A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Estrella: a Bergonról hallottam már olyan véleményt is,aki vett olyat,és nem vált be neki...

Tegnap nézegettem,hogy mik azok,amik könnyebbek,de nekem 150.000 Ft-om nem lesz rá,ez tuti,úgyhogy azért van egy határ.
Meg hát igazából sokszor nem fogjuk használni,tehát nem is fektetnék bele annyit.

Viszont mutatok egy durvát:

http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/babakocsi_es_kerekpar_egyben/

Vannak nagyon pihent agyú emberek :D

Amúgy nincs semmi baj a babakocsival,amit választottál,csak külsőre nem tetszik nekem (képről,aztán élőben ki tudja),de vannak más modern kinézetűek,amik bejöttek,tehát nem feltétlenül akarok régimódi,órmótlant :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,és a türkisz nekem is nagyon tetszik :D

Franci: írja a recept,hogy meddig kell sütni,csak mi voltunk úgy vele,hogy azt hittük,még szebb sötét színe lesz,de nem :D
Így az első adag zsömlét,kiflit túlsütöttük,nagyon kemény lett a külseje,ami majdnem az egész péksütit kitette,de a második adag tökéletes lett :)

(A túlsütés amiatt is lehetett,hogy nálunk sajnos a tűzhelyen nincs hőfok feltüntetve,így saccra ment...)
Vendég

Sziasztok!

Eszterkém, nagyon jól tettétek, hogy a virágokat kivittétek onnan! :) A kiscipők meg a pozi gondolkodás be fogja vonzani a vágyatokat, meglásd! :)
Mostmár szúrsz, úgyhogy ne hajtsd Magad nagyon a melóban, jó???

Ancsikám: Továbbra is jobbulást kívánok Neked, vigyázz Magatokra! Szegénykém, Neked is jól kijut itt az elején!!! :(

Estrella: összességében nem mondanám, hogy egyáltalán nem jött be a Bergon, de nem egy felső kategória az biztos, van sok gagyi.. :shock: .... Pár dolog azért megéri, de sok minden nekem se a világom az ott kapható cuccok közül... :wink:

Sajtikám: A táblázat név részéhez asszem mostmár beírhatod a nevet hozzánk :)

Én ma délelőtt mértem-kalkuláltam-telefonáltam szobafestés ügyben... A festő jómagam leszek jobb híján....esetleg a plafonnál fogok segítséget kérni, de már előre félek attól, hogy Rajó hisztizni fog.... (mert minden ilyen melós melótól hisztizik alapból....lehet áthívom az öcsémet majd segíteni inkább) :shock: :shock: :shock: Első körben csak a gyerekszoba lesz festve szeritem, aztán ha szépen sikerül és bírom még erővel akkor a hálónak is neki fogok ugrani terveim szerint..... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám!

Maszkban fess!!!!
Mert ahogy belélegzed ezt a szörnyű sok tömény vegyszert, azzal jócskán megkínálod a Picúrt is!!!!
Csakis maszkban, és utána szellőztetés ezerrel!!!!
Zárjátok be az ajtót, és menjen a levegő!!!

tényleg nem tesz jót!!!

Csak óvatosan!!!!!
És szép legyen ám :D majd tegyél képeket!!! :D

eszter82
Budapest

ÚÚÚÚÚÚ Béku, na ez a bicajos verzsön tényleg jó elbaszottul néz ki :)))))

Kérdezhetek valamit? Te hogyhogy nem sokat fogod a babakocsit használni????? Ti mindenhova kocsival fogtok majd menni?
Én még ugyan nem nagyon látom át mi vár ránk, de feltételezem, hogy ha menni akarok valahova (márpedig fogok, hogy ne gárgyuljak be itthon totálisan), akkor az, ha magamra vagyok utalva, az nagyrészt csak babakocsival történhet (főleg hogy a kellékeket pelenka, kaja, váltóruha) is vinni kéne olyankor magammal... szóval én pont az ellentettjét gondolom (most!), hogy elég sokat fog kelleni a babakocsit használni amíg nem megy a gyerek.... :shock:
Persze erről a már gyakorló (és főleg tömegközlekedő is) anyukák tudnának mesélni, pl. Vicky... lécci felhomályosítanál mi vár ránk? Ha pl. jönni-menni támad kedv, gyerekorvoshoz el kell menni, vásárolni, uri huncutságból plázázni, csavarogni... ilyesmi :)

andrea-1

Béku!
ultra brutál az a babakocsi és a legszebb meg is veszi vki!!! :shock:

Andi!
Óvatosan a festéssel!vigyi magadra
vikus82

Eszter, Vikus: Persze óvatosan fogom, maszk is lesz, meg ha elfáradok, hagyom az egészet és lepihenek :) :) akkor max. részletekben lesz megcsinálva... Bár olyan picike a szoba, hogy annyi energiámnak kell lenni, hogy megcsináljam :) Meg amúgy is ha beindulok, megyek mint egy tank : :wink: :wink:

andrea-1

Brutál a babakocsi Béku!Meg az ára is!!! :lol: Lehet beajánlom anyóséknak!!! :lol: (csak vicceltem!)

Kép
Kép
missancsi

Istenke éltesse a csókosszájú kisfiúcska anyuciját!!!!!!!!! :) :wink:

andrea-1

Hm most nézem a naptárat....... holnapra. :)))))))

andrea-1

Andi: nagyon brutál az a canga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem azt mondom,hogy nem használom majd egyáltalán a babakocsit,de ismerve magamat,az életstílusomat,no meg kilóim számát,és a buszokat,amikre émelygősen úgy kapaszkodtam fel,hogy egy pasi húzott fel,mert annyi hely se volt....,szóval míg bírom,és kényelmes,addig szeretnék mei tai-t használni.

Ha vásárolni megyünk,akkor az remélhetőleg apával fog törtnénni,így marad kezem a csomagoknak,ill. ha én babózok,akkor apa viszi majd a csomagokat,úgyis nehezen robbantom le róla a túra hátit,amit kapott tőlem :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy bevásárlásra anyummal megyünk kocsival,a park meg itt van közel,és egy álom,ahogy megcsinálták!!!! :D

Múltkor az egy órás sétámon megnéztük,és nagyon tetszik!! Van kosárlabdapálya,van gördeszkásoknak is kiépítve az a "meder", vannak pingpong asztalok,futóknak is van szőnyeg,ráadásul egy szép nagy és modern játszótér :)
Mindez 3 percre tőlünk,így oda mindent nem is kell magammal vinni :D

Amikor meg kell a babakocsi igazán,akkor nem lesz semmi a mutatvány,ahogy a legtömöttebb bp.-i járművekre megpróbálok felnyomakodni....
Így is sokan elsodortak,mikor dokihoz mentem is,úgy kellett védenem a pocakomat...

Jómúltkor előző lombik után mentünk BMC-be,és ahogy szálltak le a metróról,egy nő nem vigyázott,és az órmótlanul nagy táskával telibe találta a pocakomat.... Én úgy leordítottam a fejét....

Így most sem szívesen bkv-zok,míg nem muszáj.
Remélem babakocsival majd hármasban megyünk,és akkor uram töri az utat,mert egyedül esélytelennek érzem,hogy azzal menjek...
Vendég

Andikám: nagyon szívesen segítek festeni,ha gondolod :)
nem vagyok én sem festőmester,de talán gyorsabb :D No és van egy langaléta uram,aki biztos könnyebben eléri a plafont :D
Vendég

Béku: Tündér vagy, de eltüttyögök én a festéssel, ne félts :) Amúgy meg Rajó is magas, csak kezd bedurvulni a melóhely a költözés miatt, szóval nemtudunk tervezni hogy fog ráérni.....amúgy meg hengerrel lesz a festés, azzal meg hamar megy... max. segítségnek elhívom az öcsémet, ő is magas, meg létra is van... szóval megoldható... csak én inkább a létrázás részét kihagyom majd... :wink: :wink:

A babakocsinál én magamból indultam ki, hogy nem szeretnék folyamatosan túlságosan másokra utalva élni, úgyhogy az önálló mozgáshoz ezért tartom feltétlen szükségesnek...

andrea-1

Andi: persze,ebben teljesen igazad is van,szerencsére nekünk közel van kis bolt több is,úgyhogy közepes bevásárlás is végezhető ott, hosszabb útra meg apa tuti akar jönni,ő szeret velem együtt vásárolni,ha meg a kis királylánya is velünk lesz,nem hagyná ki ;)

Ha bejönnének a terveink,tavasztól jobb élet jön... Többet érne rá,több pénzzel... Aztán kicsit később meg már nem is menne sehová,így bármikor rendelkezésre állna,ez a célja,hogy minél többet együtt lehessen majd a kis család :)

De mondom,még mindent át kell gondolnunk babakocsi ügyben is,és megvárni,hogyan lesz később,mert majd aszerint is választunk :)

Ha egyedül mászkálok majd vele,akkor persze kicsi kell,és könnyű! :)
Tudom,hogy ez több pénz,de majd megnézem,hátha :)
Vendég

Ja,amúgy ez nem ráutaltság lesz nálunk,mert már most látom,hányan küzdenek majd azért,hogy jöhessenek velünk valahova,vagy játszhassanak bébiszittert :)

Ott van anyós,anyum,nővérem,húgom... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Drágáim!!

KIcsit itt vagyok munka közben... :D :lol: Jájjj,de nagyon rossz ennyi pihi után dolgozni.brrrrrrr.Lusta vagyok,álmos vagyok,és még hol az este. :roll:

Ancsi!!
Vigyázz Magadra,pihennj.Jobbulást!!

ESzterem!!
Ha emlékezetem nem csal,Pancsi mondta,hogy dob képeket. :wink: Bírod a szurikat??Bár miylen hülye kérdés volt,ugye???Hiszen erre vártál!! :D Mindjárt uh!!

Sajti!!
Na végre,itt vagy Te is.Nem olyan rövid ám a haja,csak az eddigiekhez képest.Váll fölött ér,sztem jó,és eddig mindenkinek nagyon bejött,vagy csak nem akarták mondani,hogy szarul nézek ki. :lol: :lol: Apának is nagyon tecc,és mondta simán letagadhatok 10 évet.Újfól fiatalnak érzem Magam. :lol: :lol:

Andi!!
Nekem nagyin bejön a baldahin.Szép aszíne.A Brendonba annyira széepe vannak,valamelyik nap oda kalandoztem a neten,és elájultam micsoda szépséges cuccokat árulnak.Bár némelyiknek az ára brutális,na de akkor is.. :D
Én elterveztem meglepem Magaunkat a novemberi szülinapomra egy bébivel.Na mit szóltok??? :D
Ja,szívesen segítek ám festeni,tényleg szólj,és megyek,Nálunk is Mi festettünk,szép lett. :D Duluxal festettünk,nagyon szépen fed,nem folyós festék,inkább sűrübb,de ezer féle színekbe van.

Béku!!
Űber brutál ez a járgány. :D És biztos van olyan pihentagyú(bocs ha valakit ezzel megbántok) :D aki meg is veszi.Pocak növöget???

Kubus!!
Merre vagy???Ugye minden oké????Gyermekek jól vannak??Meggyógyultatok???

Ann!!
Örülök,hogy találkoztunk. :D

Én csütörtöktől nem vagyok,Apával kicsit elutazunk wellnesselni.
csucsu99
Budapest

Kismamik, ti aztán jól pörögtök a babakocsi témán. Jó is az.
Nekünk 2 db babakocsink volt. Az egyik 12 kg-os, Piere Cardin. Csak 3-szor tört el. Utána nem használtam.
A másik egy sport kocsi, (ha agyonüttök se jut eszembe a márka), az 5,9 kg, 5 kg-ot bír a bevásárló kosara (jelzem csak papíron, mert én tettem bele többet is). Fél éves kora után csak azt használtam. Nagyon bejött. És elég volt azt is cipelnie a férjemnek a lépcsőkön, felpakolni a buszra.
Egyedül viszont én csak gyalog mentem gyerekkel. Ő a kocsiba én toltam. Minden nap nagyokat sétáltunk, bevásároltunk.
És plázába is jó vinni a gyereket, mikor először elvittem tátott szájjal ült a kocsiba, és egy nyikja se volt. :lol:
franci

Franci: édes lehetett a babó a plázában :)

Csucsu: most mintha kezdene növögetni,ez fekve vicces,amikor amúgy "beesik" a hasam a medencecsontjaim között,és most a méh magasságában már nem beesett :D

Persze állva más,úgy olyan,mintha már lenne pocak,de nem tudom,hogy az még csak a hormonok miatt van-e :D

de gondolom 1-2 héten belül már kerekedik :) párom fotózgatja,hogy legyen pocaksorozat :D akkor lesz vicces,ha hirtelen elkezd nőni :D

Ááááhhh,utálnék most dolgozni,brrr... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitartás!
Már nem kell sokat várnod,és otthagyhatod Te is a munkahelyet ;)
Vendég

Hasznos cikk, többeket érinthet: Kinek mennyit hoz valójában a családi adókedvezmény:
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/ ... reset.html

Csucsu: szerintem nekünk is dulux festék lesz, obiban ki is keverik színskála alapján... este majd megbeszélem Rajóval, ha nemlesz nagyon fáradt, hogy mikorra időzítsük, a kisszobát szeretném még januárban, persze ehhez még pár dolgot meg kéne szervezni...
November?? hm.... remek... akkor asszem a február lesz most a Ti hónapotok talán???? :) :) :)

Béku: nagyon titokzatos vagy :wink: , de drukkolok hogy bejöjjön tavasztól a jobb élet!!!!!!!!!!! :)

andrea-1

Andi: nem merek elkiabálni semmit,a lehetőségről tudunk pár hónapja,de csak tavasztól lehet aktuális,ha összejön.
Sajnos nem tudni előre :)

Apa nem akar lemaradni a családi életről,és ezzel teljesen egyetértek :) Addig még nagyon sokat fog dolgozni,de remélem utána végre lesz rám/ránk ideje :)

Milyen színű lesz a szoba?
Vendég

Itt vagyok én is.

Andi

Én is szívesen segítek, most épp falat javítok. Egyszer majd elkészül.
A hengerhez ajánlom a hosszabítós nyelet vagy partvis nyelet. Így nem kell létrázni.

Béku

Nekem tetszik a biciglikocsi, de az ára brutál.
vnbeni

Az elképzelés az az, hogy a gyerekszobában 1 fal sötétebb + van egy gerenda a szobában a ház szerkezetéből kifolyólag, na azok a Musk 1 vagy 2-es árnyalat lennének... a szoba többi fala plafonnal együtt pedig ugyanebből a színtípusból a 4-es vagy az 5-ös... majd ott a boltban egymás mellé téve a színeket véglegesítjük :)
szóval gyerek szoba fal színvilága:
http://www.dulux.hu/c_cs_scheme.shtml?name=56
Ehhez szerintem mutatósak lesznek az élénkzöld-fehér szekrények...

A háló falát pedig ebből a lilás színvilágból álmodtam meg.... ott 2 fal - az ágy támlánál levő és szemben egy keskenyebb fal, amin a tv van sötétebb, a szoba többi része pedig világosabb árnyalat
http://www.dulux.hu/c_cs_scheme.shtml?name=2
A hálóban az ágyunk ilyen narancsos-terakottás színű a bútorok (éjjeli szekrény, polc, komód) pedig feketék.

Mindkét szobába faltetoválásokat képzeltem még el... szóval a mostani jellegtelen szobákat fel szeretném túrbózni, már csak a pénzügyminiszter áldása kéne rá :)))))))))))))

andrea-1

Vnbeni: maga az ötlet egyébként zseniális,csak a kinézet nem annyira tetszik :)

az ára tuti lejjebb megy majd,de még csak most jutott el hozzánk :D
Vendég

Na most nézem, a gyerekszobánál nem jó linket tettem be... :)

Szóval ott inkább ezek a színek:
http://www.dulux.hu/c_cs_scheme.shtml?n ... ium_rose_2

andrea-1

LÁnyok, de jó lehet tervezgetni szervezkedni, babaszoba, fal, babakocsi, pelenkázó... olyan jó érzés olvasni. Remélem ez évben már én is tervezgethetek ilyeneket, nem csak műtétidőpontokat egyeztetni :))
Hívtam ma bmc recit, hogy Sz leadta-e a beutalómat, merthogy reggel mennék érte, nehogy esetleg az legyen hogy elfelejtette, vagy nem találják a recin, stb. és közben nekem meg L-nél kell lennem. És képzeljétek, már mondták előre a kórlapszámom, és azt is hogy várnak reggel 1/48-1/2 8 között. Azon nevettem magamban, hogy micsoda boldogságok vannak, hogy már ennek is mennyire tudok örülni, hogy sínen vannak a dolgaim. Természetesen kíváncsian várom a holnapi randit L-lel!!

Estrella, írj mi volt főnökkel!!
ann74

Andi: biztos klassz lesz :D

én még azt se tudom,lesz-e gyerekszobánk,vagy a mi szobánk egy része lesz leválasztva gipszkartonfallal...

pedig én is annyira vágytam babaszobára! :D :D :D
Vendég

Ann: drukkolok holnapra!!! :)
végre sínen az ügy! :D
Vendég

Békus, ha egyelőre nem lesz még külön gyerekszoba, biztos hogy szépen le tudtok majd választani egy kis sarkot, ahol lehet a picur kis kuckója és ahol bizton jól fogja magát érezni. Effelől egy cseppet se aggódj. Amúgy valszínű nálunk is ez lenne majd egyelőre, mert nekünk is csak egy 1szobás kis lakásunk van.
ann74

Ann: szuper, megvan a beutaló... hú.. kiváncsi vagyok mi lesz L-nél????? :) De szeirntem hamarosan már a műtét utáni terveidről ill. a kezdésről fogunk beszélni... van egy olyan érzésem!!!! :wink:
Tudod én nagyon sok éve várom már ezt az egészet, hogy falszín, meg a többi tervezése.... komolyan, sokszor úgy voltam vele, hogy nekem ez az öröm már soha nem fog megadatni, hogy kimarad az életünkből... és én emiatt annyit, de annyit bőgtem, hogy el sem hiszitek.... :(

Béku: Hát tudod én nem biztos, hogy bevállalnám azt, sőt magamat ismerve inkább azt mondom, hogy tutira nem vállalnám be, hogy mással (még ha testvér is, és kérlek szépen ne bántódj meg azon amit írok!!!) lakjak, főleg így hogy jön a baba.
Persze sokszor tudom, hogy nincs az embernek nagyon más választása, de pl. a múltkor írtad, hogy tesódnál ott volt a párja és inkább nem mentél ki emiatt a konyhába főzni...
Hát én nem tudnék ennyire toleránsan együttélni bárkivel is... főleg ha ordít majd fél éjjel a gyerek, szóval nem vagytok igazán könnyű helyzetben az biztos... kalapom megemelem, hogy ezt bevállaltátok....
Viszont ami erről az egészről eszembe jutott: egyik kolleganőmék 2 szobás lakásban laknak és ők pl. úgy oldották meg a gyerek "elszeparálását" hogy térelválasztó polcokat tettek a háló rész és a gyerek rész közé a szobában, olyat aminek nincs hátulja, így nem néz ki csúnyán, könyvek ill, fonott ikeás tárolódobozok vannak rajta...... az sem lenne egy rossz megoldás, főleg ha ezt a lakhelyet nem hosszútávra tervezitek esetleg.... Nem?? Ők a leválasztott részt szépen feldíszítették (bordür, matrica... majdnem olyan mint egy külön szoba.... :)

andrea-1

estrella: A szülés fáj, nagyon, nem szépítem. Én nem mondom hogy értelmes fájdalom, mert amikor fáj akkor nem gondol rá az ember. De! Hamar túl van rajta az ember (remélhetőleg), közben már nem izgulsz, ott a gyerek a végén és elfelejti az agyad a fájdalmat, legalábbis azt hogyan is fájt vagy hol. Legalábbis én nem emlékszem pontosan, nem tudom ki hogy van vele. Különben nem szülnénk újra és újra.

Közlekedés: eleinte fekvő kengurunk volt, utána a mei tai. Ezekkel könnyebb volt közlekedni, mint a babakocsival, de mostanában hogy Barbus nehezebb és mozgékonyabb, azóta a könnyebb babakocsit használjuk. A hévre még ezzel sem szeretek felszállni, mert segítség kell a magas lépcsők miatt. Én vadászom az alacsony padlós buszokat. Viszont nagyon sokat kell lépcsőzni (pl. mikor a metró rossz oldalán tesz le a busz) és ez mei tai-val könnyebb volt. Ki fogtok combosodni rendesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: köszi a tippet! :)

ezt a házat nem tervezi egyikőnk sem hosszútávra,mert nagyon régi,ráadásul ikerház...
fürdőszobában az egyik falat újra kellene vakolni,de nem tudjuk télen,mert ahhoz óriási fűtő csöveket kell leszerelni,és azt csak nyáron lehet...

A ház hármunk nevén van,így én is felelős vagyok érte,azaz hogy minden csekk be legyen fizetve,és annyira nem keresek jól,hogy saját lakás törlesztése és baba mellett még ide is adjak 40-45ezret...
egyedül meg nem tudja fizetni nővérem,úgyhogy lényegében csak emiatt...

Párja viszont vidéki,bár nem annyira messzi,de együtt él még a családjával,így nővérem nem is tudna hozzáköltözni,ha a srác hívná,akkor sem...

Pedig az is egy megoldás lenne,hogy ő megy el,én úgy számoltam,hogy ki tudnánk gazdálkodni,hogy csak mi legyünk itt.
Akkor viszont kéne jó sok milla,hogy a 2 tesómat kivásároljam...

Próbáltuk tavasszal eladni,de nem ajánlottak eleget az ikerház másik felével együtt,és hát ugye a mi részünket még háromfelé szét is kell dobni,plusz anyumnak is szeretnénk adni belőle!

Bárcsak könnyebb lenne...!!! Ha nővérem el lenne egyedül,akkor vennénk egy lakást valahol,és lenne babaszobánk is!
Amúgy nővérem szobája zárható,a miénken keresztül lehet a fürdőszobába menni,wc az kint van a folyosón,kezet mosni a konyhában is lehet,úgyhogy végülis csak a fürdéshez v. mosáshoz jön be.

Nővéremnek van egy stílusa,ami nagyon más,mint az enyém,ezért sokszor inkább maradok bent,nem akarok konfrontálódni... :D

Bocsi,ez hosszú lett...!! Szóval rajtam nem múlna,szívesen költöznék,már nézegettem lakásokat,nyáron találtunk egyet elég lerobbantan,de álmaim lakása lett volna!!
Vendég

Vicky: én is így tervezem,mei tai v. kenguru,de persze lenne babakocsi is,csak ha nem muszáj,nem közlekednék azzal.

majd apa cipelészi a lépcsőkön :D
mivel erre nem sok járat jön,azok is 15-20-30 percenként,ezért tele is vannak,és kiszámíthatatlan az alacsonypadlós járat,nem túl sűrű jelenség.

Mindenesetre majd teszünk egy kört a városban,megnézzük,miket lehet kapni,mivel hogy boldogulnék egyedül...
Vendég

Béku: Gondoltam én, hogy valami ilyen családi bonyolodás van a háttérben..... :shock:
Az biztos, hogy így együttélni csak olyan birka türelemmel lehet, mint amivel Te meg lettél áldva... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy az nem lenne használható megoldás, ha Ti külön kis bérleménybe valahova elmennétek, a részeteket meg kiadnátok itt egy albérlőnek.... vagy ezt egyáltalán nem akarná senki?

Mostanában elég szarul mozog az ingatlanpiac, nehéz eladni, jóáron tán még újab lakásokat se lehet, és ahogy én olvastam ez egyhamar nem is fog nagyon változni.... :shock:

andrea-1

Andi: a telek értékes nagyon,azért érdekelte a vállalkozókat,mert jópár társasházi lakás építhető a telekre.

Mivel ilyen rossz állapotú a ház,ezért nehéz lenne kiadni,de nekünk meg épp azért nem éri meg belefektetni,mert semmivel se kapnánk többet érte,ha csinos,hisz ledózerolnák....

Hidd el,nem szívesen lakom együtt senkivel,mert bár imádom a társaságot,én egy idő után elvonulós,magamba fordulós vagyok
:lol: :lol: :lol:

A kiadása azért is nehéz,mert egy idegen még nehezebben viselné,ha a fürdőbe csak rajta keresztül lehetne eljutni...

Ha egy kis család lakna csak itt,nekik tökéletes lenne... :)
Vendég

Azt még akartam írni, hogy a mei tait én sétához nem nagyon használom, mert ahhoz néhéz Barbus. Arra inkább a babakocsi és közben be is vásárolunk. Viszont ha már motorozni fog és csak akkor kell ölbe venni, mikor elfárad, akkor lehet hogy többször fogom inkább a mei tai-t magammal vinni és felveszem a hátamra. Most még csak akkor veszem a hátamra, amikor apa ia velünk van. Így ő látja hogy mit csinál.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku: értem..... és tényleg nem akarnálak megbántani, hogy beleszóltam, csak többször említetted már itt a fórumon is a viszonyokat, azért kérdeztem rá :)
Akkor addig míg nincs változásra lehetőség ebből kell a legjobbat kihozni majd!!!! :) Belmagasság mennyi? Nem galériázható?? Még ha fekvő galériának is? Fent egy háló, lent egy gyerek rész esetleg?

andrea-1

Azt még akartam írni, hogy a mei tait én sétához nem nagyon használom, mert ahhoz néhéz Barbus. Arra inkább a babakocsi és közben be is vásárolunk. Viszont ha már motorozni fog és csak akkor kell ölbe venni, mikor elfárad, akkor lehet hogy többször fogom inkább a mei tai-t magammal vinni és felveszem a hátamra. Most még csak akkor veszem a hátamra, amikor apa ia velünk van. Így ő látja hogy mit csinál.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: dehogy bántottál meg! :) Tudom,hogy jóindulatból kérdezel,hogy segíteni szeretnél ezzel :)

Nos,belmagasság az van!

Polgári lakás,úgyhogy a 245 cm-es függöny elvész :D alatta egy konvektor,fölötte még vagy fél méter...

Párom tudja a pontosat is,majd megkérdezem :) Viszont az ajtók,ablakok miatt csak kisebb alapterületű galériá(ka)t lehet kiépíteni,mert azok minden oldalon vannak,és magasak.
Vendég

Csucsu!

Igen... :oops: :oops: :oops: bocsi, Pancsinak akartam írni...csak te is a fejemben jártál és 2in1 üzemmódban ez lett belőle :D

Ann!

De jóóóó, már holnap mehetsz :D
drukkolok nagyon :D

Andikám!

megnéztem a színt! 100 %tuti biztos voltam benne, hogy ezeket a színeket választottad!!!
Árnyalatra pontosan így gondoltam :D

eszter82
Budapest

Eszter: :lol: :lol: :lol: :lol: végülis ezek a színeim... úgyhogy max az árnyalatok finomsága változhat, mert minél többet nézem a színskálát, annál több variáció szóba jöhet, de a nagyja színvilág az ez/ezek lesznek.... :)

Béku: Azta.....akkor ez vagy 3,5 m belmagasság biztos van :) Na abban azért már rejlik néhány lehetőség. Ahogy közeledik majd az idő, biztosan a lehető legjobbat fogjátok meg és kitalálni :)

andrea-1

Nagyon nehéz még nekem netezni, de nem felejtettem el a képeket. Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
pancsi76

pancsi: Lánykád gyönyörű és az egész család is nagyon helyes.
vicky79
Budapest III. kerület

Pancsi: gyönyörű a családod!!! :D
Vendég

Viky köszönöm a dicséretet. Most nézem hogy lányod már egy éves? Hogy megy az idő, pedig most született.

Kisbéka nagyon vigyázz magatokra. Olyan jó hogy sikerült: Gratula nektek is

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!!!!!! Csodálatosak a képek! :) Olyan jó, hogy felraktad őket!! :) Köszi!!!!

andrea-1

Na voltam a főnöknél, azt mondta, örül (mióta gyereke van, sokkal megértőbb :)) és vár vissza két év múlva. Az még kérdés, hogy határozott időre vesz-e fel valakit, és a saját munkámat kapom vissza, vagy mást, de tuti talál valamit. Mondjuk én remélem, hogy a sajátomat kapom vissza :)

Van egy kőgazdag unokatesóm (Svájcban él saját tulajdonú hatalmas lakásban, gondolhatjátok, mennyi pénze van...), akinek van már egy kisfia, áprilisban fog szülni, most kislánya lesz. Ma üzente anyuval, hogy ha fiam lesz, ő elküldi az összes ruháját nekem... Iszonyú nagy segítség lenne, és tuti, hogy ők mindenből a legjobbat veszik meg... (Itthon volt az esküvőjük, majdnem annyiba került, mint az én lakáshitelem, és közben vettek egy kúriát is, mert megtetszett nekik...) Szóval ha mégis kisfiú, elég jó dolga lesz :) Úgyhogy picit megnyugodtam, hogy nem csak rózsaszín ruhácskái lesznek (sógornőtől meg azt kaptunk, igaz, az jóval viseletesebb, de akkor is borzasztóan örülök annak is).

Béku
Én 150e-et nem is adnék egy babakocsiért!
Az ízlése meg nem lehet mindenkinek egyforma :)
Én inkább babakocsizok majd, az kényelmesebbnek tűnik, mint a mei tai.
Remélem bejönnek a párod tervei!
Ez a lakás meg nagyon nehéz ügy, nem tudom, mit csinálnék...
Mondjuk az meg anyagilag nagyobb biztonság, hogy nem kell lakáshitelt fizetni, én azt nem erőltetném, amíg egy fizetés kiesik, én is emiatt fogok 2 év után visszamenni... Picit irígylem a barátnőmet, ők egy pici lakásban vannak, ami az apjáé, de most egymás után vállalja a két babát, elvannak egy fizuból és ha visszamegy dolgozni vesznek egy saját lakást. Amíg picik a gyerekek, úgyis elvannak együtt. Nekünk sajnos nem volt ilyen lehetőség, persze megvan a jó oldala, van külön szobája a picinek, anyagilag meg csak bírjuk valahogy.

Andi
Dekorációból találtam egy nagyon édeset a Bergonban, azt tuti meg fogom venni, báránykás, mi más :)
Nem vagy semmi, hogy nekiállsz festeni :)
De tuti lesz a szoba, nagyon jók a színek! Jó dolga lesz a kisasszonynak :)
A sok sírást meg elhisszük, szerintem mindenkinek volt innen már jópár átbőgött éjszakája, hogy neki már sosem lesz...

Ann
Gyűjtögesd szépen az információkat, nemsokára neked is kelleni fog!
Szuper, hogy megvan a beutaló, nagyon kíváncsi vagyok, mit mond holnap L.!

Vicky
Ma mondta anyu, hogy ő mindkettőnkön 2 óra alatt túl volt az első jeltől kezdve, így remélem rá hasonlítok és könnyen fogok szülni...

Pancsi
Nagyon szépek vagytok!

Kép Kép
estrella22

Pancsi!

Gyönyörűek vagytok! :D
Palmi igazán szépséges jó kisbaba :D

Gratulálok :D

eszter82
Budapest

Béku!

Megnézetm ezt a babakocsi-bicaj kombót!
Dúúúrva...hát még az ára!!! :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Csucsu!
De jó hogy wellnesseltek kicsit!
Biztos jól jön egy kis pihi! :)

eszter82
Budapest

Andi!

Hálóra mi a terv?
Milyen színűre tervezed?

ha gondolod, segítek pingálni, de akkor a pihis időszakomban kell megadnod az időpontot, mert a munkaidő nálunk elég durva :?

eszter82
Budapest

Zsuzsó!
Neked akartam még írni a babaruhára, hogy az 56-os sem semmi, de ha látnád, hogy mekkorák a nagyon koraszülött babák ruhái.... nagyon durván picik...tényleg...mint egy nagyobb Barbi - csak annál "vaskosabb" :D
Én nem vagyok egy nagy tenyerű valaki, de vannak olyan bodyk, amik az én tenyeremben elférnek.... :roll:

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: