A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!

Dia, jó az idézet, nagyon igaz! Sajnálom, hogy így durvul a helyzet...

Bmaass, jól értem, hogy párodnak akkor ez az 5 gyermek a max kapacitása?

Tina, örülök, hogy babával minden oké! Már kezdett összeszorulni a szívem... Jó, hogy azonnal mentél dokihoz és megnyugtató hírekkel szolgált.

Szilvás, Bálint is ugyanezt csinálja, pedig 6 hetes korában jónéhány héten keresztül átaludta az éjszakákat. Ki érti ezt?

Képzeljétek, párom és a kollégája voltak tegnap a szakoktatók a suliban, amikor az egyik srác a gyalugéppel szétroncsolta két ujját, olyannyira, hogy amputálni kellett a fölső ujjperceket. :cry: Teljesen kivolt tőle. És ráadásul az igazgatónak az a véleménye, hogy a hiper-szuper, kétszintes, óriási alapterületű, milliós gépekkel felszerelt műhelyben ott kellene állniuk nekik kettőjüknek az összes diák fölött (kb. 10-12 tanuló jut egy mesterre). Talán osztódniuk kellene? :roll:
És mindezt hadd ne mondjam mennyi pénzért, nulla megbecsülésért, folyamatos piszkálásért cserébe... :oops: Én első felindulásomban majdnem mondtam páromnak, hogy talán el kellene gondolkozni a munkahelyváltáson, mert lassan testileg, lelkileg, szellemileg teljesen kikészül... :cry:

bekri

Bea, akkor visszaállt a "rend" a gyerkőceink párhuzamos dolgait illetően... :-D
..egyéb változás, csakhogy felkészüljek? :-D

Munkahelyet sajnálom... :-( szegény Tomi, képzelem...
Egy igazgatóváltás jobb lenne oda... :-(

szilvás76

Dia, most is csak azt tudom mondani, amit egyszer a gmailre írtam... Egyesek azt hiszik, hogy ... tudod...

Ircsi, nincs baj a diétával, azért kellett lecsökkenteni a gyógyszert, mert a diétát komolyan veszem, komolyan is kell, de a gyógyszertől csak fogytam, fogytam. És a cukrom is rendben van, úgyhogy jobbnak látták lecsökkenteni. Karácsonykor - mikor ettem rendesen, persze főleg húsételeket - akkor is fogytam fél kilót, eddig összesen hármat, de centiben is (kivéve a pocakomról, ott a 12. héten voltam +19 centin :lol: ), a többi testrészről, szóval jobb ez így.

Kép
xtina75

Sziasztok!

Dia, jó az idézet, nagyon igaz! Sajnálom, hogy így durvul a helyzet...

Bmaass, jól értem, hogy párodnak akkor ez az 5 gyermek a max kapacitása?

Tina, örülök, hogy babával minden oké! Már kezdett összeszorulni a szívem... Jó, hogy azonnal mentél dokihoz és megnyugtató hírekkel szolgált.

Szilvás, Bálint is ugyanezt csinálja, pedig 6 hetes korában jónéhány héten keresztül átaludta az éjszakákat. Ki érti ezt?

Képzeljétek, párom és a kollégája voltak tegnap a szakoktatók a suliban, amikor az egyik srác a gyalugéppel szétroncsolta két ujját, olyannyira, hogy amputálni kellett a fölső ujjperceket. :cry: Teljesen kivolt tőle. És ráadásul az igazgatónak az a véleménye, hogy a hiper-szuper, kétszintes, óriási alapterületű, milliós gépekkel felszerelt műhelyben ott kellene állniuk nekik kettőjüknek az összes diák fölött (kb. 10-12 tanuló jut egy mesterre). Talán osztódniuk kellene? :roll:
És mindezt hadd ne mondjam mennyi pénzért, nulla megbecsülésért, folyamatos piszkálásért cserébe... :oops: Én első felindulásomban majdnem mondtam páromnak, hogy talán el kellene gondolkozni a munkahelyváltáson, mert lassan testileg, lelkileg, szellemileg teljesen kikészül... :cry:

bekri

Tünde össze vissza kerestem már és szinte mindenhol a 6,4 az átlag súly azért a 5,1 csak nagyon kevés babának van. De köszi a táblázatot jól össze van állítva. Nem tudom nem te tetted fel az exel táblázatot is? Azt is vezetem!

Woddy, Évi köszi, hogy leírtátok kicsik mennyit nyomnak. Ezek szerint csak a nagy súlyú anyukák szoktál leírni, mert csak Rékát és Tomit tudtam, hogy kicsi súllyal vannak. Tomi meg beelőzte betegség előtt.

Nekem a bogarat a doki néni ültette a fülembe. Végül is 2,5 hónapos kora óta csak 1 kg-t hízott és ha kicsit nem nyomja meg 6 hónaposan nem lesz 6.620 g (3.310 g x 2) amannyi kéne legyen vagy nagyon közel lesz hozzá. Na de ígérem nem parázok ezentúl.

Azon cikkekben amiket olvastam mindig azt ajánlották, hogy nappal kicsit több kaját kapjon a baba, hogy éjjel tudjon aludni. Szilvás, Ircsi nem tudnátok még egy etetést beiktatni nekik? Én még mindig délután 2 óránként etetem. Nem kéri a cicit csak adom neki ő meg eszik, mert enni szeret. Alvással sincs gondunk, csak míg elalszik utána reggel 6-8-ig durmol :wink:

Kép
Kép
melisch

Királylány!
Nem is értem, hogy néhány szomszéd mit képzel magáról, nemhogy a gyerekeik?!?!
Családban mernek élni! Takarítani mernek! Száz évente egyszer fúrnak, faragnak mert helyrehozzák a lakást! Légkondit használnak és Ők bírják a hangját! Meg a suta kölkeik is fel le rohangálnak a lakásban, egyáltalán, hogy életben vannak és mozognak!!! Néha még a foguk is nő vagy megbetegednek! No, akkor jön ám az igazi idegtépő lárma! Őrület!
Mik vannak már ebben a mai világban!!!
szilvi35

Jé, ezt hogy csinálta a gép? Teljesen zizi :shock: Bocs...

Szilvás, Laci egyébként a sebészeten dolgozik?

Szilvás, igazgatót egyébként kedvelem, becsülöm mind a hivatását, mind az elhivatott ténykedését. Gyanítom, őt is felzaklatták az események, de kit nem? Párom vitte sztk-ba kötözni, aztán föl Vácra a srácot műtétre.
Az viszont tény, hogy nem neki kell a napi 7 óra műhelygyakorlat alatt szemmel tartani 10-12 kamasz fiú testi épségét, szellemi fejlődését, lelki gyarapodását.

bekri

Éjszakai teázásról én is csak azt olvastam, hogy rászokik és később is majd kéri - ezért nem ajánlják.

Nekünk manapság nem volt tea, nem kérte de megint adok neki száraz a levegő kicsit száraz a szája széle - ez jelenti vajon, hogy nem elég hidratált?????? Kicsit a kutacsa is látszik néha, ezért gondoltam, hogy adok neki ismét teát.

Tina DE JÓ, HOGY SEMMI GOND!!!!! Drukkolok neked!!!!!

Dia igen mindenki azt mondja milyen dundi, milyen kis hurkás csak doki néni kötekedik a súlygyarapodás miatt :cry: Pépet nekünk kicsit hígítva cumisüvegből ajánlották, de én nem szándékozom cumisüvegből adni neki csak kanállal.
Szomszéd nem is törődj vele, bár én nem bírnám ki ordítás nélkül (én ilyen kis tiltakozó vagyok)

Limo befele fordulás, sajnálom :cry: én is szoktam depizni, nem csoda napokig bezárva egyedül itthon. Ma ha felkel kicsit kimegyünk (megint lesz nagy hiszti). Mikor nagyon hideg volt kint kapkodott levegő után így azóta csak az ablakot nyitom ki és felöltőzve ott ülünk kicsit a közelében.

Csillag ha olvasod remélem jobban vagy lelkileg kicsit. Én sem tudom mi a gond de kitartást kívánok neked!!!!

Ma nálunk tiszta nyügi nap volt. Sokat sírt és nem tudom miért :cry: Most elaludt a kis drága. Megyek eszem valamit mert még arra sem volt időm rendesen

Kép
Kép
melisch

Bekri balesetet sajnálom, tényleg nem lehet ennyi gyerekre egyszerre odafigyelni és még mellette kamaszok is, okoskodnak, versengenek

Kép
Kép
melisch

Bea...
Nem, nem "helyben" dolgozk, (a Nagyfaluban, Orsz. Onk. Intézet) és CT-MR vizsgálatokat csinál...

szilvás76

pár napja Petra rájött, hogy tud visítani :roll: :lol: :lol: tegnap egész nap azt gyakorolta és nagyokat kiabált. Jól kifeszítette néha magát, hogy hangosabb legyen, majd megzabáltam :lol: apjával is így játszott, máskor nevetett neki most kiabált

Dia ne küldjem, szomszéd értékelné :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Küldöm Encsit is, éjjel hangosan kiabál és jókat rötyög a saját hangján... :-) Majd Petrával több szólamban nyomják, a teljesség kedvéért...

szilvás76

Sikítani Tomi is profin tud,de ha fújkodom a hasát akkor édesen göcög :lol: :lol: :lol: én meg hangosan röhögök,jó páros,csak a szomszéd meg ne hallja :lol: :lol: bocsánat
(aki amúgy biztos a pokolba kíván néha minket,mikor kicsi volt Tomi folyton üvöltött most meg a porszívó...)

Limo,hát talizzunk gyakrabban,én is egyedül ülök itthon nagyrészt.Szólsz,felülök a buszra és mehetünk,vagy fordítva.
(többiekre is érvényes persze)

Clarikáék remélem jól vannak.

Ircsi Tomi is eszik éjjel,1x minimum de gyakran kétszer.Evvan :lol: fél6,6 kor pedig már vissza se alszik.

A mózeskosár beválik pár napja,berakom,cumi,és húzogatom,elalszik hang nélkül. Csak van hogy felébred ha abbahagyom a húzkodást,meg hát ki is fogja nőni.Na de addig is jó.

Anyám másik cicája is meg fog halni :(( (blog)

Bekri,sajnálom...(apróbetűs)

Dia,áááá :evil: :evil: :evil: pü.is megy majd :)

Ja voltunk dokinál,minden OK,nem kell már gyógyszer sem.

Bocsánat akinek nem reagáltam.
Bébik édesek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Most a súly miatt nekifogtam olvasni egy helyi fórumot és túrót készítenek a kicsiknek tejből/tejpor és valami Ca tabletta???????

Nekem is magyarázott régen valami hasonlót a gyerekorvos ti tudtok róla valamit??????

Tejpépről még nem olvastam sokat, pedig azt akartam tudni. Sokan vannak ellenben máshol ellene. Azt nem tudják miért írják a dobozon, hogy 6+ (mondjuk ez egy 2008-as bejegyzés volt) és már 4+-nál árulják. Valaki azt írta erre, hogy azért mert a nemzetközi akármi nem ismeri el a 6 hónapos alatti babák hozzátáplálását. Mondom én diliházba kerülők ha sokat olvasok össze-vissza mindent :oops:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

Limo ha 120-al számolok, Zoé még azt se eszi meg... ő nem nagyon tud 150-nél többet enni egyszerre, napi 5x eszik tápot + gyümölcs... így átlagban napi 750, néha 800 ml tápot eszik egy nap... ha 120-al számolok a súlya alapján az 900 lenne... :shock:

Dia sajnálom! és no comment!

nálunk válság van a válságban... drasztikus változások jönnek, hogy mentsük a kérót... :( (még az is lehet, hogy össze kell költözni apuékkal, hogy a mienket ki tudjuk adni... autó megy a levesbe... stb...)

Kép
gtunde75

sziasztok
olvasni nincs időm csak gyorsan jelentkezem hogy jól vagyunk meg vagyunk ....

csak haza költöztem egy kis időre.. vagy végleg kitudja ha több időm lesz elmesélek mindent

sziasztok.

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Tündi, ne is mondd... A kocsin már én is gondolkodtam, hogy el kéne adni, de akkor mozdulni sem tudunk, sokat meg nem is ér.

Szerencse, hogy fél éve kifutott hitel róla.... Svájci Frankos hitel volt. Az uccsó "normális" hónapban járt le a törlesztés...
Erre a nyomorult lakásra még 17 év... Szerencsére Ft-alapú...

szilvás76

Tündi :( :( :( ennyire? :(

Cicc,mi történt veletek???? :shock: :(

Meli,nekem a védőnő azt mondta ugyan rajta van hogy 4 hó de ne adjam 6 hó alatt,mert nem HA-s,több benne a tejeredetű összetevő,jobban allergizálhat mint a tápi pl.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

cicc tedd fel gére

szilvás76

Mindenkinek összejött minden az elmúlt napokban... ?
Vanilla, mi a baj? Tünde? Szilvás, olvastam a vírust a blogban...
Tegnap 4,5 éves keresztfiam elesett, kitört egy foga, nagymamám kórházban (kettős látás, vérnyomás, fejfájás)... :? :(

bekri

Sziasztok!

Tina, örülök, h babócával minden OK, vigyázz magatokra továbbra is!

Bea, balesetet sajnálom, párodnak nem lehet könnyű :cry: !

Dia, szomszéd nooooooooormális? Ezek szerint nem :twisted: :twisted: !

Szilvás, 2 éjjel Peti is úgy ébredt mint korábban (hajnali 1/2 2 és 5 óra) már azt hittem "elromlott" a gyerekem. Aztán szerencsére visszaállt az átalszom az éjszakát-ra. Ezalatt a két éjszaka alatt rendesen evett mint mindig. Napközben is "kismajom" volt /by Ircsi :D/. Azt vettem észre, h tejcsit gyarapított a drágám :wink: .

Melisch, ne aggódj a súly miatt! Tegnap voltunk mérésen. Peti sem tartozik az óriás babák közé: 6310g és 62,5cm :? . Mi is csak 400g-ot és 1,5cm-t híztunk/nőttünk 1 hónap alatt. A védőnő azt mondta, ez így tökéletes. (A születési súlyunkat már megdupláztuk :wink: )

Babák nagyon szépek, édesek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Te jó ég! Mindenhol csak a baj? :shock: (Tünde, Cicc, Bekri, Szilvás, Csillag, Limo és sorolhatnám...)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Sajnálom, hogy mindenkinek ennyire összejönnek a dolgok!!!!

Dia!
Nálunk se jó a szomszédság, nálunk az elektromos kapu érzékelője elé húzza a kukát a szomszéd (van egy kiskutyája, s kiengedi az udvarba szarni.... -nem lenne ezzel gond, ha összeszedné, s miután kifutotta magát az eb, elhúzza a kukát, de nem, otthagyja), s mikor jövünk haza, az úton (főútnak nevezhető) állok a gyerekkel, s ott kell hagynom a kocsiba, bejönni a kapun, elvinni a kukákat, hogy be lehessen állni....

Köszönöm a kanállak kapcsolatos infókat!

Be is szereztem tegnap, majd ma megpróbálom.

Én nem aggódok a súlya miatt, pedig (ruhástól velem mérve digit. szobamérlegen) 5600 gramm.
Van pisi, kaki, szépen fejlődik, négykézlábra áll pár mp-re s ringatózik, emellett tolat (előre még nem megy neki).
Sikonyál, kacag és minden csupa jópofa dolgot csinál :)

A sűrűbb taliba én is benne lennék, mert én is van, hogy befordulok.
Főleg, hogy Anti is ugye úgy dolgozik, hogy 24 órát nincs itthon havi 12 alkalommal.....

Majd még jövök este s hozok képeket is.
Most mennem kell....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2011.01.06 18:18-kor.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

részemről is ok lenne a sűrűbb tali! nekünk is jót tenne és a gyerkőcök is szoknák a társaságot! :) :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok

csak gyorsan bekukk :(
köszi csajok!!!
nem igen vagyok jobban-sajna az idegtől fogyok (ami nem hátrány mondjuk)-de ne ilyen áron :(
szépek a babák!!!
én nem tudok Geriről képet felrakni...majd egyszer ha hazajutunk.
mindenkinek jobbulást, kitartást,szomszédokat meg jól segbe billenteni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő 8100gr és 67cm...

na mentem a dolgomra-szisztok!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"]r írta:gtunde75észemről is ok lenne a sűrűbb tali! nekünk is jót tenne és a gyerkőcök is szoknák a társaságot! :) :lol:

kedden megdumáljuk! Nem muszáj mindig másnál,lehet séta is,vagy városban tali,bármi...ami a legegyszerűbb.

Clarika megyünk együtt Mareshez? :oops: :oops: :)

Bols akkor Peti is kisebb súlyú baba de nincs azzal baj.Mi is már megdupláztuk a súlyt,és ahogy mérjük 66 cm és 6300 körül.

evilany

Sziasztok!

Melisch: ne aggódj, sztem baba szép és kész... nekem is van letöltött excel táblám súlyra és hosszra is és mutatja a grafikon hogy Gergő hol áll.. én is ilyen vagyok.. de nem érdekel.. :) A babócád szép és ez a lényeg!!!

Tündi: :( sajnálom ami van veletek

Csillagom: vééégre! Vigyázz magatokra!

Limo: cukorpofák vagytok együtt :)

Évi: igen, a kút jót tett!

Pécsi csajok: mindenkit tehát nagy szeretettel várok a kisi pecóba :) lesz fini meglepi is, remélem el is készül és jó is lesz :) és nagyon remélem hogy a sok bajra-búra legalább egy kicsit gyógyír lesz!!!

Bekri: ez dúúúrva, szegény párod... én tutti elájultam volna ha látom...

na menek uramhoz, holnap bővebben!!!

TINA: jaj, megijedtem, de most látom minden okés, vigyázz magadra!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Lógok 2 napja a neten, csak ide nem jutok be, ugyanis gyereksílécet vadászok, ha igaz kedden elmegyünk sítáborba a sulimmal, és így az utolsó pillanatban úgy döntöttem, h jobban járok, ha veszek használt lécet, mintha bérelek. Hát ezen dolgozom. Ha jót sikerül kifognom, végül is nem kidobott pénz, lesz még aki kihasználja. :lol:

szóval még nem olvastam mindent, de néhány rekció mielőtt elfelejtem!
Sucer! Suli: nálunk anno a szülők kezdeményezték állítólag a későbbi kezdést, a suli meg megcsinálta :D
Félévi értesítő: nálunk szöveges voltz anno, nekem többet mondott, mmintha jegy lett volna! mindjárt folytatom
claire
claire

Uszoda: mi vittük bébiúszni, azaz együtt pancsolni a gyerekeket, amint tudtuk, a legnagyobbat 9, a következőt 3, a nagyobb ikreket 5hós koruktól, és nagyon vízbiztosak lettek. Most is elkezdtem volna velük kb jan-febr.ban, de Joni fülével egyelőre nem biztos , h be merem vállalni.

Csillag! Nagyfiamnak csináltam szülnapra charlotte-ot, nagysikere volt! :D Köszi!

Volt még vmi, dew elfelejtettem :oops:
Claire
claire

Évi
Persze, felveszünk titeket!

Ugye múltkor becart a laptop, egy hét múlva ment érte a párom, mert még nem szóltak vissza g mi van, s azzal fogadták h semmi baja... Ami végülis igaznak bizonyult, mert a táp caraxik.... az aksi már rég megadta magát!
Ebből most csak annyit akarok kihozni h megen megadta magát, így ma képet nem tudok mutatni.

Olyan rossz h mindenkire rájár a rúd :'(

Ma néztem a terhességem előtti önmagam, és hát hű de messze vagyok én még attól... Nagyon le vagyok pukkanva!
Több időt kell magamra fordítanom, ki is teszek egy képet abból az időből, ösztönzésképp!

Majd holnap gépen visszaolvasok (itt nem már jojózik a szemem)!
Jó éjt!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Gyarapodás: belassítanak, meg nem is gyarapodnak egyenletesen. Én hetente mérem őket, van amikor egy dekát sem híznak, van amikor 20 dekát is. Tünde: Joni is ekkora pont :D közben Nonón5600g és 62 cm. Ikrek :lol:
Egyébként ez nem feltétlen jelenti azt, h mondjuk ovis-isis korában is nagy lesz, nekem eddig minden gyerekem nagy súlyú csecsemő volt. Most meg inkább kicsik a korosztályukban, kivéve a lányom, aki most nagyon nyúlánk lett. De sztem a fiúk is meg fognak nőni, én is csak gimiben nőttem meg, aztán egész jól sikerült :) :)
claire

Melisch! Petra tökéletes , gyönyörű súlyú! Noémi sztem nem lesz 6 egy hónap múlva, bár ki tudja, de nem ezen múlik az egészségük, hidd el!
claire
claire

JÓ reggelt
Claire,nem semmi milyen különbség van az ikrek között :)

Clarika,szerintem amíg szoptatunk,nagy változás nem várható,de egyébként átérzem amiről írsz.

Mares mikor mehetünk kedden?

evilany

Évi! Igen, ráadásul nekem azért fura, mert az előző ikrek között nem volt soha ilyen nagy különbség. Ott a kislány húzott el egy kicsit, most elég sokkal nagyobb az öccsénél, de még mindig nem ennyire látványos a különbség, inkább abból adódik, h a lányok előbb nyúlnak, érnek mint a fiúk.
Az mókás viszont, h mindkét ikerpáromnál az "A" a nagyobb. Lehet, h mégis számít ez?
Na, ma megyek a munkahelyemre ügyeket meg síléceket intézni, du meg fogorvos....
Szép napot mindenkinek!

claire
claire

Ja, Ircsi, Szilvás!
enyéim is esznek éjjel, sztem az sokszor nem is a kaja kedvéért van, hanem az odabújásért. Nálunk Nomi alszik hosszabban, nyugodtabban, Joni akkor alszik legjobban, ha bevackolhgatja magát a hónom alá :lol: és akkor a szopi is közel :oops:
claire
claire

Lányok,dm-ben Pampers maxi csomag(4-esből 132 db) 6000 ft,150 pont beváltásával 4500 ft a csomag,(25%kedvezmény)34 ft/db!! És januárban minden 4 ezer forint feletti vásárlásnál adnak 100 extra pontot is.

evilany

Sziasztok!

Én is előkerültem...
Ugye mi tegnap ismét szentestét tarottunk, mert Oroszországban most van karácsony... :)
El akartunk menni a pravoszláv templomba éjféli misére, erre kiderült, hogy nem lesz... :(

Csak az utolsó 3 oldalt volt erőm átfutni...

Barbcsi: Bence tündéri a képen, úgy látom, Ő is imád fürödni!

Woody: nem semmi, hogy min mehettek át a szüleid a krupp miatt!

Csillag: nagyon sajnálom, hogy gond van Nálatok!

Dia: Áron nem semmi mennyiséget bír megenni!!! :shock:

Mares: mi még nem visszük uszodába babaúszásra, de itthon kádúsztatunk (ha Apa nem ül benne a gyerekkel, akkor simán tud uszikálni... :P ) Később, tavasszal majd megyünk

Szilvi, Melisch: szerintem kár aggódnotok a súly miatt, ha pisil, kakil és jól érzi magát a baba, nem kell pánikolni. Most Boriszka is "lelassult". (Hála Istennek, már biztos több mint 8 kiló...)

Évi: végre jobban van Tomi! Sokat jártatok az eszemben! bízom benne, hogy mostmár vége ennek a fránya betegeskedésnek!
Édesanyád macskáját sajnálom!

Bmaass: Istenem, nagyon sajnálom, hogy ennyi gondod van!!! Nem értem, hogy miért viselkedik így a férjed! Azért 5 gyerekkel kell törődni! És ha Ő is segítene Neked, akkor rá is több időd jutna, nem???!!!

Tina:amikor olvastam, hogy fájdalmaid vannak, a frászt hoztad rám, de utána meg is nyugodtam, hogy minden rendben!!! :)
Vigyázz magatokra!

Bekri: Borzasztó, hogy Nálatok is mik történnek, Keresztfiú, Nagyi... Szörnyű, hogy így kell indulnia az újévenk...
A férjed asztalos? "Szép" lehetett a baleset... :shock:

Tünde: sajnálom az anyagi gondjaitokat!!! Remélem hamar megoldódik, és nem kell költöznötök!!!

Cicc: Mi történt Veletek is?????? Hát mindig kell valami rossznak történnie??????????

Kicsit lelombozódtam, hogy ennyi gond, baj, bánat van sok családban!!! De gondolok mindannyiótokra és hiszem, hogy meg fog a problémája mindenkinek hamar oldódni!!!

Ircsi: most láttam, hogy Kautus elmúlt 6 hónapos!!!! :lol:
Hihetetlen, hogy mennyire rohan az idő!!!! Isten éltesse a kis Félévest!

Ezek után örömmel írhatom, hogy velünk minden rendben van. Boriszka kicsit köhécsel, de nem vészes, nem is kap semmit rá. Biztos a karácsonyi bulin szedett össze valamit a beteg kismamától... De Őt védi az anyatej!!! :lol:
(Persze a 4 hós oltást így még nem kapta meg. Majd, ha egyáltalán nem fog köhögni...)
Mi még mindig csak szopizunk, fél éves kora előtt nem is kap semmit mást. Most neki is lelassult a gyarapodása, de ez teljesen normális ilyenkor, tehát kár lenne aggódnom...
Viszont mostmár nem nagyon kell fejnem, mert napi 1 litert simán szopik Boriszka. Így az éjszakai fejés helyett inkább cicire teszem, még akkor is, ha nem kéri. Fel sem ébred, csak kiveszem az ágyából, cici a szájba, szopizik és alszik tovább. Észre sem veszi...
De nem akarom "ellopni" tőle, mert szerintem ez kell neki, hiszen nap közben 4-szer szopizik csak...

Említettem a múltkor, hogy varrok Boriszkának egy képet. Hát, elkészült. Azt hozta neki tegnap a Jégapó (oroszoknál Ő hozza az ajándékot :) )

Mindjárt töltök fel képeket is!

Szép napot kívánok Nektek és küldöm az erőt azoknak, akiknek szükségük van rá!!!!!!! :wink:

Évi

Kép
napsugar1123

Kép Én még ilyet nem is láttam...

Kép Apa csak beszél, beszél, beszél... Én meg unom. :)

Kép Kis bájosom :D

Kép Apa pancsiztat

Kép Itt meg már Apa is velem játszik

Kép Imádok a bögrékkel játszani!

Kép Tegnap reggeli kép. Azt hittük megzabáljuk, amikor odabújt MAGÁTÓL Apához!!!

Kép Anyáék előre számítottak rá, hogy le fogom a fát pakoni, így csak műanyag díszeket vettek.

Kép

Kép

Kép

Kép A Nagybácsival

Kép Íme a keresztszemes képecske

Mostmár eldugulok, mert velem vantele a fórum.... :oops:

Kép
napsugar1123

Sziasztok!!!

Évi: jöhettek BÁRMIKOR!!! Jó, reggel 8kor ne :) de tényleg, amikor akartok, uram sztem 7 előtt nem ér haza!

Napsi: dejóóók a képek, meg a kersztszemes is!!! Ismét karácsony, ez jóóóóó :)))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Napsi jajj, de édes ez a gyerek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: és látszik mennyire imádja az apáját!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Jelentkezem, visszaolvastam (kihült a táp :) )

Csillag
Nagyon sajnálom a sok bajt!

Tünde
Remélem történik valami, s nem következik be az amit írtál!!!!!!!
Nálunk is tudod volt nagyon brutál időszak, most jelenleg "jó", de a "hirtelen halál" még mindig fennáll, kitudja mikor.....

Napsi
Drága a gyermeked nagyon! Az a bújós kép, csodálatos!
Rékám is imádja az apját, még nézni is másképp néz rá. :)

Mares
Gergő nagyon nagyot nőtt!
Eltettem nektek a megmaradt 2-es pelust (azt hordtok még? csak, hogy vigyem-e el)

Puhavégű kanál:
Sokkal egyszerűbb etetni vele, de 20 ml-nél még mindig nem kell neki több a sinlacból.... szopi viszont mehet :D
Hát akkor várok még.....

Kép

És pár kép az Apát megmászom képek közül:
(a TV-t sasolja.... )

Kép

Kép

Kép

Clárika
Kép
clárika

Babák gyönyörűek!
Olyan jó nézegetni a sok-sok szép, jól fejlődő babáról készült képet :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia
Szomszéd :evil:

Melisch
Képek alapján nem úgy néz ki Petra, mint aki éhezik!
Még egy étkezést beiktatni? Katus ritkán eszik 3 óránként, inkább 2,5 óránként szopizik. És általában 2 ciciből... így fejlődik szépen, nem kövér, olyan jó kis kemény husikás... alapvetően egy jókedvű baba, és most már nagyon mozgékony... ha éhezne, nem mozogna szinte egész nap...
Pépet hígra csinálni? Akkor nem egyszerűbb normál tápszert adni??? :roll:
Szájszél szárazsága: inkább a hideg, a szél miatt... kenegetni kellene... (én Katusét popsikrémmel kenem...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szilvás76"]K írta:szilvás76üldöm Encsit is, éjjel hangosan kiabál és jókat rötyög a saját hangján... :-) Majd Petrával több szólamban nyomják, a teljesség kedvéért...

Katus is csatlakozik... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika: Réka már kész nő!!! És milyen ügyes hogy miket csinál!! Tisztára mint ha már sok sok éves lenne, de komolyan!!! GErgő még hordja a 2est, de már nem nagyon éri át, szeirntem és combiba is bevág, vettem márt 3ast is, én is akartalak kérdezni, hogy a Pampers Premium Care-ből neked nem kell 2es :) de komolyan, ha Rékának jó én oda adom... Gergő comb-ügyileg belehúzott ... meg mindenhol máshol is... talán ezért nem olyan "ügyes"? Mert hason ő nem nyomja még fel magát, hanem csak fejét ide oda forgatja... most is na, evett, meg kakilt meg evett még játszószőnyegen letettem hogy nézelődjön, majd mosogatással végeztem , odamentem hogy na hasra teszem hogy úgy is nézelődjön, de mi lett belőle? hát persze hogy elaludt... mondjuk Gergő hason alszik mindig, kivéve a babakocsi...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Réka nagyon ügyes! sztem nemsokára egyedül fog ülni! :lol: :lol: :lol:

leveske fől, ma jó háziasszonyt jáccok és elmentem az Ald*ba, vettem leértékelt farhátat és egyéb leveshúst... mindenből csak ákcióóósat! de meg kell szoknom, hogy spórolni kell...
viszont 15 perccel ezelőtt, amikor Zoé felébredt, fülig érő szájjal várt az ágyikóban!!! :lol: :lol: ez minden bajt feledtet!!!

Kép
gtunde75

Tündi: remélem ha nem is mindent, de a keddi kicsi finomságom, kicsit majd feledtet a sok bajból!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: most olvastam el a blog-odban a születés történetet, hát bakker, ismét bőgtem! Na szép.... sííííróóós anyuka lettem :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Melisch
Túrót én nem adnék még... tejfehérjét tartalmaz, allergizálhat... majd olyan 7-8 hónapos kor után javasolják...

Tünde
Válság :cry:

Cicc :?: :?: :?: :?:

Éjszakai ébredés
Gyerekorvos tanácsadóm szerint, az éjjel ébredő babák jobban védve vannak a bölcsőhalál ellen, mint az átalvósak... nem alszanak be annyira mélyen... :wink:

Napsugár
Borisz hatalmas gyerek :roll: :lol:

Clárika
Réka egy tündérbogyó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresündi: remélem ha nem is mindent, de a keddi kicsi finomságom, kicsit majd feledtet a sok bajból!

aaaaaaaaaz biztos!

én is szoktam rajta bőgni, ha néha elolvasom... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: