Sziasztok!
Én is előkerültem...
Ugye mi tegnap ismét szentestét tarottunk, mert Oroszországban most van karácsony...
El akartunk menni a pravoszláv templomba éjféli misére, erre kiderült, hogy nem lesz...
Csak az utolsó 3 oldalt volt erőm átfutni...
Barbcsi: Bence tündéri a képen, úgy látom, Ő is imád fürödni!
Woody: nem semmi, hogy min mehettek át a szüleid a krupp miatt!
Csillag: nagyon sajnálom, hogy gond van Nálatok!
Dia: Áron nem semmi mennyiséget bír megenni!!!
Mares: mi még nem visszük uszodába babaúszásra, de itthon kádúsztatunk (ha Apa nem ül benne a gyerekkel, akkor simán tud uszikálni...

) Később, tavasszal majd megyünk
Szilvi, Melisch: szerintem kár aggódnotok a súly miatt, ha pisil, kakil és jól érzi magát a baba, nem kell pánikolni. Most Boriszka is "lelassult". (Hála Istennek, már biztos több mint 8 kiló...)
Évi: végre jobban van Tomi! Sokat jártatok az eszemben! bízom benne, hogy mostmár vége ennek a fránya betegeskedésnek!
Édesanyád macskáját sajnálom!
Bmaass: Istenem, nagyon sajnálom, hogy ennyi gondod van!!! Nem értem, hogy miért viselkedik így a férjed! Azért 5 gyerekkel kell törődni! És ha Ő is segítene Neked, akkor rá is több időd jutna, nem???!!!
Tina:amikor olvastam, hogy fájdalmaid vannak, a frászt hoztad rám, de utána meg is nyugodtam, hogy minden rendben!!!
Vigyázz magatokra!
Bekri: Borzasztó, hogy Nálatok is mik történnek, Keresztfiú, Nagyi... Szörnyű, hogy így kell indulnia az újévenk...
A férjed asztalos? "Szép" lehetett a baleset...
Tünde: sajnálom az anyagi gondjaitokat!!! Remélem hamar megoldódik, és nem kell költöznötök!!!
Cicc: Mi történt Veletek is?????? Hát mindig kell valami rossznak történnie??????????
Kicsit lelombozódtam, hogy ennyi gond, baj, bánat van sok családban!!! De gondolok mindannyiótokra és hiszem, hogy meg fog a problémája mindenkinek hamar oldódni!!!
Ircsi: most láttam, hogy Kautus elmúlt 6 hónapos!!!!
Hihetetlen, hogy mennyire rohan az idő!!!! Isten éltesse a kis Félévest!
Ezek után örömmel írhatom, hogy velünk minden rendben van. Boriszka kicsit köhécsel, de nem vészes, nem is kap semmit rá. Biztos a karácsonyi bulin szedett össze valamit a beteg kismamától... De Őt védi az anyatej!!!
(Persze a 4 hós oltást így még nem kapta meg. Majd, ha egyáltalán nem fog köhögni...)
Mi még mindig csak szopizunk, fél éves kora előtt nem is kap semmit mást. Most neki is lelassult a gyarapodása, de ez teljesen normális ilyenkor, tehát kár lenne aggódnom...
Viszont mostmár nem nagyon kell fejnem, mert napi 1 litert simán szopik Boriszka. Így az éjszakai fejés helyett inkább cicire teszem, még akkor is, ha nem kéri. Fel sem ébred, csak kiveszem az ágyából, cici a szájba, szopizik és alszik tovább. Észre sem veszi...
De nem akarom "ellopni" tőle, mert szerintem ez kell neki, hiszen nap közben 4-szer szopizik csak...
Említettem a múltkor, hogy varrok Boriszkának egy képet. Hát, elkészült. Azt hozta neki tegnap a Jégapó (oroszoknál Ő hozza az ajándékot

)
Mindjárt töltök fel képeket is!
Szép napot kívánok Nektek és küldöm az erőt azoknak, akiknek szükségük van rá!!!!!!!
Évi