Na voltam a főnöknél, azt mondta, örül (mióta gyereke van, sokkal megértőbb

) és vár vissza két év múlva. Az még kérdés, hogy határozott időre vesz-e fel valakit, és a saját munkámat kapom vissza, vagy mást, de tuti talál valamit. Mondjuk én remélem, hogy a sajátomat kapom vissza
Van egy kőgazdag unokatesóm (Svájcban él saját tulajdonú hatalmas lakásban, gondolhatjátok, mennyi pénze van...), akinek van már egy kisfia, áprilisban fog szülni, most kislánya lesz. Ma üzente anyuval, hogy ha fiam lesz, ő elküldi az összes ruháját nekem... Iszonyú nagy segítség lenne, és tuti, hogy ők mindenből a legjobbat veszik meg... (Itthon volt az esküvőjük, majdnem annyiba került, mint az én lakáshitelem, és közben vettek egy kúriát is, mert megtetszett nekik...) Szóval ha mégis kisfiú, elég jó dolga lesz

Úgyhogy picit megnyugodtam, hogy nem csak rózsaszín ruhácskái lesznek (sógornőtől meg azt kaptunk, igaz, az jóval viseletesebb, de akkor is borzasztóan örülök annak is).
Béku
Én 150e-et nem is adnék egy babakocsiért!
Az ízlése meg nem lehet mindenkinek egyforma
Én inkább babakocsizok majd, az kényelmesebbnek tűnik, mint a mei tai.
Remélem bejönnek a párod tervei!
Ez a lakás meg nagyon nehéz ügy, nem tudom, mit csinálnék...
Mondjuk az meg anyagilag nagyobb biztonság, hogy nem kell lakáshitelt fizetni, én azt nem erőltetném, amíg egy fizetés kiesik, én is emiatt fogok 2 év után visszamenni... Picit irígylem a barátnőmet, ők egy pici lakásban vannak, ami az apjáé, de most egymás után vállalja a két babát, elvannak egy fizuból és ha visszamegy dolgozni vesznek egy saját lakást. Amíg picik a gyerekek, úgyis elvannak együtt. Nekünk sajnos nem volt ilyen lehetőség, persze megvan a jó oldala, van külön szobája a picinek, anyagilag meg csak bírjuk valahogy.
Andi
Dekorációból találtam egy nagyon édeset a Bergonban, azt tuti meg fogom venni, báránykás, mi más
Nem vagy semmi, hogy nekiállsz festeni
De tuti lesz a szoba, nagyon jók a színek! Jó dolga lesz a kisasszonynak
A sok sírást meg elhisszük, szerintem mindenkinek volt innen már jópár átbőgött éjszakája, hogy neki már sosem lesz...
Ann
Gyűjtögesd szépen az információkat, nemsokára neked is kelleni fog!
Szuper, hogy megvan a beutaló, nagyon kíváncsi vagyok, mit mond holnap L.!
Vicky
Ma mondta anyu, hogy ő mindkettőnkön 2 óra alatt túl volt az első jeltől kezdve, így remélem rá hasonlítok és könnyen fogok szülni...
Pancsi
Nagyon szépek vagytok!