérdés, hogy én nem szívesen megyek ide vissza csak ha nem találok közben mást.

Oroszlán,
én már most is biztonságiöv-terelővel autózok napi 3 órát. Nekem a Banna van, olcsó volt és teljesen jól működik (igaz, csak nadrághoz!). Kicsit szokatlan, hogy nem tudod magad egy mozdulattal ki-be kötni, met ugye a lábad között kell két patenttal rögzíteni, de tényleg nem nyomja a pocit, nem is érzed utazás közben! (én használtan vettem a teszveszen 1500 pénzért)
Szopipárnából nekem is a polisztirol golyós van, jó nagy, és kényelmes :)

Eszterkém, látom egyre aktívabb vagy a fórumon, ezt én jó jelnek veszem :)
Atyaég, mennyien hajtotok itt novemberi babára :shock: Lesz ám populációnövekedés rendesen :D

Sajti,
:shock: :shock: :shock: nem semmi a story! Azért remélem megfertőztek benneteket is, aztán majd együtt toljátok a kicsiket :wink:

Pancsi,
Palmira tiszta anyja :) Szépségesek vagytok a családi fotón, sugárzik róla a harmónia!

Kép
judit0713

Ann,
holnapra millió drukkom :arrow: :arrow: :arrow:

Ancsi,
még mindig gyógyhullámok, hátha segítenek :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok,
nekem anno mikor a két naggyal bkv-ztam a kenguru jött be leginkább. Simont még 12 kg-osan is cipeltem benne keresztül a városon. Ő jókat aludt, nekem meg legalább nem kellett állandóan segítséget kuncsorogni a lépcsőknél, és ami még fontos, a normál tempómban tudtam haladni!
Most egy ilyen hordozót vettünk (nem bírtam neki ellenállni), mert ebben újszülött kortól vihetjük bárhová a babát.
Kép
Mi sokat járunk kirándulni itt a Börzsönybe, és ahhoz ideális lesz.

Kép
judit0713

Judit: hát annyira nem nagy a szoba,de míg rácsoságyban lesz,addig akár lehet velünk egy szobában,de van másik megoldás is házon belül,csak ahhoz szigetelni kell,egy kis rész nincs használva,mert az később lett hozzáépítve a házhoz,és szigeteletlen.

állítólag megoldható,csak attól tartok,hogy elég nagy munkálatokkal jár majd,és ettől a lakás beosztása nem változik.

no mindegy,majd meglátjuk :)
addig még sokminden történhet :D
Vendég

Tetszik ez a hordozó! Ezt hol vettétek?
Olvastam hasonlóról én is,hogy újszülött kortól használható,ettől szimpatikus :) arra nem emlékszem,mi volt a neve annak,amit láttam :roll: :roll: :roll:
Vendég

Én a teszveszen vettem 6500-ért, új ára 15000. Premaxx baby bag néven fut.

Kép
judit0713

Ez jó fogás volt! :D

Én még nem tudom,milyet fogok venni... :roll:
de már várom,hogy vásárolgathassak én is a babácskának :)
Vendég

Judit Köszi, nagyon aranyos vagy!
De többieknek is, hogy drukkoltok nekem holnapra. Remélem mielőbb be tud sorolni a műtétre.

Estrella, szuper hogy ennyire rendes a főnököd!!
A héten amúgy én is sok kaját találtam a teletálon, nekem nagyon bejött.

Szombat este készítettem Eszter féle gyömbéres, fokhagymás, citromos mézes teát. Hát lányok elég a két foki, én hármat tettem bele, és több gyömbért is, miért ne alapon, és aztán 4 dl-t megittam. (ja igen,mert rosszalkodott a torkom). Szegény párom készen volt, többször szellőztetett, de még reggel is. A lényeg tehát egy kis "enyhe"fokihagyma illatra készüljetek fel!! De nem alakult tovább a torokfájásom :))

Sajti, hihetetlen dolgok történnek.. ÁÁÁÁ azért csak rossz ilyet hallani, hogy azon gondolkodik, hogy elveteti. Remélem megtartja és szép nagy családjuk lesz. Viszont hogy a sors miért játssza ezt??? Tudom, teljesen értelmetlenek ezek a kérdések.

Andi, olyan aranyos voltál, ahogy leírtad, mennyire el voltál keseredve, mert azt gondoltad neked ez sosem fog megadatni..és hogy mennyire rengeteget bőgtél.. Mennyire fura az élet, 1 pillanat alatt minden meg tud változni, és mégis megkaphatja az ember amit már nem is remélt.

Erről jut eszembe egy szép vers, amit sokszor olvasgattam, de mégis még mindig nehéz magamévá tenni, pedig teli van igazsággal. Biztos sokan ismeritek, de ha nem haragszotok, bemásolom Nektek ide: (azt hiszem még nekem is nagyon sokszor el kell olvasnom)

Reményik Sándor:
Kegyelem

Először sírsz.
Azután átkozódsz.
Aztán imádkozol.
Aztán megfeszíted
Körömszakadtig maradék-erőd.
Akarsz, egetostromló akarattal –
S a lehetetlenség konok falán
Zúzod véresre koponyád.
Azután elalélsz.
S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.
Utoljára is tompa kábulattal,
Szótalanul, gondolattalanul
Mondod magadnak: mindegy, mindhiába:
A bűn, a betegség, a nyomorúság,
A mindennapi szörnyű szürkeség
Tömlöcéből nincsen, nincsen menekvés!
S akkor – magától – megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra, imára,
Erő, akarat, kétségbeesés,
Bűnbánat – hasztalanul ostromolták.

Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.

Akkor – magától – szűnik a vihar,
Akkor – magától – minden elcsitul,
Akkor – magától – éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától – friss gyümölcs terem.

Ez a magától: ez a Kegyelem.

ann74

Ann: ez nagyon szép,és sokatmondó!
én nem ismertem,úgyhogy köszi!
Vendég

Békus, örülök neki, hogy tetszik és hogy most már ismered :-)
ann74

judit: Jó ez a hordozó, csak volt egy féle babaerszény, amit betiltottak, mert megfulladt benne egy baba. Nézz utána, hogy melyik volt, mert én már nem emlékszem. A hordozók tényleg jobbak közlekedésnél, bár én már száltam fel babakocsival hévre is, de az tényleg nem könnyű. Mondjuk sokan segítenek, nem is gondolná az ember. Legutóbb nem ment egy helyen a mozgólépcső és egy fiatal srác segített felvinni a babakocsit. Mondjuk én a mozgólépcsőket utálom még babakocsival.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sajti
Köszi a biztatást.
A szövődmények közül a petefészek rák és a mellrák gyakorisága rémített meg!

Vikus
Most elég jól vagyok, de nem szedem a bogyót, izgulok mi lesz szerdán. Neked nagyon szorítok!

Szép estét mindenkinek!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ann:
Nagyon-nagyon drukkolok holnapra!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann bakker, potyognak a könnyeim..... ennek a versnek minden sorát megéltem......nagyon megérintett!
Őszintén kívánom, hogy megélhesd azt, hogy múltidőben gondolj Te is rá.... :)
Gyerekek "borzasztó" persze csak így idézőjelezve, nem rossz értelemben, hogy mennyire érzékennyé váltam az utóbbi időben.... jó és szomorú dolgokon is bömbölök... minden napra jut valami :lol: :lol:

andrea-1

andi: Én még mindig érzékenyebb vagyok, mint terhesség előtt. De a terhességem alatt meg a szoptatáskor még a reklámokon is sírtam. Most csak azokon a híreken szokott elakadni a torkom, amiben babák vagy gyerekekkel történik valami. Rögtön eszembe jut Barbus és hogy mi lenne velem ha vele valami történne. Én nem is tudom hogy lehet túlélni a gyerekünket. Bocsi a negatívságért, csak szegény Macs jutott eszembe és hogy mindjárt itt a péntek. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Andi, szerintem jó ez így. Inkább sírjál, mint legyél érzéketlen. :)) Na jó, ez így sarkos, de tényleg. Szülés után ha helyreállnak a hormonok, bizti csökken ez az érzékenységed. És akkor már nem is lesz időd érzékenykedni szerintem, úgyhogy most használd ki :))
Amúgy ahogy végigolvastam most ezt a verset, mert már régen olvastam, tényleg arra gondoltam, hogy ezt itt a legtöbben megéljük, megéltük. Nekem is kicsordult egy fél könnycsepp, de csak fél... karácsonykor zokogtam utoljára, na akkor mondjuk aztán rendesen, tiszta erőből, de azóta mintha elvágták volna. Bár ennek inkább örülnöm kéne, hogy nem bőgöm szét minden nap az agyam :)) talán a bizakodás és hit erősebb lett, mint a kétségbeesés..remélem így van:)
ann74

Jajj Vicky ne is mondd, a híradóban az a hír az ikres anyukáról és a babákról teljesen felkavart még így ismeretlenül is.... :cry: :cry: :cry:

Rengeteget gondolok Macsiékra én is a péntek miatt...... :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

andi: Igen, engem is. Olyan szörnyű. :( De te ne foglalkozz ilyesmikkel, az itteni lányokkal már csak jó dolgok történnek.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: érzékenység... hmmm,tudnék róla én is mesélni,szó szerint sírok a reklámokon is,ha vidám,ha szomorú...
A szélsőséges érzelmek kiborítanak.

Ráadásul nekem most már paranoia is társult mellé.
Elkezdtem beképzelni dolgokat a szomszédsággal kapcsolatban,és éjjel már szabályosan féltem,és azon gondolkoztam,hogy napközbenre el kéne mennem itthonról,mert veszélyben vagyok... :shock: :shock: :shock: :shock:

no az éjjeli parám után most párom megígérte,hogy hoz nekem pumpás légkürtöt.....
Ő sem tudja,mitől jött rám a para,de inkább segít,minthogy kinevessen...
Vendég

kukk

Oroszlán,
először besafe övterelőm volt (minimanó béreltem !), aztán következőleg saját gyártásút vettem teszen, mindkettő totál bevált !
csakis gyöngyös szopipárna !

Estrella,
szupper főnökkel megdumálás.

Judit,
hordozó biztos szupi (korábban volt egy fajta amit kivontak forgalomból sajnos sok kis babával szörnyűség történt) http://www.hir24.hu/elet-stilus/14247/j ... zobol.html

Ann,
drukkolok !

Zsuzska,
sajnálom :-(

tanulok még kicsit, pénteken 2 vizsgám lesz, hétfőn 1, aztán ha vége vizsgaidőszaknak bemegyek munkahelyre megbeszélni részleteket hogy mikor és hogy és mivel várnak vissza :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Vicky, én nem cipeltem csak a lakásba a Gergőt, de olyan muszklim volt, hogy a nagybátyám meg is jegyezte, hogy nem szól be nekem, mert adok egy pofont és ő kiterül. :lol: :lol:
Én belepusztulnék ha történne valami a Gergővel. Reggel is úgy ölelt át, hogy legszívesebben az ajtóból fordultam volna vissza, és maradtam volna otthon vele.

Csucsu, jó wellnessezést. Nekem már egy éve ígérgeti az uram.

Ann, Jó randizást L-el. Nagyon rendesek hogy már az időpontot is lerendezik, nem kell azért külön koslatni.

Andi, nagyon szép színeket néztél ki.
Aki a túrórudit feltalálta tényleg csúcs, de aki a hangos (zajos) játokat, na vele nem vagyok jóba. Most a szilveszteri dudát utálom.

Béku, nehéz helyzet a lakásügy.

Pancsi, gyönyörű a kis családod.

Estrella, rendi főnököd van. Örülök neki hogy visszavárnak. Én is csak 2 évig voltam otthon.
Unokatesód tényleg kőgazdag. A kislány ruhákat is tudja majd postázni, ha kinövik.

Sajti, ez nem semmi. De ezek szerint a fiúk szeretnék az a tesót.
Kösz az ötletet. Sütiknél én is szoktam, de nem tudtam hogy a kenyértészta is így működik. :oops:

Zsuzska, sajnálom Maryt. Remélem az utolsó.

Judit, jó ez a hordozó. Így megfizethető. Ügyes vagy.

Kubu, drukk a vizsgákhoz.

Érzékenység: egyik terhességnél, még akkor is sírtam mikor a szomszéd kisfiúnál kiderült az ételallergia. Pedig nem is tudtam hogy terhes vagyok.

Kinek van ennyi pénze, hogy ilyen bicajos babakocsit vegyen??????
Talán futna rá, ha összegyűjtöttem volna a dokikra költött pénzt.

Tegnap kicsi fiam megkérdezte, mikor lesz neki kistestvére. És hogy a szomszéd kislánynak miért van olyan sok tesója? (3 gyerkőc van). Olyan rossz, hogy nem tudok neki mit mondani.
franci

kubu: Pénteken nem leszünk itthon, de ha gondolod hétfőn felugorhatnál ha van kedved. Vizsga előtt vagy után egy pár percre? De csak ha nem sietsz.

kisbeeka: Néha nekem is van, hogy olyan érzésem van mintha lenne még valaki rajtunk kívül a lakásban. Nem tudom mitől jött ez újra elő, kamasz koromban volt ilyen utoljára. Szerencsére csak ritkán jön elő.
vicky79
Budapest III. kerület

franci: Hogy hogy a fiad még otthon marad? Nem jár oviba? Vagy csak te hamarabb mész dolgozni? Én is kíváncsi leszek mikor akar majd Barbus tesót. Most úgy számolom hogy 2 év múlva elkezdünk próbálkozni. Nagyon remélem hogy nem kell megint 3 év hogy sikerüljön.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk, aztán később jövök!

Kubu!
Te mit csináltál ébren már megint hajnalok hajnalán??? :shock: :shock: :shock:
Remélem sikerül az összes vizsgád és végre kicsit pihizhetsz!!!!!

Béku!
hát igen...az a bicajbabakocsi elég durván nem magyarországi viszonyokra lett kitalálva. Az ára sem, az egy dolog, de pl. egy budapesti anyukát ha elképzelek vele...
szálj fel egy ilyennel a 7-es buszra, vagy valamelyik piros járatra...aluljárók,...
Asszem ez Németországba való!

Sajti!
Táblajavítást köszi :D
A barátnődnek csak drukkolni tudok, hogy jól döntsenek!!!
Dúúúrva, hogy kis Hudini bekukkantott náluk! Biztos nehéz most, de úgy gondolom, ez az a tipikus eset, mikor ember tervez, Isten végez! Más volt neki megírva!
Nektek pedig hajrá spontán babó :D "Remélem", nem kell közös szoba nekünk a BMC-ben, csak majd a szülészeten ősszel :D

Ann!
Drukk mára nagyon nagyon!
Majd gyere és mesélj!

Zsuzska!
Sajnálom :(

Andi, Vicky!
Gondoltam én is tegnap, mikor hallottam a tárnoki anyukáról és a babákról a híreket, hogy ez itt biztosan mindenkit megráz...hiszen nagyon érzékenyek vagyunk... erre a témára meg különösen! :(
Én is nagyon kibuktam rajta!

A kolléganőm ma azzal jött be, hogy azt álmodta, hogy túl vagyunk a lombikon, és mesélem neki, hogy mind a 28!!!!!!! megtapadt. És lelkesen meséltem, hogy nyitunk saját gyerkőcökből egy magánovit, mert nincs elég hely a Szigetszentmiklósi oviban, hogy mindannyiukat bevegyék! :D
Úgyhogy mingyá hívom Lacot, hogy elmeséljem neki, hogy emeltem a tétet :D már nem 3 gyerek a cél, hanem 28 :D :D :D

Képzeljétek, ebben a hónapban 3-szor volt peteérésem, és ebből 2-nél tuti mindkét oldalról kiment a tüszi... azért ez már nálam is rekord. De az LH teszt is ezt mutatta, és éreztem az összeset (mindig szoktam). Nem is mertünk Laccal nagyon ráhajtani, mert beparáztunk, hogy ne 3 lakónk legyen megint! :? Bár ahhoz nagy "szerencse" kellett volna, de az ördög nem szundizik, ezért is karikás a szeme folyton! ...ez már gáz, hogy ennyi van??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

most melózom, de jövök később! :D

eszter82
Budapest

Vicky, apa vitte Gergőt oviba. Általában ő szokta, én meg megyek érte. Munkamegosztás.
Gergő már 2 éve szeretne kistesót. Régen kérte hogy vegyek neki a boltba. :lol:

Eszter, 28 babó :shock: ???? Annyian nem férnek el egy ovis csoportba. Nálunk 25-26 a max. És ez már 2 bölcsis csoport.
Küldhetnél nekem egy peteérést.
franci

eszter: Hát tényleg nem semmi vagy! Ennyi petesejt nincs is. Azért a 28-as ikrek világrekord lenne. Mennyi lehet a világrekord ikrekből? Most megy a műsor a nyolcasikres anyukáról. Hogy fér el egy emberben annyi gyerek?
vicky79
Budapest III. kerület

8-nál nincs több. Azt hiszem.

A babák gondolom tömörítve vannak. Idekint meg kicsomagolják őket. :lol: :lol: :lol:
franci

:D
most látom, hogy milyen hosszú hozzászólást sikerült beírnom reggel :D
nem semmi...talán jó napja van a gépemnek :D (csak el ne kiabáljam :) )

Nem tudom, mi a legtöbbes ikerterhesség...de 8 gyerek az nagyon brutáááál... mekkorák lehettek már a kis pirinyók. Hogy nem 3 kilóval születtek, az tuti :D

Franci!
csak nem számítástechnikával foglalkozol??? :D
tömörített gyerekek? :D :D :D

eszter82
Budapest

Eszter, nem számítástechnika. Csak egész nap bámulom a monitort. :D
franci

Húú Eszter!Nem semmi a peteérésed!!!Már 4 babóval is mennyi meló lehetne hát még 8cal vagy 28cal!!! :lol: Egy darabig azt hiszem nem kéne visszamenned dolgozni!!!És ha már mindegyik felnőne vinnék a barátot-barátnőd,mennyien lennétek már!Szinte minden vasárnapi ebédnél kis lagzi lenne!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

a tárnoki kismami+babók hír engem is megrázott,szörnyen sajnálom az férjet is!Szegény, most mi lehet vele?!Rémálom lehet neki ez az egész! :(

Kép
Kép
missancsi

Látom, ti jobban belegondoltatok ebbe a 28 gyerekes dologba...az én uram a tamponmennyiségen szokott szörnyülködni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Ancsi!
Az biztos!
48 órán belül elveszítette a három legszeretettebb embert az életében...nem is tudom, hogy egy ilyen után hogy lehet normális életet élni majd egyszer...és fiatal volt a kismama is!
szörnyűűűű :(

eszter82
Budapest

SOTE ARO-ra járt a kismama. Itt írták a SOTE I. Meddőségi forúmán. De az újság is írta hogy lombik babák voltak.
Felfoghatatlan az egész.
franci

Jó reggelt!
Zugból folyamatosan követlek titeket, csak már időm nincs írni. :oops: :oops: :oops:
Lányom ugye egyre többet van fent és így több törődést is igényel, amit persze nem is bánok. Imádok vele játszani, beszélgetni stb. Minden időt ki akarok használni vele, hiszen egy tünemény. Kb. egy nap ezerszer puszilom meg és mondom el neki, hogy szeretem.
Most alszik még, 7-kor fent volt egy kicsit játszott, de kaja nélkül visszaaludt és még mindig nyomja! Így reggeli közben írók nektek.
Különben minden ok, holnap kapunk ismét oltást (választott). Utána megyünk szüleimhez, mivel délelőtt nagynénémék délután pedig, unokatesómék jönnek. Ők még nem látták Lilit és egyben tesóm gyerekeivel is találkoznak.
Tegnap is egész nap ott voltam, de most a gyerekek nem voltak ott, elvitték a másik nagyszülők, így jót dumáltunk és végre volt idő, hogy ő is játsszon végre nyugodtan Lilivel.

Oroszlán, nekem is volt Besafe övem, csak azzal ültem, illetve vezettem az autóban.
Szerintem ez nagyon fontos, hogy legyen valakinek, ha kocsival közlekedik és terhes. A terhesség vége felé, meg már elengedhetetlen volt a pocak mérete miatt, a biztonsági őv nem volt valami jó.
Tehát én szerintem vegyél egyet és ne béreljél (ha lehet persze a vaterán használtat) így a kistesónál is jó lesz majd.

Kórház, igen a Jánosban szültem én is. A dokim Baltschik Miklós volt.
Nekem nem volt külön szülésznőm, de így utólag visszagondolva lehet, hogy jobb lett volna. Mivel pont aug. 6-án volt a nagy front, ezért tele volt az összes szoba, még a kinti kanapén is vajúdtak a nők (sajnos). Így el lehet képzelni, hogy nem volt idejük a szülésznőknek. Ide-oda rohangáltak. Akinek volt fogadott, azzal végig ott voltak, folyamatosan figyelték őket.
Ugye nálam volt komplikáció is, és akkor is az esti ügyeletes rohant be (aki azért volt még ott, mert a másik szobában volt a saját betege) tehát csak a nappali szülésznő utána rohant be. Talán ha ott lett volna akkor valaki, előbb észre veszik a gondot.
A dokim nekem is azt mondta, hogy felesleges, itt mindenki nagyon aranyos és kedves. Ez igaz is!!! Viszont azt figyelembe kell venni, hogy tényleg jobban törődnek veled ha van választott.
Persze azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha nincs ilyen tömeg a szülészeten.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
33 éves volt a kismama..... évekig vártak a gyermekáldásra, így a meddőségi kezeléshez fordultak.... a kismama terhességi cukros lett... :cry: :cry: :cry: ...... ez nem tudja az embert nem megérinteni... már maga a tény sem, de így meg nekem legalábbis még szívszaggatóbb :(
Kimondhatatlanul sajnálom őket, ennél nagyobb tragédia ezt a családot nem hiszem, hogy érhette volna!

Eszterkém: Látom már a környezeted is ráhangolódott a bábátok/babáitokra.... huh nem semmi álom..... Én csak 1 max. 2-t kívánok "álmodok" meg Nektek, de azt egészségben boldogságban.... pár hét és Rajtatok a világ szeme... mondjuk már most is..... de úgy érzem, most minden a lehető legnagyobb rendben lesz Nálatok!!!

Franci: Tündér lehetett a Kisfiad, hogy vegyetek Neki tesót a boltban.... hát most úgy néz ki, egy másfajta boltba mentek ezügyben, mint a gyerek gondolná... de bejön az elképzelése... :wink:

Én pocsékul aludtam, Rajó egész éjjel húzta, kb. mint egy urugháj ork... :shock:

andrea-1

Woody, jó étvágyat a reggelihez.
Milyen jó lánykád van.

Andi, remélem kapható lesz ott kistesó. Szeretem ha az első boltba megkapom amit keresek. :D
Sajnálom hogy rosszul aludtál.
franci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: