Altatás: Lili mielőtt megszületett csináltunk neki szép gyerekszobát, hogy majd ő ott alszik. Aztán megszületett, és kb. másnap a kórházban mondtam apának, hogy szépen hozzák át a kiságyat a hálóba, mert nem bírom ki, hogy ne ott aludjon, ne halljam... akkor még nem volt légzésfigyelőnk. Az első két hétben anyunál laktunk, mert még nem volt kész egy-két dolog a házban, még a délutáni alvásánál is végig mellette ültem, wc-re is úgy mentem, ha valaki addig melléült. Kb. 1 hónaposan egyszer véletlen hasrafordult, na akkor vettünk légzésfigyelőt, főleg, hogy hason ezerszer jobban aludt. Aztán 6 hetesen kiderült a bibi, gégefejlődési rendellenességgel született, nem is aludhatott volna addig sem háton, szóval nem volt alaptalan az aggódásom. 9 hónaposan került saját szobába, tartott 3 hónapig, aztán egy betegség miatt velem aludt, és ez így maradt 2,5 évig

Mivel én apával nem tudok együtt aludni, így nem volt gond. Levi születése előtt kapott nagyágyat, akkor pár hónapig abban aludt, de azért inkább apával. Most megint apával korszak van.
Levi már eleve velem egy szobában aludt, bár ő kevésbé problémás alvásügyileg, talán 6 hónapos kora óta végig is aludta az éjszakát. Most majd Levi meg Lili összeköltözik a mostani hálóba, én meg megyek a kisebb szobába a kicsivel.
Én mikor a Heim Pálba voltam mindkét gyerekkel SIDS szűrésen, ott az egy szoba külön ágyat javasolták az első időre.
Fejfájás rossz lehet, nekem még életemben nem fájt, nem tudom, milyen az. A fogam is úgy fáj, hogy érzem ugyan, hogy fáj, esetleg nagyon fáj, de mintha nem fognám fel, nem zavar. Injekció nélkül szokták kiidegelni, mert attól jobban félek. Úgyhogy a két legrosszabbat megúsztam
gydavid,
őszintén sajnálom, hogy így alakul anyukáddal a viszonyod, próbálj meg nyitni. Ha nem sikerül, legalább megpróbáltad. Nem lehet, hogy ez a helyzet befolyásolja a vérnyomásodat is? Ugye te írtad nemrég, hogy terhespatológiára akarnak vele küldeni?
Sielőket irigylem, én még nem mertem rászánni magam, nekem az nagyon gyors. Én pocakosan nem hódolok az én hobbymnak, meg azt hiszem, már 3 gyerek mellett egyébként sem, már kettő mellett sem nagyon. Én barlangászni szoktam, de már nem úgy kockáztat az ember. Majd egy-két "lájtos" gyerektúra, de max. ennyi.
gil,
a vérvételi eredmény a sarkon túl balra a következő sarokban van. Citológiai és andrológiai labor. Csak bekopogsz, és mész, nem kell várni, hogy kiszóljanak. Mikor mész? Én 10-re megyek Levivel a fülészetre a főbejárat mellé, oda, ahol a terhesgondozó is van, nem futunk össze? Ja, várj, ezt még tegnap írtad, hogy holnap mész, vagyis ma kedden, én meg szerdán megyek Levivel.